vesper
|
radenska šesti dan mojega ciklusa mi je pokazalo da imam O. Ja imam pa kar nazorne znake, špikanje v jajčnikih in to kar fajn, sluz... In vse to je bilo včeraj in danes prisotno, čeprav še malo krvavim, ker moja M traja 7dni. Zato sem šla tudi delat test za O, ker drugače, če ne bi bilo tega UZ in ne bi bilo teh znakov ga niti ne bi še zdaj delala. Ni mi jasno kaj se je zdaj zgodilo, ker sem imela O vedno nekje enako, to je nekje 12-15 dan od prvega dneva M. Res je, žensko telo je zelo velika uganka... mladika midva bova tudi šla danes v akcijo in tako jutri in še pojutršnem... je pa res, tako kot si napisala, potem se utrudiš in ti kasneje več ni toliko za pa jaz se s tem ne obremenjujem kaj preveč, saj vsak dan pa tudi ne gre, kaj čmo, pač nismo več prvo leto skupaj, ko je še vse toliko vroče midva sva imela obravnave v ambulanti za neplodnost že pol leta pred mojo operacijo. Meni so pregrado odkrili v ambulanti za neplodnost in so me tudi oni napotili na operacijo. Tako, da so mi potem dali spet termin za pogovor, tri mesece po operaciji. In ko sva imela ta razgovor, me je doktor sam vprašal kako bi zdaj naprej. Ali se še pustimo malo trudit po naravni poti, ali bi že kakšno pomoč. (Postavil nama je tudi diagnozo: Nepojasnjena neplodnost!) Pa sem mu rekla, da sem ga ravno to hotela prosit, če bi pa zdaj že lahko šli v kakšen postopek. Ampak pri nama je tako, da sva imela midva že vse preiskave narejene še preden sem jaz sploh bila operirana in opred operacijo sva se trudila tri leta na pa ni šlo, no, razen enkrat in se je končalo s SS. Pri tebi pa je verjetno tvojo pregrado odkrila tvoja G, če se ne motim, a ne? In vidva še nimata vseh preiskav a ne? No, vsaj tvoj jih nima! Ti pa imaš že vse? Sta že bila na pogovoru v ambulanti za neplodnost?
|