Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marec/April 2011 IVF/ICSI 24.3.2011 8:16:45
|
|
|
|
julija30
|
barbbara31 glede hormona, glej jaz sme ga imela 205, je ga bilo bolj malo. Zdravnica je rekla, da je potrebno sedaj samo čakati in lepo jemati terapijo naprej. Kljub tako nizki vsebnosti hormona imamo danes doma malo nagajivko staro 2 leti. Jaz pa sem imel avčeraj punkcijo. Imela sem samo dva folikla, na srečo sta bila oba polna. Tako da v soboto gremo pogledat kaj se dogaja. Upam, da me poča vsaj eden. SIcer pa se jaz počutim že tako kot bi bila (seveda brez znakov). Smotka jaz . SUPER za sonček. Se bova z našo frklo martinčkali zunaj. LEp sončen dan vsem skupaj.
|
|
|
|
RE: Marec/April 2011 IVF/ICSI 24.3.2011 13:11:28
|
|
|
|
mausikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: lady0 Živjooo včeraj 12 dan po ET se je tako ulilo ravno ko sem mislila, da bo, saj je bilo treba zdržati samo še dva dneva....ampak, nimamo kaj, tudi to se dogaja, nekako sem kar imela občutek, da v prvo ne bo šlo.... tko, da bo treba ponovno v boj upam, da bom končno tui jaz zagleadala Nhaya,kok stane pri Rešu cel postopek? Namreč jaz sem šla sedaj v LJ(brezplačni postopek)amptri mesece mi je kar dolgo čakati, glede na mojo nučakanost in željo po Hvala za odgovor Ladyo tudi pri Rešu imaš brezplačne postopke...ampak dvomim, da bo šel v postopek prej kot v treh mesecih...
|
|
RE: Marec/April 2011 IVF/ICSI 24.3.2011 14:01:07
|
|
|
|
Nutry
|
Pozdravljene! Še dobro, da obstaja forum, da lahko vprašam izkušene punce. To je moj prvi IVF. Ravnokar smo me klicali iz GK LJ, da imam transfer zarodka jutri, planirano je bilo v nedeljo. Od 8ih celic so se oplodile samo 3. Odgovor na vprašanje zakaj ne bi počakali do nedelje, da se razvije blastocista je bil, da tako delajo po izkušnjah. Kaj sedaj to pomeni, da se celice slabo razvijajo in bo preventivno transfer jutri ali se tako dobro razvija, da ni smiselno čakati do nedelje? Predvidevam, da mi bodo vstavili morulo? V kolikor dve celici prideta do razvoja blastociste ju bodo zamrznili to bom izvedela v nedeljo. Torej, jutri imam transfer pa ravno na materinski dan Lp Nutry
|
|
|
|
RE: Marec/April 2011 IVF/ICSI 24.3.2011 15:54:24
|
|
|
|
Barbara31
|
Julija 30... držim pesti da se bosta oba oplodila Nutry... težko je reči, kaj bi lahko bilo. Včasih se tako dobro razvijajo, da jih prej vstavijo. Včasih pa se razvijajo slabše in pravijo, da je za zarodek bolje , da se naprej razvija v trebuščku. Držim pesti
|
|
|
|
RE: Marec/April 2011 IVF/ICSI 24.3.2011 15:59:44
|
|
|
|
nhaya
|
Danes sem drugi dan na puregonu..me je pa zjutraj grozno začelo boleti grlo in sedaj imam že 38 vročine. Če bom šla k zdravniku, mi bo verjetno dal antibiotike. Ali je katera jemala antibiotike med postopkom? Predvidevam, da to ni najbolj priporočljivo. Ne vem,kako naj si še sama pomagam drugače (mažem se z materino dušico, kapljice 31, propolis,čaji,med). Ima katera kak nasvet?
|
|
|
|
RE: Marec/April 2011 IVF/ICSI 24.3.2011 22:33:35
|
|
|
|
mish
|
nhaya - definitivno pojdi k zdravniku, ker očitno imaš angino. Boljš da se čimprej pozdraviš, ker s takšnim počutjem ne koristiš svojemu telesu, ki je še zraven pod hormoni. Upam, da hitr okrevaš in nadaljuješ boj.
