|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marec/April 2011 IVF/ICSI
14.3.2011 16:08:12   
Alessia5
Ojla,

se malo pozno javljam, ni bilo časa.

V glavnem včeraj zvečer sem dala STOP, jutri zjutraj pa sledi punkcija. Imam ful mešane občutke, ne vem kaj naj pričakujem.
Preveč pa tudi ne razmišljam o vsem te, ker nočem biti preveč obupana, če ne bi uspelo.

Se javim, ko bom imela, kaj več novic

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 151
14.3.2011 16:40:24   
ursi84
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Oj!
A je 6. ali pa 7.dan po ETZ še prezgodaj za test? (ni bilo stopke, samo estrofem).

Prehitro user posted image

28.02.2008 ob 14.25 uri je privekal na svet najin fantek z imenom NEJC !!!!!!!!

Komaj čakamo na II ...........

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 152
14.3.2011 16:41:15   
ursi84
Pozdravljene!

Moj boj se končuje user posted image ....že imam krvav izcedek...sicer ga ni veliko...ampak, ne pomeni nič dobrega...user posted image user posted image

(odgovor članu ursi84)
Neposredna povezava do sporočila: 153
14.3.2011 16:41:43   
Little Star
IZVIRNO SPOROČILO: Barbara31

Little star...jaz bi na tvojem mestu že danes naredila test, glede na to, da še nisi dobilauser posted image

Mah včeraj sem naredila test in je bil minus.. 1. dan po ET, s tem, da je bil ET 3 dan po punkciji.. sem imela pe neke lističe, tako da.. bom CB naredila 17 če prej ne bo M.

(odgovor članu Barbara31)
Neposredna povezava do sporočila: 154
14.3.2011 17:44:26   
Little Star
IZVIRNO SPOROČILO: ursi84

Pozdravljene!

Moj boj se končuje user posted image ....že imam krvav izcedek...sicer ga ni veliko...ampak, ne pomeni nič dobrega...user posted image user posted image

Ursi84, mogoče je vgnezditvena.. user posted image

< Sporočilo je popravil Little Star -- 14.3.2011 17:45:13 >

(odgovor članu ursi84)
Neposredna povezava do sporočila: 155
14.3.2011 19:12:06   
Barbara31
Ursi84... pravijo da dokler se ne vlije je vse možno. Jaz sem v prejšnjem postoku tudi dobila izcedek, pa ga naslednji dan ni bilo več in čez 2 dni sem zagledala user posted image . Tako da ne obupaj.

(odgovor članu Little Star)
Neposredna povezava do sporočila: 156
15.3.2011 11:02:47   
Anonimen
Punce, vsem en lep pozdrav. Že nekaj časa tukaj nabiram koristne informacije o OBMP, ki jih nikoli ni preveč. Vsem nosečkam čestike, ostalim pa user posted image user posted image user posted image za srečo in čimprejšnji plus. Čez en teden pa grem tudi jaz prvič v boj, v torek zjutraj grem po zdravila, pa me zanima, kako dolgo to kaj traja? Rada bi si namreč splanirala ene stvari, pa ne vem, kaj lahko pričakujem. A se splača priti kaj prej tja in kako hitro se potem stvari odvijajo?

Hvala!

Neposredna povezava do sporočila: 157
15.3.2011 13:02:48   
ursi84
Pozdravljene!

Naj vam povem, da se je pri meni stanje umirilo...sicer sem včeri imela izcedek, med katerimi je vn prišel en košek ktiva in od tistega trenutka več nimam izcedkov (krvavega - KRI)...oz imam samo občasno mal roza izcedka user posted image
Pravi moj, da je možno, da se je eden poslovil user posted image drugi pa obstal user posted image

Sedaj imam ponovno upanje, vsaj dokler se ne ulije user posted image ...sem totalni optimist...VEDNO!!!!!!!!!

Močno stiskam pestke tudi za vse vas trepetalke...nas je kr veliko user posted image user posted image user posted image

LP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 158
15.3.2011 13:13:49   
gagaga
ojla, pri meni je blo zjutraj tudi malo krvi, sedaj pa imam rjav izcedek. Test pa ne pokaže nosečnosti pa mi že 3 dni zamuja. Res ne vem pri čem sem user posted image
Ursi 84 upam, da nama rata user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Alessia5)
Neposredna povezava do sporočila: 159
15.3.2011 13:14:13   
Barbara31
Ursi84... pravilno razmišljaš. Ostati moramo pozitivni do konca. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ursi84)
Neposredna povezava do sporočila: 160
15.3.2011 13:21:13   
ursi84
Razmišljam, da bi šla ju3 na krvnega...9 dan po ETZ...a bi že kej pokazalo...da vsaj vem, na čem sm user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 161
15.3.2011 13:44:26   
*sanela*
Pozdravljene!
Še ena ki čaka na IVF user posted image . Papirje sva oddala začetek februarja. A ve slučajno katera kdaj je zasedal konzilij februarju? Kolko ste ve čakale na odgovor z konzilija?
Komaj čakam, da štartamo s postopkom...

