|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del
8.11.2011 10:10:28   
smrketa24
IZVIRNO SPOROČILO: mini86

ej a ma kera amis

jaz ga imam, ampak samo še do četrteka, potem mi pridejo iz T2 namontirat vse.

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 2801
8.11.2011 10:13:41   
mini86
IZVIRNO SPOROČILO: smrketa24

ej a ma kera amis

ej zakaj..mi bi pa glih obratno..a je blo kej prekinitev interneta pa to..
midva imava tv+internet+domač tel.+sim njihove ki jih ne rabiva
no in mava račun nekje 65€..
to pa zato ker ima T2 različne cene za tel in babi-z njo največ govorim ima telemah k je najdraži in mi tok zviša ceno..

amis ma pa zdj pol leta 11€ pol pa mislim da 45€ in pač v stacionarna vse brezplačno..
pa še moj je nesrečen k so mu neke športne programe kr naenkrat ukinl

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu smrketa24)
Neposredna povezava do sporočila: 2802
8.11.2011 10:25:12   
dreamhorse
Jaz tudi nisem zadovoljna z T2 najbolj... imava T4 in plačujeva 40 eur, le da imava samo te osnovne programe, vse ostalo je blokirano,... in če bi želela še risanke +10 €, in če bi želela še te popove programe še 10 eur... kaj pa vem....

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 2803
8.11.2011 10:32:01   
smrketa24

IZVIRNO SPOROČILO: smrketa24

ej a ma kera amis

ej zakaj..mi bi pa glih obratno..a je blo kej prekinitev interneta pa to..
midva imava tv+internet+domač tel.+sim njihove ki jih ne rabiva
no in mava račun nekje 65€..
to pa zato ker ima T2 različne cene za tel in babi-z njo največ govorim ima telemah k je najdraži in mi tok zviša ceno..

amis ma pa zdj pol leta 11€ pol pa mislim da 45€ in pač v stacionarna vse brezplačno..
pa še moj je nesrečen k so mu neke športne programe kr naenkrat ukinl

Midva plačujeva za telefon + internet 28eur na mesec. S tem, da so brezplačni klici v vsa omrežja. Imava pa kabelski internet, ker drugega nismo mogli imet, do sedaj. Zato sva se odločila za T2, da bova imela še televizijo notri. Bova pa plačevala 10eur več, s tem, da nama kabelske ne bo treba plačevat in bova potem na istem. Nimava nobenega športnega programa in je moj čist nesrečen, sedaj bova imela pa ogromno športnih programov, pa še ostalih.

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 2804
8.11.2011 10:39:54   
bjondi
IZVIRNO SPOROČILO: dreamhorse

IZVIRNO SPOROČILO: bjondi

MA REČMO DA JE TO TO..ups črke..

Kaj je to ...to to...user posted image ...živčki pred razgovorom al je to tisto drugo to  to ...

Tud jaz sem to to razumela pod znaki za user posted image ...
Jaz sem bolj razmela, da je to to user posted image

(odgovor članu dreamhorse)
Neposredna povezava do sporočila: 2805
8.11.2011 10:42:36   
bjondi
Mi imamo telemah...t2 pomoje še dolgo ne bo vidil naše vasi user posted image ...

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 2806
8.11.2011 12:04:13   
mini86

IZVIRNO SPOROČILO: dreamhorse

MA REČMO DA JE TO TO..ups črke..

Kaj je to ...to to...user posted image ...živčki pred razgovorom al je to tisto drugo to  to ...

Tud jaz sem to to razumela pod znaki za user posted image ...
Jaz sem bolj razmela, da je to to user posted image

ja to pa še ne vemuser posted image

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 2807
8.11.2011 12:04:32   
mini86
dh a si poklicala zvonko

