|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del
7.9.2011 12:25:18   
tecka
Ojla.
Evo, mi smo nazaj. Prišli že včeraj, ker je zjutraj deževalo in ni nič kazalo, da bo kmalu nehalo. Bilo je ok. Izbrali smo dobro lokacijo, edino Srečkov moto je bil vseh 6 dni "tekal, tekal", bili smo v pogonu non-stop (na kavi bili samo 2x), je pa ratal prava hudobica, grize, ščiplje in praska in upam, da mine kmalu. No, saj se mi zdi, da je problem v tem, da ima preveč pozornosti in če je samo z enim od naju, se obnaša 100% bolje.

V petek bi pa jaz tudi prišla na kavo. Ampak bi bil Srečko z mano.

Bjondi, mi imamo 10 colskega (kettler), Srečko pa je velik ene 93 cm. Je pa res, da ima SRečko bolj  kratke noge - nosi še vedno hlače 92. Za letos se mi zdi, da je potreben 10 colski, je pa res, da če ga boš kupovala drugo leto, bo 12 colski verjetno že bolj prav. Pomembno je namreč, da se otrok odrine s celim podplatom, pa jaz bi rekla, da s pokrčenimi koleni lažje lovi ravnotežje kot s stegnjenimi.

Če se zmeniva, ti ga lahko pripeljem tudi kam za probat.

Pa še glede M pokomentiram. Jaz ne jemljem KT in imam dokaj redne M - na 28 do 30 dni. Jem že tablete za ščitnico in dokler se bo dalo, KT ne bom jemala, ker vidim, kaj delajo že tableti za ščitnico. Kmalu opazim, če jih kakšen dan pozabim. Je pa tudi res, da meni KT niti ni treba jemati. Pred Srečkom, ko smo se zelo matrali, mi je uspelo zanosit v povprečju 1x na leto, s prejšnjim partnerjem pa sva (ne vedoč za mojo diagnozo) uspešno vozila z neseksanjem ob "nevarnih" dneh. Če bi ratalo pogosteje, pač ne bi imela kakšne boljše izbire kot kt.

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 1951
7.9.2011 12:58:08   
bjondi

IZVIRNO SPOROČILO: mini86

IZVIRNO SPOROČILO: bjondi

Ej mk8 bi blo pa tko fajn vidt,tokrat se spomnm nanjo pa na njeno frčafelco ...

sj ne...js sm ti pa že samoumnevna..sj prou..tud js nam več pršla da si me boš potem želela vidtuser posted image

user posted image ...mini mini...

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 1952
7.9.2011 13:00:15   
mini86

sj ne...js sm ti pa že samoumnevna..sj prou..tud js nam več pršla da si me boš potem želela vidtuser posted image

kaj..a mislš da se hecam..

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 1953
7.9.2011 13:07:23   
bjondi
tečka-hvala za prijaznost ne ne bom komplicirala,bom vzela tega 10col ,ker ga imajo večina vsi teli naši junijčki...sam barva 12 colskega je lepša user posted image ...

Kt-pojma nimam zakaj mi hormoni bezlajo sej bo zima ne pa pomlad...tud jaz se nebi filala po nepotrebnem ob enem tudi zaradi ščitnice...me pa tudi jajčniki opozarjajo na to kdaj imam tiste dni,tako da lahko preprečujemo kot smo do sedaj ...tako da evo čakam da bo pr men tud kdaj spet na 28 dni...

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 1954
7.9.2011 13:08:02   
bjondi

kaj..a mislš da se hecam..

Ej ma vem jz kdaj ti resno...

