|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke,20.del
15.4.2011 22:34:41   
katy83
grem jaz tudi, ker vas niuser posted image

lahko noč user posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 576
15.4.2011 22:50:27   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx

IZVIRNO SPOROČILO: CoKoLaDa84

Pri nas nič novega. Jaz sem prehlajena in boli me grllo. Z M se uvajava v vrtec in nama gre OK. Še drug teden, potem ima pa M 'dopust' čez prvomajske. Gremo malo uživat v Umag.user posted image Je pa novo to, da M poskuša sama jesti z žlico. Sicer gre bolj mimo kot v usta, je pa začetek.user posted image

iiii mi tudi user posted image  od 25.-30.4. kdaj pa greste vi?

kam to?

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 577
15.4.2011 22:51:02   
arabela*
sem na brzake zdaj pometla, pomila kuhinjo, pa elemente.....user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 578
15.4.2011 22:51:57   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: katy83

Pri nas nič novega. Jaz sem prehlajena in boli me grllo. Z M se uvajava v vrtec in nama gre OK. Še drug teden, potem ima pa M 'dopust' čez prvomajske. Gremo malo uživat v Umag.user posted image Je pa novo to, da M poskuša sama jesti z žlico. Sicer gre bolj mimo kot v usta, je pa začetek.user posted image

iiii mi tudi user posted image  od 25.-30.4. kdaj pa greste vi?

Mi gremo pa od 30.4. do 3.5. Skoda, se bomo glih menjali.user posted image V kateri hotel pa? Mi v Sol garden istra.

mi tudi! user posted image

Ne morem verjet!user posted image

user posted image user posted image user posted image

tak sva se midve lani križale..katy, ne? v mlakužiuser posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 579
16.4.2011 7:30:42   
arabela*
user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 580
16.4.2011 7:31:33   
arabela*
Kavica...otroci risanke.....sem jih s postelj pometala......škoda dan zapravit pod rjuhamiuser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 581
16.4.2011 9:36:59   
botrca
Dan,

kava spita, zajtrkovali tudi...moj je že v službi...Jan pa gleda Tom in Jerry-ja na boomerangu. Kuhala bom mleto meso in špagete in solato. Ni mi za kuhat, pa bom naredila nekaj na hitro pa dobro.

Včeraj smo bili leteči, dop. bila sama pri sestri na čveku...pasalo fuuuuul user posted image ...popoldan smo pa pobrali malega in starejšega nečaka in šli v bumbar park oz. moj je bil z njima jaz pa sem počakala pri sestri, ker mi ni bilo za it.

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 582
16.4.2011 10:27:05   
bambixxx
jaz se pa spravljam pucat že 1 uro... ni mi... pa je treba user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 583
16.4.2011 10:36:57   
CoKoLaDa84
Jutro ali dan.user posted image
Jaz se tudi odpravljam pucat in se mi nikakor ne da. Dobimo pop en obiskec pa sem mislila še nekaj spečt, če bo ratalo......letim. Papa

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 584
16.4.2011 12:05:10   
arabela*
Doma...kak je mrzlo zunaj...groza....pa še v stanovanju so nehali kurit in me zebe, je samo 24,5 stopinj.....buuu sibirija........user posted image

Bili v štacuni, pa po darilo smo šli, A gre popoldne na rojstni dan k prijateljici.....
Zdaj pa počakam na en obisk...potem pa šibam kuhat špinačo, pa pireuser posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 585
16.4.2011 13:19:59   
CoKoLaDa84

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

Doma...kak je mrzlo zunaj...groza....pa še v stanovanju so nehali kurit in me zebe, je samo 24,5 stopinj.....buuu sibirija........user posted image

Bili v štacuni, pa po darilo smo šli, A gre popoldne na rojstni dan k prijateljici.....
Zdaj pa počakam na en obisk...potem pa šibam kuhat špinačo, pa pireuser posted image

HB, da imamo lastno kurjavo in termostat.user posted image Jaz sem tudi zmrznjene sorte človek. Pa najlepše mi je, če sem lahko v stanovanju samo v majci na naramnice.user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 586
16.4.2011 15:49:43   
botrca
Naspala sva se, nohte sem si nalakirala...zdaj pa si grem lase oprat.