Neposredna povezava do sporočila: 2808
8.11.2011 12:06:44   
mini86
za vrtce

http://bibaleze.si/clanek/starsi/ne-spreglejte-nova-vloga-za-znizano-placilo-vrtca.html

http://www.mddsz.gov.si/si/uveljavljanje_pravic/nova_socialna_zakonodaja/znizano_placilo_vrtca/

js bom oddala vlogo ko bo treba kr preko interneta

< Sporočilo je popravil mini86 -- 8.11.2011 12:09:25 >

Neposredna povezava do sporočila: 2809
8.11.2011 12:46:29   
tecka
Oj, oj.
Evo, midva sva od zobarja. Tamau je bil pohvaljen, da ima lepe zobke in ugotovili smo, zakaj zadnje čase štrajka pri umivanju - zunaj ima že 3 petke, ta 4. prodira. Jaz pa pojma nisem imelauser posted image Pa še včeraj sem mu nekaj brskala po ustih, ko je govoril, da ga "boli" zob in ravno tam, kjer zobka še niuser posted image .
Smo pa res pravi seljaki, tamau se je prav bal Lj in prometa na Založki, sem ga morala nosit. Gneča je bila seveda strašanska, še v Šempertski garažni hiši sva morala čakati na prazno mesto nekaj minut.
Zdaj pa hb spi, jaz grem pa reklame pregledat.
Dh, tvojega linka meni ne odpre, odpre mi lidlovo splošno spletno stran, predvidevam pa, da si besna zaradi škorenjčkov. Le zakaj? Saj si sama ugotovila, da so samo podobni. Pa še različnih znamk so, torej so tvoji boljšiuser posted image . Jaz bi se sekirala, če bi imeli POPOLNOMA ENAKE, tudi od enake znamke.
Jaz pa vidim, da je bil Miklavž pri nas letos hiter - zdaj dobivamo kataloge igrač od Špara, Mercatorja,...ampak je ponudba od Bruderja in Legota bolj skopa, tako da sem še vedno zadovoljna z nakupom v Mullerju. Me prav zanima, kako bo Srečko zadovoljen...Danes je dobil za nagrado lego bagerja (mini, mini za dobrih 10 eur) in ni nič kaj porajtal vlaka, ki mu ga bo prinesel dedek mraz. Darila smo pa skrili v garderobno omaro in naš pravi, da vsakič, ko gre po gate, malo pogleda še bruderjev kamionuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 2810
8.11.2011 12:46:59   
tecka
Aja, Bjondi, naša zobarka je Mojca Košorok.

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 2811
8.11.2011 13:35:25   
mini86
evo js sm se odločila..poleg piščanca na soli bo tudi goska..

uzuni in notr jo bom natrla z timijanom, soljo, majaronom, česen
notr dala celo čebulo in pa filo

fila bo
korenče, kruh, jajce, peteršilj, majaron, jajca, kockice pršuta, na kocke narezan edamc,
po eni uri pečenja bom to filo dala še okol goske in jo hrustljavo zapekla..
po vrhu bom gosko namazala z medom da bo hrustljavo..

no za sladico sem si premislila in bodo pečena jabolka

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 2812
8.11.2011 13:36:51   
mini86
Smo pa res pravi seljaki, tamau se je prav bal Lj in prometa na Založki, sem ga morala nosit.

matr pr men si bla pa NE DA BI POKLICALAuser posted image user posted image user posted image user posted image
vsaj po linote bi pršla

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 2813
8.11.2011 13:56:21   
dreamhorse
Mini, z go Zvonko se jutri slišiva.. je odgovorila na mail, da mi mora zastavit še par vprašanj in naj jo jutri pokličem...

Tečka... jaz sem kupila nekaj čisto drugega,.. podobne tem sem gledala na spletni strani, pa jih nisem upala kupit zaradi tega, ker jih je pač treba prej probat.. zdaj jih pa imajo, ko sem že kupila nekaj čisto drugega...
Mah, saj je že mimo.. samo vseeno sem jezna.

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 2814
8.11.2011 18:47:41   
tecka

Smo pa res pravi seljaki, tamau se je prav bal Lj in prometa na Založki, sem ga morala nosit.

matr pr men si bla pa NE DA BI POKLICALAuser posted image user posted image user posted image user posted image
vsaj po linote bi pršla

Ulica je pa menda Zaloška ali kako??? Pravopis me daje...
Ah, Mini, naš urnik je bil natrpan. In ni ga lepšega kot da Srečko zaspi na poti domov. Tako da kdaj drugič...

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 2815
9.11.2011 7:25:33   
dreamhorse
Pridem v upanju, da bom pa brala romane... in nič...

