Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marec/April 2011 IVF/ICSI 14.3.2011 16:08:12
|
|
|
|
Alessia5
|
Ojla, se malo pozno javljam, ni bilo časa. V glavnem včeraj zvečer sem dala STOP, jutri zjutraj pa sledi punkcija. Imam ful mešane občutke, ne vem kaj naj pričakujem. Preveč pa tudi ne razmišljam o vsem te, ker nočem biti preveč obupana, če ne bi uspelo. Se javim, ko bom imela, kaj več novic
|
|
|
|
RE: Marec/April 2011 IVF/ICSI 14.3.2011 16:40:24
|
|
|
|
ursi84
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Oj! A je 6. ali pa 7.dan po ETZ še prezgodaj za test? (ni bilo stopke, samo estrofem). Prehitro
|
|
RE: Marec/April 2011 IVF/ICSI 14.3.2011 16:41:15
|
|
|
|
ursi84
|
Pozdravljene! Moj boj se končuje ....že imam krvav izcedek...sicer ga ni veliko...ampak, ne pomeni nič dobrega...
|
|
RE: Marec/April 2011 IVF/ICSI 14.3.2011 16:41:43
|
|
|
|
Little Star
|
IZVIRNO SPOROČILO: Barbara31 Little star...jaz bi na tvojem mestu že danes naredila test, glede na to, da še nisi dobila Mah včeraj sem naredila test in je bil minus.. 1. dan po ET, s tem, da je bil ET 3 dan po punkciji.. sem imela pe neke lističe, tako da.. bom CB naredila 17 če prej ne bo M.
|
|
|
|
RE: Marec/April 2011 IVF/ICSI 14.3.2011 17:44:26
|
|
|
|
Little Star
|
IZVIRNO SPOROČILO: ursi84 Pozdravljene! Moj boj se končuje ....že imam krvav izcedek...sicer ga ni veliko...ampak, ne pomeni nič dobrega... Ursi84, mogoče je vgnezditvena..
< Sporočilo je popravil Little Star -- 14.3.2011 17:45:13 >
|
|
|
|
RE: Marec/April 2011 IVF/ICSI 14.3.2011 19:12:06
|
|
|
|
Barbara31
|
Ursi84... pravijo da dokler se ne vlije je vse možno. Jaz sem v prejšnjem postoku tudi dobila izcedek, pa ga naslednji dan ni bilo več in čez 2 dni sem zagledala . Tako da ne obupaj.
|
|
|
|
RE: Marec/April 2011 IVF/ICSI 15.3.2011 11:02:47
|
|
|
|
Anonimen
|
Punce, vsem en lep pozdrav. Že nekaj časa tukaj nabiram koristne informacije o OBMP, ki jih nikoli ni preveč. Vsem nosečkam čestike, ostalim pa za srečo in čimprejšnji plus. Čez en teden pa grem tudi jaz prvič v boj, v torek zjutraj grem po zdravila, pa me zanima, kako dolgo to kaj traja? Rada bi si namreč splanirala ene stvari, pa ne vem, kaj lahko pričakujem. A se splača priti kaj prej tja in kako hitro se potem stvari odvijajo? Hvala!
|
|
|
|
RE: Marec/April 2011 IVF/ICSI 15.3.2011 13:02:48
|
|
|
|
ursi84
|
Pozdravljene! Naj vam povem, da se je pri meni stanje umirilo...sicer sem včeri imela izcedek, med katerimi je vn prišel en košek ktiva in od tistega trenutka več nimam izcedkov (krvavega - KRI)...oz imam samo občasno mal roza izcedka Pravi moj, da je možno, da se je eden poslovil drugi pa obstal Sedaj imam ponovno upanje, vsaj dokler se ne ulije ...sem totalni optimist...VEDNO!!!!!!!!! Močno stiskam pestke tudi za vse vas trepetalke...nas je kr veliko LP
|
|
RE: Marec/April 2011 IVF/ICSI 15.3.2011 13:13:49
|
|
|
|
gagaga
|
ojla, pri meni je blo zjutraj tudi malo krvi, sedaj pa imam rjav izcedek. Test pa ne pokaže nosečnosti pa mi že 3 dni zamuja. Res ne vem pri čem sem Ursi 84 upam, da nama rata
|
|
|
|
RE: Marec/April 2011 IVF/ICSI 15.3.2011 13:14:13
|
|
|
|
Barbara31
|
Ursi84... pravilno razmišljaš. Ostati moramo pozitivni do konca.
|
|
|
|
RE: Marec/April 2011 IVF/ICSI 15.3.2011 13:21:13
|
|
|
|
ursi84
|
Razmišljam, da bi šla ju3 na krvnega...9 dan po ETZ...a bi že kej pokazalo...da vsaj vem, na čem sm
|
|
RE: Marec/April 2011 IVF/ICSI 15.3.2011 13:44:26
|
|
|
|
*sanela*
|
Pozdravljene! Še ena ki čaka na IVF . Papirje sva oddala začetek februarja. A ve slučajno katera kdaj je zasedal konzilij februarju? Kolko ste ve čakale na odgovor z konzilija? Komaj čakam, da štartamo s postopkom...