(odgovor članu ursi84)
Neposredna povezava do sporočila: 162
15.3.2011 13:45:36   
Barbara31
Ursi84... a test CB digital si še probala...jaz sem ga včeraj kupila in prebrala navodila... baje da pokaže + že pri 25 bete HCG.

(odgovor članu ursi84)
Neposredna povezava do sporočila: 163
15.3.2011 13:57:33   
mavrica72
ursi84 - jaz tudi mislim tako kot tvoj, da se je verjetno eden poslovil user posted image , in zato si imela te krvave izcedke. Govorim namreč iz lastne izkušnje, ker tako se je meni zgodilo v postopku ko mi je uspelo zanositi. In rečeno mi je bilo, da je bil to razlog za krvavitev. Sem potem sicer nekaj dni samo ležala in se je že drugi dan stanje skoraj umirilo. Upam, da zagledaš user posted image . Kar pozitivno razmišljaj naprej user posted image

gagaga - kako misliš, da ti zamuja že 3 dni? Kot vidim, imaš šele jutri test. Če pa slučajno gledaš svoj naravni ciklus (kar predvidevam), pa ga tokrat ne smeš upoštevati - sedaj si pod drugimi hormoni in telo drugače reagira. Upam, da sem ti kaj pomagala in držim pesti, da le zagledaš plusek user posted image

Pri meni pa je stanje še vedno nespremenjeno. Štejem dneve, pa se mi zdi, da nikamor ne gredo. Še vedno nimam nobenih znakov, tako da ne vem kaj si sploh naj mislim. Kako pa se ostale trepetalke počutite?

(odgovor članu ursi84)
Neposredna povezava do sporočila: 164
15.3.2011 13:59:45   
mavrica72
Alessia5 - sedaj si verjetno že gotova; upam, da je bila punkcija uspešna in si pridelala veliko jajčk user posted image

(odgovor članu Alessia5)
Neposredna povezava do sporočila: 165
15.3.2011 14:02:14   
mavrica72
IZVIRNO SPOROČILO: *sanela*

Pozdravljene!
Še ena ki čaka na IVF user posted image . Papirje sva oddala začetek februarja. A ve slučajno katera kdaj je zasedal konzilij februarju? Kolko ste ve čakale na odgovor z konzilija?

Na žalost ti ne morem pomagati z odgovorom, ker nisem nikoli imela opravka z konzilijem (v Postojni namreč tega ni). Verjetno se bo katera našla, ki ti bo znala svetovati. Želim ti veliko sreče in uspeha v postopku user posted image

(odgovor članu *sanela*)
Neposredna povezava do sporočila: 166
15.3.2011 14:17:06   
EvaKlara
Urši84, O super, da se ti je umirilo. Držim pesti, da bo vse ok za naprej.

Jaz sem kar malo skeptična ...sploh glede na to, da imam samo eno pikico...

V glavnem testa ne bom delala nič prej... doktor mi je rekel čez 14 dni po ET in tega se bom držala,
sem bila že prevečkrat razočarana.

gagaga: držim pesti za jutri.

Pošiljam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za srečo!

(odgovor članu ursi84)
Neposredna povezava do sporočila: 167
15.3.2011 14:24:14   
*sanela*
IZVIRNO SPOROČILO: mavrica72

Pozdravljene!

Na žalost ti ne morem pomagati z odgovorom, ker nisem nikoli imela opravka z konzilijem (v Postojni namreč tega ni). Verjetno se bo katera našla, ki ti bo znala svetovati. Želim ti veliko sreče in uspeha v postopku user posted image

Jaz sem tudi iz Postojne user posted image . Ko sem dobila napotnico za nep. ambulanto sem se odločila za Leonišče. Sem pri dr. Šalomun. Enega sončka imava doma za drugega se že 6 let boriva....

(odgovor članu mavrica72)
Neposredna povezava do sporočila: 168
15.3.2011 14:31:04   
ančapomaranča
Pozdravljene,

sem nova na tem forumu. Za sabo imam en uspešen ICSI pred tremi leti. Sedaj pa sva ponovno v postopku za drugega sončka. Jeseni sva prestala že en neuspešen poizkus. Danes je 14. dan po punkciji oz. 11. dan po ET in počutim se, kot da bom zdaj zdaj dobila user posted image . Spustili so se mi mozolji, obliva me vročina in potenje, v trebuhu me tišči, razpoloženje mi niha. Čisto sem že iz sebe, ker ne vem ali bom spet dobilauser posted image  in bo že spet vsega konec. Zanima me če je katera od vas imela podobne znake, pa se je vseeno dobro izšlo?

