|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ljubljanske mamice 2.del
5.5.2011 10:46:58   
sky77
ojla ljubljančanke.

Jaz sem nazaj na forumu. Sem vmes sodelovala ne nekem zasebnem, pa mi enostavno ni zneslo bit povsod.

Naš Bor raste. Malo me sicer mosti, ker je pri svojih 9 mesecih še čisto čigumijast. Tudi če ga posedemo, ga kar zanese. Sicer imava konec maja spet razvojno, ampak bova šla prej najbrž kar samoplačniško nekam na pregled. Da malo potrenirava in da dobi 6-pack na trebuščku user posted image user posted image Tavečjedva sta pa itak na vrhuncu energije.

Med prazniki smo šli malo pogledat na morje. Smo imeli cel cajt sonček, edino pihalo je in mene en dan fajn prepihalo. In zdaj se kar ne morem znebit tega kašljanja. Mi gre kar na bruhanje ko se odkašljujem, odkašljat se pa kar ne morem

srečanje - mogoče se pa v ponedeljek tudi mi2 oglasiva

p.s. a je kakšna iz Črnuč ali okolice?

(odgovor članu nmagk)
Neposredna povezava do sporočila: 126
5.5.2011 10:59:03   
Anonimen
nmagk držim pesti, da bo res!

10.5. pa naj bi šla tudi obvestila oz. odločbe za ljubljanske vrtce ven... Sprejem  namreč... Me prav zanima kaj dobimo user posted image

(odgovor članu sky77)
  Neposredna povezava do sporočila: 127
5.5.2011 11:04:48   
sky77
A tolk so pohiteli? Kar ne morem verjet. Ker za plačilo vrtca, pa nekateri še zdaj nimajo odločb user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 128
5.5.2011 11:12:50   
Anonimen
Ah plačila sploh ne bom komentirala user posted image

Po moje so morali, ker je lani se vse skupaj preveč zavleklo v poletje, ko je že problem s podpisovanjem pogodb... Upam, na ugodno rešitev... KOMI ČAKAM!!!

Drugače pa doma klikam in čakam nakazilo, da plačam položnice user posted image Spet bo šlo goro enega denarja user posted image

(odgovor članu sky77)
  Neposredna povezava do sporočila: 129
5.5.2011 11:20:19   
katrinka
berem .... a ni casa da odpisem....bom pol

sibam na zale - dons bi mela teta roj.dan ce bi se bila med nami...pa ji grem svecko prizgat in rozice nest...
bom koncala da ne bom prevec morbidna

(odgovor članu sky77)
Neposredna povezava do sporočila: 130
5.5.2011 11:30:32   
špica84
Dan

Joj upam da dobimo vrtec.Živa mogoče pa bosta Žana in Živa še v vrtcu skupaj hihi.

Drugače je pa za mano obupna noč,se mi je zbujala na dve urce,se vidi da je bila polna luna v torek :(.

Komaj čakam da vas vidim še ostale user posted image

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 131
5.5.2011 12:22:01   
katrinka
no pupika moja je zaspala tko da sva se doma....

nmagk - a zdej bosta ga koncno dobili - a se spomnis k smo se z zivo - noseca se dobile na kavi in si rekla da pride januarja - zdej pa maj...katastrofauser posted image

spica - mi se zbujamo vsako noc na 2-3 ure ce je luna al pa ne...obupuser posted image

ziva - sploh ne o poloznicah, jz jih bom naslednji petek placala in me bo spet vse minilo - in pol dons pride ta nov katalog od pikapolonice in itak bi vse melauser posted image

sky77 - a si bla pri septembrkah na privat forumu?

tinaaleks - ojoj...upam da boste cimprej zdraviuser posted image

vrtec - a ze al kaj...sem mislila da bo po 15.5. - ja tok bolje...sem ze nestrpna....

(odgovor članu sky77)
Neposredna povezava do sporočila: 132
5.5.2011 13:04:25   
Teyla
A tako hitro bodo že pošiljali? No, bo vsaj negotovosti hitro mimo-sem skoraj 100%, da ne bo nič iz tega, ker imava premalo točk. Tako da bo treba neko alternativo poiskat. Fajn bi blo tudi, da se jaz končno spravim in začnem diplomo pisat, ker drugače bom diplomirala leta 2016. user posted image

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 133
5.5.2011 13:20:36   
sky77
IZVIRNO SPOROČILO: katrinka

Ma ne, na enem drugem in mi ni sfolgalo prebrat po 20 strani ali več na dan. Sem pa drugač avgustovka user posted image

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 134
5.5.2011 17:55:09   
dect
Evo mene! Jaz nimam časa nič napisat. Sem začela hodit na fitnes ob 5:45 ob torkih in četrtkih. No in potem sem šla danes še na dolenjsko po mami.
Drugače pa smo bili med prazniki na vikendu.
A odločbe za vrtec bodo že? Koliko pa imate točk?

