![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 9.5.2011 13:56:07
|
|
|
|
majakla
|
Daaan Grem počasi po sina, jeeeeee...! Ly: kaj kr mobitel ste pojedli? Lepe slikice. Pa pa Aja, jaz dop. nemrem, te pa kdaj drugič popoldan. Zaj pa res grem. Dijooo...!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 9.5.2011 17:10:32
|
|
|
|
arabela*
|
Dan.... leteča, par minutk fraj...kam drugam kot na rr Dopoldne malo relax, sedaj pa sem pripravljala kanapeje.....pridejo gosti..... tud tortico smo prinesli domov in je lepo uspela....zadovoljna.....glede na to da sem kar prek telefona naročila...... Moj otrok pa že 6 let star......fajn občutek ... šibam, se zvečer kaj tipkamo
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 9.5.2011 17:11:43
|
|
|
|
arabela*
|
ly...jaz spet samo dve sliki od pusta vidim v albumu, druga nič
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 9.5.2011 18:58:07
|
|
|
|
katy83
|
dan...še živim, ja, ampak dnevi tak letijo, da brezveze Pa da ne govorim o tem kaka živčna razvalina sem...še vedno ni odgovora od somentorice v zvezi z diplomo znorela bom, res. Naslednji teden grem osebno k njej, ker to pa ni normalno. no, je pa ena vesela novica, Timotej je včeraj shodil (to je bolj info za LY, ostale ste tak preko fb zvedle. drugače pa nič novega, v sredo pa do petka ima dragi dopust , upam, da bo vreme ok. nič, lepo mi bodite aja, Saraya vse najboljše tvoji veliki punci čao
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 9.5.2011 19:44:46
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ly...jaz spet samo dve sliki od pusta vidim v albumu, druga nič Idi na album od Ly, pa gori stisni albumi prijateljev. Oooo že 6 let, torej že prava damica.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 9.5.2011 20:39:41
|
|
|
|
matcar
|
Čer! Mi tudi imamo pestro,sem sama v celi bajti z fročeki!Je prišla tašča k meni,da mi bo malo pomagala. Sterilizacije mi niso odobrili,kljub temu,da sem že po 3-h CR.Je rekla ta Z,da je to relevantno.Mislim.... Zdaj pa mi mora moja G napisat,da bi naslednja nosečnost ogrozila moje življenje,pol pa mi bo odobrila.Tak da bom v ponedeljek spet mogla tja hodit.Mislim,kak so brezvezni! In to zato,ker sem stara komaj 31. Vglavnem,bom kaj več ju3 pisala,moram otroke porihtat,pa jih spat spravit,pol pa boma s taščo gledale film. saraya-še tukaj vse najboljše A. za 6.svečko!
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 9.5.2011 20:40:44
|
|
|
|
matcar
|
Aja,glede kave.Bi lahko že zjutraj kaj napisala,pa sem pozabla. Lahko tudi k meni pridete,pa bomo zunaj kafe pile,pa otročeki lahko lečejo malo,pa se igrajo.Moram zdaj izkoristit,ko sem sama!
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 9.5.2011 21:28:08
|
|
|
|
elevitka
|
Čer babe... kak ste kaj ? sem kaj pomembnega zamudila ?
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 9.5.2011 21:31:12
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Čer! Mi tudi imamo pestro,sem sama v celi bajti z fročeki!Je prišla tašča k meni,da mi bo malo pomagala. Sterilizacije mi niso odobrili,kljub temu,da sem že po 3-h CR.Je rekla ta Z,da je to relevantno.Mislim.... Zdaj pa mi mora moja G napisat,da bi naslednja nosečnost ogrozila moje življenje,pol pa mi bo odobrila.Tak da bom v ponedeljek spet mogla tja hodit.Mislim,kak so brezvezni! In to zato,ker sem stara komaj 31. Vglavnem,bom kaj več ju3 pisala,moram otroke porihtat,pa jih spat spravit,pol pa boma s taščo gledale film. saraya-še tukaj vse najboljše A. za 6.svečko! uff tole mi je znano ja... si je moja prejšnja šefica želela da ji odstranijo maternico (bolezensko močne krvavitve da je skup padala) pa ji niso hteli ker je mlajša od 40 let... no pol je vezo iskala in ji je uspelo !!!! neradi delajo kaj kar za vedno onemogoči da bi še kadarkoli zanosila do 40 let (razen če res ne ogroža tebe)
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 9.5.2011 21:52:16
|
|
|
|
arabela*
|
čer praznovanje za nami....otroci se naigrali....hitro minilo. Dobila je vsega i svašta...najlepši je seveda helo kity telefon....da me bo lahko šefica klicala Tortico bom jutri dala v album, danes mi ni.... se grem basat naprej...sem namreč maniak na torte Zdaj spita....jaz pa tud malo pospravim.....pa....
