|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke,20.del
15.4.2011 21:00:29   
Arwenko
Takšne oblike verižica je, samo design in barve drugačne http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTcq5nD9y4g8RtpudOJwuqDpO2mCYwV5PXWEDGgURkYC4FYTYYaOA Zraven pa še ruta v istem designu. 

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 551
15.4.2011 21:03:54   
Arwenko
Design pa je tale, ki je na prvi strani uradne spletke, če malo počakaš, ampak tista z belim zlatom varianta, ne tista ta rumenkasta http://www.frey-wille.com/#Home

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 552
15.4.2011 21:54:00   
arabela*
čeruser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 553
15.4.2011 21:55:20   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko

Design pa je tale, ki je na prvi strani uradne spletke, če malo počakaš, ampak tista z belim zlatom varianta, ne tista ta rumenkasta http://www.frey-wille.com/#Home

zelo lepouser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 554
15.4.2011 21:56:33   
arabela*
Imeli obisk zvečer......potem pa brzinsko umivanje, otroci in moj spanje...jaz pa seveda tu bluzim malo.user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 555
15.4.2011 22:02:37   
katy83
čeruser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 556
15.4.2011 22:05:38   
katy83
Marta imaš ZS

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 557
15.4.2011 22:05:59   
CoKoLaDa84
Čer

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 558
15.4.2011 22:08:28   
CoKoLaDa84
Pri nas nič novega. Jaz sem prehlajena in boli me grllo. Z M se uvajava v vrtec in nama gre OK. Še drug teden, potem ima pa M 'dopust' čez prvomajske. Gremo malo uživat v Umag.user posted image Je pa novo to, da M poskuša sama jesti z žlico. Sicer gre bolj mimo kot v usta, je pa začetek.user posted image

(odgovor članu CoKoLaDa84)
Neposredna povezava do sporočila: 559
15.4.2011 22:10:55   
katy83
Da se malo javim...se vidi, da je dragi doma, pa ni cajta za računalnikuser posted image

Včeraj smo bili v Avstriji, nič posebnega nismo kupili, to kar smo iskali nismo dobili (plastična mizica in stolčki za T), vsaj za neko normalno ceno ne. Nima veze, bili smo na izletu, bilo je fajnuser posted image   Sem pa šla danes mizico in stolčka v Leclerk kupit za 10€user posted image in je dosti bolj kvalitetna plastika kot sem pričakovala, tak da ima naš fant zdaj tudi mizo na terasiuser posted image

Drugače nič novega, T je zadnje čase edino malo poreden...no tepst me je začeluser posted image . Pa sploh ne vem kak naj odreagiram, če mu mirno rečem, se smeji, če se zaderem, se smeji, nazaj ga ne mislim vdarit...ne vemuser posted image   danes sem ga dala v njegovo sobo, za 1 minuto kao na ohlajanje, pa se je tak jokaluser posted image ...pol je bilo ok...za pol ure.

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 560
15.4.2011 22:13:05   
katy83
IZVIRNO SPOROČILO: CoKoLaDa84

Pri nas nič novega. Jaz sem prehlajena in boli me grllo. Z M se uvajava v vrtec in nama gre OK. Še drug teden, potem ima pa M ''dopust'' čez prvomajske. Gremo malo uživat v Umag.user posted image Je pa novo to, da M poskuša sama jesti z žlico. Sicer gre bolj mimo kot v usta, je pa začetek.user posted image

super za vrtec, počitnice, morje in samostojno hranjenjeuser posted image user posted image user posted image

Mi tudi T učimo, da sam je...zaenkrat mu jaz žličko nabašem, mu dam v roko, pa si on v usta neseuser posted image , čez kaki mesec bom pa še mu krožnik pred njega dala...to bo veseljeuser posted image

aja, pa user posted image za tvoj prehlad

Neposredna povezava do sporočila: 561
15.4.2011 22:14:06   
katy83
Saraya user posted image user posted image user posted image user posted image za izpituser posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 562
15.4.2011 22:14:45   
katy83
Matcar, kaj ti si nas res zapustila al kaj? user posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 563
15.4.2011 22:16:10   
CoKoLaDa84

