|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del
28.10.2011 12:02:03   
bjondi
Pupike imejte se lepo čez krompirjeve počitnice,vreme so nam zrihtli vse ostalo je pa od vas odvisno kako boste do konca speljale prihajajoče praznike user posted image  ...jaz se javim sredi drugega tedna ,gremo mal na off ,čeprav se mi ne da,če je pa doma tako toplo in lepo user posted image  ...

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 2701
28.10.2011 12:20:36   
mini86
evo pravkar zvedla da sem v drugem krogu in imam naslednji petek še en razgovor..
morm mal ponovit excel ker ga nič več ne znamuser posted image

ej tole vlogo sem mela že pripravljeno da sprintam pol pa vidm da piše vzorec..a je to vseeno kul..

prinčipesa-ne nima dvojčkov..ima malo princesko evo..jah nč ni blo pol s tizgauser posted image user posted image
dj mi ti neki povej..rabim dva darila za novo leto..pa rabim neki od spidermana za 3 letnika in neki od the cars za rečmo 2 letnikauser posted image da neki zgleda in da ni veliko dnarja..a je realno al pač ne

vlažilec-ja mi ga nujno rabili samo bo treba verjetno usposobt un krš od lanskega leta..sploh nočm mislt..

dh-zihr je kje kakšna tel pa pokliči in vprašaj če je možno čim prej..

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu dreamhorse)
Neposredna povezava do sporočila: 2702
28.10.2011 12:21:05   
dreamhorse
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

IZVIRNO SPOROČILO: dreamhorse

Bjondi, res sem že imela samogovore, še dobro, da ste prišle naokrog.

user posted image user posted image user posted image

grem jst mojo štalo pospravit, polit zos od kave, mančina malica, cunje v sušilc in nov stroj nabasat, igrače total razturane - popoldne bom pa prstne barve ven dala da se bo manca vsaj malo ustvarjalsko zamotila

Se ti splača zdaj pospravljat, če bo potem Manca ustarjala :) Saj se hecam veš, si pridna..

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 2703
28.10.2011 12:23:10   
dreamhorse
IZVIRNO SPOROČILO: bjondi

Pupike imejte se lepo čez krompirjeve počitnice,vreme so nam zrihtli vse ostalo je pa od vas odvisno kako boste do konca speljale prihajajoče praznike user posted image  ...jaz se javim sredi drugega tedna ,gremo mal na off ,čeprav se mi ne da,če je pa doma tako toplo in lepo user posted image  ...

Uživajte maximalno, tudi mi bomo izkoristili praznike, upam, da na polno...

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 2704
28.10.2011 12:25:47   
dreamhorse
IZVIRNO SPOROČILO: mini86

evo pravkar zvedla da sem v drugem krogu in imam naslednji petek še en razgovor..
morm mal ponovit excel ker ga nič več ne znamuser posted image

Čestitam mini.. bom skos držala pesti ...

ej tole vlogo sem mela že pripravljeno da sprintam pol pa vidm da piše vzorec..a je to vseeno kul..

Jaz tudi mislim, da to še ni to, še ni končna varianta.... upam, da ne, ker je grozna za izpolnjevat. Še čudno, da ne vprašajo kako št. gat nosi cela družina.

prinčipesa-ne nima dvojčkov..ima malo princesko evo..jah nč ni blo pol s tizgauser posted image user posted image
dj mi ti neki povej..rabim dva darila za novo leto..pa rabim neki od spidermana za 3 letnika in neki od the cars za rečmo 2 letnikauser posted image da neki zgleda in da ni veliko dnarja..a je realno al pač ne

vlažilec-ja mi ga nujno rabili samo bo treba verjetno usposobt un krš od lanskega leta..sploh nočm mislt..

Sem že našla rešitev. Kolegica bo mimgrede skočila v Europark iskat v Mb, ko je vsak dan tam... skor tak, kot da bi prek neta kupovala :) le da ni poštnine.

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 2705
28.10.2011 12:26:53   
mini86
Sem že našla rešitev. Kolegica bo mimgrede skočila v Europark iskat v Mb, ko je vsak dan tam... skor tak, kot da bi prek neta kupovala :) le da ni poštnine.

pa še klicat nauš rabla aneuser posted image

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

Neposredna povezava do sporočila: 2706
28.10.2011 12:27:40   
Mala_princeska
tok sem pridna da sem na svoj zajtrk pozabila, še dobr da bo juhca mal kasneje user posted image

mogoče mi bo pa kako steno prepleskala z barvami user posted image

ja bjondi uživajte, jaz pravim ni važno kje ste (smo) samo da smo skupaj in lepo preživljamo svoj prosti čas - kot family.

mogoče bom šla letos sama s teto na obisk družinskega groba v pon. pred prvim novembrom, z otroci letos okoli grobov najbrž ne bom "letala" - razlog gneča, mraz,...

