manna -> RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del (21.3.2011 9:59:09)
|
MINI, V ZOOju me je motilo ker je vse skupaj samo to, da so dali živali v ograde. Nič druzga v bistvu ni. Nobenega vzdušja oz. ambienta. Recimo sloni in žirafe bi lohk meli bolj "afriško" sceno, razdeljeni predeli bi lahko bili različno urejeni, okrašeni, z zasadi raznih rastlin, rož, grmov, uni morski levi bi lohk imeli ful lepše bazene, s kakšnimi otoki, rastlinjem, skalami,.. bolj "živo" bi moglo vse zgledat, sam sej pravim, verjetno letni čas ni pravi. Sem bila na primer v Londonu v ZOO-ju in tam je dejansko tko, da gledaš z odprtimi usti..vsaka vrsta živali ima prou svoj svet, nevem opice imajo celo džunglo, po enem delu se lahko tud sprehajaš po džungli in tamale opice pobožaš (je skoz zraven en zaposlen), pol ptiči imajo tako velike kletke, da sploh ne vidiš da so v kletki - so nad potjo obiskovalca, tako da jih gledaš "na nebu" kot da so prosti. Morski levi, tjulni in delfini imajo cela "morja" in otočke. Cel prostor živalskega vrta je razdeljen na dele in vsak je tako zabaven, pisan, živ,..mah sej nevem, ne znam boljš razložit. Sem izbirčna stranka[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley2.gif[/image]
|
|
|
|