Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 10.4.2011 19:35:04
|
|
|
|
matcar
|
Čer! Jaz pa ne vem,zakaj se non-stop delavce v to meša,če nimajo nič z tem.To je predvsem za študente,brezposelne in upokojence.Tak,da tisti,ki so brezposelni,je ta zakon ravno za njih,ker lahko delajo malo delo,kljub brezposelnosti in ne zgubijo nič.Priznano pa imajo delovno dobo.Kar se tiče kao sistema v NEM,sploh ni tak,kot je Saraya napisala.Tam je zaposlitev za 25 ur na teden,enako kot v A.
< Sporočilo je popravil matcar -- 10.4.2011 19:36:37 >
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 10.4.2011 19:37:44
|
|
|
|
matcar
|
Bili pri dediju,malo zunaj,zdaj sta pa že oba skopana in pred tv-jem.Čakamo talente.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 10.4.2011 20:09:21
|
|
|
|
majakla
|
Čeeer, mi toti RR taaak hitro dela, da bom glih prej rodila (tak se reče ). Celi plan izpeljali, sladoled je pasal mmm..., zdaj pa moja2 že počasi spita, jaz pa imam malo fraj. Botrca: moj, in jaz tudi, ne more pozabit in verjet, kaki cuker je Jan, je že vsem opisal: "objel ga je, pa lupčkal, pa ..." res je pravi cartek.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 10.4.2011 20:20:05
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Čer! Jaz pa ne vem,zakaj se non-stop delavce v to meša,če nimajo nič z tem.To je predvsem za študente,brezposelne in upokojence. Ker so delavci potencialni brezposelni?? Saj pa nam že vrabčki čivkajo,da dandanes služba za NDČ ne pomeni,da si zaščiten kot sibirski medved ...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 10.4.2011 20:21:07
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Čeeer, mi toti RR taaak hitro dela, da bom glih prej rodila (tak se reče ). ja čestitam ...mamo novo pravkar
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 10.4.2011 20:22:36
|
|
|
|
Arwenko
|
Sama ne morem verjet, gledam talente
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 10.4.2011 20:40:46
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Čer! Jaz pa ne vem,zakaj se non-stop delavce v to meša,če nimajo nič z tem.To je predvsem za študente,brezposelne in upokojence. Ker so delavci potencialni brezposelni?? Saj pa nam že vrabčki čivkajo,da dandanes služba za NDČ ne pomeni,da si zaščiten kot sibirski medved ... Tisti,ki so zaposleni,nimajo s tem zakonom nič.Oz.nimajo nobene škode.Noben pa ni reko,da niso potencialni brezposelni.To smo itak vsi lahko.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 10.4.2011 20:41:00
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Čer! Jaz pa ne vem,zakaj se non-stop delavce v to meša,če nimajo nič z tem.To je predvsem za študente,brezposelne in upokojence. Ker so delavci potencialni brezposelni?? Saj pa nam že vrabčki čivkajo,da dandanes služba za NDČ ne pomeni,da si zaščiten kot sibirski medved ... Zato ker nam hočejo vzet plačilo za prevoz, regres, ...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 10.4.2011 20:42:18
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: majakla Čeeer, mi toti RR taaak hitro dela, da bom glih prej rodila (tak se reče ). ja čestitam ...mamo novo pravkar Gledena apetit - komot, samo sexsat bi še morala, nisem Marija
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 10.4.2011 20:42:49
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko Sama ne morem verjet, gledam talente Jaz jih grem tudi zaj pogledat ...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 10.4.2011 20:49:32
|
|
|
|
majakla
|
Aja, Samiiiiiiiiiiii . . . . . .
