|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ljubljanske mamice 2.del
12.4.2011 12:29:20   
Mojabiba
Pozdravljene Ljubljanske mamice. Od septemberk se selim k vam - sem očitno prepozno odkrila ta forum, pa so že vse odšle user posted image . Še dobro, da ste ve tako aktivne. Pri nas smo čez vikend praznovali 5 let naše starejše pupe: najprej z njenimi prijateljčki, potem pa še s sorodniki v dveh rundah user posted image . Celo leto me je masirala, da hoče uhane in sem ji končno ustregla - ona je super zadovoljna, jaz pa upam, da se bodo luknjice lepo zacelile in ne bo kakšnih težav... Pri naši 7 mesečni tamali pa izumljam vse mogoče in nemogoče načine, da bi pojedla vsaj nekaj žličk kašice... Uživajte v sončku.

(odgovor članu dect)
Neposredna povezava do sporočila: 26
12.4.2011 16:10:00   
dect
Ojla, mojabiba! Saj midve sva pa skupaj na septembrkah, a ne? Jaz sem šla pa najprej sem, pa šele nato tja. S katerega konca pa si? Očitno imava enako stare otroke. No moj starejši bo letos 6 let.
Kdaj bodo šle ven odločbe za vrtce, a katera ve?

(odgovor članu Mojabiba)
Neposredna povezava do sporočila: 27
12.4.2011 17:47:02   
tinaaleks
Dan!

Jaz pa od Oktoberk-so se večinoma preselile na FB in je postalo mrtvilo....

Jaz tudi nekako pogrešam odločbo za vrtec- imam še 2,5 staro punčko poleg 6m fanta.... So jih obljubili za marec, pa jih še kar ni. Bomo morale kmalu oddati že noveuser posted image

(odgovor članu dect)
Neposredna povezava do sporočila: 28
12.4.2011 19:37:24   
nmagk
Dobrodošle nove,lepo več nas je bolj je pestro user posted image user posted image user posted image

Punce moje danes se mi je nekaj zgodilo,se spomnite ko sem lani maja,no zdej bo že kmalu eno leto na fb napisala komentar o moji takrat kao še dobri prijateljici,glede zahrbtnega kopiranja in rdeče barve,ko me je njena sestra bombandirala na fb-ju,ona pa me je klicala in mi vpila v telefon kaj raje ne razlagam in fliknla dol slušalko,no od takrat je vse tiho,prekinla sem stike z njo in tako je še danes,no ene se spomnite ,gre pa zato da me je danes klical njen mož,ker ima danes 40 let in sem mu seveda že zjutraj poslala sms,tud na fb-ju je čestitka in me povabil na žur ki ga bo imel 22.4.,moj mož ne more ker gre že takrat na morje postavljat prikolico,jaz grem pa šele v soboto za njim,tako,da je rekel naj pridem...kaj pravte naj grem gledat tisti njen hinavski ksiht al ne,njen mož je pa še vedno tak do mene kot je bil in midva se poznava že od OŠ,je hodu en razred za mano.....to bo zanimivo,sicer pa nima kaj jezikat sej me je sam povabu.....haha zihr mu je doma prala možgane..user posted image user posted image

NEJC-26.06.1993
MATIC-17.08.1999
ANA - 22.04.2001
GREGOR-16.09.2006
KAROLINA-07.04.2009

mojih 5 biserov-neprecenljivo

(odgovor članu tinaaleks)
Neposredna povezava do sporočila: 29
12.4.2011 21:42:04   
barbet
Uau - kar že drugi del user posted image

Vidim, da se dogaja, čeprav je sonček in vsi zunaj. No ja, jaz sem bila ravno v najtoplejših dnev v postelji user posted image Me je, pri teh letih in v tej vročini, napadla angina - dva dni sem bila bolj hin in ravno takrat mož cel dan odsoten (hb je pa bila mala fuuul pridna), zdaj pa že "vrtičkam" in se "martinčkam". Sem imela pa take lepe plane za vikend - user posted image .

