Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 10.4.2011 7:51:24
|
|
|
|
katy83
|
jutro ja, ja po novem se mi tudi ob 7-ih zbujamo, ob pol 9-ih pa je že zaspan . Sami in Rubin, lepo, da sta se oglasili vidim, da ste se o referendumu menle...no, jaz sem ena tistih, ki sprejetje zakona zagovarjam . (Če bi ga že prej sprejeli, bi jaz zdaj imela ziher 3 leta delovne dobe. ) no, pač moje mnenje...n res je kar pravi Sami ...slabše kot je, skoraj ne more bit aaaaa, morje, to pa je že lepša tema Še malo manj kot 4 mesece aja, še en hec vam moram povedat...mama mi je včeraj kupla krilo za podelitev diplom ... kdaj pa bo to, pa še ne vem aja, pa ono trgovino Boljšjakec sem tudi našla ...je bila sicer zaprta včeraj, ampak zdaj vem kje je no, sem vam rekla, še 8 ni, pa je T že zaspan...pičim
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 10.4.2011 8:40:14
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 vidim, da ste se o referendumu menle...no, jaz sem ena tistih, ki sprejetje zakona zagovarjam . (Če bi ga že prej sprejeli, bi jaz zdaj imela ziher 3 leta delovne dobe. ) no, pač moje mnenje...n res je kar pravi Sami ...slabše kot je, skoraj ne more bit Jaz ga tudi zagovarjam in sem absolutno ZA,ker je ogromno prednosti.Buni se pa itak samo študentarija,pa še ti natolcujejo brezveze.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 10.4.2011 8:46:52
|
|
|
|
bambixxx
|
dobro jutro
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 10.4.2011 8:57:55
|
|
|
|
ly117
|
Jutro! Spala do 8h, dremala do pol9, Luka se pa je pred 15 minzbudil.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 10.4.2011 8:59:37
|
|
|
|
arabela*
|
morning
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 10.4.2011 9:03:40
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 vidim, da ste se o referendumu menle...no, jaz sem ena tistih, ki sprejetje zakona zagovarjam . (Če bi ga že prej sprejeli, bi jaz zdaj imela ziher 3 leta delovne dobe. ) no, pač moje mnenje...n res je kar pravi Sami ...slabše kot je, skoraj ne more bit Jaz ga tudi zagovarjam in sem absolutno ZA,ker je ogromno prednosti.Buni se pa itak samo študentarija,pa še ti natolcujejo brezveze. pol sem tu edina proti Mislim, da si Slovenija takih bizarnih zakonov ne more privoščit, sploh v taki situaciji. Treba je probleme reševat, ne pa državo tunkat še nižje
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 10.4.2011 9:04:53
|
|
|
|
arabela*
|
Malečke gledata živ žav, moj še spi, jaz pa ob kofeju. Kašljam še vedno grozno, pša nikamor ne mine Sonček....
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 10.4.2011 9:08:37
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Kašljam še vedno grozno, pša nikamor ne mine Sonček.... Sma že dve. Pa notranja vročina me še vedno kuha. Me oči še vedno pečejo pa ustnice.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 10.4.2011 9:08:49
|
|
|
|
matcar
|
Jutro vsem skupaj(Ly,Bambi,Saraya)!
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 10.4.2011 9:09:38
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Malečke gledata živ žav, moj še spi, jaz pa ob kofeju. Kašljam še vedno grozno, pša nikamor ne mine Sonček.... Mrzlo pa je,mrzlo.Grrrr!!!!!
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 10.4.2011 9:10:10
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Kašljam še vedno grozno, pša nikamor ne mine Sonček.... Sma že dve. Pa notranja vročina me še vedno kuha. Me oči še vedno pečejo pa ustnice. Pa še tebi .
