Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 15.4.2011 21:03:54
|
|
|
|
Arwenko
|
Design pa je tale, ki je na prvi strani uradne spletke, če malo počakaš, ampak tista z belim zlatom varianta, ne tista ta rumenkasta http://www.frey-wille.com/#Home
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 15.4.2011 21:54:00
|
|
|
|
arabela*
|
čer
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 15.4.2011 21:55:20
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko Design pa je tale, ki je na prvi strani uradne spletke, če malo počakaš, ampak tista z belim zlatom varianta, ne tista ta rumenkasta http://www.frey-wille.com/#Home zelo lepo
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 15.4.2011 21:56:33
|
|
|
|
arabela*
|
Imeli obisk zvečer......potem pa brzinsko umivanje, otroci in moj spanje...jaz pa seveda tu bluzim malo.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 15.4.2011 22:02:37
|
|
|
|
katy83
|
čer
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 15.4.2011 22:05:38
|
|
|
|
katy83
|
Marta imaš ZS
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 15.4.2011 22:05:59
|
|
|
|
CoKoLaDa84
|
Čer
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 15.4.2011 22:08:28
|
|
|
|
CoKoLaDa84
|
Pri nas nič novega. Jaz sem prehlajena in boli me grllo. Z M se uvajava v vrtec in nama gre OK. Še drug teden, potem ima pa M 'dopust' čez prvomajske. Gremo malo uživat v Umag. Je pa novo to, da M poskuša sama jesti z žlico. Sicer gre bolj mimo kot v usta, je pa začetek.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 15.4.2011 22:10:55
|
|
|
|
katy83
|
Da se malo javim...se vidi, da je dragi doma, pa ni cajta za računalnik Včeraj smo bili v Avstriji, nič posebnega nismo kupili, to kar smo iskali nismo dobili (plastična mizica in stolčki za T), vsaj za neko normalno ceno ne. Nima veze, bili smo na izletu, bilo je fajn Sem pa šla danes mizico in stolčka v Leclerk kupit za 10€ in je dosti bolj kvalitetna plastika kot sem pričakovala, tak da ima naš fant zdaj tudi mizo na terasi Drugače nič novega, T je zadnje čase edino malo poreden...no tepst me je začel . Pa sploh ne vem kak naj odreagiram, če mu mirno rečem, se smeji, če se zaderem, se smeji, nazaj ga ne mislim vdarit...ne vem danes sem ga dala v njegovo sobo, za 1 minuto kao na ohlajanje, pa se je tak jokal ...pol je bilo ok...za pol ure.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 15.4.2011 22:13:05
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: CoKoLaDa84 Pri nas nič novega. Jaz sem prehlajena in boli me grllo. Z M se uvajava v vrtec in nama gre OK. Še drug teden, potem ima pa M ''dopust'' čez prvomajske. Gremo malo uživat v Umag. Je pa novo to, da M poskuša sama jesti z žlico. Sicer gre bolj mimo kot v usta, je pa začetek. super za vrtec, počitnice, morje in samostojno hranjenje Mi tudi T učimo, da sam je...zaenkrat mu jaz žličko nabašem, mu dam v roko, pa si on v usta nese , čez kaki mesec bom pa še mu krožnik pred njega dala...to bo veselje aja, pa za tvoj prehlad
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 15.4.2011 22:14:06
|
|
|
|
katy83
|
Saraya za izpit
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 15.4.2011 22:14:45
|
|
|
|
katy83
|
Matcar, kaj ti si nas res zapustila al kaj?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 15.4.2011 22:16:10
|
|
|
|
CoKoLaDa84
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: CoKoLaDa84 Pri nas nič novega. Jaz sem prehlajena in boli me grllo. Z M se uvajava v vrtec in nama gre OK. Še drug teden, potem ima pa M ''dopust'' čez prvomajske. Gremo malo uživat v Umag. Je pa novo to, da M poskuša sama jesti z žlico. Sicer gre bolj mimo kot v usta, je pa začetek. super za vrtec, počitnice, morje in samostojno hranjenje Mi tudi T učimo, da sam je...zaenkrat mu jaz žličko nabašem, mu dam v roko, pa si on v usta nese , čez kaki mesec bom pa še mu krožnik pred njega dala...to bo veselje aja, pa za tvoj prehlad Jaz pa je sploh nisem nič učila. En dan mi je samo začela 'grabit' za žlico pa sem ji jo pač dala in bila presenečena. Si je sama zagrabila hrano in kar nesla proti ustom.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 15.4.2011 22:16:59
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko Design pa je tale, ki je na prvi strani uradne spletke, če malo počakaš, ampak tista z belim zlatom varianta, ne tista ta rumenkasta http://www.frey-wille.com/#Home zelo lepo nice, všečno
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 15.4.2011 22:18:14
|
|
|
|
CoKoLaDa84
