Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ljubljanske mamice 2.del 15.4.2011 17:48:10
|
|
|
|
Teyla
|
ledenka hvala, mi je prav sedlo, da mi en reče, da ni nič hudega, če jo malo samo pustim. Zdaj se še težko sama animira. V igralnem centru je lahko največ 15 min, pa ji že ni več všeč. Včasih pa uspe, da ji je kakšna igračka zanimiva dlje časa, ampak bolj poredko. Nima še niti 3 mesecev, pa čakam kdaj bo okdrial svoje rokice, baje da potem sploh ne rabiš igračk. Kosilo je uspelo, čakam da me dragi pelje na sladico.
|
|
|
|
RE: Ljubljanske mamice 2.del 15.4.2011 18:15:43
|
|
|
|
tinaaleks
|
Naš mali je star 6m, pa je kar se animiranja tiče prav zahteven. Igralni center mu ni zanimiv, druge igrače samo ene par minut. Sam se zaigra samo za 15 minut in to samo takrat ko se takoj zbudi. Je pa ena stvar, ki mu je pa najbolj zanimiva: njegova sestrica, ki dela z njim kot vrečo krompirja , takrat je najbolj zabavno. Še malo naj mali zraste, pa se bosta lahko zaigrala brez tega, da skoz gledam, kaj velika počne z njim....
|
|
|
|
RE: Ljubljanske mamice 2.del 16.4.2011 20:51:15
|
|
|
|
becky27
|
No ste pa res čvekice-pridne!K mam cajt hitro mal na RR, sam pisat se mi bolj ne da.Ja vidm, da ni še nobene so za oktober, na oktobrkah mi je pa kr mal dolgčas, se mi ne da skoz sam o pogovarjat.Sploh pa k je to moja 2. in že kr vem kaj me čaka, mam raje vse splošne debate in to ste ve.No lep vikend vam želim, pa kej načvekite, da bom imela kaj brat papa
|
|
RE: Ljubljanske mamice 2.del 16.4.2011 20:56:42
|
|
|
|
becky27
|
library vidm, da sva isto stari pa iz viča, mogoče se pa celo poznava.Aja pa moj mali v trebuščku je ok, šok ki sem ga doživela ni nič vplival nanjga, zdej vstopam v 16. teden in upam, da bojo kmal brcike.
|
|
RE: Ljubljanske mamice 2.del 17.4.2011 18:12:18
|
|
|
|
philadelphia
|
Becky27 sem priseljena, tak da ne vem, če se poznava, se pa še lahko . Na kakšni kavi, zraven pa še mal popestvaš mojo miško, tak za pripravo na dojenčka .
|
|
|
|
RE: Ljubljanske mamice 2.del 18.4.2011 7:06:51
|
|
|
|
lumpa6
|
oj no pa smo preživeli en čudovit vikend na morju, vse je pripravljeno za prvomajske počitnice, jupiiiiiiii prva peka na žaru je upela lepo ste se načvekale, grem brat
|
|
|
|
RE: Ljubljanske mamice 2.del 18.4.2011 7:18:23
|
|
|
|
katrinka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mojabiba Dect pol sva pa kar blizu. Glede Septemberk nič ne vem, se skoraj nobena ne oglasi na forumu (razen Danyy in Benike), verjetno se zdaj pogovarjajo preko FBja? na privat forum smo sle IZVIRNO SPOROČILO: ledenka Teyla, pusti jo, naj se navadi se tudi sama poanimirat. ti bo kasneje lažje. je čisto fajn, če se tudi sama igra, raziskuje igrače, ki visijo nad glavo, svoje nogice in rokice... ne smeš je zmeraj ti zabavat. jaz sem bila navajena, da je bil M na tleh, npr. v igralnem centru, in ko se je oglasil (ponavadi po kake 20 min), sem šla k njemu, mu kaj zapela, novega pokazala itd. dobro za njih je, da se navadijo tudi sami malce raziskovat svet zato pa res ne met slabe vesti! tudi ti rabiš malce počitka, magari ta čas ležiš na kavču ali piješ kavo tocn to, k drugace mas jokico stokico od otroka k hoce biti non stop na rokah al pa je dretje...zlo slaba dota za naprej IZVIRNO SPOROČILO: tinaaleks Je pa ena stvar, ki mu je pa najbolj zanimiva: njegova sestrica, ki dela z njim kot vrečo krompirja , takrat je najbolj zabavno. Še malo naj mali zraste, pa se bosta lahko zaigrala brez tega, da skoz gledam, kaj velika počne z njim.... pri nas je isto, kar ta velika dela je super...pozabi na hrano na jok, pa bolj se ravsata bolj sta srecni ziva - kako ste..... mi smo se cel vikend borili z vrocino, pa malo vnet usesek....upam da bo dons bolje - sem pa z obema doma....no moz je tud k je tud on malo bolan...torej sem sama s tremi otroci
|
|
|
|
RE: Ljubljanske mamice 2.del 18.4.2011 21:45:49
|
|
|
|
Anonimen
|
samo na kratko, pa da nas malo dvignem Smo bli v prekmurju, danes prišli domov, jutri gre dec na operacijo, ker se mu je tur naredil, mene pa prpa lovi, ker je prvi mesec v novi službi in že na bolniški... Upam, da so normalni in bojo razumeli Žiga gre jutri v vrtec, Živa je OK, jaz tudi.... No tkole.... NOČKO!!!