Neposredna povezava do sporočila: 2707
28.10.2011 12:28:45   
Mala_princeska

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image dh pa še klikerji ti delajo, zvečer pa le dej možgančke na off oz. na moža user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 2708
28.10.2011 12:30:12   
Mala_princeska

po moje je realno, bom poguglala mal kasneje pa ti javim če ti bo kaj sedlo user posted image

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 2709
28.10.2011 12:34:00   
dreamhorse
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image dh pa še klikerji ti delajo, zvečer pa le dej možgančke na off oz. na moža user posted image user posted image user posted image user posted image

Kolikor se poznam, si bom belila glavo kako je Žana pri svakinji user posted image user posted image  se bom potrudila dat na off..

Bom z glavo na off in kačo na staži.... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 2710
28.10.2011 12:34:31   
dreamhorse

Uf, to pa je tak najboljše....

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 2711
1.11.2011 13:32:34   
manna
živjo
Grem stavit da se trenutno vsi muvate okol pokopališč user posted image
Pr nas je pa trenutno ljubi mir. Obadva namreč spita. Gospodična je bila tako sitna, da so me že ušesa bolela. Seveda ker je bila zmatrana ampak it spat po kosilu je očitno najhujša stvar na celem svetu. Kot da je ležat na postelji in počivat tako grozno...nevem.
No v glavnem, sem hotela samo pozdravit ker nobena nič ne napiše že dva dni. Ko pa pridete s počitnic se pa spet beremouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2712
1.11.2011 16:24:30   
tecka
Oj, oj, tudi jaz se na hitro javljam. Imeli smo se lepo, prelepo. Do danes, ko je Srečko zakuhal. Uf, je že kar dolgo od zadnje vročin, očitno bo treba spet malo povaditi nego:)

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 2713
2.11.2011 7:30:53   
dreamhorse
Dobro jutro drage dame... Pa so minili prazniki...
V petek sva z dragim uživala v savni v Laškem in potem v Picikato v Celju... njami, odlična hrana. Še bolj sproščeno zato, ker je bila mala pri moji mami, saj je nečakinja kazala znake, da bo zbolela, pa je nisem pustila tam. Bo nadoknadila zdaj v petek, moj gre ven, ko ima rojstni dan, jaz bom pa uživala doma... Morda celo kam šla.
V soboto (hm, kaj smo že počeli, nimam pojma) V nedeljo smo imeli piknik in zamudili čarovnice na Goričkem, sicer hvala bogu, ker je bila baje nenormalna gužva. Pa smo zato v ponedeljek šli v Mini zoo land blizu nas pogledat čarovnice, jahat konjička, se peljat z vlakecom takim, ki vozi po zraku... skratka, ni da ni... Malo nas je sicer nazeblo, ker ko se je skril sonček ni bilo več toplo. Pa smo bežali domov. Pred tem smo obiskali pokopališče, da nismo včeraj v največji gužvi... včeraj smo bili pri mami na kosilu, potem smo počivali doma (bog ne daj spat, kje pa) potem pa na sprehod.... In je minilo..... sedaj pa kratek teden... hura...

Lep dan...siv, meglen...

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 2714
2.11.2011 7:31:27   
dreamhorse
Aja, v soboto smo bili s taščo in tastom na kosilu...