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 10.4.2011 9:11:11
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 vidim, da ste se o referendumu menle...no, jaz sem ena tistih, ki sprejetje zakona zagovarjam . (Če bi ga že prej sprejeli, bi jaz zdaj imela ziher 3 leta delovne dobe. ) no, pač moje mnenje...n res je kar pravi Sami ...slabše kot je, skoraj ne more bit Jaz ga tudi zagovarjam in sem absolutno ZA,ker je ogromno prednosti.Buni se pa itak samo študentarija,pa še ti natolcujejo brezveze. pol sem tu edina proti Mislim, da si Slovenija takih bizarnih zakonov ne more privoščit, sploh v taki situaciji. Treba je probleme reševat, ne pa državo tunkat še nižje Zakaj bizarnih? S tem bomo pridobili,ne izgubili.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 10.4.2011 9:12:03
|
|
|
|
matcar
|
Nič,grem nekaj delat,pa dol počasi mojim pripravit pomagat za raženj. Upam samo,da se bo hitro otoplilo,ker je ful mrzlo.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 10.4.2011 9:12:46
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 vidim, da ste se o referendumu menle...no, jaz sem ena tistih, ki sprejetje zakona zagovarjam . (Če bi ga že prej sprejeli, bi jaz zdaj imela ziher 3 leta delovne dobe. ) no, pač moje mnenje...n res je kar pravi Sami ...slabše kot je, skoraj ne more bit Jaz ga tudi zagovarjam in sem absolutno ZA,ker je ogromno prednosti.Buni se pa itak samo študentarija,pa še ti natolcujejo brezveze. pol sem tu edina proti Mislim, da si Slovenija takih bizarnih zakonov ne more privoščit, sploh v taki situaciji. Treba je probleme reševat, ne pa državo tunkat še nižje Zakaj bizarnih? S tem bomo pridobili,ne izgubili. jaz sem tudi proti, ker bi delavcu vse pravice stran pobrali.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 10.4.2011 9:13:56
|
|
|
|
Arwenko
|
Dan, sem že od 6h pokoncu, je moj šel v službo in sem sama s tammalo, kljub bolezni. Prav težko se je z njo ukvarjat če moraš distanco držat Aja, glede referenduma sem za. Koliko na boljšem bi jaz bila če bi to sprejeli že pred mojim študijem, bi kar nekaj delovne dobe pridelala uradne, tak pa se lahko samo obrišem pod nosom. Itak pa če kolko tolko normalno študiraš, več kot tisto omejitev itak nimaš časa delat, drugo je pa pri tistih, ki so bili vpisani samo zato da so lahko delali ne. Pa če tak gledaš, upokojenci zdaj uradno ne morejo delat, po tem pa bodo lahko, enako brezposelni, meni se to ne zdi tak slabo, tole preferiranje študentov in napotnic je meni že hudo dolgo najedalo.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 10.4.2011 9:15:32
|
|
|
|
ly117
|
Mi smo pa včerajšnji dan preživeli notri, danes pa so očke že tolko dobre da lahko spet ven pobegnemo.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 10.4.2011 9:18:21
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 vidim, da ste se o referendumu menle...no, jaz sem ena tistih, ki sprejetje zakona zagovarjam . (Če bi ga že prej sprejeli, bi jaz zdaj imela ziher 3 leta delovne dobe. ) no, pač moje mnenje...n res je kar pravi Sami ...slabše kot je, skoraj ne more bit Jaz ga tudi zagovarjam in sem absolutno ZA,ker je ogromno prednosti.Buni se pa itak samo študentarija,pa še ti natolcujejo brezveze. pol sem tu edina proti Mislim, da si Slovenija takih bizarnih zakonov ne more privoščit, sploh v taki situaciji. Treba je probleme reševat, ne pa državo tunkat še nižje Zakaj bizarnih? S tem bomo pridobili,ne izgubili. jaz sem tudi proti, ker bi delavcu vse pravice stran pobrali. Še ena ki je proti zakonu. Naj rajši študentsko delo porihtajo ne pa da nas delavce v isti koš mečejo.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 10.4.2011 9:18:53
|
|
|
|
Arwenko
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 vidim, da ste se o referendumu menle...no, jaz sem ena tistih, ki sprejetje zakona zagovarjam . (Če bi ga že prej sprejeli, bi jaz zdaj imela ziher 3 leta delovne dobe. ) no, pač moje mnenje...n res je kar pravi Sami ...slabše kot je, skoraj ne more bit Jaz ga tudi zagovarjam in sem absolutno ZA,ker je ogromno prednosti.Buni se pa itak samo študentarija,pa še ti natolcujejo brezveze. pol sem tu edina proti Mislim, da si Slovenija takih bizarnih zakonov ne more privoščit, sploh v taki situaciji. Treba je probleme reševat, ne pa državo tunkat še nižje Zakaj bizarnih? S tem bomo pridobili,ne izgubili. jaz sem tudi proti, ker bi delavcu vse pravice stran pobrali. Napaka je v tem, da primerjajo redno delo in malo delo, to sploh nima zveze...primerjat je treba malo delo in dosedanje študentsko delo. Noben študent ni imel do sedaj nobenega povračila za potne stroške, malico, itd. zdaj bo pa vsaj delovno dobo dobil, ker bodo prispevki plačani. Pa na študentih ne bo več onih sramotnih oglasov za delo po 2 eur na uro in podobno. Jaz mislim da ne bo noben na slabšem.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 10.4.2011 9:20:41
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Malečke gledata živ žav, moj še spi, jaz pa ob kofeju. Kašljam še vedno grozno, pša nikamor ne mine Sonček.... Mrzlo pa je,mrzlo.Grrrr!!!!! mrzlo Meni je vroče...imam okne gor odprte..
