|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo maja 2011
10.5.2011 10:05:32   
benji
CariSSa10, tudi pri meni se že nekaj najavlja user posted image . Včeraj zvečer me je začelo že malo zvijati, in danes zjutraj prav tako. Me pa poleg tega še vsake toliko nekaj pikne, ne vem. Nimam kaj preveč upanja ampak dokler se ne ulije ne morem vedeti. Je pa podobno, kot vsak mesec pred user posted image .

Sicer pa tudi mene mika da bi šla kupit en test,...se še borim sama s seboj user posted image  user posted image .

Če že misli priti, naj pohiti, ker imava drug teden 1. posvet v neplodnostni user posted image   user posted image  user posted image , pa upam, da bo potem z malo pomoči čimprej uspelo.

Seveda bi še najraje videla, da zagledam user posted image , pa da kateremu drugemu paru odstopiva termin user posted image  user posted image  user posted image .

(odgovor članu CariSSa10)
Neposredna povezava do sporočila: 276
10.5.2011 10:27:51   
kejt2
Jest sem si dala ščitnik perila v hlačke, testa pa nimam doma (drugače bi verjetno že lulala)...
Občutek je pa, da zdaj zdaj bo.

(odgovor članu benji)
Neposredna povezava do sporočila: 277
10.5.2011 10:30:03   
romare
oj punce, pomoje tud pr nas ne bo nič ta mesec, ker se mi zdi da me že pms daje-ne morm bit pr miru bi skoz neki pospravljalauser posted image

(odgovor članu benji)
Neposredna povezava do sporočila: 278
10.5.2011 10:43:31   
LittleSun
Dober danuser posted image
Imam eno mogoče malo butasto vprašanje, ampak res ne vemuser posted image user posted image
močno me špika in križ boli, se pravi imam najbrž O. A to pomeni, da če zvečer user posted image je že prepozno? Včeraj nisva, ker nisva mogla, sva pa predvčerajšnjim. upam, da nisva kaj zamudila.user posted image user posted image

(odgovor članu romare)
Neposredna povezava do sporočila: 279
10.5.2011 10:44:42   
Katte
Punce, umirite se. Ignorirajte znake, verjemite samo črticam, ki jih boste zagledale na testu user posted image  user posted image  user posted image .
Držim pesti za vse.

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu romare)
Neposredna povezava do sporočila: 280
10.5.2011 10:49:37   
Katte
LittleSun, dovolj je, če user posted image  na dva dni, kar v tvojem primeru bo. Kar napadi svojega dragega še danes, nič nisi zamudila.

Still hoping.

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 281
10.5.2011 10:51:08   
LittleSun
kako dolgo pa traja O? 

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 282
10.5.2011 10:57:50   
CariSSa10
LittleSun o traja 24 ur, ampak so spermiji živi nekje od 3 pa tisti ''tamočni'' so lahko tudi do 5 dni... tak da vi2 kr v akcijo.user posted image nisi zamudla, ker tudi če si mela o recimo včeraj, so še živi doni od predvčerajšnjem! user posted image uživajtauser posted image

< Sporočilo je popravil CariSSa10 -- 10.5.2011 10:59:13 >

(odgovor članu LittleSun)
Neposredna povezava do sporočila: 283
10.5.2011 11:40:13   
girly
no,pa so znaki le kazali prov in sem zagledala user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kris je najin sonček :)

Neposredna povezava do sporočila: 284
10.5.2011 11:46:39   
Katte
girly user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  !!!!!
Pa imamo novo user posted image  user posted image .
Uživaj v nosečnosti. Želim ti čim manj nosečniških tegob, ravno toliko, da boš vedela, da si user posted image .

Still hoping.

(odgovor članu girly)
Neposredna povezava do sporočila: 285
10.5.2011 11:47:50   
Katte

user posted image user posted image user posted image user posted image PRIČAKUJEMO:

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

1.5.
žab*ca (x. krog)
krisv (1. krog) user posted image

2.5.
LoonaLu (15. krog)
 user posted image Wannabemommy (x. krog) user posted image user posted image

4.5.
anonimna user posted image  (3. krog) user posted image  user posted image
anonimna user posted image  (x. krog)user posted image

6.5.
športnica (3. krog ICSI)

7.5.
girly (2. krog) user posted image  user posted image

8.5.
pikicaa25 (10. krog)user posted image

9.5.
vesper (5. krog po laparo)user posted image
kejt2 (x. krog)