Glavno, da je pupa vredu. Pa ustvarila si je ful lep urnik, lepše spi podnevi in še ponoči se je odločila, da se ne bo več dojila. Upam, da to ostaneuser posted image

(odgovor članu nmagk)
Neposredna povezava do sporočila: 30
13.4.2011 8:04:38   
lumpa6
oj

odločbe za vrtec, za novo vpisane naj bi dobili maja

naš žak pa preboleva hud bronhiolitis, tako da sem tukaj gor bolj malo, ker je zelo zahteven bolnikuser posted image

(odgovor članu barbet)
Neposredna povezava do sporočila: 31
13.4.2011 8:07:38   
lumpa6
IZVIRNO SPOROČILO: nmagk

Dobrodošle nove,lepo več nas je bolj je pestro user posted image user posted image user posted image

Punce moje danes se mi je nekaj zgodilo,se spomnite ko sem lani maja,no zdej bo že kmalu eno leto na fb napisala komentar o moji takrat kao še dobri prijateljici,glede zahrbtnega kopiranja in rdeče barve,ko me je njena sestra bombandirala na fb-ju,ona pa me je klicala in mi vpila v telefon kaj raje ne razlagam in fliknla dol slušalko,no od takrat je vse tiho,prekinla sem stike z njo in tako je še danes,no ene se spomnite ,gre pa zato da me je danes klical njen mož,ker ima danes 40 let in sem mu seveda že zjutraj poslala sms,tud na fb-ju je čestitka in me povabil na žur ki ga bo imel 22.4.,moj mož ne more ker gre že takrat na morje postavljat prikolico,jaz grem pa šele v soboto za njim,tako,da je rekel naj pridem...kaj pravte naj grem gledat tisti njen hinavski ksiht al ne,njen mož je pa še vedno tak do mene kot je bil in midva se poznava že od OŠ,je hodu en razred za mano.....to bo zanimivo,sicer pa nima kaj jezikat sej me je sam povabu.....haha zihr mu je doma prala možgane..user posted image user posted image
hmmmmmmmmmm, ja ne vem kaj bi jaz naredila, pomoje bi šla in se lepo zabavala na račun te hinavske prijateljiceuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nmagk)
Neposredna povezava do sporočila: 32
13.4.2011 9:35:31   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: dect

A, joj, kako so bedni tam pri meni v službi: dobila sem odločbo za dopust, v njej pa imam samo 1 dan dopusta za 2 otroka!!!
In kličem enega, kličem drugega, na koncu pa rečejo, da rojstni list za 2. imajo, samo da ne vejo, kako je lahko ven izpadla iz programa- logično še jaz vem- sem imela težave pri zdravniku, ker so bili na kartici napačni podatki: je bila mala prijavljena kot delavec in ne kot družinski član!!!!

Kaj bo šele, če dam prošnjo za polovični delovni čas???!!!user posted image user posted image user posted image

ti pa mas tezave - ma sej to je to k so slampasti...kr neki no, taka je bla kadrovska pri mojmu v bivsi sluzbi, tko da sem jz vse preko sebe urejala k sem mela vse ok in hitr narejenuser posted image

mojabiba - dobrodosla, glede uvajanja gh - sva na istem, ce pogruntas kako carobno formulo se priporocamuser posted image

odlocbe vrtec - vse kamor sem jaz oddala se odlocajo konec aprila zacetek maja, tako da pred koncem maja zacetkom junija ne pricakujem niti ene odlocbe

nmagk
- jz bi sla, sej te je on povabu pa se tok dolg se poznata, sej ne rabs biti dolg pa itak nimas kej za skrivat oz. niti nisi ti nic kriva

barbet - upam da se bolje pocutis in super k ma mala lep urnikuser posted image

lumpa
- kako je zak - kej bolje?

ziva - kje si....

ledenka
- kje si....

(odgovor članu dect)
Neposredna povezava do sporočila: 33
13.4.2011 13:23:48   
Mojabiba
Dect res sva tudi na Septemberkah skupaj. Jaz sem z Mirja, pa ti?

Katrinka, hvala za dobrodošlico - ja tole hranjenje me malo mori... se mi zdi, da bom 10kg lažja, ko bo tamala pokazala kakšen interes za kašice user posted image .

Zdaj sem pogruntala, da me tamala mal fintira, npr. je totalno zadovoljna pri očiju, se hecata in igrata, grem mimo njiju, me zagleda, široko odpre oči, grunta nekaj sekund, potem pa v jok pa roke steguje k meni - lisica user posted image . Pa še tolk knjig o vzgoji in sodelovanju z otrokom sem prebrala, da se bom na koncu še zasekirala, da ga jaz biksam...

