talita1 -> RE: krema - "melem" (26.3.2011 23:33:36)
|
Jaz sem se že celo življenje mazala z vsemi mogočimi kortikosteroidi (advantan, kutarid, elidel, elocom, locoidon ter vsemi antibiotičnimi kremami......) alergijo sem imela po celem telesu v najhujši možni obliki AD, pristala tudi večkrat v bolnišnici. Zadnjih 5 let pa tudi moja oba otroka mažem z zgoraj navedenimi kremami. Iz pravkar navedenih argumentov je razvidno, da zdravljenje z kortikosteroidi ni bilo uspešno ampak celo nasprotno saj se je stanje vedno bolj slabšalo. Ker druge rešitve ni bilo kljub temu, da smo bili skeptični glede zeliščarjev in raznih neznanih preparatov smo zaradi obupnega stanja odšli v Beograd do g.Vasiča prav iz razlogov, da bi ga spoznali in videli kdo to kremo sploh proizvaja. Na začetku sem kremo sprobala najprej na sebi, ko pa sem opazila, da se mi je stanje občutno izboljšalo na koži sem namazala še otroke katerim je krema tudi pomagala kar žal ni uspelo nobenemu kortikosteroidu do takrat. Po neki moji logiki in dolgoletnih izkušnjah bi rada samo povedala to, če bi v kremi bili kortikosteroidi mi tudi ta krema po vsej verjetnosti nebi pomagala kot ni nobeden kortikosteroid do sedaj. Glede sestavin v tej kremi nisem strokovnjak, da bi zatrjevala kaj točno bi lahko bilo v njej. Za enkrat se je po uporabi le-te stanje vsem izboljšalo in upam, da bo ostalo tako tudi v bodoče. Bi pa bila zelo vesela, če bi tukaj na forumu slišala še kakšno mnenje oz. izkušnjo od tistih, ki so uporabili to kremo ( pod pogojem, da bodo mnenja resnična in NE z namenom promocije oz. pre-prodaje ter od resničnih uporabnikov te kreme)
|
|
|
|