IZVIRNO SPOROČILO: katy83

Pri nas nič novega. Jaz sem prehlajena in boli me grllo. Z M se uvajava v vrtec in nama gre OK. Še drug teden, potem ima pa M ''dopust'' čez prvomajske. Gremo malo uživat v Umag.user posted image Je pa novo to, da M poskuša sama jesti z žlico. Sicer gre bolj mimo kot v usta, je pa začetek.user posted image

super za vrtec, počitnice, morje in samostojno hranjenjeuser posted image user posted image user posted image

Mi tudi T učimo, da sam je...zaenkrat mu jaz žličko nabašem, mu dam v roko, pa si on v usta neseuser posted image , čez kaki mesec bom pa še mu krožnik pred njega dala...to bo veseljeuser posted image

Jaz pa je sploh nisem nič učila. En dan mi je samo začela 'grabit' za žlico pa sem ji jo pač dala in bila presenečena. Si je sama zagrabila hrano in kar nesla proti ustom.user posted image user posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 564
15.4.2011 22:16:59   
bambixxx
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko

zelo lepouser posted image

nice, všečno user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 565
15.4.2011 22:18:14   
CoKoLaDa84

Da se malo javim...se vidi, da je dragi doma, pa ni cajta za računalnikuser posted image

Včeraj smo bili v Avstriji, nič posebnega nismo kupili, to kar smo iskali nismo dobili (plastična mizica in stolčki za T), vsaj za neko normalno ceno ne. Nima veze, bili smo na izletu, bilo je fajnuser posted image   Sem pa šla danes mizico in stolčka v Leclerk kupit za 10€user posted image in je dosti bolj kvalitetna plastika kot sem pričakovala, tak da ima naš fant zdaj tudi mizo na terasiuser posted image

Drugače nič novega, T je zadnje čase edino malo poreden...no tepst me je začeluser posted image . Pa sploh ne vem kak naj odreagiram, če mu mirno rečem, se smeji, če se zaderem, se smeji, nazaj ga ne mislim vdarit...ne vemuser posted image   danes sem ga dala v njegovo sobo, za 1 minuto kao na ohlajanje, pa se je tak jokaluser posted image ...pol je bilo ok...za pol ure.

M je tudi imela tako fazo, sicer kratko, jo je pa imela. Se mi je isto smejala, na vsako mojo reakcijo. Jaz sem jo prijela in postavila vstran od sebe pa jo dala sedet in ji z rahlo povišanim tonom rekla, da je poredna, če tepe mamico. Zdaj je ta faza mimo....upam.user posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 566
15.4.2011 22:18:30   
bambixxx

Pri nas nič novega. Jaz sem prehlajena in boli me grllo. Z M se uvajava v vrtec in nama gre OK. Še drug teden, potem ima pa M 'dopust' čez prvomajske. Gremo malo uživat v Umag.user posted image Je pa novo to, da M poskuša sama jesti z žlico. Sicer gre bolj mimo kot v usta, je pa začetek.user posted image

iiii mi tudi user posted image  od 25.-30.4. kdaj pa greste vi?

Neposredna povezava do sporočila: 567
15.4.2011 22:19:28   
CoKoLaDa84
Saraya, tudi od mene user posted image user posted image user posted image za opravljeno statistiko!

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 568
15.4.2011 22:20:18   
katy83

Jaz pa je sploh nisem nič učila. En dan mi je samo začela 'grabit' za žlico pa sem ji jo pač dala in bila presenečena. Si je sama zagrabila hrano in kar nesla proti ustom.user posted image user posted image

superuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 569
15.4.2011 22:21:03   
CoKoLaDa84

IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx

Mi gremo pa od 30.4. do 3.5. Skoda, se bomo glih menjali.user posted image V kateri hotel pa? Mi v Sol garden istra.

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 570
15.4.2011 22:22:09   
bambixxx

Mi gremo pa od 30.4. do 3.5. Skoda, se bomo glih menjali.user posted image V kateri hotel pa? Mi v Sol garden istra.

mi tudi! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 571
15.4.2011 22:24:58   
CoKoLaDa84

Ne morem verjet!user posted image

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 572
15.4.2011 22:25:49   
CoKoLaDa84
Nič ,šibam jaz, ker se ne počutim dobro pa še oči me začnejo peči pri rač. Nočko!

Neposredna povezava do sporočila: 573
15.4.2011 22:26:20   
katy83

Ne morem verjet!user posted image

user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 574
15.4.2011 22:26:40   
katy83

Nič ,šibam jaz, ker se ne počutim dobro pa še oči me začnejo peči pri rač. Nočko!

nočkouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?