tecka
|
Oj, oj. Evo, midva sva od zobarja. Tamau je bil pohvaljen, da ima lepe zobke in ugotovili smo, zakaj zadnje čase štrajka pri umivanju - zunaj ima že 3 petke, ta 4. prodira. Jaz pa pojma nisem imela Pa še včeraj sem mu nekaj brskala po ustih, ko je govoril, da ga "boli" zob in ravno tam, kjer zobka še ni . Smo pa res pravi seljaki, tamau se je prav bal Lj in prometa na Založki, sem ga morala nosit. Gneča je bila seveda strašanska, še v Šempertski garažni hiši sva morala čakati na prazno mesto nekaj minut. Zdaj pa hb spi, jaz grem pa reklame pregledat. Dh, tvojega linka meni ne odpre, odpre mi lidlovo splošno spletno stran, predvidevam pa, da si besna zaradi škorenjčkov. Le zakaj? Saj si sama ugotovila, da so samo podobni. Pa še različnih znamk so, torej so tvoji boljši . Jaz bi se sekirala, če bi imeli POPOLNOMA ENAKE, tudi od enake znamke. Jaz pa vidim, da je bil Miklavž pri nas letos hiter - zdaj dobivamo kataloge igrač od Špara, Mercatorja,...ampak je ponudba od Bruderja in Legota bolj skopa, tako da sem še vedno zadovoljna z nakupom v Mullerju. Me prav zanima, kako bo Srečko zadovoljen...Danes je dobil za nagrado lego bagerja (mini, mini za dobrih 10 eur) in ni nič kaj porajtal vlaka, ki mu ga bo prinesel dedek mraz. Darila smo pa skrili v garderobno omaro in naš pravi, da vsakič, ko gre po gate, malo pogleda še bruderjev kamion
|