![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 10.5.2011 9:06:37
|
|
|
|
arabela*
|
morning otroci v vrtcu in ena v varstvu..... včeraj smo dobili odločbo, končno Jaz gledam tv, pa zajtrkujem torto potem si pa uredit neke stvari za šolo, imam spet jutri neko javno nastopanje.....
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 10.5.2011 9:28:42
|
|
|
|
majakla
|
Dober dan Danes je že Evrovizija? Ob 20.? Daj ... še me spomnite, vedno pozabim gledat.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 10.5.2011 9:34:58
|
|
|
|
Arwenko
|
Jutro, končno spet en sproščujoč dopoldan doma. Zvečer imam sicer še nekaj obveznosti za razstavo, tako da pomoje ene 3-4 urce dela, drugače pa počivam Aja, tudi mi smo dobili vrtec
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 10.5.2011 9:37:17
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko Aja, tudi mi smo dobili vrtec super!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 10.5.2011 9:37:54
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Dober dan Danes je že Evrovizija? Ob 20.? Daj ... še me spomnite, vedno pozabim gledat. nastavi si opomnik na telefonu
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 10.5.2011 9:40:32
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: majakla Dober dan Danes je že Evrovizija? Ob 20.? Daj ... še me spomnite, vedno pozabim gledat. nastavi si opomnik na telefonu Točno ja. Evo, pa sem si res.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 10.5.2011 9:43:16
|
|
|
|
bambixxx
|
Dan, včeraj smo imeli posvetovalnico: 10 kg in 75 cm pa prvo cepljenje proti ošpicam, rdečkam in mumpsu v rokico. kak je jokal bošček! ampak sem ga hitro pomirila. ne vem, če sem že povedala za okulista, da smo imeli kontrolo in je tudi vse ok. tak da lahko zdaj vložim za podaljšanje in čakam...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 10.5.2011 9:50:50
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx Dan, včeraj smo imeli posvetovalnico: 10 kg in 75 cm pa prvo cepljenje proti ošpicam, rdečkam in mumpsu v rokico. kak je jokal bošček! ampak sem ga hitro pomirila. ne vem, če sem že povedala za okulista, da smo imeli kontrolo in je tudi vse ok. tak da lahko zdaj vložim za podaljšanje in čakam... -------------- V rokico? kaj res imamo vsi drugače, mi smo vedno dobili v ritko, no... malo nad ritko celo.
< Sporočilo je popravil majakla -- 10.5.2011 9:52:07 >
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 10.5.2011 9:59:33
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx Dan, včeraj smo imeli posvetovalnico: 10 kg in 75 cm pa prvo cepljenje proti ošpicam, rdečkam in mumpsu v rokico. kak je jokal bošček! ampak sem ga hitro pomirila. ne vem, če sem že povedala za okulista, da smo imeli kontrolo in je tudi vse ok. tak da lahko zdaj vložim za podaljšanje in čakam... -------------- V rokico? kaj res imamo vsi drugače, mi smo vedno dobili v ritko, no... malo nad ritko celo. ja očitno res imamo vsi drugače. naš je vedno dobil drugam, bedro, rito, zdaj roko in v roko vem sama kako boli, auč!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 10.5.2011 10:08:40
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx včeraj smo imeli posvetovalnico: 10 kg in 75 cm
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 10.5.2011 10:09:24
|
|
|
|
arabela*
|
ima katera kako fajn PP predstavitev doma slučajno...s kako čist izy temo?
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 10.5.2011 10:10:43
|
|
|
|
arabela*
|
Danes sem po dolgem času začela telovadit... ne moreš verjet, kak se telo zaleni....po komaj osmih mesecih
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 10.5.2011 10:30:43
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko Aja, tudi mi smo dobili vrtec super! Podpis.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 10.5.2011 10:31:25
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx včeraj smo imeli posvetovalnico: 10 kg in 75 cm
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 10.5.2011 11:33:40
|
|
|
|
katy83
|
dan punce. T spi, dragi gre kmalu v službo...za popoldan imam namen it s T peš do trgovine, upam da bo zdržal v vozičku, ker odkar hodi, nima ravno veselja do vozička...on bi ga potiskal jutri moram na UŠC, ima zavod za zaposlovanje neki zaposlitveni sejem in je udeležba obvezna, te pač grem pa razmišljam o menjavi kontracepcije, ker te tablete so pravi ...se mi zdi, da sploh nisem ista oseba...pa to mi je zdaj vdarlo ven, prej je bilo ok razmišljam o nuvaringu. Ima katera? za kosilo bodo piščančji zrezki + zelenjavna omaka + pire...je ati pomagal
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 10.5.2011 11:34:31
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ima katera kako fajn PP predstavitev doma slučajno...s kako čist izy temo? sem gledala pa nimam nič posebnega...sorry
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 10.5.2011 11:35:02
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx včeraj smo imeli posvetovalnico: 10 kg in 75 cm vau, prave manekenske mere
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 10.5.2011 11:35:43
|
|
|
|
katy83
|
cepljenje smo mi vedno imeli v nogico...razen zdaj proti klopnemu menigitisu
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 10.5.2011 11:38:13
|
|
|
|
katy83
|
Matcar ...upam, da ti uspe zrihtat, sploh če si lahko v nevarnosti, če še enkrat zanosiš Ly, fajn tortica bravo vsem, ki ste dobile vrtec...septembra bomo imele skupinska uvajanja
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 10.5.2011 11:47:38
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ima katera kako fajn PP predstavitev doma slučajno...s kako čist izy temo? na primer? za kaj pa rabiš?a že narejeno predstavitev ali samo predlogo?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 10.5.2011 12:10:15
|
|
|
|
matcar
|
Dan! Majakla-ja,danes je 1.polfinalni večer. Moji so tudi vedno v bedro bili cepljeni,pri 1-en letu v rokico,pri 18 mesecih pa spet v bedro.Pa nikoli ni blo problema(trkam). Kaj zdaj za kavico? Bote prišle k meni v četrtek al se dobimo kje? Ja,ju3 mi bo morala napisat,ker jaz imam že zdaj vse ogroženo,lahko sem samo srečna,da je vse ok.O naslednji nosečnosti pa sploh ne razmišljam,ker bi ziher blo vse narobe.Bo pa mi 100% napisala,se ne bojim,da mi ne bi. Tak,zdaj pa malo na relax,pa kosilo naredit potem,pa po otroke.Popoldan pa bomo končno lahko zunaj.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 10.5.2011 12:14:25
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Kaj zdaj za kavico? Bote prišle k meni v četrtek al se dobimo kje? Meni je vseeno. Naj druge rečejo.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 10.5.2011 12:19:38
|
|
|
|
ly117
|
Zdaj sem se najedla, pa malo še na relax pol pa se zrihtat. SEm pa utrujena od včeraj še. Pa križ me boli. Bo že.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 10.5.2011 13:19:00
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 pa razmišljam o menjavi kontracepcije, ker te tablete so pravi ...se mi zdi, da sploh nisem ista oseba...pa to mi je zdaj vdarlo ven, prej je bilo ok razmišljam o nuvaringu. Ima katera? tak je bilo pri meni....Kot da sem druga oseba, nisem bila sama sebi podobna....kot bi ne nafilali z nevem čem in je to potem delovalo v telesu...
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 10.5.2011 13:19:39
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ima katera kako fajn PP predstavitev doma slučajno...s kako čist izy temo? sem gledala pa nimam nič posebnega...sorry nič hudega..... ma jaz imam same take bolj "hard"....ni pa mi za spreminjat....
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.