Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 14.4.2011 14:23:01
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Jeee opravila statistiko, tak da sems edaj rešena vsega hudega Čestitke!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 14.4.2011 14:50:47
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx saraya čestitam za izpit podpis
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 14.4.2011 15:44:40
|
|
|
|
Arwenko
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx saraya čestitam za izpit podpis Čestitke tudi od mene
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 14.4.2011 16:10:46
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx je katera za kavo jutri dopoldan? Jaaaaaazzzz, ampak nekje pri tebi doma v enem kafiču, bi mi recimo pasalo, kak center ali pa kaj, kateri mi je vseeno. Samo nekje tam bom, pa brez avta, ker greva pol s fotrom po nekih opravkih naprej, tak da moram ob 11h bit na firmi, bom pa že ob ene 8.30 v mb. center nima placa za vozičke. te pa rečima ob 9h pred sparom? pa se pol zmenima kam grema. Se vama smem pridružit, če nebom zaspala?? Pdrino ma plac, me z Mb.marčevkami smo se ponavadi tam dobivale :D tasa normalno, vse ste dobrodošle! ja se dobimo pred šparom, pa bomo vidli kako vreme bo, pa ki ne bo gužve
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 14.4.2011 17:43:34
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx je katera za kavo jutri dopoldan? Jaaaaaazzzz, ampak nekje pri tebi doma v enem kafiču, bi mi recimo pasalo, kak center ali pa kaj, kateri mi je vseeno. Samo nekje tam bom, pa brez avta, ker greva pol s fotrom po nekih opravkih naprej, tak da moram ob 11h bit na firmi, bom pa že ob ene 8.30 v mb. center nima placa za vozičke. te pa rečima ob 9h pred sparom? pa se pol zmenima kam grema. Se vama smem pridružit, če nebom zaspala?? Pdrino ma plac, me z Mb.marčevkami smo se ponavadi tam dobivale :D tasa normalno, vse ste dobrodošle! ja se dobimo pred šparom, pa bomo vidli kako vreme bo, pa ki ne bo gužve peesdo... jaz bi tudi... pa delam
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 14.4.2011 18:09:04
|
|
|
|
ly117
|
Dan! Se javlam po 2 dneh. Še diham. Sem že malo boljše edino nos je še zaštofan.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 14.4.2011 18:43:56
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx je katera za kavo jutri dopoldan? Jaaaaaazzzz, ampak nekje pri tebi doma v enem kafiču, bi mi recimo pasalo, kak center ali pa kaj, kateri mi je vseeno. Samo nekje tam bom, pa brez avta, ker greva pol s fotrom po nekih opravkih naprej, tak da moram ob 11h bit na firmi, bom pa že ob ene 8.30 v mb. center nima placa za vozičke. te pa rečima ob 9h pred sparom? pa se pol zmenima kam grema. Se vama smem pridružit, če nebom zaspala?? Pdrino ma plac, me z Mb.marčevkami smo se ponavadi tam dobivale :D tasa normalno, vse ste dobrodošle! ja se dobimo pred šparom, pa bomo vidli kako vreme bo, pa ki ne bo gužve peesdo... jaz bi tudi... pa delam Jaz bom pa spala.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 14.4.2011 18:44:36
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx saraya čestitam za izpit Podpis.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 14.4.2011 19:32:21
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx je katera za kavo jutri dopoldan? Jaaaaaazzzz, ampak nekje pri tebi doma v enem kafiču, bi mi recimo pasalo, kak center ali pa kaj, kateri mi je vseeno. Samo nekje tam bom, pa brez avta, ker greva pol s fotrom po nekih opravkih naprej, tak da moram ob 11h bit na firmi, bom pa že ob ene 8.30 v mb. center nima placa za vozičke. te pa rečima ob 9h pred sparom? pa se pol zmenima kam grema. Se vama smem pridružit, če nebom zaspala?? Pdrino ma plac, me z Mb.marčevkami smo se ponavadi tam dobivale :D tasa normalno, vse ste dobrodošle! ja se dobimo pred šparom, pa bomo vidli kako vreme bo, pa ki ne bo gužve peesdo... jaz bi tudi... pa delam Jaz bom pa spala. Ly.. to je tud bolje kot delat
