Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Zastopnik otroka.... potrebujem pomoc 19.3.2011 18:38:30
|
|
|
|
mika
|
Ona ne bo nic imela od tega, ce bo vedela, da se za njenega oceta njena zanimivost meri z visino dohodoka, ki bi mu pritekal na racun v primeru ce dobi skrbnistvo. po moje to že ve. Stara je 15 let, praktično brez stikov z očetom in ji je najbrž jasno, da očetovskih čustev do nje nima. Prav je, da se kljub vsemu pred njo ne blati očeta, je pa tudi prav, da se z njo pogovorite kot odraslo osebo, ji poveste dejstva, da bo vedela, kaj pomeni boj, ki je pred njo in babico. Mora vedet zakaj do tega prihaja. Kot sem napisala, sem prepričana, da to že ve, vi pa morate biti z njo odkriti. Koneckoncev, ji lahko oče natvezi marsikaj.
|
|
|
|
RE: Zastopnik otroka.... potrebujem pomoc 19.3.2011 21:43:47
|
|
|
|
Vijoličarka
|
Res lepo, da deklica živi v okolju, kjer je ljubljena in se dobro počuti in da se ji poskuša čim več slabega prihraniti. Zato bi človek najraje kar v rit brcnil tiste dame na CSD v kraju očetovega prebivališča. Še meni, kot laiku, je jasno, da otroka ne moreš, kaj ne moreš - NE SMEŠ pošiljati gor in dol, saj ni paket. Deklica ima tu stabilno okolje, 200 km stran pa, če smo realni, niti očeta nima. Pa kaj jim je?
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?