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 10.4.2011 20:54:52
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Čer! Jaz pa ne vem,zakaj se non-stop delavce v to meša,če nimajo nič z tem.To je predvsem za študente,brezposelne in upokojence. Ker so delavci potencialni brezposelni?? Saj pa nam že vrabčki čivkajo,da dandanes služba za NDČ ne pomeni,da si zaščiten kot sibirski medved ... Zato ker nam hočejo vzet plačilo za prevoz, regres, ... Pa kaj bojo tebi jemali?Tu se zdaj vidi,kak ne razumete koncepta zakona.Mali delavec ne bi imel pravice do prevoza,malice,regresa.Tebi ne vzamejo nič,če si zaposlena. Sicer pa ga itak niso ljudje podprli,ker imajo enako razmišljanje kot večina vas-torej zmotno.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 10.4.2011 20:58:24
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Čer! Jaz pa ne vem,zakaj se non-stop delavce v to meša,če nimajo nič z tem.To je predvsem za študente,brezposelne in upokojence. Ker so delavci potencialni brezposelni?? Saj pa nam že vrabčki čivkajo,da dandanes služba za NDČ ne pomeni,da si zaščiten kot sibirski medved ... Zato ker nam hočejo vzet plačilo za prevoz, regres, ... Pa kaj bojo tebi jemali?Tu se zdaj vidi,kak ne razumete koncepta zakona.Mali delavec ne bi imel pravice do prevoza,malice,regresa.Tebi ne vzamejo nič,če si zaposlena. Sicer pa ga itak niso ljudje podprli,ker imajo enako razmišljanje kot večina vas-torej zmotno. Skoraj nič ja, ker nič nimam ... regres, hmmm, kaj je že to?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 10.4.2011 21:12:49
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Aja, Samiiiiiiiiiiii . . . . . . opica
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 10.4.2011 21:27:14
|
|
|
|
arabela*
|
čer
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 10.4.2011 21:27:34
|
|
|
|
arabela*
|
večerjam...pikatu zrezki in riž
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 10.4.2011 21:29:52
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Čer! Jaz pa ne vem,zakaj se non-stop delavce v to meša,če nimajo nič z tem.To je predvsem za študente,brezposelne in upokojence.Tak,da tisti,ki so brezposelni,je ta zakon ravno za njih,ker lahko delajo malo delo,kljub brezposelnosti in ne zgubijo nič. itak da se jih tiče...zakaj bi delavec, ki pošteno opravlja redno zaposlitev bil odrinjen in marsičemu prikrajšan...vsak ki pa želi delat tud če je brezposeln bo itak delal..to je dejstvo
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 10.4.2011 21:31:56
|
|
|
|
matcar
|
Grem osvajalca igrat raje. Nočko!
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 10.4.2011 21:32:45
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Zato ker nam hočejo vzet plačilo za prevoz, regres, ... točno, pa še določene druge pravice kot so bolniške, pa porodniške, pa dalje raje ne bi....itak da so v javnosti predstavljali samo dobro plat. Hvalabogu, da se je izteklo kot se je in da jim bo to neka šola in razmišljanje za vnaprej. Mi se mormo zavedat, da živimo, kjer živimo, nismo Nemci, ne Avstrijci, da bi si nihoive zakone prirejali na hojladro
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 10.4.2011 21:34:46
|
|
|
|
arabela*
|
Nehajmo s to politiko, bomo še nore ratale tu zraven Matcar sem te vidla danes ...smo mimo tebe na studencih peljali ob štirih nekje
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 10.4.2011 21:35:46
|
|
|
|
katy83
|
čer. Uf, še vedno debatirate o referendumu. No moje mnenje je tu podobno mnenju Matcar, ker se zaposlenih res to ne tiče...dejstvo pa je, da tudi če bi zakon bil sprejet vprašanje kako bi bilo. Glejte samo tisti referendum, kjer smo se ljudje odločili, da naj bi bile v nedeljo trgovine zaprte ... ja, in so??? Neeeeeeee, ker na koncu itak naredijo tak kakor njim najbolj paše. Ok, pa še ena novica z moje strani...ne, nisem noseča , danes sem si probala 2 hlače, ki so mi še februarja bile pune ozke, no, danes pa niso več tak ozke
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 10.4.2011 21:36:12
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Pa kaj bojo tebi jemali?Tu se zdaj vidi,kak ne razumete koncepta zakona.Mali delavec ne bi imel pravice do prevoza,malice,regresa.Tebi ne vzamejo nič,če si zaposlena. Sicer pa ga itak niso ljudje podprli,ker imajo enako razmišljanje kot večina vas-torej zmotno. vzamejo, ker to zakon o malem delu navaja...Nekje je treba vzet, da se drugam lahko da
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 10.4.2011 21:37:05
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Nehajmo s to politiko, bomo še nore ratale tu zraven se strinjam
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 10.4.2011 21:37:38
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Uf, še vedno debatirate o referendumu. saj bojo kmalu novega sestavli in bomo spet lahko debatirale
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 10.4.2011 21:39:02
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Uf, še vedno debatirate o referendumu. saj bojo kmalu novega sestavli in bomo spet lahko debatirale ja, to pa verjetno res...če ne bo vlada prej padla
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?