Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 8.5.2011 11:58:04
|
|
|
|
ly117
|
Luka je pa danes spal do 10h. Prvič doživela. Sem ga šla še vmes preverit če še diha. Potem pa smo šli v Leclerka po copate. Zdaj bo pa ata samo kosilo dokončal pa do večera relax. Vreme se pa vedno bolj kisa.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 8.5.2011 12:00:24
|
|
|
|
arabela*
|
Me pa bile na sprehodu, pa pri Koloseju sta malo norele....zunaj butasto vreme...mrzlo sicer ni tak fejst...ampak..... Zdaj pa grem malo pospravljat, jutri pridejo babice in kolega od A, bomo tak malo rojstni dan praznovali....
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 8.5.2011 12:30:17
|
|
|
|
botrca
|
Dan, vreme je , ampak to mi paše, ker ne morem ven z Janom...znorela bom že od srede sva noter . Tudi danes sva sama...za kosilo sem naredila juho, mesne kroglice v paradižnikovi omaki, pire in berivko (solata: po štajersko šnitka... ). Potem pa pride sestra s tamalima dvema na kavo...pa miške bom spekla. Lep dan punce
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 8.5.2011 21:24:27
|
|
|
|
Arwenko
|
Ojla, samo da javim, da sem med živimi, preživela nenormalno naporen prejšnji teden in tale cel vikend, zdaj pa končno doma. Kaj več po-komentiram jutri.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 9.5.2011 7:20:20
|
|
|
|
matcar
|
Jutro! Mi pokonci,spala nič celo noč,ne vem kaj je blo to danes,samo sem se premetavala,pa na WC hodla.Zjutraj pa me j sfalilo,pa bi še spala,ko je ura cinglala.Otroke porihtam,pa jih razvozim,potem pa imam borzo.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 9.5.2011 8:44:01
|
|
|
|
ly117
|
Jutro! Luka v vrtcu jaz pa bla že tudi na občini. Zdaj pa jutranji kapučino pol pa malo stanovanje skup zmetat.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 9.5.2011 8:55:51
|
|
|
|
koala
|
Jutro!
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 9.5.2011 9:22:34
|
|
|
|
matcar
|
Evo mene,že doma,porihtala sem vse,edino še popolda me čaka komisija v B.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 9.5.2011 9:41:15
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Evo mene,že doma,porihtala sem vse Kaj so ti rekli za nadomestilo? Če nisem preveč radovedna?
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 9.5.2011 10:06:01
|
|
|
|
arabela*
|
dan ob zajtrku....M zaspala...od ipike zgleda, se prej celo pot do vrtca in nazaj drla, ker ji nisem pustila flaške zravn nest ..... zunaj končno malo sončka
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 9.5.2011 10:55:13
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Evo mene,že doma,porihtala sem vse Kaj so ti rekli za nadomestilo? Če nisem preveč radovedna? Nič,sem ji povedala,da je samo gledala debelo.Počakat moram odločbo,brez tega nič ne morem.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 9.5.2011 11:44:23
|
|
|
|
ly117
|
Naredila kaj sem mislila naredit za danes, zdaj pa jem pa malo počivam do šihta.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 9.5.2011 12:07:05
|
|
|
|
ly117
|
Vprašanje. Kdaj bomo ta teden kafetkale?
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 9.5.2011 12:13:42
|
|
|
|
bambixxx
|
meni je vseeno, kateri dan in kje, samo da bi bilo dopoldne
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 9.5.2011 12:21:45
|
|
|
|
rina22
|
dan uporablja mogoče katera pleničke št. 4? jaz sem prejšnji teden kupla en paket Pampers Sleep&Play, pa so ji premale (so manjše od Active baby, oz. se tisti trakec ne "nategne" in ker teh redno ne kupujem, tega nisem vedla - da ji bodo že premale). Torej, iz paketka sem vzela par pleničk, ostale so še vedno not. Če katero zanima, z veseljem prinesem na kavico in podarim ostale pleničke iz paketka
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 9.5.2011 12:56:16
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx meni je vseeno, kateri dan in kje, samo da bi bilo dopoldne Saj sem mislila dopoldan.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 9.5.2011 12:57:35
|
|
|
|
ly117
|
Sem naredila album od sobote. Vljudno vablenje na ogled.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 9.5.2011 13:03:31
|
|
|
|
matcar
|
Dan! Najedla,malo še pa pičim po pamže v vrtec,pol pa v B na komisijo.Držite pesti,da mi bodo odobrili brez večjih komplikacij. Kava-dopoldan načelo lahko vsaki dan,edino v petek najbrž ne bom mogla,bom za porodniško rihtala stvari na csd-ju,dobim v sredo papirje pri moji G. Najbolj bi mi pa v četrtek pasalo.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 9.5.2011 13:04:47
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 dan uporablja mogoče katera pleničke št. 4? jaz sem prejšnji teden kupla en paket Pampers Sleep&Play, pa so ji premale (so manjše od Active baby, oz. se tisti trakec ne "nategne" in ker teh redno ne kupujem, tega nisem vedla - da ji bodo že premale). Torej, iz paketka sem vzela par pleničk, ostale so še vedno not. Če katero zanima, z veseljem prinesem na kavico in podarim ostale pleničke iz paketka Kak so ji premale? Do kolko KG pa so?jaz se priporočam,če so še na voljo!
