![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 10.5.2011 13:21:32
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ima katera kako fajn PP predstavitev doma slučajno...s kako čist izy temo? na primer? za kaj pa rabiš?a že narejeno predstavitev ali samo predlogo? že narejeno... Naj bi svojo nesla, pa imam bolj težke teme...če bo treba kaj povedat seveda.....ni pa mi z interneta tega dolj jemat.....nekaj na izy npr...o rožah, živalih, dopustu, ne vem....bilokaj z lahko vsebino
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 10.5.2011 13:22:41
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Kaj zdaj za kavico? Bote prišle k meni v četrtek al se dobimo kje? Meni je vseeno. Naj druge rečejo. jaz še bom vidla, kak bom s časom ta teden
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 10.5.2011 13:25:09
|
|
|
|
arabela*
|
Me je nekaj v križu prej vsekalo, se komaj premikam Moj počiva malo, jaz pa grem naredit kosilo...(tunina solata...z vso možno zelenjavo, od fižole, do kumarc,paradajz, pa dost sira obvezno...in še kaj se bo našlo)....pa kruh z semeni zraven Potem malo relax....proti večeru pa po otroke, pa verjetno tak kak obisk pride se tipkamo......
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 10.5.2011 13:45:56
|
|
|
|
botrca
|
Dan , končno 25°C in sonček...jeeeeeeeee . To je zame. Danes sva sama, bila sva dopoldan 2h zunaj...pa še potem greva eno rundo. Kuhala nisem nič, ker mi je vsega ostalo od včeraj in predvčerajšnjim...samo pire sem naredla... . Mali zdaj spi, jaz pa tukaj. Grem počasi tudi jaz jest, pa spat.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 10.5.2011 13:48:22
|
|
|
|
botrca
|
Za Anejo:
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 10.5.2011 13:55:06
|
|
|
|
botrca
|
Da še malo pokomentiram: Ly117 lepe slike in svetovna torta . Pa za križ . Katy83 bravo za T in prve korake . Bambixxx lepo napreduje tvoj korenjak.... . Pa za vse, ki ste dobile vrtec... . Matcar upam, da ti odobrijo sterilizacijo...držim pesti, ker dvomim da si želiš še otrok...ali pač. V četrtek pa se zna zgodit, da tudi jaz pridem seveda če lahko . Pa nekaj bi te prosila. Kaj bi mi posodila toysovo kartico ? Rina22 prideš k matcar? Če prideš ti prinesem avon...javi.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 10.5.2011 15:21:31
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Rina22 prideš k matcar? Če prideš ti prinesem avon...javi. za četrtek dopoldne sem že dogovorjena, tako da ne morem z vami na kavico če boš pa že v mb, pa bi te prosila, če se lahko po kavici kje dobiva, da mi daš avonove izdelke? ne vem, če sem mogoče spregledala.. kdaj ste se zmenle (ura)?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 10.5.2011 15:21:55
|
|
|
|
rina22
|
ly, res lepe slikice
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 10.5.2011 16:48:16
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Kaj zdaj za kavico? Bote prišle k meni v četrtek al se dobimo kje? Meni je vseeno. Naj druge rečejo. eh kaj se boš ti matrala pa nas stregla, naj nas drugi strežejo . Lahko se pa mogoče enkrat za spremembo res v Mitnici dobimo. Četrtek ob 10h?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 10.5.2011 17:15:04
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Kaj zdaj za kavico? Bote prišle k meni v četrtek al se dobimo kje? Meni je vseeno. Naj druge rečejo. eh kaj se boš ti matrala pa nas stregla, naj nas drugi strežejo . Lahko se pa mogoče enkrat za spremembo res v Mitnici dobimo. Četrtek ob 10h? Ja,kak hočete.Ja,bi blo fajn v Mitnici za spremembo!
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 10.5.2011 21:15:56
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 za četrtek dopoldne sem že dogovorjena, tako da ne morem z vami na kavico če boš pa že v mb, pa bi te prosila, če se lahko po kavici kje dobiva, da mi daš avonove izdelke? ne vem, če sem mogoče spregledala.. kdaj ste se zmenle (ura)? ni panike...se slišiva...daj mi svojo gsm št. če želiš pa ti pošljem sms ko bom "dosegljiva" ...ura 10h mitnica
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 10.5.2011 21:18:07
|
|
|
|
botrca
|
Čer, ki ste vse...aja ve ste bolj pozne ponavadi...vglavnem dan je minil ko šus...celi pop. sva bila na igralih...prišla domov ob 20h, se stuširala oz. malega sem tuširala, ker je bil celi od peska...večerjal...zdaj pa poskuša zaspat. Jutri pa gre končno v vrtec. Oči so ok . Zdaj pa grem še jaz pod tuš pa spat. Nočko
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 10.5.2011 21:20:24
|
|
|
|
botrca
|
Ima katera 121 slikico... za mojega nečaka...samo ta mu še manjka . Če ima, bi prosila da jo prinese v čet. na kavo... .