NO, včeraj smo bili pri stricu na rd, ko smo šli domov, sta ati in Žana šla v hišo, jaz pa h konjem, ju porihtat.. Pridem domov in Žana spi na kavču. Je rekel moj, da jo je pobralo v dveh minutah, kar ji je šel zagret mleko... Sem jo samo v postlo odnesla, med preoblačenjem v pijamo je full sodelovala, le da je pač zraven spala..
No, spala je danes do 6, ko sem jo zbudila za vrtec.. Zaspala pa je malo pred 19 zvečer... Zaspanc moj...

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 2816
9.11.2011 9:15:56   
dreamhorse
Mini, sem govorila z Zvonko, dobim nekaj za kronično vnetje sinusov...

Kje ste vse danes?

Neposredna povezava do sporočila: 2817
9.11.2011 9:26:36   
mini86
evo mene..
js sm šla rezerverat piščanca za petek, se prjavt na medicinsko pedikuro in pa v telovadnici pri tastu majo doskrat prodajo tekstila in sem šla tamaumu kupt pižamo pa še babi sem uzela nogavice za diabetike..

je fejst zvonka ane..a tist za herpes jemleš?

Neposredna povezava do sporočila: 2818
9.11.2011 10:03:03   
dreamhorse
ja, frajerka je zvonka... mi je kr hitro po parih vprašanjih postavila diagnozo in povedala, kaj mi bo poslala...
in da se slišiva čez 14 dni do 3 teden, da vidi kako bo... so pa tile sinusi trdovratni,... in me spremljajo celo zimo...

Ja, tudi tisto za herpes jemljem, pa da vidimo...

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 2819
9.11.2011 10:07:03   
mini86
no me veseli da boš probala..ker človek če ne proba ne ve..
najlaži pa je kritizerat-pa ne leti na nobeno, na splošno mislim tisto kar ne poznaš..

smrketa že 100x sm te hotla tole vprašat..a so naredl maši UZ kolkov v porodnišnici al je zdj res tako da ti ga prvič naredijo šele pri 3 mesecihuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2820
9.11.2011 10:23:28   
dreamhorse
Seveda bom poskusila... če ne bi verjela v to, potem ne bi po nepotrebnem zapravljala denarja za te reči.. škodit ne morejo, če bodo pomagale, bomo pa videli a ne?
in na teh, ki jih zdaj dobim res ne bom brala sestavin.... res ne!

Res je, da vsak ne more verjeti v vse, kar obstaja... ampak poskusit pa ni greh a ne... in če me bo prepričalo, da deluje... hvala bogu...

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 2821
9.11.2011 10:42:39   
tecka
Ojla.
Mini, meni pa ni jasno, kako si uspela shujšat ob vseh teh dobrotah. Kar sline se mi cedijo, ko berem tvoje idejeuser posted image

Pa še glede Zvonke - ja, ženska ima ideje in jaz sem ji podlegla. Za tamauga mi je dala tiste ot granule, pa še ene kapljice. Ki pa bodo verjetno obležale nekje. Ker jih je treba dajat v uho, ko se vnetje pojavi, ampak takrat smo mi že na AB... Bom videla naslednjič, če ne bodo ot granule pomagale.

Neposredna povezava do sporočila: 2822
9.11.2011 11:17:06   
smrketa24

smrketa že 100x sm te hotla tole vprašat..a so naredl maši UZ kolkov v porodnišnici al je zdj res tako da ti ga prvič naredijo šele pri 3 mesecihuser posted image

Ne, UZ kolekov ne delajo več. Prvič ga naredijo pri dveh ali treh mesecih. Ne vem še točno, zvem na prvem pregledu.

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 2823
9.11.2011 11:49:34   
mini86
Mini, meni pa ni jasno, kako si uspela shujšat ob vseh teh dobrotah. Kar sline se mi cedijo, ko berem tvoje idejeuser posted image

takrat sem si pripravljala dobrote na drugačni načinuser posted image user posted image
bi se spet spravla sam zgleda ni pravi čas ker kar ne moremuser posted image

po drugi strani pa..taka pač sem in tako nej me sprejmejo..nikogar ne silim da se druži z mano..user posted image
no razen vas ker nimate izbire kokr da berete moje posteuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 2824
9.11.2011 11:55:30   
mini86
glede zvonke pa..no ja..res morš bit trden kar se naročanja tiče ker takoj ti kšno stvar podturi zravn k jo NUJNO rabišuser posted image
AMPAK vsaka šola nekaj stane in si pazljiv za naslednjičuser posted image

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 2825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?