|
|
|
|
RE: Marec/April 2011 IVF/ICSI 25.3.2011 7:42:50
|
|
|
|
tecnobica
|
Nutry, držim pesti
|
|
|
|
RE: Marec/April 2011 IVF/ICSI 25.3.2011 9:51:32
|
|
|
|
mojca976
|
dan vsem, zanima me, kateri dan po ETZ v spontanem ciklusu ste dobile , če ni blo uspešno. Namreč jaz naj bi jo dobila v ponedeljek, če slučajno ne bi uspelo. Imam pa vse znake , tak da ne pričakujem da bom zagledala +(čeprav sem zelo optimistična kot prvič, a vendarle). mogoče me pa preseneti. lp
|
|
|
|
RE: Marec/April 2011 IVF/ICSI 25.3.2011 10:02:07
|
|
|
|
EvaKlara
|
Punce, sporočam vam, da je prišla , tako da danes nisem rabila niti testa delat. Veliko sreče vam želim vsem!
|
|
|
|
RE: Marec/April 2011 IVF/ICSI 25.3.2011 11:14:33
|
|
|
|
Barbara31
|
Evaklara Vem kako ti je težko. Upajmo da bo naslednjič uspelo
|
|
|
|
RE: Marec/April 2011 IVF/ICSI 25.3.2011 11:23:41
|
|
|
|
Anonimen
|
Zdravo punce :) mogoče katera ve koliko časa veljajo hormonske preiskave ter oddaja krvi za hepatitis in sifilis? Ali je potrebno to narediti pred vsakim postopkom ali velja določen čas? Hvala za pomoč
|
|
|
|
RE: Marec/April 2011 IVF/ICSI 25.3.2011 11:39:43
|
|
|
|
Taddy78
|
Nutry malo sem bila prehitra, saj sem jaz bila v MB drugače pa ti želim en visok betaHCG, ko bo čas za to Anonimna, midva sva sedaj drugič v postopku (tisto z zamrznjenčki ne šteje), pa so nama spet vzeli kri, je pa res, da sva prvega imela leta 2009.
|
|
|
|
RE: Marec/April 2011 IVF/ICSI 25.3.2011 11:45:05
|
|
|
|
Nutry
|
Tecnobica hvala za pesti Evaklara žal mi je. Pogumno in pozitivno v nove boje. Anonimna krvni testi za hepatitis in sifilis veljajo 1 leto. Za hormonske preiskave pa žal ne vem. Danes sem imela transfer enega upam, da bo ostal pri meni do decembra. Test imam 11.4. Dve oplojeni celici sta še v laboratoriju, če se bosta ok razvijali jih bodo zamrznili. Lep sončen dan želim, Nutry
|
|
|
|
RE: Marec/April 2011 IVF/ICSI 25.3.2011 13:24:29
|
|
|
|
Barbara31
|
Nutry... držim pesti, da ostane pri tebi vseh mesecev. Drugače pa sem bila danes na odvezmu krvi in beta je bila 280. Pravijo, da ni take panike, da imajo nekatere še manj pa donosijo. Ne vem zakaj, vendar me niso pomirile. V glavnem čaka me dogih 14 dni čakanja na 1 UZ, upam na najbolje.
|
|
|
|
RE: Marec/April 2011 IVF/ICSI 25.3.2011 13:59:51
|
|
|
|
ninocka26
|
Barbara to je pa ja dobra novica, saj se je hormon podvojil!! Naj bo še čez 14 dni tako dobra novica. Jaz imam pa eno vprašanje. Že od prejšnjega četrtka se špikam z Dipherelinom, včeraj bi morala dobiti M pa je še vedno ni. Katera ve, kaj naj naredim, da bo prišla?
|
|
|
|
RE: Marec/April 2011 IVF/ICSI 25.3.2011 15:20:43
|
|
|
|
Anonimen
|
Zanima me, če preiskavo za sifilis in hepatitis plačaš, ne glede na to ali si samoplačnik ali greš preko napotnice? Hvala za odgovore pa lep sončen pozdrav
|
|
|
|
RE: Marec/April 2011 IVF/ICSI 25.3.2011 15:31:00
|
|
|
|
curkica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Zanima me, če preiskavo za sifilis in hepatitis plačaš, ne glede na to ali si samoplačnik ali greš preko napotnice? Hvala za odgovore pa lep sončen pozdrav Če si preko napotnice, ne plačaš NIČESAR.