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 10.4.2011 9:22:10
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 vidim, da ste se o referendumu menle...no, jaz sem ena tistih, ki sprejetje zakona zagovarjam . (Če bi ga že prej sprejeli, bi jaz zdaj imela ziher 3 leta delovne dobe. ) no, pač moje mnenje...n res je kar pravi Sami ...slabše kot je, skoraj ne more bit Jaz ga tudi zagovarjam in sem absolutno ZA,ker je ogromno prednosti.Buni se pa itak samo študentarija,pa še ti natolcujejo brezveze. pol sem tu edina proti Mislim, da si Slovenija takih bizarnih zakonov ne more privoščit, sploh v taki situaciji. Treba je probleme reševat, ne pa državo tunkat še nižje Zakaj bizarnih? S tem bomo pridobili,ne izgubili. jaz sem tudi proti, ker bi delavcu vse pravice stran pobrali. Napaka je v tem, da primerjajo redno delo in malo delo, to sploh nima zveze...primerjat je treba malo delo in dosedanje študentsko delo. Noben študent ni imel do sedaj nobenega povračila za potne stroške, malico, itd. zdaj bo pa vsaj delovno dobo dobil, ker bodo prispevki plačani. Pa na študentih ne bo več onih sramotnih oglasov za delo po 2 eur na uro in podobno. Jaz mislim da ne bo noben na slabšem. ja..ampak delavci bojo vsekakor na slabšem. Pa ne samo delavci tud ostale stvari
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 10.4.2011 9:23:07
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko Aja, glede referenduma sem za. Koliko na boljšem bi jaz bila če bi to sprejeli že pred mojim študijem, bi kar nekaj delovne dobe pridelala uradne, tak pa se lahko samo obrišem pod nosom. Itak pa če kolko tolko normalno študiraš, več kot tisto omejitev itak nimaš časa delat, drugo je pa pri tistih, ki so bili vpisani samo zato da so lahko delali ne. Pa če tak gledaš, upokojenci zdaj uradno ne morejo delat, po tem pa bodo lahko, enako brezposelni, meni se to ne zdi tak slabo, tole preferiranje študentov in napotnic je meni že hudo dolgo najedalo. jaz se z vsem tem strinjam, ampak potem bi to moral biti zakon o študentskem delu. ni pa prav, kot je napisala ly, da mečejo vse v isti koš. delodajalci, ki že zdaj nategujejo državo in delavce, jih bodo potem še bolj in še plačani bodo manj (regres, malca, itd.). zadevi bi morali ločiti.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 10.4.2011 9:23:13
|
|
|
|
tasa_m
|
Dober dan ali jutro. Sem vas prišla malo pogledat, preden greve z Lijico na referendum. Pa glih vidim, da ste pri ali za ali proti.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 10.4.2011 9:23:22
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Še ena ki je proti zakonu. Naj rajši študentsko delo porihtajo ne pa da nas delavce v isti koš mečejo. točno....tisti z rednimi zaposlitvami na koncu nič ne veljajo...ma kje je pamet tu
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 10.4.2011 9:24:19
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx jaz se z vsem tem strinjam, ampak potem bi to moral biti zakon o študentskem delu. ni pa prav, kot je napisala ly, da mečejo vse v isti koš. delodajalci, ki že zdaj nategujejo državo in delavce, jih bodo potem še bolj in še plačani bodo manj (regres, malca, itd.). zadevi bi morali ločiti. tako...upam samo , da spreglledajo in ga ne sprejmejo, sicer upanje ostaja
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 10.4.2011 9:24:38
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya pol sem tu edina proti Nisi,ne Sama sem tudi proti...ampak v bistvu delam po takem sistemu že skoraj celo "delovno dobo" (očitno sem res pod eno čudno zvezdo rojena,da sem vedno našla delodajalce,ki so mirne duše kršili zakon) Razlog,zakaj pa verjetno ne bom šla volit...sem pa napisala že včeraj
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?