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 14.4.2011 20:30:44
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx saraya čestitam za izpit podpis Čestitke tudi od mene super
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 14.4.2011 20:31:30
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx je katera za kavo jutri dopoldan? Jaaaaaazzzz, ampak nekje pri tebi doma v enem kafiču, bi mi recimo pasalo, kak center ali pa kaj, kateri mi je vseeno. Samo nekje tam bom, pa brez avta, ker greva pol s fotrom po nekih opravkih naprej, tak da moram ob 11h bit na firmi, bom pa že ob ene 8.30 v mb. center nima placa za vozičke. te pa rečima ob 9h pred sparom? pa se pol zmenima kam grema. Se vama smem pridružit, če nebom zaspala?? Pdrino ma plac, me z Mb.marčevkami smo se ponavadi tam dobivale :D tasa normalno, vse ste dobrodošle! ja se dobimo pred šparom, pa bomo vidli kako vreme bo, pa ki ne bo gužve peesdo... jaz bi tudi... pa delam jaz tudi, škoda
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 14.4.2011 20:32:25
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Dan! Se javlam po 2 dneh. Še diham. Sem že malo boljše edino nos je še zaštofan. Oj, sem že študirala, ki te si.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 14.4.2011 20:43:26
|
|
|
|
arabela*
|
čer Malečke se igrata..umite, pripravljene za spanje...še domino zaigramo, pote,m pa ajčibajči
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 14.4.2011 21:14:03
|
|
|
|
ly117
|
Čer! Slabo uro dremala, zdaj se pa zrihtat in it delat. Mater mi ni, bi rajše spala dalje. Pa še v soboto je delovna. Nema ništa od vikenda.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 14.4.2011 21:23:48
|
|
|
|
ly117
|
Morem it. Čavči in nočko.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 14.4.2011 21:53:12
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Morem it. Čavči in nočko. Oooo sem te zamudla... naj ti mineee!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 15.4.2011 8:07:44
|
|
|
|
bambixxx
|
Dobro jutro, ne morem verjet, da jaz kavo pijem, otrok pa še spi.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 15.4.2011 8:20:16
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx Dobro jutro, ne morem verjet, da jaz kavo pijem, otrok pa še spi. Jutrooo, verjemi, verjemi
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 15.4.2011 9:51:45
|
|
|
|
arabela*
|
morning Utrujena....peljale A v vrtec, pa še Muller sva šle po košarico za jajčke(imajo vseh barv in zelo ugodno), pa v trgovino.....pa M nonstop ven iz vozička in nazaj...nič ji ne paše. Zdaj pa se najeva, pa greva spet po opravkih....
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 15.4.2011 12:02:17
|
|
|
|
bambixxx
|
jutranja kavica pasala , pa ravno prav sončka je bilo, da ni bilo mrzlo. kak ste pa kaj s časom za kavo v ponedeljek dopoldne (10-12h), po možnosti v mestu?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 15.4.2011 18:32:15
|
|
|
|
bambixxx
|
kje ste vse danes?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 15.4.2011 18:39:14
|
|
|
|
marta82
|
Jaz trenutno tukaj. Drugače pa dopoldan v službi, potem malo na igrišču, zdaj malo počitka (Tinej se igra) potem pa večerja, tuširanje, pravljica, spanje.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 15.4.2011 20:26:33
|
|
|
|
Arwenko
|
Kuku, jaz sem tukaj, malo prej prišla domov, smo zrihtali tamalo in jo dali spat, zdaj pa možgane na off. Na tv-ju itak ni nič za gledat, tako da bom pomoje bluzila tu nekje.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 15.4.2011 20:53:15
|
|
|
|
bambixxx
|
arwenko si dobila darilo za mamo? daj slikico gor če se ti da...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 15.4.2011 20:57:15
|
|
|
|
Arwenko
|
Ja, sva kupila, samo nimam slike, niti nimam darila, ker ga je foter doma spravil v trezor, tako da slikica bo težko. Bom probala na netu najt
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najtežje stvari v materinstvuTo so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?