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 1955
7.9.2011 13:23:53   
bjondi

Da ne pozabimo v tem mesecu praznujejo

SEPTEMBER

17.09 -mojsonček
23.09 -lenika
27.09 -mala_princeska

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 1956
7.9.2011 14:08:51   
smrketa24
glede M - tudi jaz nisem jemala KT in jih ne nameravam. Sem pa imela redno, na 32 dni.

srečanje - joj, jaz bi tudi v petek prišla. Samo ne vem, če bo lahko ob 8h, ker bom imela Mateja doma. Ga prideta mojadva iskat, ker grejo z vlakom na izlet (ima Matej ful veliko željo, da bi se z vlakom vozil). Samo ne vem ob kateri uri prideta ponj, zato. Če ga prideta prej iskat, se vam sigurno pridružim. Aja, danes vas je bilo pa ful lepo spet videtiuser posted image

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 1957
7.9.2011 14:57:18   
bačko
Rabim pomoč:
Lora je skakala iz pojstelje na tla in je padla.Pravi da jo koleno boli. Nima niti zatečeno niti plavo.Ne vem kako je padla na tla, tako da ne vem ali je kaj čudno stopila Zanima me ali naj počakam in vidim kaj bo jutri ali naj jo kar peljem pokazat.Malo me skrbi ker jutri smo brez avta ker gre možek za dva dni v Maribor in potem nimam prevoza.

(odgovor članu smrketa24)
Neposredna povezava do sporočila: 1958
7.9.2011 15:01:14   
mini86
js bi počakala do zvečer in če bi jo še vedno bolelo bi jo peljala na urgenco..
ker če greš sedaj k svoji morš tm čakat, verjetno te bo z napotnico poslala na urgenco in še tm čakat..

predvidevam da kej hujšga ni, ampak vseeno..
tudi če je zvin ali pa kej podobnega ne bo nič dobila, razen navodl hlajenje z ledom in postopna obremenitev..lahko pa zvin boli tudi do 2 meseca, ampak tukaj nimaš kej narest

držim pesti da jo neha bolt

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 1959
7.9.2011 15:07:02   
bačko
Saj koleno pokrči in tudi hodi uredu. Pomoje je bil samo udarec. Bom videla kaj bo.Bom danes počakala.user posted image

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 1960
7.9.2011 15:15:15   
mini86
js sm zanč pred vrtcem narobe stopila iz pločnika..sm mislna da je konc k je je tok zabolel..nikol še nism tko stopila..grozn je blo, dobesedno sem od bolečine ostala brez sape..
komi sm se odvlekla po tamauga..

no pa je blo čez 2 ni boljš..nisem šla k zdravniku ker sama vem da morm maserat z ledom in to je to..me pa še dones boli če tko čudn zategnem nogo..

aja pa otečen nism mela nič zato nisem potem neke panike delala..

res je bil verjetno samo udarec

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 1961
7.9.2011 15:48:41   
bačko
Ma reče da jo boli ko se usede ali pa vstane iz tal ko sedi. Bo mož povedal kako pa kaj samo jaz bi jo najraje peljala pokazat zato da bom pomirjena.user posted image

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 1962
7.9.2011 16:22:34   
bjondi
bačko- počakaj ,četudi boste brez avta jutri...mislim,da ni nekaj hujšega,če ne bi in jokala in hoditi nebi mogla...
Prej kot boš odmislila ti prej bo tudi lora pozabila na vse...če pa ti bo odleglo ,da greš k zdravniku pa pojdi že danes,
ti sebe najbolj poznaš ,otroka pa tudi...

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 1963
7.9.2011 16:48:41   
bačko
Sem odmislila in tudi njej nič več ne omenjam.Zdajle gredo itak ven in jo bo mož opazoval.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 1964
7.9.2011 20:59:50   
bjondi
bačko...poročilo user posted image ...se je opazovalec odrezal ...

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 1965
7.9.2011 21:20:44   
tecka
Ojla.
Še par stvari moram pokomentirat:
V vrtcu Srečko ostane v svoji skupini, zamenja se vzgojiteljica, pomočnica ostane ista, igralnica bo pa druga (jo pozna iz dežurstev). Kako bo prenesel spremembo, bomo videli v ponedeljek, ko gre spet v vrtec.

Čevlji - prerasel je čisto vse sandale, ima samo še ene "kmečke" od ene kolegice, ki bodo za ta teden za doma še dobre. Na poti iz morja smo se ustavili v Postojni v Sport2000  in nabavili ene superge karrimor za jesen za samo 17 eur. To je bil tudi prvi kos obutve, pri kateri je Srečko "sodeloval". Je pustil, da smo jih probali, potem jih pa ni hotel več sezuti in smo ga kar v supergah nesli do blagajneuser posted image user posted image user posted image in tam porezali odvečne listke.