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu CoKoLaDa84)
Neposredna povezava do sporočila: 587
16.4.2011 16:00:32   
arabela*

HB, da imamo lastno kurjavo in termostat.user posted image Jaz sem tudi zmrznjene sorte človek. Pa najlepše mi je, če sem lahko v stanovanju samo v majci na naramnice.user posted image user posted image

ja saj...ma vsak ko k meni pride jamra kak je vroče....ampak meni tak paše, zato se ta tedn ko je malo bolj hladno res pozna....ko moram imet dolg rokav...ker drugače sem jaz tud vedno v majčki brez rokavov. Ni lepšegauser posted image

(odgovor članu CoKoLaDa84)
Neposredna povezava do sporočila: 588
16.4.2011 16:01:40   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: botrca

Naspala sva se, nohte sem si nalakirala...zdaj pa si grem lase oprat.

jaz sem tud malo dremala.
Zdaj pa lase pobarvatuser posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 589
16.4.2011 16:02:11   
arabela*

zato jaz najraje ko se zbudim, te še imam full energijeuser posted image

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 590
16.4.2011 16:02:52   
arabela*
Sončekuser posted image

Kak sije pri okni not, da me je kar segrelouser posted image

< Sporočilo je popravil Saraya -- 16.4.2011 16:03:06 >

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 591
16.4.2011 18:21:15   
botrca

Sončekuser posted image

pri nas tudi, samo ne za dolgo user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 592
16.4.2011 18:22:13   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: botrca

Sončekuser posted image

pri nas tudi, samo ne za dolgo user posted image

ja res....user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 593
16.4.2011 18:48:51   
bambixxx

zato jaz najraje ko se zbudim, te še imam full energijeuser posted image

zglancala kopalnico in wc u nulo, pa še kuhinjo in dnevno sem po tleh pomila, ker sem glih mela vodo narejeno.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 594
16.4.2011 18:50:40   
bambixxx
punce na pomoč - kaj naj otroku še naredim oz. dam, da ga bojo nehali zobki tak matratuser posted image  danes se mu je vtrgalo, nič mu ne paše, samo dere se pa špuka.
zdaj sem mu svečko dala - upam, da čim prej prime, ker se mi že meša user posted image

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 595
16.4.2011 20:25:31   
arabela*

punce na pomoč - kaj naj otroku še naredim oz. dam, da ga bojo nehali zobki tak matratuser posted image  danes se mu je vtrgalo, nič mu ne paše, samo dere se pa špuka.
zdaj sem mu svečko dala - upam, da čim prej prime, ker se mi že meša user posted image

ojoj boščekuser posted image user posted image user posted image

jaz sem naši full masirala dlesni, pa grizala sem ji dajala, da je sama grizla, da se je vsaj malo zamotilauser posted image

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 596
16.4.2011 20:33:27   
ly117
Čer! user posted image

Prespala večji del dneva. malo dopoldan, kolko mi je L pustil pol pa še po kosilu. Od 13 do 17h. Zdaj bi pa z največjim veseljem šla dalje spat pa žal ne bo šlo. Še moram it danes delat. Se nadomešča za prihajajoče praznike, sam ne vem za kaj bom nadomeščala ker ne bom v delavnem razmerju. Je pa vsaj ena dobra novica, z drugim tednom grem nazaj na staro delovno mesto. user posted image

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 597
16.4.2011 20:34:32   
ly117

user posted image user posted image user posted image user posted image

Pri nas so pa spet zakurli te dni ko je hladno.

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 598
16.4.2011 20:37:48   
katy83
čeruser posted image

Mi smo danes malo izkoristili tisto urico sončka v mestnem parkuuser posted image , drugače nič kaj posebnega.
Ne vem kaj je našemu junaku, že 2 dni je tečkast, samo nekaj jamra in joka, po meni se plazi, danes niti večerje ni hotel pojestiuser posted image Mogoče ga zobki matrajo, ampak nič kaj ni videt. user posted image user posted image

Jaz zdaj jem paradižnikovo solato, gledam film na pop-u in malo po netu brskam. user posted image

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 599
16.4.2011 20:38:39   
katy83
IZVIRNO SPOROČILO: ly117

user posted image user posted image user posted image user posted image

Pri nas so pa spet zakurli te dni ko je hladno.

te pa moj jamra, ko pravim, da me pri 22 stopinjah zebeuser posted image

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?