|
|
|
|
RE: Marec/April 2011 IVF/ICSI 15.3.2011 13:45:36
|
|
|
|
Barbara31
|
Ursi84... a test CB digital si še probala...jaz sem ga včeraj kupila in prebrala navodila... baje da pokaže + že pri 25 bete HCG.
|
|
|
|
RE: Marec/April 2011 IVF/ICSI 15.3.2011 13:57:33
|
|
|
|
mavrica72
|
ursi84 - jaz tudi mislim tako kot tvoj, da se je verjetno eden poslovil , in zato si imela te krvave izcedke. Govorim namreč iz lastne izkušnje, ker tako se je meni zgodilo v postopku ko mi je uspelo zanositi. In rečeno mi je bilo, da je bil to razlog za krvavitev. Sem potem sicer nekaj dni samo ležala in se je že drugi dan stanje skoraj umirilo. Upam, da zagledaš . Kar pozitivno razmišljaj naprej gagaga - kako misliš, da ti zamuja že 3 dni? Kot vidim, imaš šele jutri test. Če pa slučajno gledaš svoj naravni ciklus (kar predvidevam), pa ga tokrat ne smeš upoštevati - sedaj si pod drugimi hormoni in telo drugače reagira. Upam, da sem ti kaj pomagala in držim pesti, da le zagledaš plusek Pri meni pa je stanje še vedno nespremenjeno. Štejem dneve, pa se mi zdi, da nikamor ne gredo. Še vedno nimam nobenih znakov, tako da ne vem kaj si sploh naj mislim. Kako pa se ostale trepetalke počutite?
|
|
|
|
RE: Marec/April 2011 IVF/ICSI 15.3.2011 13:59:45
|
|
|
|
mavrica72
|
Alessia5 - sedaj si verjetno že gotova; upam, da je bila punkcija uspešna in si pridelala veliko jajčk
|
|
|
|
RE: Marec/April 2011 IVF/ICSI 15.3.2011 14:02:14
|
|
|
|
mavrica72
|
IZVIRNO SPOROČILO: *sanela* Pozdravljene! Še ena ki čaka na IVF . Papirje sva oddala začetek februarja. A ve slučajno katera kdaj je zasedal konzilij februarju? Kolko ste ve čakale na odgovor z konzilija? Komaj čakam, da štartamo s postopkom... Na žalost ti ne morem pomagati z odgovorom, ker nisem nikoli imela opravka z konzilijem (v Postojni namreč tega ni). Verjetno se bo katera našla, ki ti bo znala svetovati. Želim ti veliko sreče in uspeha v postopku
|
|
|
|
RE: Marec/April 2011 IVF/ICSI 15.3.2011 14:17:06
|
|
|
|
EvaKlara
|
Urši84, O super, da se ti je umirilo. Držim pesti, da bo vse ok za naprej. Jaz sem kar malo skeptična ...sploh glede na to, da imam samo eno pikico... V glavnem testa ne bom delala nič prej... doktor mi je rekel čez 14 dni po ET in tega se bom držala, sem bila že prevečkrat razočarana. gagaga: držim pesti za jutri. Pošiljam za srečo!
|
|
|
|
RE: Marec/April 2011 IVF/ICSI 15.3.2011 14:24:14
|
|
|
|
*sanela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mavrica72 IZVIRNO SPOROČILO: *sanela* Pozdravljene! Še ena ki čaka na IVF . Papirje sva oddala začetek februarja. A ve slučajno katera kdaj je zasedal konzilij februarju? Kolko ste ve čakale na odgovor z konzilija? Komaj čakam, da štartamo s postopkom... Na žalost ti ne morem pomagati z odgovorom, ker nisem nikoli imela opravka z konzilijem (v Postojni namreč tega ni). Verjetno se bo katera našla, ki ti bo znala svetovati. Želim ti veliko sreče in uspeha v postopku Jaz sem tudi iz Postojne . Ko sem dobila napotnico za nep. ambulanto sem se odločila za Leonišče. Sem pri dr. Šalomun. Enega sončka imava doma za drugega se že 6 let boriva....
|
|
|
|
RE: Marec/April 2011 IVF/ICSI 15.3.2011 14:31:04
|
|
|
|
ančapomaranča
|
Pozdravljene, sem nova na tem forumu. Za sabo imam en uspešen ICSI pred tremi leti. Sedaj pa sva ponovno v postopku za drugega sončka. Jeseni sva prestala že en neuspešen poizkus. Danes je 14. dan po punkciji oz. 11. dan po ET in počutim se, kot da bom zdaj zdaj dobila . Spustili so se mi mozolji, obliva me vročina in potenje, v trebuhu me tišči, razpoloženje mi niha. Čisto sem že iz sebe, ker ne vem ali bom spet dobila in bo že spet vsega konec. Zanima me če je katera od vas imela podobne znake, pa se je vseeno dobro izšlo? Test sem sicer naredila in je bil negativen, samo na to se ne zanašam, ker je bil tudi pred tremi leti doma negativen, pa je bil potem krvni test na kliniki vseeno pozitiven in se je vse dobro izšlo. Krvni test imam šele v ponedeljek in počasi se mi že meša od čakanja. Saj vem, da boste rekle, da imam doma že enega sončka, pa da je to najbolj važno in tudi je. Samo kljub temu mi je že sedaj hudo in mi gre na jok, če ne bo uspelo.