Manna - glede Mance in vrtca. Jaz poznam samo eno mamico, ki prvorojenke ni dala v vrtec ob prihodu nove članice. In še tej je bilo zelo žal, da jo je vpisala kasneje, februarja (namesto septembra), ko se je izpraznilo mesto v vrtcu. Jaz bi Manco imela v vrtcu, če se bodo pojavljale bolezni, imaš Manco dlje doma oz. jo čez zimo vzameš ven za kakšen mesec (če vam finance to omogočajo).

Gibalne urice - a boste otročke vpisale kam? Naš je sicer proti, meni pa se zdi, da bo za pozimi fino, če bomo Srečkota malo razgibavali in jutri ga peljem na poskusno uro gibalnih uric. Mi je pa všeč to, da se plačujejo posamezni obiski, ne mesečno, tako da ne bomo na izgubi. Pa še mama bo malo potelovadila, ker letos vadba poteka še skupaj s starši.

Resno računam na Dolces (?) v petek, potem bova šla pa s Srečkom že v zoo.

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 1966
8.9.2011 8:17:27   
bačko
Jutro!
Opazovalec se je odrezal in je dajal da pomoje je je bolelo samo od udarca. Danes še ni nič omenila da jo kaj boli.
No danes popolden pride moja mami k nam in bo pri nas spala ker smo same ker je oči službeno v Mariboru.Zdajle bomo pojedle in perilo obesile potem pa gremo na pošto oddati paktek.

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 1967
8.9.2011 8:49:37   
bjondi
IZVIRNO SPOROČILO: bačko

Jutro!
Opazovalec se je odrezal in je dajal da pomoje je je bolelo samo od udarca. Danes še ni nič omenila da jo kaj boli.
No danes popolden pride moja mami k nam in bo pri nas spala ker smo same ker je oči službeno v Mariboru.Zdajle bomo pojedle in perilo obesile potem pa gremo na pošto oddati paktek.

... user posted image  ...user posted image  ...

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 1968
8.9.2011 8:55:43   
bjondi
tecka-pomoje da velja za dulces,samo oblečita se ,ker smo zunaj,no zarad mene smo lahko notri...je bilo prejšn dan zelo sveže...gibalne urice -ne vem še nisem tam z mislimi...čevlje smo pa mi uspel nabavit prejšnji dan iz pomladi iz 22 smo skočili na 24...sem pa iskala tudi superge pa mi žal niso nobene všeč...edino sport 2000 in intersport sta mi še ostala za pogledat,če bo kriza še te nabavimo,so pa definitivno vse superge čist predebele za našega ,ki mu noga nenormalno švica...no do takrat se bo pa že tako shladilo ,da bomo bolj tople čevlje nabavl....sta mu mojedva tastaradva iz pariza prnesla ledr jakno,pa tok so mi ble bedne ko sem jih tukaj gledala user posted image ...mu pa prav sede...

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 1969
8.9.2011 11:04:51   
Mala_princeska

Eno vprašanje user posted image ...

Tardečo imam od januarja...prve 6 mesecev na 21 dni,dva meseca na 26 dni ,hm...zadnjo sem imela 22 avgusta -vse normalno,se končala ...zdej pa še enkrat na ful...ja sej sem naročena pri G ampak nebi mela kontracepcije...a je še katera brez kontracepcije pa ima redno ...al ? ...

zakaj točno že ne želiš met kontracepcije..
js ti kle žal ne morm pomagat ker mislm da že od svojga 15 leta jemlem tele zadeve

jaz sem brez kontracepcije in imam redno m, zdej se me je 3 dni pripravljala, že vmes imela en krvav izcedek
me pa spodaj nožnica boli, pa ne vem če ni to posledica porodov user posted image in operacije, ko so mi odstranili Bortolinijevo lojnico - mini slavna Rojnikova me je napotila na to operacijo