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 34
13.4.2011 17:16:08   
katrinka
punce rabm pomoc - v petek sem narocila pri recinku lesen stolcek za hranjenje - za obe pupi torej dva stolcka, v soboto je prislo a dobr da nisem vzela k nisem mela dost gotovine, smo v nedeljo za sandro dobili stolcek in itak da ga bom obdrzala k je od njene botrce, ampak zdej mam 2 stolcka se vedn na posti - ce sam enga narocim bom spet cakala pa se postnino placala k je tok manj - nad 50eur placajo oni, a kero zanima al pa koga pozna k bi vzel, dam za isto ceno kot je - samo na posto grem dvignt....
evo link:
http://www.recinko.si/lesen-stolcek-hranjenje-otroka-rdec-p-2392.php

(odgovor članu Mojabiba)
Neposredna povezava do sporočila: 35
13.4.2011 18:45:55   
nmagk
Joj rdeč je ...škoda k ga že mam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

NEJC-26.06.1993
MATIC-17.08.1999
ANA - 22.04.2001
GREGOR-16.09.2006
KAROLINA-07.04.2009

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 36
13.4.2011 21:04:33   
lumpa6
katrinka žak je bolje hvala

ja otroci nas majo na študirane, žak kašlja kiha ko ga ne gledam, sam da ga dvignem pol pa nasmeh do ušes:)

(odgovor članu nmagk)
Neposredna povezava do sporočila: 37
13.4.2011 21:08:48   
lumpa6
IZVIRNO SPOROČILO: katrinka

punce rabm pomoc - v petek sem narocila pri recinku lesen stolcek za hranjenje - za obe pupi torej dva stolcka, v soboto je prislo a dobr da nisem vzela k nisem mela dost gotovine, smo v nedeljo za sandro dobili stolcek in itak da ga bom obdrzala k je od njene botrce, ampak zdej mam 2 stolcka se vedn na posti - ce sam enga narocim bom spet cakala pa se postnino placala k je tok manj - nad 50eur placajo oni, a kero zanima al pa koga pozna k bi vzel, dam za isto ceno kot je - samo na posto grem dvignt....
evo link:
http://www.recinko.si/lesen-stolcek-hranjenje-otroka-rdec-p-2392.php
hm, ful lep stol, samo k mam lemija, moj me lih fenta če še za to zatežim
samo lok rabim k mam enga tazga siuga še, čaka da žak malo zraste

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 38
14.4.2011 11:32:22   
becky27
Čao še jaz bi se vam pridružila, sem iz Viča stara 28 let, imam navihančka starega skoraj 16 mesecv, začetek oktobra pa pride še en user posted image .Sem mamica samohranilka, odkar nama je "očka partner"umrl v prometni nesreči, sem spet postala ljubljančanka.A je še kaka nosečka za oktober, da mi bo družbo delala v porodnišnici?Sej vem, da je še dolga do oktobra,...Vi ste pa prave čvekice, tko da mislm, da mi tukaj ne bo dolgčas.Drugače je pa moj mali sonček bil 14 dni bolan je imel virozo in 1 teden 40 vročine, sm mislna, da me bo pobral,...Vse, ki ste na porodniški-blagor se vam, jst sm tok uživala, zdej pa še delat do septembra. No upam, da nam pol sama na porodniški, ko bote vse delale.En lep pozdravček

Moj sonček Taj 27.12.2009

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 39
14.4.2011 12:49:22   
philadelphia
Živjo

Vas že nekaj časa "potiho" spremljam, pa se vam bom še jaz pridružila. Sem stara 28 in iz Viča. Trenutno na porodniški za mojo miško, ki je novemberka (4 mesece 3 tedne).

(odgovor članu becky27)
Neposredna povezava do sporočila: 40
14.4.2011 14:13:56   
nmagk
Dobrodošle nove,fino da se nam pridružujete...

Becky user posted image  hudo moje sožalje,joj kok ti mora bit težko,glej me smo tu prave čvekice in vedno pripravljene tud pomagat,če je treba zato le ostani tu med nami ne bo ti žal,boš pa tud po moje našla kako oktoberko,če ne pa na njihovi temi poglej....dobrodošla......