|
|
|
|
RE: Marec/April 2011 IVF/ICSI 15.3.2011 15:52:08
|
|
|
|
tecnobica
|
IZVIRNO SPOROČILO: *sanela* Pozdravljene! Še ena ki čaka na IVF . Papirje sva oddala začetek februarja. A ve slučajno katera kdaj je zasedal konzilij februarju? Kolko ste ve čakale na odgovor z konzilija? Komaj čakam, da štartamo s postopkom... Tudi midva sva bila na pregledu v začetku februarja. Včeraj sem klicala sestro Tatjano in "kdorkoli se je že oglasila" je rekla, da se ravno ta teden dobijo dohtarji. Da jih ni blo zdaj. In da naj ta teden pričakujem pošto.
|
|
|
|
RE: Marec/April 2011 IVF/ICSI 15.3.2011 16:59:15
|
|
|
|
mala06
|
Da še vas vprašam za mnenje. Kako ste ve prenašale vse te dodatne hormone? A je katera bila že od začetka špikanja v bolniški? Imam namreč terensko delo in na dan naredim tudi do 400 km. Vem pa, da vsaka drugače prenaša vse te hormončke. Vidim, da je kar nekaj trepetalk in držim pesti, da zagledate in seveda tudi za vse ostale.
|
|
|
|
RE: Marec/April 2011 IVF/ICSI 15.3.2011 17:37:02
|
|
|
|
EvaKlara
|
mala06: tudi sama imam terensko delo, tako da te razumem. Špikanje mi je prve dva dni delalo težave z vrtoglavico, ki je sicer trajala par deset minut, tako da si nisem znala predstavljat, da bi padla skupaj v službi, še manj pa vsem okoli razlagat, ...tako da sem bila 2 dni v doma, potem sem se pa tudi v službi špiknila, ko sem se navadila na hormončke. Od punkcije, pa še par dni po transferju pa sem bila na bolniški, sedaj pa že delam in čakam, da vidim kaj bo... Nič se bat, vsega se navadiš, jaz sem mislila, da bo vse 100x hujše...tako da kar pogumno.
|
|
|
|
RE: Marec/April 2011 IVF/ICSI 15.3.2011 17:41:30
|
|
|
|
Nutry
|
Tecnobica ti pa se boš načakala teh papirjev. Sicer pa sloh ne vem zakaj potrebujejo dohtarji sestanek, to je verjetno samo formalnost, ker v postopek te da zdravnik za neplodnost. mala06 jaz se špikam s Puregonom 150ml na dan in kot da nič ni, normalno funkcioniram. Verjetno pa se bo našla kakšna punca, ki so jo hormoni hudo zdelali. Poslušaj svoje telo, če lahko delaš, delaj saj tako dnevi hitreje tečejo. Srečno v postopku. Nutry
|
|
|
|
RE: Marec/April 2011 IVF/ICSI 15.3.2011 19:18:30
|
|
|
|
gagaga
|
mavrica 72. Meni so se dnevi tudi vlekli. Vsak dan sem jih odštevala. EvaKlara Te čist razumem. Ti bodi sam optimistična. Men je nečak reku, da če bom verjela da bo vse O.K., da pol tud bom noseča. Tako, da ko sem bila skeptična sem se sam na njega spomnila in je že bilo lepše. Jaz pa že teste delam od 12.03. in se čudim, da mi ne pokaže . Sam potem če bi bila noseča bi mi pa potem danes moral pokazat +, če mam jutri že krvni test
|
|
|
|
RE: Marec/April 2011 IVF/ICSI 15.3.2011 19:41:24
|
|
|
|
bubika.
|
Zdravo punce! Najprej vsem novim čestitke, vsem ostalim borkam pa veliko sreče in pozitive. Po dveh izvenmaterničnih nosečnostih grem tudi jaz v prvi postopek IVF. Čakam na prvi dan , da sporočim Reševi in grem potem drugi dan na hormonske preiskave in takoj do nje. Samo mi zdaj ni čisto jasno glede zdravil - na podlagi česa imate ve določen dan ko greste po njih. Kakor sem jaz razumela, naj bi (če bo s hormoni vse v redu) drugi dan tam dobila špikice. Al kako? Malo me tudi skrbi na kateri dan jo bom dobila. Ker če jo dobim v petek, čez vikend v adrialabu ne delajo in to pomeni, da se mi vse prestavi na naslednjo Kateri dan ste ve dale kri za hormonske? Reševa mi je napisala, da grem 2 ali 3 dan. Potem pa mi je skos govorila o drugem dnevu in če slučajno pride M za vikend naj se nič ne sekiram ker imam itak čas...
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?