(odgovor članu sky77)
Neposredna povezava do sporočila: 135
5.5.2011 18:09:53   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: sky77

IZVIRNO SPOROČILO: katrinka

Ma ne, na enem drugem in mi ni sfolgalo prebrat po 20 strani ali več na dan. Sem pa drugač avgustovka user posted image

ja sej men pri nasih septembrkah tud ne rata...so ekspresneuser posted image

vrtec - ma jz tock sicer nisem stela a po mojem za veliko s bomo ziher dobil k smo bili lansko leto zavrnjeni, za malo s pa ne bomo, kar zame pomeni isto ce ne bi nobeno vzeli...rabm za obe, ne za enouser posted image

(odgovor članu sky77)
Neposredna povezava do sporočila: 136
5.5.2011 21:25:44   
sky77
Kolk pa imate kej točk za vrtce? Če sem prav izračunala jih mi imamo 142

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 137
5.5.2011 21:37:59   
nmagk
To je dovolj meja je baje 131....

NEJC-26.06.1993
MATIC-17.08.1999
ANA - 22.04.2001
GREGOR-16.09.2006
KAROLINA-07.04.2009

mojih 5 biserov-neprecenljivo

(odgovor članu sky77)
Neposredna povezava do sporočila: 138
5.5.2011 21:52:04   
Anonimen
nmagk upam, da imaš prav!!! Jst sem jih naštela samo 138 user posted image   NAJ GRE IZ TVOJIH V BOŽJA UŠESA!!!! user posted image

(odgovor članu nmagk)
  Neposredna povezava do sporočila: 139
5.5.2011 21:57:28   
joli07
dect : ti si pa full pridna, da greš že tako zgodaj na fitnesuser posted image user posted image . Imaš pa verjetno vse naprave samo zase, saj takrat še nobenga ni user posted image .

vrtec : čakam in čakam obvestilo, čeprav vem, da bom razočarana, saj imam premalo točkuser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu nmagk)
Neposredna povezava do sporočila: 140
6.5.2011 7:04:57   
sky77
jutro

Že nekaj časa sem pokonci, ker me je ulovil napad kašlja. Kašljam in kašljam, odkašljat se pa ne morem. Kakšen recept kako se ga iznebiti.

Tamaledva še spita, tavečji pa že nekaj ustvarja. Bo treba še tasredjo zbudil in potem v vrtec.

No pa je tamali že zbujen user posted image

(odgovor članu joli07)
Neposredna povezava do sporočila: 141
6.5.2011 9:26:53   
lumpa6
dan

ja za vrtec tudi jaz čakam, upam , da bo kmalu, naštela sem 149 točk, upam da dobimouser posted image

(odgovor članu sky77)
Neposredna povezava do sporočila: 142
6.5.2011 9:49:51   
Teyla
U madonca to ste pa nabrali pik. Midva nimava šans, imava komaj pol toliko. Moj fant namreč ni prijavljen v Lj, pa tudi če bi se prijavil, bova naslednje leto spet brez, ker za stalnost ne dobi nič. Upam, da vsaj ve dobite. user posted image

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 143
6.5.2011 11:17:50   
kokoška10
Mi tud še čakamo za vrtec imamo samo82 točk,tako da je vprašanje če bomo dobil.user posted image

Na kavi bi se vam tudi jst pridružla,če me sprejmete seveda.user posted image

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 144
6.5.2011 15:10:31   
špica84
Jaz sem naštela 134 točk,mende bo dosti.

Komaj čakam pondeljek in kafe

Drugače bo pa v nedeljo konec mojega veselja in prideta una zmaja domov user posted image

(odgovor članu sky77)
Neposredna povezava do sporočila: 145
6.5.2011 18:05:34   
tinaaleks
Jaz tudi upam da dobim. Bi bilo zanimivo, da bi bila velika v vrtcu, mali pa v kakšenm privat varstu, ki bi ga morala plačevat, medtem ko bi bil v vrtcu zaenkrat še zastonj.

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 146
7.5.2011 20:11:53   
šivilja
Kukuc, sem sem tu!

Smo se malo potepali po Dunaju, danes smo sadili zelenjavo, kosili travo.... Skratka bili smo pridni in na polno uživali prekrasen dan.

Glede vrtca (sem v enem v komisiji za sprejem) - navodilo iz strani MOL je bilo, da se v prvem krogu sprejme samo otroke do magične meje 131 točk. Če je pa ta meja še višje je pa odvisno od vrtca. V tistih, ki imajo veliko preveč prijav to pomeni, da 131 točk ne bo dovolj. V vrtcih z manj prijavami, pa lahko dejansko kakšno mesto ostane še nezasedeno.
Iz tega sledi, da imajo v prvem krogu možnost samo tisti, ki so vsi stalno prijavljeni v LJ.
Po tem prvem krogu bo narejena skupna čakalna lista iz katere bomo potem po vrsti staršem ponujali prosta mesta.
Upam, da razumete kaj sem hotela povedati.

http://moja-manuma.blogspot.com/

(odgovor članu tinaaleks)
Neposredna povezava do sporočila: 147
8.5.2011 12:13:58   
katrinka
kje ste nasle kriterije za lj - a majo vsi vrtci isto...ne najdem za galjevico a loh od kakega drugega vzamem...npr druga obcina...

(odgovor članu sky77)
Neposredna povezava do sporočila: 148
8.5.2011 12:23:29   
katrinka
sem ze nasla

(odgovor članu sky77)
Neposredna povezava do sporočila: 149
8.5.2011 12:53:33   
katrinka
hahaha....spet bomo 140 na cakalni....no je za pricakovat blo....user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?