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 9.5.2011 13:07:15
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: rina22 dan uporablja mogoče katera pleničke št. 4? jaz sem prejšnji teden kupla en paket Pampers Sleep&Play, pa so ji premale (so manjše od Active baby, oz. se tisti trakec ne "nategne" in ker teh redno ne kupujem, tega nisem vedla - da ji bodo že premale). Torej, iz paketka sem vzela par pleničk, ostale so še vedno not. Če katero zanima, z veseljem prinesem na kavico in podarim ostale pleničke iz paketka Kak so ji premale? Do kolko KG pa so?jaz se priporočam,če so še na voljo! No to tudi mene zanima.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 9.5.2011 13:10:55
|
|
|
|
ly117
|
Čavči.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 9.5.2011 13:11:03
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: rina22 dan uporablja mogoče katera pleničke št. 4? jaz sem prejšnji teden kupla en paket Pampers Sleep&Play, pa so ji premale (so manjše od Active baby, oz. se tisti trakec ne "nategne" in ker teh redno ne kupujem, tega nisem vedla - da ji bodo že premale). Torej, iz paketka sem vzela par pleničk, ostale so še vedno not. Če katero zanima, z veseljem prinesem na kavico in podarim ostale pleničke iz paketka Kak so ji premale? Do kolko KG pa so?jaz se priporočam,če so še na voljo! No to tudi mene zanima. Ja, na embalaži piše od 7 do 18 kg, samo ne vem, kak ne vem, očitno sem res nora, ampak enostavno so ji v pasu premale. one, ko se pasek nategne, so še ji normalno prav, te pa se mi zdijo pač premale. in ji ne bom tega več gor dajala. niti teh sleep&play nikoli več ne kupim matcar, ja, če boš jih mela, jih dobiš
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 9.5.2011 13:21:04
|
|
|
|
rina22
|
vredi, zdaj pa res več ne vem, lai sem slepa ali nora bom ji danes še enkrat eno dala gor in bom preučila zadevo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 9.5.2011 13:36:22
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: rina22 dan uporablja mogoče katera pleničke št. 4? jaz sem prejšnji teden kupla en paket Pampers Sleep&Play, pa so ji premale (so manjše od Active baby, oz. se tisti trakec ne "nategne" in ker teh redno ne kupujem, tega nisem vedla - da ji bodo že premale). Torej, iz paketka sem vzela par pleničk, ostale so še vedno not. Če katero zanima, z veseljem prinesem na kavico in podarim ostale pleničke iz paketka Kak so ji premale? Do kolko KG pa so?jaz se priporočam,če so še na voljo! No to tudi mene zanima. Ja, na embalaži piše od 7 do 18 kg, samo ne vem, kak ne vem, očitno sem res nora, ampak enostavno so ji v pasu premale. one, ko se pasek nategne, so še ji normalno prav, te pa se mi zdijo pač premale. in ji ne bom tega več gor dajala. niti teh sleep&play nikoli več ne kupim matcar, ja, če boš jih mela, jih dobiš Ja,če se boš odločila,da jih ne boš imela,se priporočam.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 9.5.2011 13:37:13
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 vredi, zdaj pa res več ne vem, lai sem slepa ali nora bom ji danes še enkrat eno dala gor in bom preučila zadevo Raje še enkrat preveri,ja,pa se potem odločiš.Mi je pa res hecno to.Saj boš vidla,kak bo!
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.