tecka -> RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del (18.3.2011 7:56:04)
|
Živjo, punce. No, jaz pa moram priznati, da se naš kar dosti ukvarja s Srečkom in imam jaz slabo vest, ker imam pač tako oddaljeno službo. Naš dela v domačem kraju, sicer v izmenah in nimamo vojaškega urnika, pa vendarle je naš "na boljšem" za 1,5 - 2 uri vožnje na dan, ki ju preživi s Srečkom. Mene pa kar dostikrat daje slaba vest, da bi moralo biti obratno. Ima pa naš Srečko občasno že popadke, ko želi, da enkrat nekaj uredi tata, drugič pa mama. Je prav smešen. Pa prav fino mi je, zdaj že kakšen teden obvlada besedo "še" in je lažje pri hranjenju ali igranju, ko zna bolje povedat, da bi on še. Pa "ti" mu tudi že gre - ko tastara kaj delava, se začne dreti "ti, ti, ti" in takrat veva, da bi Srečko rad po svoje. Malo manj sva pa tastara dva navdušena nad besedo "moja". To je verjetno pobral v vrtcu, ko se grebe za igrače in če česa ne želi izpustiti iz rok, se dere "moja, moja". No, malo me je zaneslo[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]. Jutri torej v zoo. Me prav zanima, če mu bo kaj bolj zanimivo kot ob zadnjem obisku, ko je pokazal zanimanje vsaj za dretje ptic. Kje se pa dobimo? A kar na igralih tam pri bifeju?
|
|
|
|