10.5.
spelca82 (1. krog po laparo in histero)user posted image
andreja_p (x. krog)

11.5.
*Zvončica* (x. krog)

13.5.
benji (12. krog)
CariSSa10 (3. krog)
alfi (11. krog)
ursuleta (x. krog)

15.5.
anonimna AR (x. krog)

16.5.
kkkkk (6. krog)

19.5.
romare (2. krog)

20.5.
cina (38. krog)

22.5.
mladika (3. krog po laparo) user posted image
Niri (3. krog)
Katte (12. krog)
SILVA (1. krog po laparo in histero)

23.5.
Jada82 (2. krog)

23.5.
pathra (1. krog)

25.5.
Maat (4. krog)

29.5. 
LittleSun (3. krog)

30.5. 
m a j c i k a (9. krog)
anonimna majčica (x. krog)

X.5.
witch (17. krog)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SKUPAJ NAS JE: 33

NOSEČK: 2

NAVIJAČICE:
kejt2, Katte, CariSSa10,
Tincy90, Agnes27, Medea10,
alfi, Jada82, srečica17,
Arual, LitttleSun, Nusyka,
mojamura

user posted image    

Still hoping.

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 286
10.5.2011 11:51:31   
kejt2
Juuuhhhu! user posted image user posted image user posted image user posted image
Končno spet malo optimizma.
Girly, bravouser posted image user posted image user posted image
Znaki so fajn stvar, ja. user posted image

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 287
10.5.2011 11:56:41   
CariSSa10
girly čestitkeuser posted image user posted image user posted image no končno malo spodbude, da le ni maj tak nesramen :P hehe uživaj user posted image , pa zdravega user posted image ... no še en dokaz, da so znaki za nosečnost skoraj enaki kot za user posted image , ne? ker če se ne motim si malo nazaj napisala da je prisotna slabost, glavoboli in tako naprej.....
jupi še mamo ostale upanje. heheh naj se sezona user posted image začne! user posted image

(odgovor članu kejt2)
Neposredna povezava do sporočila: 288
10.5.2011 12:12:53   
romare
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image girly

Neposredna povezava do sporočila: 289
10.5.2011 12:26:56   
romare
girlyuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 290
10.5.2011 13:37:18   
Jada82
Girly, iskrene čestitke za user posted image !!! user posted image user posted image user posted image user posted image  Lepih in mirnih user posted image !!! Pa zdravega user posted image !!!

Katte, user posted image user posted image user posted image  za O!!!

(odgovor članu romare)
Neposredna povezava do sporočila: 291
10.5.2011 14:39:06   
Katte
IZVIRNO SPOROČILO: Jada82
Katte, user posted image user posted image user posted image  za O!!!

Hvala user posted image . Zdaj pa upamo, da kaj rata s tega user posted image .

Still hoping.

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 292
10.5.2011 14:44:09   
LittleSun
girly user posted image user posted image lepa novica na ta krasen sončen dan.

držim pesti, da bo vsak dan vsaj ena takšnauser posted image user posted image

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 293
10.5.2011 17:38:13   
Niri
Oooo čestitke girly bravo in hvala za optimizem za naslednje, ki še pridemo! user posted image user posted image user posted image user posted image

Anonimna-tudi sama imam podobno izkušnjo kot ti tako da en velik objem zate user posted image ...pri meni se je tudi hitro začela krvavite in se je vse samo sčistilo in ni bilo treba nič čakati...samo sem šla na histero in pol smo mogli čakat.

Zdaj pa sva v akciji lepo na 2 dni, O nej bi bla pretekli vikend, sva bla pridna pa da vidmo...upam na najbolš...sej itak veste kako je to ko čakaš in čakaš...nekatere še precej bolje kot jaz. Dobre ste...vas ful občudujem punce.

Me smo dokaz kok ženske prenesemo! user posted image Zdaj pa kar naprej po seznamu vse v roza :)

(odgovor članu LittleSun)
Neposredna povezava do sporočila: 294
10.5.2011 17:55:34   
Anonimen
Živjo,

tudi jaz vas že kar lep čas spremljam na forumu, danes pa sem se odločila, da se vam pridružim.
Z možem se že nekaj časa trudiva glede user posted image  pa za enkrat še nimava sreče.
Tudi jaz user posted image  ne pričakujem v maju, ampak user posted image .
Iskrene čestitke vsem user posted image  in veliko user posted image vsem, ki še čakamo na to!
Punce super ste!