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 9.5.2011 21:54:51
|
|
|
|
arabela*
|
eh nocoj ni nobenega filma za mene pa bo posstelja bolj aktualna... nočka
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 9.5.2011 22:04:12
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: matcar Čer! Mi tudi imamo pestro,sem sama v celi bajti z fročeki!Je prišla tašča k meni,da mi bo malo pomagala. Sterilizacije mi niso odobrili,kljub temu,da sem že po 3-h CR.Je rekla ta Z,da je to relevantno.Mislim.... Zdaj pa mi mora moja G napisat,da bi naslednja nosečnost ogrozila moje življenje,pol pa mi bo odobrila.Tak da bom v ponedeljek spet mogla tja hodit.Mislim,kak so brezvezni! In to zato,ker sem stara komaj 31. Vglavnem,bom kaj več ju3 pisala,moram otroke porihtat,pa jih spat spravit,pol pa boma s taščo gledale film. saraya-še tukaj vse najboljše A. za 6.svečko! uff tole mi je znano ja... si je moja prejšnja šefica želela da ji odstranijo maternico (bolezensko močne krvavitve da je skup padala) pa ji niso hteli ker je mlajša od 40 let... no pol je vezo iskala in ji je uspelo !!!! neradi delajo kaj kar za vedno onemogoči da bi še kadarkoli zanosila do 40 let (razen če res ne ogroža tebe) Za popolno odstranitev ne vem,vem samo,da je za sterilizacijo meja 35 let.Samo kaj naj jaz drugega.Mela več ne bom,zaščite tudi telo nobene ne prenese,mi druga ne preostane,kot ta varianta.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 9.5.2011 22:06:50
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya eh nocoj ni nobenega filma za mene pa bo posstelja bolj aktualna... nočka jaz na pop-u gledam,pol pa pičim brat pa spat. Nočko,Saraya!
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 9.5.2011 22:25:05
|
|
|
|
matcar
|
Nič,gremo počasi spavanac! Nočko!
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 9.5.2011 22:29:18
|
|
|
|
ly117
|
Čer! Vidim da ste vse že spičile spat. Saj jaz grem tudi samo da se najem.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 9.5.2011 22:30:40
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Daaan Grem počasi po sina, jeeeeee...! Ly: kaj kr mobitel ste pojedli? Lepe slikice. Ja smo si nokio privoščli. Je nor na telefone. Pa hvala.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 9.5.2011 22:33:04
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 no, je pa ena vesela novica, Timotej je včeraj shodil (to je bolj info za LY, ostale ste tak preko fb zvedle. Drugač pa bravo Timotej.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 9.5.2011 22:33:55
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar saraya- vse najboljše A. za 6.svečko! Podpis.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 9.5.2011 22:34:49
|
|
|
|
ly117
|
Najedla sem se, pokomentirala tudi, zdaj pa grem ajo, ajo. Nočko.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 10.5.2011 8:32:48
|
|
|
|
koala
|
Jutro! ly sem našla slike (končno), lepe so kak pa drugače če je taki cuker gor. Jaz sem pa tečna, nenaspana pa še hrbet me boli go vrag pa sploh ne vem od česa.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 10.5.2011 8:43:54
|
|
|
|
matcar
|
Jutro!
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 10.5.2011 8:44:26
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 no, je pa ena vesela novica, Timotej je včeraj shodil (to je bolj info za LY, ostale ste tak preko fb zvedle. Drugač pa bravo Timotej. Podpis!
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 10.5.2011 8:45:40
|
|
|
|
matcar
|
Otroci v vtrcu in šoli,jaz sem vas malo pozdravit prišla,zdaj pa pičima z taščo v nabavo.Zvečer pa bom gledala Eurosong.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 10.5.2011 8:52:47
|
|
|
|
ly117
|
Jutro! Pri kavi in sendviču. Bla že lačna.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 10.5.2011 8:54:27
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: koala Jutro! ly sem našla slike (končno), lepe so kak pa drugače če je taki cuker gor. Hvala. IZVIRNO SPOROČILO: koala Jaz sem pa tečna, nenaspana pa še hrbet me boli go vrag pa sploh ne vem od česa.
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiDojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.