.sara.
|
IZVIRNO SPOROČILO: kralj matjaž Drage moje, tudi jaz sem se isto spraševala pred cca pol leta, ko sem dobila to čudežno kremo. Klicala sem na Ministrstvo za zdravje, oddelek za zdravila, za kozmetiko, so me vezali sem in tja , na koncu smo ugotovili , da je analiza mision impossible. Skratka, dragooooo. ko sva bila z otrokom na derm. v lj na kontroli se dr ni mogla načudit nad lepo kožo mojega otroka. Povseh uh in ah in iiiii jih sem ji povedala, da ga ne mažem z locoidonom, ki so mi ga dali, pač pa s tem melemom. Povedala, sem da nisem osamljen primer in da je že veliko otrokom pomagala in vprašala, zakaj je po teko dobrih izkušnjah ne bi dali testirat in bi lahko še večim pomagala. Odg je bil; "to ni v interesu države2. Zdaj pa si vsak naj to razlaga po svoje. Farmacija pa tako vemo kaj je, a ne. No nakoncu sem se pomirila z dejstvom, da četudi krema vsebuje kortikosteroidv, slabša od Locoidona, Elidela ipd ne more biti povrhu vsega pa še pomaga. Lp Evo, točno tako, kot sem napisala........... v bolnišnici SG so zdravniki glede te kreme imeli celo debato, zaključek, analiza nemogoča. Potem so posredovali oz. kontaktirali Ljubljano, dermatološko,kjer se tudi ni zgodilo nič. In celo v Celju na pediatriji je zdravnica, ki je želela vedet vse o kremi, pa neuspešno. IN ne samo da je nesupešno, bilo bi zelo drago. Ja, vsi so presenečeni in navdušeni na kremo, nad učinkom, nad rezultati, in tudi brez analiz jo uporablja že pol Slovenije, z zdravniki na čelu.
|