Nutry -> RE: Marec/April 2011 IVF/ICSI (28.3.2011 13:07:41)
|
napalmica Na transferju gre res vse tako hitro. Pričakovala sem malo več informacij od biologinje/embriologinje. Mogoče celo vpogled kakšna je celica. Ni pa mi jasno zakaj ne sme biti pri transferju prisoten mož? Sicer bom to vse napisala na anketni list in upam, da se razmere kaj izboljšajo za tiste, ki bodo prišle za menoj. Še vedno iščem odgovor zakaj sem imela 3. dan ET na ostali dve celici pa se čaka do 5. dne če bosta ok za zamrzovanje. Ali je bila tako dobra celica, da ni bilo smisla, da se naprej razvija v laboratoriju oz. tako slaba, da sem imela transfer 3 dan, ker do 5. dne ne bi zdržala. S transferjem se IVF postopek tudi zaključi in zavarovalnica poravna stroške, v kolikor pa do transferja ne pride pa mislim, da se postopek ne šteje. Upam, da ni bil denar posredi. Jaz pa sem imela 8 celic. 2 se nista oplodili, 2 nista bili zreli. 4 oplojene, 1 se je napačno razvijala. Končni rezultat 3 oplojene celice, cena je pri meni, dve pa upam zamrznjeni :). Fino je, da obstaja forum, da se malo poklepeta saj imamo vse podobne težave. Družbo, ki jo imam ne ve, da sem v IVF postopku, ker tega niti ne bi razumeli, čez kaj vse moraš iti, da sploh prideš do ET. Skoraj vsi imajo že po 2 otroka pa skoraj vsem je v prvo ratalo. Ta podatek je vedno najbolj pomemben [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley15.gif[/image]. Lep dan, Nutry
|
|
|
|