Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Vzeli smo dudo, sedaj pa štala....Kaj naj? 14.3.2011 12:17:58
|
|
|
|
dreamhorse
|
Super, da ste pregurali brez dude... In mi nismo imeli nobenih traum v vrtcu, ker se je hitro navadila. In z veseljem gre... Pa je šla pri 11 mesecih. In če mora it v vrtec, ker je nimaš kam drugam dat, potem se to pač mora. Nikjer pa ne piše, da dudo MORA dat stran do 2 leta!
|
|
|
|
RE: Vzeli smo dudo, sedaj pa štala....Kaj naj? 14.3.2011 12:58:50
|
|
|
|
pety78
|
Nikjer pa ne piše, da dudo MORA dat stran do 2 leta! Ne, lahko bi že pri 1 letu, ali pa pri letu in pol, lahko bi pri 3. letih. Sicer pa ni stara 2 leti, ampak bo čez manj kot 4 mesece že 3 leta in mislim, da je že čas, da je brez dude.
< Sporočilo je popravil pety78 -- 14.3.2011 13:08:19 >
|
RE: Vzeli smo dudo, sedaj pa štala....Kaj naj? 14.3.2011 13:37:38
|
|
|
|
dreamhorse
|
Seveda, super če si ji jo uspela vzet. Pravim za mojo, ki še ni dopolnila 2 leti, pa jo še ima... Pa jo naj še ima... To hočem povedat.
|
|
|
|
RE: Vzeli smo dudo, sedaj pa štala....Kaj naj? 14.3.2011 13:40:01
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: dreamhorse Seveda, super če si ji jo uspela vzet. Pravim za mojo, ki še ni dopolnila 2 leti, pa jo še ima... Pa jo naj še ima... To hočem povedat. Ja, itak. Vsak po svoje pesmi poje.
|
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?