(odgovor članu Niri)
  Neposredna povezava do sporočila: 295
10.5.2011 19:57:00   
Mistica
Drage punce!
Že dobro leto vas spremljam, navijam za vas (posebno močno za tiste, ki ste že dlje tukaj), jočem z vami in se veselim, ko katera zagleda magičen + ali naredi korak naprej v preiskave ali OBMP. Tudi sama sem dobro leto vsak mesec doživljala upanje in nato ogromno razočaranje, ko je prišla user posted image . V petek, pa sva tudi midva zagledala dve prečudoviti user posted image , v soboto še najlepši +! Veselje je nepopisno, po 13-ih mesecih je tudi nama uspelo!user posted image user posted image user posted image In to tako nepričakovano! Jaz sem bila ta cikel že na HSG, ki pa mi ga niso opravili, moj pa na spermiogramu (vse BP).

Rada bi vas spodbudila, da bo tudi za vas prišel ta trenutek! Gotovo bo, saj nekje čaka pikica na vašo ljubezen! In to bodo zagotovo najbolj zaželeni user posted image na svetu!

Kaj sva tokrat delala drugače? V marcu sva oba cel mesec pila čaj krvomočnice, vsake 2-3 dni sem si stavila obkladke gline na predel jajčnikov in pila glino, mislim da 4 tedne. Ta cikel pa sva pila krvomočnico samo do O in si merila BT ter spremljala MV. In user posted image sva samo na dan O in naslednji dan, pred tem samo ene 2x, po O sem imela vnetja in zato nisva. Potem 32. dan pa so se začele bolečine kot pri M, samo, da huje, zbujalo me je vsako noč in ko čez 5 dni še vedno ni bilo user posted image , sem naredila test. Ker imam neredne M, sem bila čisto brez pričakovanj, tako, da je bil (pozitivni) šok še toliko večji. Pretekle mesece sem namreč dobila občutek, da nikoli ne bom zagledala user posted image . Tako, da punce, vse se zgodi z razlogom! Predvsem pa vztrajajte, ker ste (smo) neverjetno močne! Čaka nas ogromno preizkusov, a je vredno, ker potem občutiš neizmerno ljubezen do pikice in pogum za naprej!
Objemam vsako posebej in vam želim, da se mi kmalu pridružite!

LP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 296
10.5.2011 20:43:51   
štručka2503
Iskrene čestitke user posted image user posted image user posted image   Mistica uživaj v user posted image  in zdravega user posted image
Imam pa eno vprašanje, ki mogoče ravno ne spada pod to temo pa vseeno.
Tudi jaz sem začela z pitjem krvomočnice pa me zanima kako si jo pila ti? Ali si jo pila zvečer? Ali si imela
kakšne težave? Ali jo lahko piješ do (ne)pričakovane user posted image ?
Upam, da bova tudi midva s pomočjo čaja dočakala tako željeni user posted image

(odgovor članu Mistica)
Neposredna povezava do sporočila: 297
10.5.2011 21:26:23   
vesper
čestitam nosečke user posted image user posted image user posted image user posted image želim vama prelepo user posted image in zdravega user posted image

PRILOŽNOST ZA NOV ZAČETEK NAM NE PONUJA LE NOVO LETO, AMPAK VSAKO JUTRO, V KATERO SE PREBUDIMO. VSAK NOV DAN JE MOŽNOST, DA ZAČNEMO ZNOVA...

(odgovor članu štručka2503)
Neposredna povezava do sporočila: 298
10.5.2011 21:29:56   
Mistica
Hvala, štručka2503!
Krvomočnico sva pila 1 skodelico zvečer z žličko medu. Pripravila sem jo tako kot piše na navodilu na embalaži (2 žlički prelila z 1/4 vrele vode in pustila 5 min. Jaz sem delala dvojno dozo, tako, da sva vsak spila cca 2 dl, malo več).
Prvi mesec sem jo pila do M, potem naslenji pa do O. Predvsem svetujejo, da se jo pije do O.

Srečno in upam, da čim prej zagledaš user posted image !!!user posted image

LP

(odgovor članu štručka2503)
Neposredna povezava do sporočila: 299
10.5.2011 21:30:56   
Mistica
Vasper, hvala! Itak se mi kmalu pridružite user posted image user posted image user posted image

LP

(odgovor članu vesper)
Neposredna povezava do sporočila: 300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?