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Da se malo javim...se vidi, da je dragi doma, pa ni cajta za računalnik Včeraj smo bili v Avstriji, nič posebnega nismo kupili, to kar smo iskali nismo dobili (plastična mizica in stolčki za T), vsaj za neko normalno ceno ne. Nima veze, bili smo na izletu, bilo je fajn Sem pa šla danes mizico in stolčka v Leclerk kupit za 10€ in je dosti bolj kvalitetna plastika kot sem pričakovala, tak da ima naš fant zdaj tudi mizo na terasi Drugače nič novega, T je zadnje čase edino malo poreden...no tepst me je začel . Pa sploh ne vem kak naj odreagiram, če mu mirno rečem, se smeji, če se zaderem, se smeji, nazaj ga ne mislim vdarit...ne vem danes sem ga dala v njegovo sobo, za 1 minuto kao na ohlajanje, pa se je tak jokal ...pol je bilo ok...za pol ure. M je tudi imela tako fazo, sicer kratko, jo je pa imela. Se mi je isto smejala, na vsako mojo reakcijo. Jaz sem jo prijela in postavila vstran od sebe pa jo dala sedet in ji z rahlo povišanim tonom rekla, da je poredna, če tepe mamico. Zdaj je ta faza mimo....upam.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 15.4.2011 22:18:30
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: CoKoLaDa84 Pri nas nič novega. Jaz sem prehlajena in boli me grllo. Z M se uvajava v vrtec in nama gre OK. Še drug teden, potem ima pa M 'dopust' čez prvomajske. Gremo malo uživat v Umag. Je pa novo to, da M poskuša sama jesti z žlico. Sicer gre bolj mimo kot v usta, je pa začetek. iiii mi tudi od 25.-30.4. kdaj pa greste vi?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 15.4.2011 22:19:28
|
|
|
|
CoKoLaDa84
|
Saraya, tudi od mene za opravljeno statistiko!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 15.4.2011 22:20:18
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: CoKoLaDa84 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: CoKoLaDa84 Pri nas nič novega. Jaz sem prehlajena in boli me grllo. Z M se uvajava v vrtec in nama gre OK. Še drug teden, potem ima pa M ''dopust'' čez prvomajske. Gremo malo uživat v Umag. Je pa novo to, da M poskuša sama jesti z žlico. Sicer gre bolj mimo kot v usta, je pa začetek. super za vrtec, počitnice, morje in samostojno hranjenje Mi tudi T učimo, da sam je...zaenkrat mu jaz žličko nabašem, mu dam v roko, pa si on v usta nese , čez kaki mesec bom pa še mu krožnik pred njega dala...to bo veselje aja, pa za tvoj prehlad Jaz pa je sploh nisem nič učila. En dan mi je samo začela 'grabit' za žlico pa sem ji jo pač dala in bila presenečena. Si je sama zagrabila hrano in kar nesla proti ustom. super
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 15.4.2011 22:21:03
|
|
|
|
CoKoLaDa84
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: CoKoLaDa84 Pri nas nič novega. Jaz sem prehlajena in boli me grllo. Z M se uvajava v vrtec in nama gre OK. Še drug teden, potem ima pa M 'dopust' čez prvomajske. Gremo malo uživat v Umag. Je pa novo to, da M poskuša sama jesti z žlico. Sicer gre bolj mimo kot v usta, je pa začetek. iiii mi tudi od 25.-30.4. kdaj pa greste vi? Mi gremo pa od 30.4. do 3.5. Skoda, se bomo glih menjali. V kateri hotel pa? Mi v Sol garden istra.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 15.4.2011 22:22:09
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: CoKoLaDa84 IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: CoKoLaDa84 Pri nas nič novega. Jaz sem prehlajena in boli me grllo. Z M se uvajava v vrtec in nama gre OK. Še drug teden, potem ima pa M 'dopust' čez prvomajske. Gremo malo uživat v Umag. Je pa novo to, da M poskuša sama jesti z žlico. Sicer gre bolj mimo kot v usta, je pa začetek. iiii mi tudi od 25.-30.4. kdaj pa greste vi? Mi gremo pa od 30.4. do 3.5. Skoda, se bomo glih menjali. V kateri hotel pa? Mi v Sol garden istra. mi tudi!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 15.4.2011 22:24:58
|
|
|
|
CoKoLaDa84
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: CoKoLaDa84 IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: CoKoLaDa84 Pri nas nič novega. Jaz sem prehlajena in boli me grllo. Z M se uvajava v vrtec in nama gre OK. Še drug teden, potem ima pa M 'dopust' čez prvomajske. Gremo malo uživat v Umag. Je pa novo to, da M poskuša sama jesti z žlico. Sicer gre bolj mimo kot v usta, je pa začetek. iiii mi tudi od 25.-30.4. kdaj pa greste vi? Mi gremo pa od 30.4. do 3.5. Skoda, se bomo glih menjali. V kateri hotel pa? Mi v Sol garden istra. mi tudi! Ne morem verjet!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 15.4.2011 22:25:49
|
|
|
|
CoKoLaDa84
|
Nič ,šibam jaz, ker se ne počutim dobro pa še oči me začnejo peči pri rač. Nočko!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 15.4.2011 22:26:20
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: CoKoLaDa84 IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: CoKoLaDa84 IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: CoKoLaDa84 Pri nas nič novega. Jaz sem prehlajena in boli me grllo. Z M se uvajava v vrtec in nama gre OK. Še drug teden, potem ima pa M 'dopust' čez prvomajske. Gremo malo uživat v Umag. Je pa novo to, da M poskuša sama jesti z žlico. Sicer gre bolj mimo kot v usta, je pa začetek. iiii mi tudi od 25.-30.4. kdaj pa greste vi? Mi gremo pa od 30.4. do 3.5. Skoda, se bomo glih menjali. V kateri hotel pa? Mi v Sol garden istra. mi tudi! Ne morem verjet!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 15.4.2011 22:26:40
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: CoKoLaDa84 Nič ,šibam jaz, ker se ne počutim dobro pa še oči me začnejo peči pri rač. Nočko! nočko
|
|
|
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?