|
|
|
|
RE: Ljubljanske mamice 2.del 19.4.2011 8:16:21
|
|
|
|
lumpa6
|
dobro jutro živa25 sej bo, držim pesti, da bo vse ok katrinka, ja un privat forum mi ravno ne sede:(((
|
|
|
|
RE: Ljubljanske mamice 2.del 19.4.2011 8:48:00
|
|
|
|
dect
|
Sploh nič ne vem o privat forumu... še dobro, če ne bi še tam visela... Imam dovolj drugega dela. Jaz grem pa danes prvič na fitnes na Fak. za šport. Drugače sem se pa zmenila, da bom hodila zjutraj. Vas bo kap, če povem ob kateri uri. Ampak nočem nobenega drugega obremenjevat, razen mojega. Pa sej mala spi, če pa bi se zbudila, ji bo pa AM dal. Kako ste? Jaz imam cel kup za zlikat, pa se mi ne da- sploh ne vem, če bom plenice polikala. A ve jih likate? Meni so dosti lepše, če so zlikane. Se še kaj oglasim, ko zmanjšam kup...
|
|
|
|
RE: Ljubljanske mamice 2.del 19.4.2011 10:17:51
|
|
|
|
katrinka
|
evo nas....vrocine ni...jupi ziva - ja zoprn je ze takoj na bolnisko - nerodn je samo ce je treba je treba...sej ni zanalasc, glede zavoda po porodniski - a to je zdej za ziher - a mislis da bi se meni sestelo lumpa - ej ful so pridne in cvekajo in meni ne sfolga da sem se tam, preberem jih pa ce se dobijo grem vec pa ne morm, tuki je fajn k ni to objav pa mi se znese pol kej napisat dect - ne govor - jaz se ze 2 tedna izogibam likanju pa morm nujn...jz plenice likam k so mi lepse zlozene...cudna mogoče
|
|
|
|
RE: Ljubljanske mamice 2.del 19.4.2011 12:45:36
|
|
|
|
Teyla
|
živjo punce zunaj so tako lepi dnevi-odlični za psrehod, jaz sem pa tako lena, da se mi sploh ne da ven. Grozna sem, sej vem. No, uspelo je-mala se malo sama igra v igralnem centru. Ji je pa 20min več kot dovolj. Lih toliko, da lahko jaz v miru pojem zajtrk. Zdaj pa že veselo čeblja in se pogovarja. Rokice so tudi zanimive, tako da se odgaja na polno. živa25 saj bodo v službi razumeli. Drugače pa razumem strah, sam če je treba, je treba, ni kej. Sej si ni sam izbral tega. dect jaz ne likam teh plenic. Se mi zdi brezveze, ker gredo tako hitro v pranje, da mi je škoda časa. Tud ostalih cunj v bistvu en likam, jih obesim tako da so čim manj zmečkane. Samo kakšno srajco občasno, ampak teh ni veliko, ker moj dragi ni tak tip človeka, hvalabogu.
