|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marec/April 2011 IVF/ICSI
22.3.2011 13:27:49   
womanpolice

IZVIRNO SPOROČILO: mojca976

Dan vsem,
samo da sporočim, da grejem user posted image , test pade 4.4.2011.

Lep datum za veselo novičko, ki nam jo boš sporočila!!!

In tudi za nas je lep datum, saj bomo 4.4.2011 (carski rez) povili našo težko pričakovano princesko.

Želim ti lep magični plusek!!!

(odgovor članu mojca976)
Neposredna povezava do sporočila: 276
22.3.2011 13:30:25   
womanpolice

IZVIRNO SPOROČILO: womanpolice

IZVIRNO SPOROČILO: Spirit75

Zdravo dekleta,

po dolgem času se javljam na forumu (prej sem bila drugje med klomifenkami). Sedaj je jasno, da s klomifenom ni bilo nič. Po preiskavah so me napotili naprej na IVF. Torej sedaj imam nekaj vprašanj.
Sem iz gorenjskega konca - kam mi najbolj priporočate, kje so najkrajše čakalne vrste za postopek, kako vse skupaj poteka (nekaj sem res že prebrala tukaj na forumu). Sprašujem vas samo za mnenje, svoje občutke.

Me pa nekaj še zanima - brala sem kaj je priporočeno jesti pred punkcijo, kaj po ET (zdravniki nisč kaj ne rečejo, kaj je boljše jesti). Kako ste se ve posluževale teh "diet" za boljše jajčne celice. Kakšna jajčka je potrebno jesti - kuhana ali pečena (ali je to sploh pomembno). Zanimivo da je potrebno piti tudi pivo (ali je to res, saj predvidevam da ne brezalkoholnega, drugače je na koncu tako, da lahko postaneš že odvisen user posted image user posted image

Hvala za vaše odgovore, nestrpno jih pričakujem

Te napotke imaš objavljene nastrani   http://www.ringaraja.net/forum/Napotki_za_IVF%2FICSI%2C_klomifenke%2C_IUI_in_vse_ostale/m_2696207/tm.htm, - piše ti vse; od prehrane, do vitaminov.

Kar se tiče jajc in piva... res je, da pomagajo pri rasti celic, vendar ni dobro pretiravat s tem, ker pomembna je kvaliteta celic in ne število ter kako hitro zrastejo. Sama sem v enem izmed postopkov pretiravala s slednjim in je bila kvaliteta celic slaba...

ja, ne dela povezava.... tole imaš na ZANOSITEV, UPAMO SKUPAJ, NAPOTKI ZA IVF, ICSI, KLOMIFENKE, IUI IN VSE OSTALE.

(odgovor članu womanpolice)
Neposredna povezava do sporočila: 277
22.3.2011 13:55:25   
Spirit75
Womanpolice - sem tam že brala. Pa saj veš, več žensk, več izkušenj, več stvari. Bom pa vseekakor še prebrala. Hvala ti.

Neposredna povezava do sporočila: 278
22.3.2011 14:15:27   
mavrica72
womanpolice - hvala za lepe želje in predlog glede menjave centra. Res je, da mi pripada samo še en brezplačen postopek, ampak to zaradi tega, ker mi je v drugem poskusu že uspelo zanositi in imam doma čudovitega fantka. Sedaj se pač trudimo, da bi mi še enkrat uspelo, in na žalost ti po porodu pripadajo samo še štirje poskusi. Zato tudi centra niti pod razno ne mislim menjati, ker sem tukaj več kot zadovoljna. Vseeno ti pa še enkrat hvala za tvojo podporo in pomoč, hkrati ti pa želim lep in srečen porod v začetku aprila. Verjemi, da boš v dobrih rokah, saj sem tudi jaz imela pri tem dr. CR. Vso srečo ti želim user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 279
22.3.2011 14:33:46   
nhaya
Danes je bil moj uradni datum za test..saj sem že pred dnevi napisala,da so bli vsi testi negativni..tako da sem v nedeljo že nehala s estrofemom in prometriumom.. Danes  sem že dobila user posted image  in ata Reško me je jutri zjutraj že naročil za nov krog. Juhu,gre tako hitro.

Torej jutri štartam s 3.ivf.

Neposredna povezava do sporočila: 280
22.3.2011 15:07:12   
frnikola982
Se opravičujem, da vdiram k vam. V vaši temi se sicer nisem kaj oglašaja, ker sem bila v januar/februar, 28.2. je bil pozitiven test. Danes sem bila na ponovnem UZ in se ne razvija vredu, ni srčka, tako da grem v četrtek na čiščenje. In čez 3 mesece se lahko spet naročim na GK. Nhaya, kako to, da gre pri dr. Rešu tako hitro? A ni potrebno, da se sluznica obnovi, ali si imela kakšen drug postopek? Jaz sem imela dolgi postopek, Suprefact+Menopur in so mi rekli da niti slučajno prej, kot čez 3 mesece, čeprav sem zadnjo injekcijo hormonov dobila 7.2.2011. Kljub žalosti si verjetno vesela, da gre tako hitro.
Enkrat nam bo uspelo!