NEJC-26.06.1993
MATIC-17.08.1999
ANA - 22.04.2001
GREGOR-16.09.2006
KAROLINA-07.04.2009

(odgovor članu philadelphia)
Neposredna povezava do sporočila: 41
14.4.2011 14:17:24   
philadelphia
Ja Becky slučajno sem izvedela zate, ko se je to zgodilo in sem že od takrat v mislih s tabo. user posted image  Sem skoz držala pesti tudi za malega dojenčka in upam, da je vredu! Drži se.

(odgovor članu nmagk)
Neposredna povezava do sporočila: 42
14.4.2011 17:54:54   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: library

Živjo

Vas že nekaj časa "potiho" spremljam, pa se vam bom še jaz pridružila. Sem stara 28 in iz Viča. Trenutno na porodniški za mojo miško, ki je novemberka (4 mesece 3 tedne).

dobrodoslauser posted image user posted image user posted image
no zdej loh na glas...hehe, klepetamouser posted image user posted image user posted image user posted image

becky - dobrodosla in moje sozaljeuser posted image najbrz je kr hudo a ne...upam da te bo malo zamotile s cvekanjemuser posted image

no, stol sem prodalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image cist veselauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

je pa prestolonaslednica bolna - al pa ne...ma ne vem, nic ni videt da jo boli a joka skoz pa nece nic spat pa nic jest...sumim zobke - trojk pa petk se nimamouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu philadelphia)
Neposredna povezava do sporočila: 43
14.4.2011 18:04:08   
šivilja
Mene sicer nobena ni pogrešila (hec), ampak se vam oglašam po dolgem času.
Situacija pri nas je še vedno grozna (predvsem v službi), doma se je pa vsemu delu pridružilo še vrtnarjenje. V tem sicer uživam, ko gojim svojo zelenjavo, zahteva pa čas.
V šlužbi je pa še vedno izredno stanje - sem ravno danes pisala en mail - pritožbo svojim šefom, ker tako res ne gre več - pa ne toliko glede količine dela in pomanjkanja zaposlenih, ampak glede katastrofalnih odnosov, zaradi katerih te vse mine.
Sem pa dobila potrditev - v okviru mojega tečaja avtogenitreninga mi je pripadal še pogovor s psihiatrom, ki mi je po petih minutah ponudil nekaj tednov bolniške zaradi izgorelosti. In jaz trapa sem jo zavrnila. No, saj je rekel, da če pač ne bo šlo več, naj pridem pa nazaj. Očitno bo treba it, ker se mi zdi,da se mi že na zravju pozna (neke čudne bolečine in krvavitve).
Da nam ne bi bilo prelepo , bojo pa še pri možu neke hude spremembe v službi - bo iz javnega uslužbenca prešel na zaposlene ga v d.o.o. in lahko naredijo čist kar bodo hoteli - minimalno plačo, službo za določen čas, odpoved... Pustimo se presenetiti.
Oh ja, saj vem, da me spet nobena ne bo pogrešala, ker pridem samo težit in jambrat.
No, vsaj nekaj lepega - grermo čez praznike na Dunaj (če bom dobila dopust - ma klinc, a ni neki tko, da dva dni lahko vzameš kadar koli in ti ne morejo preprečit - evo moja dva dni)

Mojabiba - o, a iz Mirja v LJ. MOja mami tam živi, joj kaj bi dala, da bi tam živela. Meni je to idealen del LJ, slpoh če si v hiši z vrtom, tako kot maoja mami. Samo še na lotu zadanem

http://moja-manuma.blogspot.com/

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 44
14.4.2011 18:26:57   
dect
Mojabiba, jaz pa nasproti Cankarjevega doma. A septembrke še vedno hodite na Rožnik?

Becky, tudi z moje strani ti izrekam sožalje user posted image user posted image user posted image . Vem kako je hudo. Jaz sicer nisem izgubila partnerja, ampak sestro po porodu, ki je bila drugače ves čas zdrav a. No, o zdravnikih bi se pa dalo debatirati...