|
|
|
|
RE: Marec/April 2011 IVF/ICSI 25.3.2011 16:06:40
|
|
|
|
Anonimen
|
Zanimivo... jaz sem pri Reševi in bova šla v prvi postopek preko napotnice. Za hepatitis sva plačala 92€ in hormonske preiskave sem ravno tako opravila samoplačniško. ???
|
|
|
|
RE: Marec/April 2011 IVF/ICSI 25.3.2011 16:25:29
|
|
|
|
curkica
|
Hm, čudno!!! Jaz sem do zdaj plačala edino utrogestan tablete (al kaj so že), ki sem jih morala jemat po IVF, pa še to menda samo zato, ker jih pri nas ne "delajo", ampak so avstrijske...
|
|
|
|
RE: Marec/April 2011 IVF/ICSI 25.3.2011 16:46:22
|
|
|
|
mala.
|
Hojla punce Je tukaj katera, ki je pri gospe Reš Muravec? Ali ste vse pri Rešu?
|
|
|
|
RE: Marec/April 2011 IVF/ICSI 25.3.2011 17:07:17
|
|
|
|
Barbara31
|
curkica... napotnico ti da tvoja osebna zdravnica, saj jaz in moj mož sva jo tako dobila.
|
|
|
|
RE: Marec/April 2011 IVF/ICSI 25.3.2011 17:18:01
|
|
|
|
Anonimen
|
No, ker ko sva bila zadnjič na razgovoru, da začnemo s postopkom, sva morala dati kri za sifilis in hepatitis. In sva kar malo debelo pogledala, ko sva morala takoj v gotovini plačat 92€. Saj ni problema, ampak glede na to da sva preko napotnice in da nikjer nisem zasledila, da bi morala katera plačati toliko se nama je malo čudno zdelo.
|
|
|
|
RE: Marec/April 2011 IVF/ICSI 25.3.2011 17:47:55
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja jaz imam Reševo ki je moj ginekologinja tudi drugače in tudi midva sva morala za te teste plačati okoli 92 EUR, pa sva prav tako bila preko napotnice. Me je pa ona imela potem samo prvič ko sem prišla po menopur potem na ultrazvoke, punkcijo in transfer pa pri Rešu. Res malo čudno vse skupaj... Punce, tiste ki ste že mimo s prvim postopkom in ni uspelo koliko časa čakate na drugi postopek? Jaz sem dobrih 14 dni po transferju in ni uspelo. Ker meni je rekel ko sem ga v ponedeljek klicala da nov postopek šele avgusta kar mi je res full velik. Nekak sem se psihično pripravila na junija, pol pa šok ko mi je rekel avgust. Pol bo se pa po možnosti že ta endometrioza razrastla ker bo takrat že skoraj eno leto od laparo....
|
|
|
|
RE: Marec/April 2011 IVF/ICSI 25.3.2011 19:08:00
|
|
|
|
mish
|
PUNCE NUJNO !!!!! 13.3 sem imela transfer. Test (Clear blue digital) sem delala prvič 23.3. in je pokazal lep +. Ker sem seveda to hotela še enkrat preverit sem še danes naredila navaden Clear blue, ki je pokazal zelooo slabo navpično črtico, pa še FS, ki je pokazal negativno. Zdaj sem že ful v paniki in ne vem kaj si naj mislim, še ni, nobenga izcedka do zdaj, tko da.... Krvni test pa imam komaj v ponedeljek. POMOČ PROSIM !!!
|
|
|
|
RE: Marec/April 2011 IVF/ICSI 25.3.2011 20:40:11
|
|
|
|
srečica17
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen No, ker ko sva bila zadnjič na razgovoru, da začnemo s postopkom, sva morala dati kri za sifilis in hepatitis. In sva kar malo debelo pogledala, ko sva morala takoj v gotovini plačat 92€. Saj ni problema, ampak glede na to da sva preko napotnice in da nikjer nisem zasledila, da bi morala katera plačati toliko se nama je malo čudno zdelo. Midva sva bila pa pri Rešu in nama je svetoval kako prišparati teh 92 eurov. Šla sva darovat kri na Zavod za transfuzijo, kjer ti seveda kri prej tudi pregledajo. Je rekel, da njemu je dovolj, če prineseva potrdilo, da sva bila krvodajalca. Tako sva naredila dobro delo in prišparala 92 eurov.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?