Neposredna povezava do sporočila: 2715
2.11.2011 7:54:32   
bačko
No pri nas je bilo tudi veselo. V ponedeljke smo šli k babici in dediju in na Žale.Včeraj so prišle moja mami, babi in njen prijatelj sem in smo šli v Borovnico na grob mojega očeta.
Lora je tudi danes malo sumljiva in ima trenutno tem 37. Bomo videli kaj se bo iz tega izcimilo.
Sem pa razočarnana nad taščo in tastem. Z mojim sva prosila če bi lahko te tri dni sedaj čuvala jih ker Žana itak ne sme v vrtec ker imamo še antibiotik Lora pa je malo sumljiva in da ne bi še ona res zbolela je doma.Pa sta mi začela kar neki komplicirati.In sem se odločila da je to nazadnje da ju kaj prosim.Če bi bila v igri sestrična od mojih punc ne bi nič komplicirala tako pa moreta. In v soboto jima bom tudi povedala da me iz dneva v dan bolj in bolj razočarata. Ne vem zakaj je tak problem jih čuvati tiste 4 ure.Saj jih ne bosta imela cel dan ampak samo 4 ure.Ne razumem.user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2716
2.11.2011 8:08:55   
dreamhorse
Hej bačko... žal mi je, da sta tast in tašča takšna... zato sem jaz srečna, da imam tako malo stikov z njima, in niti ne računam na njuno pomoč. Ko bo pa Žana večja in jo bosta želela kam peljat... no, bom še krepko razmislila, če jo bom dala.....

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 2717
2.11.2011 8:09:38   
dreamhorse
Pa spet en kup user posted image user posted image user posted image  za punce....

Neposredna povezava do sporočila: 2718
2.11.2011 8:16:11   
bačko
Saj sta bila vedno uredu samo zadnje čase sta pa res malo čudna.Pa sploh ne vem zakaj.Pa nikoli nisem imela nobenih konfliktov z njima.Ne razumem kaj ju je pičilo.Saj bom za jutri in pojutrišnjem prosila mojo mamo če bi prišla čuvat.user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2719
2.11.2011 8:22:44   
dreamhorse
A da sta bila prej v redu? Zakaj pa ne vprašaš, v čem je problem? Preden vseeno narediš črto pri njiju? Morda je pa samo kak razlog, ki ti ga ne upata povedat.... Če ste se vedno dobro razumeli, zdaj pa kar naenkrat ne.... pomenite se...

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 2720
2.11.2011 8:30:43   
bačko
IZVIRNO SPOROČILO: dreamhorse

A da sta bila prej v redu? Zakaj pa ne vprašaš, v čem je problem? Preden vseeno narediš črto pri njiju? Morda je pa samo kak razlog, ki ti ga ne upata povedat.... Če ste se vedno dobro razumeli, zdaj pa kar naenkrat ne.... pomenite se...

Saj bom vprašala bodi brez skrbi. No moja mami ne more ker so vse na dopusti in sta samo dve v službi.Drugače pa ne bi bilo problema.

Neposredna povezava do sporočila: 2721
2.11.2011 8:48:10   
mini86
evo tud js na brojuuser posted image

mi smo tud užival tele praznike..v ponedeljek smo bili na primorskem in loh rečem samo to..manna foooouš sm ti za tako vreme.aaaaaa..res

mau sm živčna zarad razgovora v petek ker nimam pojma o excelu in okrog mene ni nobenega ki bi ga znal..sm se učeri lomila sama in gledala knjigo ampak res ne morš tkole..en ti more pokazat..
pa še bojim se da tam nam znala k js mam verzijo 2010...joooooj

sm bla pa danes že v mesnici in kupila meso ker bom letos prvič delala ocvirke..pa je bil tok prjazen da mi jih je že tm zmlel in se ne rabim doma lomt z mletjem al pa rezanjem..

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 2722
2.11.2011 8:53:08   
smrketa24

mau sm živčna zarad razgovora v petek ker nimam pojma o excelu in okrog mene ni nobenega ki bi ga znal..sm se učeri lomila sama in gledala knjigo ampak res ne morš tkole..en ti more pokazat..
pa še bojim se da tam nam znala k js mam verzijo 2010...joooooj

Kaj od Excela pa rabiš?? Jaz se kar spoznam nanj.

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 2723
2.11.2011 8:54:23   
mini86
ne vem..osnove..

(odgovor članu smrketa24)
Neposredna povezava do sporočila: 2724
2.11.2011 9:20:52   
mini86
ej če katera kupuje v tušu pa ne zbira nalepk bi jih bila zelo vesela..rabim jih 20 in sicer za tist vlažilec zraka od dormea

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 2725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ideje za družinsko silvestrsko noč
Nikar se ne mučite z dopovedovanjem, da je novoletna zabava šele zvečer, temveč nestrpno energijo otrok uporabite pri pr...
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Spolni odnosi
binyy

Koliko časa traja vaš spolni odnos s partnerjem?

od 30 do 60 min (93%)

od 60 do 90 min (4%)

od 90 do 120 min (2%)

več kot 120 min (1%)

Število vseh glasov: 295

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!