|
|
|
|
RE: Ljubljanske mamice 2.del 19.4.2011 21:35:34
|
|
|
|
Božička09
|
Hej hej, se že dolgo nismo 'slišali' Vidim, da vse uživate, lepo lepo Punce, a katera od vas hodi na druženja mamic z dojenčki na Rudnik v Tamalin center? Z mojo sedemmesečnico bova jutri - kljub sončku - poskušali srečo okoli 10ure, upam, da nas bo polno, da se tamala malo socializira Drugače pa ... Vidim, da lazite na Rožnik? Kdaj greste spet, tudi jaz bi bila vesela kake družbe za vozičkanje, lahko tudi v smeri proti Koseškemu bajerju. Sem z Brda, da se boste lažje orientirale Nočko in poljubite svoje sončke. Naj spijo sladko in trdno do jutra
|
|
RE: Ljubljanske mamice 2.del 19.4.2011 22:11:39
|
|
|
|
barbet
|
Še ena, ki ne pride do pisanja ... čist preveč se dogaja, pa čist preveč je napisanega vsepovsod na netu, pa dan ima le 24 ur Meni so tudi lepše zlikane stvari, plenice pa sploh ... ampak sem jih redno le v prvih mesecih likala, zdaj pa ne (raje počnem kaj drugega tisti čas ). Naša se je pa končno odločila in izpustila nočni obrok - ga sploh nič ne pogrešam . Sva z mojim že nekaj časa ugotavljala, kako jo naj tega odvadiva, pa se je hb sama odločila. Tako se doji okoli polnoči in potem okoli pol sedmih. Se pa ponavadi še vedno ponoči zbuja - sicer hitro zaspi nazaj, ampak zbudi me pa. Ah bo že - enkrat bomo tudi mi spali celo noč. Božička 09 - poročaj o Centru Tamala (sem ugotovila, da ga imam za vogalom, pa se še nisem spravila tja) živa25 - sočustvujem s teboj (mal za hec - ko se bo tebi vse poštimalo, sploh ne boš znala živet ) dect- pridna glede fitnesa. Jaz bi tudi rabila zjutraj, da bi se zbudila in začela funkcionirat, ampak bi me moral nekdo pregnati zjutraj tja , ker sem čisti lenobnež zjutraj - bi potrebovala nekoga/nekaj, da bi mi dvignil pritisk vsako jutro
|
|
|
|
RE: Ljubljanske mamice 2.del 19.4.2011 22:20:06
|
|
|
|
ledenka
|
še 3 dni, pa dopuuuuust! samo upam na lepo vreme vidim, da vozičkate in uživate, fauš
|
|
RE: Ljubljanske mamice 2.del 19.4.2011 22:35:38
|
|
|
|
Teyla
|
Božička 09 tudi mene zanima kako je kaj tam. Naša je sicer malo mlajša (3 mes), pa sem firbec. Nekaj sem sicer pogledala na spletni strani, pa ne najdem ostalih informacij (ali sem pa samo neprespana ). Kolk je pa cena? Nič, grem počasi spat. Po moje bo neprespana noč, ker se tamala zbuja vsako uro, nekaj pojokca, pa zaspi nazaj. Zadnje čase je tega čist preveč. In še vedno se najde kakšen pametnjakovič, ki ti reče, da za otroka skrbet ni težko, ker samo jé pa spi. Lahko noč žabarke.
|
|
|
|
RE: Ljubljanske mamice 2.del 19.4.2011 22:53:33
|
|
|
|
Božička09
|
Teyla, če se prav spomnim, so ta druženja brezplačna. K njim lahko prideš tudi podojit ali previt v miru, če si kje tam naokoli Midve sva bili enkrat, ravno tam nekje pri treh mesecih na eni promo delavnici. Ni ravno velik prostor, je pa okej, ker je nekaj novega - so dojenčki kar opazovali. Pa druge igračke itd ... saj veš, sosedova trava je vedno bolj zelena
|
|
RE: Ljubljanske mamice 2.del 20.4.2011 8:24:18
|
|
|
|
tinaaleks
|
Dan! Mi moramo pa danes k zdravniku, ima velika najbrž norice. Saj sem samo čakala kdaj jih bo dobila, ker so jih prejšnji teden dobili v njeni skupini v vrtcu. Se mi je zdelo, da jih bo dobila pred prazniki in ni me pustila na cedilu . POtem bo pa še mali.... Ja, pestri prazniki....
|
|
|
|
RE: Ljubljanske mamice 2.del 20.4.2011 10:20:56
|
|
|
|
joli07
|
ojla, da se še jaz malo javim likanje : jaz tudi še zmeraj vse zlikam, tudi plenice, saj me zelo moti, če ni lepo zloženo. Pa te nezlikane plenice se mi zdi, da bi mi tudi veliko prostora zavzele ( saj jih imamo cca. 50 - 60 kos ). Predvidevam, vem pa ne ker jih likam. ledenka : želim, da ti teh par dni do dopusta hitro minejo. Meni so se ponavadi zadnji dnevi najbolj vlekli. dect : pridna, da greš že zjutraj na telovadbo . BTW kdaj pa zjutraj hodiš ? kavica : kdaj bo spet kakšna kavica, da še jaz pridem. grem, je tamal tečkan za bolančke , pa čimprejšnje okrevanje.