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 1970
8.9.2011 11:07:06   
Mala_princeska

Da ne pozabimo v tem mesecu praznujeta

SEPTEMBER

23.09 -lenika
27.09 -mala_princeska

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

iiiiiiiiiii user posted image user posted image user posted image user posted image

lenika a se midve kaj v novem mestu dobiva, pa kaj počastiva druga drugo, al ti je predaleč?user posted image

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 1971
8.9.2011 11:08:02   
Mala_princeska
jutri vas kaj več pokomentiram, danes šibam še skuhat in delat....

aja moja M me je presenetila prej kot v 28 dneh bjondi (par dni prej)
jo ponavadi dobim okoli 15. v mesecu kot plačo user posted image (pride in gre)

< Sporočilo je popravil Mala_princeska -- 8.9.2011 11:14:51 >

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 1972
8.9.2011 23:02:40   
lenika
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

Da ne pozabimo v tem mesecu praznujeta

SEPTEMBER

23.09 -lenika
27.09 -mala_princeska

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

iiiiiiiiiii user posted image user posted image user posted image user posted image

lenika a se midve kaj v novem mestu dobiva, pa kaj počastiva druga drugo, al ti je predaleč?user posted image

Ej komot se lahko zmeniva. Če ne prej pa konec oktobra, ko bom imela en teden počitnic in bom šla v kak šoping v Novo mesto. Ker zdaj ne vem kako mi bo zneslo. Sploh ker delam do treh in sem potem z otroki. Bi te bilo fajn spoznat, da se ne menimo samo virtualno.

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 1973
10.9.2011 21:42:39   
Tira
Oj!

Glede M imam kar točno na 28 dni, nimam pa nobenih KT... sem razmišljala o mireni, sem jo že vzela v lekarni in ko sem doma začela brat tist, me je minilo. Mislim, da si je zaenkrat ne bom šla vstavit. Me pa tudi vsako M ful boli nožnica, prej me to ni nikoli user posted image

Marcel zaenkrat lepo sprejema vrtec... spal še ni, bomo probali ta teden. Se mi zdi, da že razume, da se tam igra in potem pride mamica... malo pojoka, mi da lupčka in gre k vzgojiteljici user posted image  

Čevlji... jao, mi smo na št. 26! Meni se zdi to ful! Januarja je imel 22, sedaj pa kar 26!

Poganjalčka imamo kettlerja, tega rdeče-rumenega, ne vem točno, pomoje je 10colski.

Sem povedala, da je Ajda tudi že prehlajena...spet user posted image  Sedaj smrkata oba, Marcel malo manj, Ajda pa huje...

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 1974
11.9.2011 7:53:44   
mini86
joj te prhladi..ja mi tudi smrkamo in pa kašljamo..no je pa zdržal 10 dni:))))

mi smo pa včeraj kot sem že omenila šli z vlakom na tržnico in nazaj domov z busom..
popoldan pa smo šli semle
http://www.freeweb.siol.net/mrozmane/
smo že bili če se spomnete lansko leto tukaj..sem bila zadovoljna..kljub visoki vstopnini-glede na to da je to bolj majhno..no pa glede na to da je družinsko bi se lahko malo bolj posvetili..no po drugi strani pa razumem da letajo sem ter tja ker je bilo ravno hranjenje pa kosili so travo..lepo je bilo..

potem pa smo zavili na pot ki je ne poznamo..in smo se furali..vmes ustavili na pjači in raziskovali našo deželico..o kakšne bajte so tko pa vaseh..stoj pa glej..
no vn prišli v škofji loki-no ta povezava mi ni ravno logična ker ta zoo park k smo bli je v horjulu pr vrhniki..
no zvečer pa šli še na večerjouser posted image luštno

no zdj pa se počas zrihtamo-moj še spi..pol gremo pa naše prideke zalit in pa k sestrci k je imela včeraj 17 letuser posted image uf kje je to..aneuser posted image

(odgovor članu Tira)
Neposredna povezava do sporočila: 1975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?