< Sporočilo je popravil botrca -- 10.5.2011 21:21:39 >
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 10.5.2011 21:50:55
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca ura 10h mitnica botrca ne hodi, ker tak ne boš pijače dobila
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 10.5.2011 21:53:31
|
|
|
|
arabela*
|
aja..čer dan minil ja...hitro...mene zebe...brrrrr spet so me tastari razp..u nulo, še malo, pa bom na psihiatriji pristala... zdaj pa večerjam....pol se še posladkam...nato pačez eno uro pred tv
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 10.5.2011 22:27:02
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Ima katera 121 slikico... za mojega nečaka...samo ta mu še manjka . Če ima, bi prosila da jo prinese v čet. na kavo... . jaz jo imam, sem ti jo že ponujala prek fb. prinesem!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 10.5.2011 22:29:52
|
|
|
|
ly117
|
Čer!
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 10.5.2011 22:31:33
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Kaj zdaj za kavico? Bote prišle k meni v četrtek al se dobimo kje? Meni je vseeno. Naj druge rečejo. eh kaj se boš ti matrala pa nas stregla, naj nas drugi strežejo . Lahko se pa mogoče enkrat za spremembo res v Mitnici dobimo. Četrtek ob 10h? Paše, paše.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 10.5.2011 22:32:22
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: botrca ura 10h mitnica botrca ne hodi, ker tak ne boš pijače dobila Zdaj si me pa tak nasmejala.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 10.5.2011 22:40:37
|
|
|
|
majakla
|
Torej: 9. dobra, 11. za ples in 19. wauuu ;o)
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 10.5.2011 22:44:11
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Torej: 9. dobra, 11. za ples in 19. wauuu ;o) A to ti o Evrosongu.?
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 10.5.2011 22:44:32
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ima katera kako fajn PP predstavitev doma slučajno...s kako čist izy temo? na primer? za kaj pa rabiš?a že narejeno predstavitev ali samo predlogo? že narejeno... Naj bi svojo nesla, pa imam bolj težke teme...če bo treba kaj povedat seveda.....ni pa mi z interneta tega dolj jemat.....nekaj na izy npr...o rožah, živalih, dopustu, ne vem....bilokaj z lahko vsebino žal nič takega, vse službene ali šolske zadeve, tudi bolj težke teme
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 10.5.2011 22:46:50
|
|
|
|
ly117
|
spat. Nočko.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 10.5.2011 23:47:23
|
|
|
|
katy83
|
čer. Moram vas pozdravit preden grem spat. Z malim sva bila danes na sprehodu in je pridno sedel v vozičku ... 1 uro...je bilo kr fajn vroče, tak da mi je po poti 3dcl soka spil . Danes sem mu kupila mleko brez laktoze, da probam, če bi mu to slučajno pasalo in ne bo bruhal. Upam, da. Jutri imam letanje po Mb, zjutraj fitnes, potem cestnino za avto plačat, po slike v foto tabor, na ušč in h ginekologinji. Moj dragi pravi, da bosta imela s T jutri moški dan. Prvi del Eurovizije gledala in se mi grška pesem dopade Mi je full dobra taka kombinacija. Drugače pa nič posebnega. V četrtek pa držim pesti valda za našo Majo. aja, na kavo me ne bo, je moj doma, tak da se bomo zjutraj cartali lahko noč
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 10.5.2011 23:49:14
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ima katera kako fajn PP predstavitev doma slučajno...s kako čist izy temo? na primer? za kaj pa rabiš?a že narejeno predstavitev ali samo predlogo? že narejeno... Naj bi svojo nesla, pa imam bolj težke teme...če bo treba kaj povedat seveda.....ni pa mi z interneta tega dolj jemat.....nekaj na izy npr...o rožah, živalih, dopustu, ne vem....bilokaj z lahko vsebino žal nič takega, vse službene ali šolske zadeve, tudi bolj težke teme eh tak na izy pa jaz imam nekaj...ampak res tak lahkotno, pa ni nekih animacij...no, če boš imela mi javi tvoj mail pa ti pošljem, da vidiš
|
|
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.