tecka
|
Ojla. Evo, mi smo nazaj. Prišli že včeraj, ker je zjutraj deževalo in ni nič kazalo, da bo kmalu nehalo. Bilo je ok. Izbrali smo dobro lokacijo, edino Srečkov moto je bil vseh 6 dni "tekal, tekal", bili smo v pogonu non-stop (na kavi bili samo 2x), je pa ratal prava hudobica, grize, ščiplje in praska in upam, da mine kmalu. No, saj se mi zdi, da je problem v tem, da ima preveč pozornosti in če je samo z enim od naju, se obnaša 100% bolje. V petek bi pa jaz tudi prišla na kavo. Ampak bi bil Srečko z mano. Bjondi, mi imamo 10 colskega (kettler), Srečko pa je velik ene 93 cm. Je pa res, da ima SRečko bolj kratke noge - nosi še vedno hlače 92. Za letos se mi zdi, da je potreben 10 colski, je pa res, da če ga boš kupovala drugo leto, bo 12 colski verjetno že bolj prav. Pomembno je namreč, da se otrok odrine s celim podplatom, pa jaz bi rekla, da s pokrčenimi koleni lažje lovi ravnotežje kot s stegnjenimi. Če se zmeniva, ti ga lahko pripeljem tudi kam za probat. Pa še glede M pokomentiram. Jaz ne jemljem KT in imam dokaj redne M - na 28 do 30 dni. Jem že tablete za ščitnico in dokler se bo dalo, KT ne bom jemala, ker vidim, kaj delajo že tableti za ščitnico. Kmalu opazim, če jih kakšen dan pozabim. Je pa tudi res, da meni KT niti ni treba jemati. Pred Srečkom, ko smo se zelo matrali, mi je uspelo zanosit v povprečju 1x na leto, s prejšnjim partnerjem pa sva (ne vedoč za mojo diagnozo) uspešno vozila z neseksanjem ob "nevarnih" dneh. Če bi ratalo pogosteje, pač ne bi imela kakšne boljše izbire kot kt.
|