mala06 -> RE: Marec/April 2011 IVF/ICSI (1.5.2011 17:39:32)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen draga Vesper...na žalost nisem srečna cvetka, ki bi lahko zanosila po naravni poti in tudi še nimam otrok, dsa bi jim gnjavila! Tudi sama se že nekaj časa trudim, da bi zanosila po splavih in izvenmaternični nosečnosti, peracijah in ostali kalvariji. Tako da verjemi zelo cenim trud vsake ženske, predvsem pa občudujem moč in voljo, ki jo potrebujemo da gremo skozi to.In verjemi, tudi jaz nisem brezkrbna in nenehno mislim na to in močno upam da mi uspe. Prav tako pa močno privoščim vsaki od nas, da ji čim prej uspe. Ampak kar se tiče tega, da zarodek ne bo šel nikamor če se na glavo postaviš...no tu pa pač uporabljam "zdravo kmečko pamet"...ok pa malo zdravniških oz medicinskih dejstev :) tako da se opravičujem, če sem katero s tem prizadela in še enkrat ponavljam, da smo borke in si vsaka od nas čim prej zasluži svojo srečo [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] Glej vsaka ima svoje mnenje in tudi jaz se nisem na glavo stavla zaradi tega, da se bo prijelo ampak, glede na vse kar damo skozi, me je zanimalo kako in kaj je s tem. Ni pa prijetno prebrat tvoj odgovor, ki kar s prve začne tolčt po nas, ki se borimo. Je pa lepo, da si se opravičila.
|
|
|
|