Test sem sicer naredila in je bil negativen, samo na to se ne zanašam, ker je bil tudi pred tremi leti doma negativen, pa je bil potem krvni test na kliniki vseeno pozitiven in se je vse dobro izšlo.

Krvni test imam šele v ponedeljek in počasi se mi že meša od čakanja. Saj vem, da boste rekle, da imam doma že enega sončka, pa da je to najbolj važno in tudi je. Samo kljub temu mi je že sedaj hudo in mi gre na jok, če ne bo uspelo.

(odgovor članu mavrica72)
Neposredna povezava do sporočila: 169
15.3.2011 15:52:08   
tecnobica

Pozdravljene!

Tudi midva sva bila na pregledu v začetku februarja. Včeraj sem klicala sestro Tatjano in "kdorkoli se je že oglasila" je rekla, da se ravno ta teden dobijo dohtarji. Da jih ni blo zdaj. In da naj ta teden pričakujem pošto.

(odgovor članu *sanela*)
Neposredna povezava do sporočila: 170
15.3.2011 16:59:15   
mala06
Da še vas vprašam za mnenje. Kako ste ve prenašale vse te dodatne hormone? A je katera bila že od začetka špikanja v bolniški? Imam namreč terensko delo in na dan naredim tudi do 400 km. Vem pa, da vsaka drugače prenaša vse te hormončke.
Vidim, da je kar nekaj trepetalk in držim pesti, da zagledate user posted image in seveda tudi za vse ostale.

(odgovor članu tecnobica)
Neposredna povezava do sporočila: 171
15.3.2011 17:37:02   
EvaKlara
mala06: tudi sama imam terensko delo, tako da te razumem.
Špikanje mi je prve dva dni delalo težave z vrtoglavico, ki je sicer trajala par deset minut, tako da si nisem znala predstavljat, da bi padla skupaj v službi, še manj pa vsem okoli razlagat, ...tako da sem bila 2 dni v doma, potem sem se pa tudi v službi špiknila, ko sem se navadila na hormončke. Od punkcije, pa še par dni po transferju pa sem bila na bolniški, sedaj pa že delam in čakam, da vidim kaj bo...
Nič se bat, vsega se navadiš, jaz sem mislila, da bo vse 100x hujše...tako da kar pogumno.

(odgovor članu mala06)
Neposredna povezava do sporočila: 172
15.3.2011 17:41:30   
Nutry
Tecnobica ti pa se boš načakala teh papirjev. Sicer pa sloh ne vem zakaj potrebujejo dohtarji sestanek, to je verjetno samo formalnost, ker v postopek te da zdravnik za neplodnost.

mala06
jaz se špikam s Puregonom 150ml na dan in kot da nič ni, normalno funkcioniram. Verjetno pa se bo našla kakšna punca, ki so jo hormoni hudo zdelali. Poslušaj svoje telo, če lahko delaš, delaj saj tako dnevi hitreje tečejo.

Srečno v postopku.

Nutry

(odgovor članu mala06)
Neposredna povezava do sporočila: 173
15.3.2011 19:18:30   
gagaga
mavrica 72. Meni so se dnevi tudi vlekli. Vsak dan sem jih odštevala.
EvaKlara Te čist razumem. Ti bodi sam optimistična.
Men je nečak reku, da če bom verjela da bo vse O.K., da pol tud bom noseča.
Tako, da ko sem bila skeptična sem se sam na njega spomnila in je že bilo lepše.

Jaz pa že teste delam od 12.03. in se čudim, da mi ne pokaže user posted image . Sam potem če
bi bila noseča bi mi pa potem danes moral pokazat +, če mam jutri že krvni testuser posted image

(odgovor članu Alessia5)
Neposredna povezava do sporočila: 174
15.3.2011 19:41:24   
bubika.
Zdravo punce!

Najprej vsem novim user posted image čestitke, vsem ostalim borkam pa veliko sreče in pozitive.

Po dveh izvenmaterničnih nosečnostih grem tudi jaz v prvi postopek IVF.
Čakam na prvi dan user posted image , da sporočim Reševi in grem potem drugi dan na hormonske preiskave in takoj do nje. Samo mi zdaj ni čisto jasno glede zdravil - na podlagi česa imate ve določen dan ko greste po njih. Kakor sem jaz razumela, naj bi (če bo s hormoni vse v redu) drugi dan user posted image tam dobila špikice. Al kako?

Malo me tudi skrbi na kateri dan jo bom dobila. Ker če jo dobim v petek, čez vikend v adrialabu ne delajo in to pomeni, da se mi vse prestavi na naslednjo user posted image
Kateri dan ste ve dale kri za hormonske?
Reševa mi je napisala, da grem 2 ali 3 dan. Potem pa mi je skos govorila o drugem dnevu in če slučajno pride M za vikend naj se nič ne sekiram ker imam itak čas...user posted image

(odgovor članu gagaga)
Neposredna povezava do sporočila: 175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?