Mistica
|
Drage punce! Že dobro leto vas spremljam, navijam za vas (posebno močno za tiste, ki ste že dlje tukaj), jočem z vami in se veselim, ko katera zagleda magičen + ali naredi korak naprej v preiskave ali OBMP. Tudi sama sem dobro leto vsak mesec doživljala upanje in nato ogromno razočaranje, ko je prišla . V petek, pa sva tudi midva zagledala dve prečudoviti , v soboto še najlepši +! Veselje je nepopisno, po 13-ih mesecih je tudi nama uspelo! In to tako nepričakovano! Jaz sem bila ta cikel že na HSG, ki pa mi ga niso opravili, moj pa na spermiogramu (vse BP). Rada bi vas spodbudila, da bo tudi za vas prišel ta trenutek! Gotovo bo, saj nekje čaka pikica na vašo ljubezen! In to bodo zagotovo najbolj zaželeni na svetu! Kaj sva tokrat delala drugače? V marcu sva oba cel mesec pila čaj krvomočnice, vsake 2-3 dni sem si stavila obkladke gline na predel jajčnikov in pila glino, mislim da 4 tedne. Ta cikel pa sva pila krvomočnico samo do O in si merila BT ter spremljala MV. In sva samo na dan O in naslednji dan, pred tem samo ene 2x, po O sem imela vnetja in zato nisva. Potem 32. dan pa so se začele bolečine kot pri M, samo, da huje, zbujalo me je vsako noč in ko čez 5 dni še vedno ni bilo , sem naredila test. Ker imam neredne M, sem bila čisto brez pričakovanj, tako, da je bil (pozitivni) šok še toliko večji. Pretekle mesece sem namreč dobila občutek, da nikoli ne bom zagledala . Tako, da punce, vse se zgodi z razlogom! Predvsem pa vztrajajte, ker ste (smo) neverjetno močne! Čaka nas ogromno preizkusov, a je vredno, ker potem občutiš neizmerno ljubezen do pikice in pogum za naprej! Objemam vsako posebej in vam želim, da se mi kmalu pridružite! LP
|