Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ljubljanske mamice 2.del 20.4.2011 19:06:08
|
|
|
|
nmagk
|
Pri meni je vzrok delo v jaslih 10 let in pa 5 nosečnosti in porodov,vsa sm razštelana,mam pa išijas in ko to zagrab ,v levi rami se mi pa nabirajo kalcinacije in to včas boli k ...pa nč nisi firbčna...
|
|
RE: Ljubljanske mamice 2.del 20.4.2011 19:56:21
|
|
|
|
Božička09
|
Torej, druženje v Tamalinem centru je itak padlo v vodo, ker v takem sončku - kako tudi ne - nobene ni bilo Baje pridno hodite/hodijo na delavnice (te so plačljive) in potem ostanejo na klepetu, druženju, tako da bova midve šli na kako igro z dojenčkom od 6-9meseca, ko bo. Itak mi pošiljajo obvestila na mail, pa javim, če bo še kateri zanimivo za kak deževen dan. Se bo jutri dopoldne katera sprehajala okoli Koseškega bajerja, sem videla, da je bunkabrca s tam? Midve bova okoli desetih, pol enajstih tam, se pa ponavadi parkirava kar na pomol, kjer mala tudi pomalica. Zraven je tudi mali bel kuža, ne grize - laja pa odkar je postal čuvaj Klepetulje dobrodošle, hihi
|
|
RE: Ljubljanske mamice 2.del 20.4.2011 20:27:08
|
|
|
|
tinaaleks
|
božička09-bi se tudi jaz z veseljem pridružila, če ne bi imela večja noric... Pa tako lepo vreme bo..... Jo je notri prav težko zabavat, ker je hiperaktivna, na srečo imamo ob stanovanju atrij, tako da se potem vsaj tam malo znori. Se prporočam za naslednjič-sem iz Šiške,ampak kar pogosto okrog Bajerja.....
|
|
|
|
RE: Ljubljanske mamice 2.del 21.4.2011 6:52:02
|
|
|
|
lumpa6
|
dobro jutro bejbe kako ste kaj nmagk upam da so bolečine minile , mi je pa jasno , mojih prvih 5 porodou je bilo ok, sem bila k rožica, ta ta 6 ja živa groza, vsa desna stran me še vedno boli, komaj hodim
|
|
|
|
RE: Ljubljanske mamice 2.del 21.4.2011 8:59:47
|
|
|
|
kokoška10
|
jutro. Mi smo pa še kar bolni,pa sitni za znort,od zuni pa tak lep sonček pa ga moram samo skoz oken gledat
|
|
|
|
RE: Ljubljanske mamice 2.del 21.4.2011 9:15:23
|
|
|
|
nmagk
|
Kokoška da čimprej ozdravite.. Lumpa no pri meni so bli pa 4 porodi še kar,5 pa že nosečnost groznaaaaaaaaa in potem porod tudi,sicer sem imela pa vseh 5 porodov težkih in vsi so tehtali čez 4 kile,samo mi ni žal,se bom že sestavla nazaj
|
|
RE: Ljubljanske mamice 2.del 21.4.2011 10:51:33
|
|
|
|
katrinka
|
oj...dobrodosle nove meni kronicno primankuje casa tko da me ni veliko tle, sej po praznikih se bo pomirilo pa bom kej vec tu... nmagk in ziva - se vidmo dons
|
|
|
|
RE: Ljubljanske mamice 2.del 21.4.2011 12:42:23
|
|
|
|
bunkabrca
|
Hallo... mala je to noč podrla rekord - spala je 9 ur skupaj. Jupiiiiii Žal sem šele zdaj videla, da si se potepala okrog bajerja. Sem bila danes dopoldan v Btc - ju, kjer sem se dobila z kolegico. Moj je pa varuška. Kako me je bil vesel ko sem prišla domov Popoldan pa nameravam v mestu peš z malo, seveda če se mi bo ljubilo Lep sončen pozdrav
|
|
|
|
RE: Ljubljanske mamice 2.del 22.4.2011 9:52:01
|
|
|
|
katrinka
|
uuuuu 9ur v kosu - zmaga, mi smo se vedno na dveh podojih ponoci...groza
|
|
|
|
RE: Ljubljanske mamice 2.del 22.4.2011 11:29:02
|
|
|
|
nmagk
|
No jest sm zdej mal bolš,j...pa urgenco sploh ni blo gužve in sm mogla čakat 3 ure,a veste da urgenca sploh nima svojega laboratorija,sramota pošiljajo na metelkovo in pol čakaš ko mutav 3 ure na izvide ,sramota ful so vsi pizdili ampak vsi se vlečejo k megle,no u glavnem dr. je bla prjazna in mi lepo vse razložila,zdej samo upam da bodo ti kamenčki res tok mali da se bodo sami izločali,ker če ne grem pod nož ,sranje na kubik,ful me križ j...zdej pa še to,no ja sej bo sam da je z mojimi sončki vse ok sama se bom že zlizala... No dans pa žurka 40,let bomo vidl kako bo poročam jutr,upam da mi ne bo kej srala una moja ,,prjatlca,, ....
