mojkris
|
Berta 076, tud mi imamo zaenkrat pozitvne rezultate s to kremo. Mažem ga pet dni in je že skoraj kot nov. Prej je imel roke in noge čisto spraskane in v krastah, po celem telesu pa pikast. Vse pike po hrbtu, trebuhu, prsih, vratu in obrazku so zginile že po dveh do treh dneh, tako da ima že čisto lepo kožo. Prav tako so izginile po rokicah in nogicah le da se tu še zdravijo kraste, kjer je bil spraskan. Pikic in sledov od AD pa ni več nikjer, tako da nemorem verjeti. Kremica je zares čudežna!!! Prej smo ga lani od septembra mazali z Locoidonom na dva tedna pa na en teden in včasih še manj (po 3 do 4 dni), pa se mi je zdelo, da je vedno slabše. Se mi pa zdi, da verjetno kortikosteroidov ni noter, če je, je mogoče kaj drugega. Ker po kortikostroidnih kremah je mojemu sinčku izginila rdečina in rdeče pikice so spremenile v rjave. Te rjave drobne pikice in flekci pa so ostali. Po tej kremi pa ne ostane nič. Kože je popolnoma čista in lepa kot je bila preden se mu je pojavil AD.(Npr,. nazadnje je bilo tako hudo, da sem ga z Locoidonom mazala šest dni in še ni bilo ok, še vedno je imel nekaj rdečih nekaj rjavih pikic, še vedno se je zelo praskal. Nato sem mazanje prekinila in čez dva dni sem dobila to kremo, ki pa je že po dveh do treh dneh pozdravila skoraj vse!!!) Naj povem, da smo sprobali ogromno krem, zapravili ogromno denarja za kreme, za razne zdravilce, za bioresonanco in žal mu ni do sedaj pomagalo nič. Zato se iz srca tisočkrat zahvaljujem Bogu, g. Vasiću (ki jo dela), Saneli (ki nam je za kremo povedala) ter SM 26, ki mi je kremo prodala, ker je imela višek. Skratka krema je zaenkrat super, samo me zanima kako bo naprej ali se bo po prenehanju mazanja AD vrnil ali ne? Če ima katera izkušnje naj prosim napiše. Hvala! Tud jst sm se velik razpisala, če bo mogoče pomagalo kateri, ki še ni poizkusila kremice. Pa ne mislit, da jo reklamiram, samo vem kako neprecenljiva je za nekoga, ki trpi, ker nemočno gleda svojega otroka kako trpi, se praska, joče, ne spi in mu ne moreš pomagat. Mi smo se dolgo borili z AD tako, da je ta krema zame res čudežna, pa upam, da je res naravna.
|