|
|
|
|
RE: Ljubljanske mamice 2.del 20.4.2011 10:31:54
|
|
|
|
kokoška10
|
Jutro.. Vidim,da kar pridno klepetate,jst samo preberem,ker mi kar časa zmanka za napisat. Doma imam same bolnike. Najprej tavelik mi je vse pobruhal to sem imela dela ,včeraj mož,kako so bogi ko zbolijo deci ..ženska naj se pa pretegne ,dons pa tamala ,zamašen nos,vročina in sitnoba ,sam še čakam da jst zbolim . pri likanju je pa tako,včasih sem skoraj dvakrat polikala ,danes sem pa prišla do tega,da samo še kakšno srajco pa kakšne hlače,kam prideš.
|
|
|
|
RE: Ljubljanske mamice 2.del 20.4.2011 11:41:35
|
|
|
|
nmagk
|
No pri nas se je vse poštimalo in upam da noben več ne zboli,še mal pa gremo na morje da se nadihamo malo morskega zraka,moj gre v petek že da vse postavi in zrihta,ker gre kolega z njim in bodo dol pretežno deci k bodo postavlal mam jest prepoved do nedelje ,no uredu sam sm mu rekla,če ne bo postavljen mu bom .........si loh mislite kaj ,torej v nedeljo pa dol za cel teden upam da bo lepo vreme. No jest sm mela malo generalne,vse je lepo ,vse lepo diši,sam mene pa križ pa leva roka takooooooo bolita da mi je kar slabo,j.... te moje kosti,jih moram it mal naštelat Kavica z moje strani po praznikih,no ja Živa v četrtek se vidmo.... Mi tud še nismo imeli noric pri Gregatu in Karolini,upam da jih dobita sedaj do šole,prej boljše je.
|
|
RE: Ljubljanske mamice 2.del 20.4.2011 15:12:55
|
|
|
|
bunkabrca
|
Živjo.... sem mamica skoraj petmesečne punčke, ki je šele sedaj opazila ta forum Sem doma blizu koseškega bajerja, tako če se kdaj tukaj potepate vozički, bi se vam zeloooooo rada pridružila. Sicer je tamala angelček, vendar je pa kar zahtevna, saj mi čez dan noče nič spat - niti v vozičku. Uživajte v tem sončku ;)
|
|
|
|
RE: Ljubljanske mamice 2.del 20.4.2011 16:39:44
|
|
|
|
Teyla
|
IZVIRNO SPOROČILO: Božička09 Teyla, če se prav spomnim, so ta druženja brezplačna. K njim lahko prideš tudi podojit ali previt v miru, če si kje tam naokoli Midve sva bili enkrat, ravno tam nekje pri treh mesecih na eni promo delavnici. Ni ravno velik prostor, je pa okej, ker je nekaj novega - so dojenčki kar opazovali. Pa druge igračke itd ... saj veš, sosedova trava je vedno bolj zelena Super, hvala za info. Sem sicer gledala na njihovi strani, pa ne nisem ziher, če gledam pravo stvar. To gledam pod "tematska druženja"? Piše ob pon in sre v času druženj. Žal ne vem, kdaj je ta čas druženj. tinaaleks upam, da bo hitro minilo, pa da ne bo preveč hudo. nmagk kakšenga kiropraktika ti priporočam za tele kosti bunkabrca dobrodošla Naša mala je pa danes postavila nov rekord v spanju- 8ur in pol. Se mi je zdel cel luksuz.
|
|
|
|
RE: Ljubljanske mamice 2.del 20.4.2011 16:41:03
|
|
|
|
nmagk
|
nmagk kakšenga kiropraktika ti priporočam za tele kosti Ej po moje me tud kiropraktik ne sestav več nazaj
|
|
RE: Ljubljanske mamice 2.del 20.4.2011 16:47:04
|
|
|
|
Teyla
|
Kaj pa kakšna masaža al pa kej podobnega? Kaj pa je sploh vzrok temu? Kar tako al kakšna nesreča...? Sori, če sem preveč firbec.
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?