|
|
RE: Ljubljanske mamice 2.del 22.4.2011 17:02:32
|
|
|
|
lumpa6
|
IZVIRNO SPOROČILO: nmagk No jest sm zdej mal bolš,j...pa urgenco sploh ni blo gužve in sm mogla čakat 3 ure,a veste da urgenca sploh nima svojega laboratorija,sramota pošiljajo na metelkovo in pol čakaš ko mutav 3 ure na izvide ,sramota ful so vsi pizdili ampak vsi se vlečejo k megle,no u glavnem dr. je bla prjazna in mi lepo vse razložila,zdej samo upam da bodo ti kamenčki res tok mali da se bodo sami izločali,ker če ne grem pod nož ,sranje na kubik,ful me križ j...zdej pa še to,no ja sej bo sam da je z mojimi sončki vse ok sama se bom že zlizala... No dans pa žurka 40,let bomo vidl kako bo poročam jutr,upam da mi ne bo kej srala una moja ,,prjatlca,, .... joj no, nič lepe novice, pozdravi se čimprej, ja hvalabogu da so otroci ok
|
|
|
|
RE: Ljubljanske mamice 2.del 22.4.2011 19:09:37
|
|
|
|
katrinka
|
nmagk - ja ti pa res nimas srece, najprej skoz otroc bolni, sedaj pa se tile kamni tvoji...ja upam da so majhni pa da bos mela kmalu mir...kdaj sibate na morje? poroci jutr o festi
|
|
|
|
RE: Ljubljanske mamice 2.del 23.4.2011 18:27:25
|
|
|
|
nmagk
|
Poročilo iz fešte,bilo je super jaz sem se zabavala kokr se je dal oziroma kokr so mi pustil moji kamni ,nekateri me že nekaj časa niso vidli in sem požela kopico pohval,nekdo pa me je ves čas streljal z grdimi in zavistnimi pogledi,to je bla ,,ona,,ko je delila kavo jo je dala vsem samo meni ne je šla mimo in potem zavpije ena moja prijateljica ej Nataša tle še eno kavo ker jo bo Suzi tud pila in je morala prnest s tako grdim pogledom da če bi ubijal bi bila takoj mrtva...drugače je blo pa super,njen mož me je skoz objemal in bil ful vesel da sm prišla,če je še živ pa ne vem ,sem pa morala ob polnoči takoj domov,ker sem dobila napad,porkadrek tile kamni,dokler se mi vsi ne izločjo bo hudo......samo jest mam zdele vse spakirano že v avtu in jutri zjutraj vija v moj vikend ki že stoji.... Želim vam vesele praznike in uživajte...
|
|
RE: Ljubljanske mamice 2.del 23.4.2011 22:10:30
|
|
|
|
Mojabiba
|
Lepe praznike vsem! Meni je danes od hrane slabo , sem jo pojedla ogromne količine pri tašči. Počitnice so bile super - tamali sta uživali, midva pa tudi. Samo moja najmlajša bi se še vedno samo dojila, pa bo zdaj dopolnila že 8 mesecev . Nmagk in Lumpa6 dobri sta . Nas je bilo tudi 5 otrok doma, pa je mama vedno govorila, da se ji to pozna na hrbtenici in na živcih. Jaz po pravici povem, da jih toliko ne bi sfolgala. Božička9 jaz bom šla verjetno v zavod Tamala na delavnico Masaže za dojenčka (18.5. ob 11h).