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 45
14.4.2011 21:49:09   
Anonimen
Samo na hitro se oglasim, da boste vedle, da sem še živa - no sej ne, da bi me kej pogrešale user posted image

Žiga spi v najini postelji z 39,2 vročine, Živa pa v svoji z blago povišano temperaturo 37,5....  Molim k Bogu, da je samo toplomer pokvarjen in je danes narobe kazal user posted image

Drugače vse po starem... Smo imeli obiske in iskreno komaj čakali, da so šli. Imajo 3 letnika in 3 mesečnika user posted image NORIŠNICA!!! user posted image

Šivilja
lepo, da se še pri nas kaj oglasiš user posted image
Becky moje sožalje... Sem te brala par dni po tragediji user posted image
Katrinči SUPER!!!! za stolček in FUL FUL FUL vesela, da sva se vidli danes user posted image user posted image user posted image user posted image
Zdej grem pa počasi kar pod kožo gledat, ker prav dolgo itak ne bom več zdržala user posted image

(odgovor članu dect)
  Neposredna povezava do sporočila: 46
15.4.2011 9:54:09   
Mojabiba
Becky - moje sožalje, me je kar pretreslo... drži se user posted image . Sem vesela, da bomo skupaj klepetale.

Library - dobrodošla!

Šivilja - joj, ti kar vzemi bolniško, sploh če imaš bolečine in krvavitev - zdravje je prvo! Z Mirjem smo pa res zadovoljni, lokacija je super, vrt imamo, zdaj so nam še pot ob Gradaščici uredili in je lep sprehod še naprej ob Trnovskem pristanu do na novo urejene Špice.

Katrinka - super, da ti je uspelo prodat, jaz sem luzer za stvari prodajat, na koncu vse šenkam.

Dect pol sva pa kar blizu. Glede Septemberk nič ne vem, se skoraj nobena ne oglasi na forumu (razen Danyy in Benike), verjetno se zdaj pogovarjajo preko FBja?

Mi gremo jutri in pridemo prihodnji konec tedna - ma prav rabim te počitnice! Lep vikend vsem!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 47
15.4.2011 10:47:28   
ledenka
vidim, da sem pogrešana user posted image  

pa da je kup novih user posted image  

becky user posted image  moje sožalje. si ne predstavljam, kaj preživljaš... če kaj potrebuješ, se obrni na nas.

pa kup sosed je tule user posted image  jaz sem v Trnovem. sam nisem več na porodniški, moj M. bo v kratkem star 2 leti.

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Mojabiba)
Neposredna povezava do sporočila: 48
15.4.2011 13:37:14   
Teyla
Pridme po parih dnevih nekaj prebrat pa napisat, pa ne berem nič kaj preveč lepih stvari

becky dobrodošla in sožalje še z moje strani. S(m)o pa punce prave čveke, dolgčas ti prav gotovo ne bo. user posted image

library dobrodošla tudi ti.user posted image

šivilja ti kar pojamraj, tud druge izkoriščamo ta forum zato, da si olajšamo dušo. Pa super za izlet na Dunaj, se boš zagotovo malo sprostila.

Hm, vidim, da nobena ni z Dolgega mostu oz Viča. Al se pa skrivajo. user posted image

Naša mala je pa danes spala 6,5h, sem se naspala kot že dolgo ne. Je prav sedlo, ker sva bila oba z mojoim kar izmučena. On je pa povrhu vsega še bolan.
Imam pa rahlo slabo vest, ker jo večkrat na dan pustim ležat na kavču ali pa v igralnem centru, da lahko še kaj naredim po hiši. Težko mi jo je namreč animirat vedno ko je budna. Zadnje čase čez dan komaj kaj zaspi, če smo doma. Ko gre pa v voziček ali pa v avto, je pa takoj koma. user posted image   Tak da mi je včasih res hudo, pa mislim, da sem že ful zamudila, ker se pač tako hitro razvija na začetku. Ampak včasih mi enostavno zmanjka idej, kako naj se še igram z njo, drugič sem pa čisto izmučena. No, evo pa sem še pojamrala za vzorec. user posted image

Nič, grem kosilo kuhat, se beremo kasneje. user posted image

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 49
15.4.2011 13:49:29   
ledenka
Teyla, pusti jo, naj se navadi se tudi sama poanimirat. ti bo kasneje lažje. je čisto fajn, če se tudi sama igra, raziskuje igrače, ki visijo nad glavo, svoje nogice in rokice... ne smeš je zmeraj ti zabavat. jaz sem bila navajena, da je bil M na tleh, npr. v igralnem centru, in ko se je oglasil (ponavadi po kake 20 min), sem šla k njemu, mu kaj zapela, novega pokazala itd. dobro za njih je, da se navadijo tudi sami malce raziskovat svet user posted image  zato pa res ne met slabe vesti! tudi ti rabiš malce počitka, magari ta čas ležiš na kavču ali piješ kavo

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?