|
|
|
|
RE: Ljubljanske mamice 2.del 28.4.2011 11:50:35
|
|
|
|
katrinka
|
se vidi da so prazniki in nobene ni doma...tud mi se potepamo...hehe no na zalost bo tko prehitr minilo in bo spet konec lustnga...bomo pa vec cvekale... nmagk - super za festo, si ji kravzlala zivcke...hehe
|
|
|
|
RE: Ljubljanske mamice 2.del 28.4.2011 12:37:50
|
|
|
|
špica84
|
Lep pozdravček Jaz sem se tudi potepala,sem bila več kot 1t pri mojih na dolenskem in je bilo tok fletno.Jutri gremo spet dol za čez praznike. Drugače sem pa sama doma sta šla t in t na Hrvaško v Varaždin za 3 tedne jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Kdaj bo kakšna kavica spet padla :)
|
|
|
|
RE: Ljubljanske mamice 2.del 29.4.2011 9:55:27
|
|
|
|
katrinka
|
uuuu spica ti bos pa uzivala brez t in t...super
|
|
|
|
RE: Ljubljanske mamice 2.del 29.4.2011 10:03:40
|
|
|
|
Anonimen
|
Ona ŽE uživa Jst bom pa zdele 3 dni, ker bo dragi doma
|
|
|
|
RE: Ljubljanske mamice 2.del 29.4.2011 14:22:10
|
|
|
|
špica84
|
Jaz zelo že uživam Bila sem pri Živi na kavi.Pa kuhinjo imam zase
|
|
|
|
RE: Ljubljanske mamice 2.del 29.4.2011 20:04:56
|
|
|
|
kokoška10
|
No punce a ste kaj gledale poroko stoletja. Jst sem jo pa sta mi bla prav lušna oba ,,obleka od sedanje princeske Kate mi je bla prav superca,ker ni bla preveč načičkana. naj uživata Pri nas je drgač vse po starem,sam da bi blo mal vreme lepše pa bo... Moja dva sta šla lepo v kino,seveda mami pa bodi doma spet sama s tamalo...
|
|
|
|
RE: Ljubljanske mamice 2.del 1.5.2011 19:09:38
|
|
|
|
katrinka
|
cist zadovoljna - sva z mojim dnevno porihtala in malima naredila koticek, pa oba trip trapa sestavla, belila bova polet k bomo nova okna not dal...zdej je brez veze, pa se zunaj sva malo pospravla - zdej mamo samo pol k pri strojanovih ...hehe,a ne ziva
|
|
|
|
RE: Ljubljanske mamice 2.del 1.5.2011 20:38:36
|
|
|
|
Anonimen
|
Hehehe nevem.... Se nisem bla ne pri njih ne pri tebi ;P
|
|
|
|
RE: Ljubljanske mamice 2.del 2.5.2011 8:21:38
|
|
|
|
lumpa6
|
oj kako ste punce moje, mi smo doma, prišli smo včeraj zvečer, joj kako je bilo lepo, takoj bi šla nazaj, čudovito sonček, brez dežja, včasih samo malo oblačno, slikice so na fb-ju kavica je lahko tudi pri meni da se malo spoznamo
|
|
|
|
RE: Ljubljanske mamice 2.del 2.5.2011 10:40:10
|
|
|
|
Teyla
|
Živjo punce Kako ste kaj? Mi smo super, mala spi že 8 ur na noč, včasih malo manj. Je res pridna. Upam, da bo danes še kej sončka, da gremo malo na sprehod. Lep praznični dan vam želim.
|
|
|
|
RE: Ljubljanske mamice 2.del 3.5.2011 10:39:36
|
|
|
|
katrinka
|
no dejmo dejmo se za kavico zmenit..... kok nas je vec za dopoldne al popoldne...meni je vseeno....
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?