(odgovor članu nhaya)
Neposredna povezava do sporočila: 281
22.3.2011 18:42:29   
nhaya
Frnikola jst sem imela zdej zamrznjenčka..tako da sem bila samo na estrofemu. Drugače pa ja, med dvema postopkoma naj bi bilo vsaj 3 mesece.

(odgovor članu frnikola982)
Neposredna povezava do sporočila: 282
22.3.2011 18:57:21   
kejt2
Frnikola user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nhaya)
Neposredna povezava do sporočila: 283
22.3.2011 19:44:17   
cokla
Živjo punce!

Očitno se tudi moj boj končuje, saj sem mi je po nekaj dnevih rjavega izcedka, danes pojavil blag rdeči izcedek. Bojim se, da ni več upanja. Prsi me sicer še bolijo, verjetno zaradi hormonov, drugače pa imam občutek, da se bo samo še res ulilo. user posted image user posted image  Vseeno si bo do petka dajala utrogestanuser posted image  ali nima več smisla??? jutri zjutraj bom še naredila test, to je pa itak vse kar še lahko naredim.

Barbara31 in Mavrica72 žal mi je tudi za vaju.
EvaKlara kako je pa pri tebi? Držim pesti!

(odgovor članu kejt2)
Neposredna povezava do sporočila: 284
22.3.2011 20:53:19   
Aleda
Frnikola user posted image žal mi je...saj ne vem kaj bi ti rekla. Upam da bo naslednjič  ratalo. Tudi jaz čakam, upam da bom maja že lahko šla v nov postopek.

Womanpolice, jaz nič ne razumem glede teh stroškovuser posted image , kaj odbijejo? Jaz sem jih uveljavljala, samo nisem pošiljala vsak mesec posebej. Šele zdaj na koncu sem poslala in dobila ene 20 eur za približno osemkrat, imam pa več kot sto kilometrov v obe smeri.

(odgovor članu frnikola982)
Neposredna povezava do sporočila: 285
22.3.2011 23:30:42   
lady0
Živjooo

včeraj 12 dan po ET se je tako ulilouser posted image  ravno ko  sem mislila, da bo, saj je bilo treba zdržati samo še dva dneva....ampak, nimamo kaj, tudi to se dogaja, nekako sem kar imela občutek, da v prvo ne bo šlo....
tko, da bo treba ponovno v boj upam, da bom končno tui jaz zagleadala user posted image
Nhaya,kok stane pri Rešu cel postopek?
Namreč jaz sem šla sedaj v LJ(brezplačni postopek)amptri mesece mi je kar dolgo čakati, glede na mojo nučakanost in željo po user posted image

Hvala za odgovor

(odgovor članu Aleda)
Neposredna povezava do sporočila: 286
23.3.2011 7:47:30   
Aleda
lady0, verjetno tudi pri Rešu ne bi bla prej na vrsti, tudi če bi šla samoplačniško, ker tri mesece premora mora biti zaradi tvojega telesa, da se malo normalizira zaradi hormonov.

(odgovor članu lady0)
Neposredna povezava do sporočila: 287
23.3.2011 7:56:35   
Barbara31
joj punce mene bo kap... včeraj zvečer sem se nekaj slabo počutila in ker sem imela še en test doma sem ga naredila, seveda z prepričanjem da bo -. Pa se je spet pokazal user posted image . Seveda še vedno krvavim in sedaj ne vem ali se to še ni čistilo ali kaj. Kaj naj naredim. Test krvni je šele v petek.

(odgovor članu Aleda)
Neposredna povezava do sporočila: 288
23.3.2011 9:10:36   
vrtnica.m
Barbara31 - ja super!!!! Jaz bi šla na tvojem mestu na krvnega samoplačniško v Adrialab in se prepričala. Drugače pa resnično čestitam!!!! Upam da je to to in da je uspelo!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Frnikola - user posted image user posted image user posted image user posted image  drži se

Lep sončen dan želim vsem!!!

Vsem
IZVIRNO SPOROČILO: Barbara31

joj punce mene bo kap... včeraj zvečer sem se nekaj slabo počutila in ker sem imela še en test doma sem ga naredila, seveda z prepričanjem da bo -. Pa se je spet pokazal user posted image . Seveda še vedno krvavim in sedaj ne vem ali se to še ni čistilo ali kaj. Kaj naj naredim. Test krvni je šele v petek.

Za mano je že 5 postopek neuspešen :-( Kdaj v 6. postopek, pa še žal ne vem! Nimam trenutno ne volje in ne energije za to :-(

(odgovor članu Barbara31)
Neposredna povezava do sporočila: 289
23.3.2011 9:25:57   
Cameleon
Pozdravljeneuser posted image

pa vidim, da nas je več, ki smo ali gremo v postopek.
Sem bila na drugi temi in se mi je zdelo, da nas je premalo.
Čestitke vsem, ki vam je uspelo in stiskam pesti za vse, ki nam še bo uspelouser posted image
To bo moj 2ICSI v Mb. (in zadnjiuser posted image ) čakam na user posted image , KT pijem do 24.4, načrtovana punkcija pa je po 11.5.

(odgovor članu vrtnica.m)
Neposredna povezava do sporočila: 290
23.3.2011 11:43:09   
Nutry
Pozdravljene!

ooo punce koliko vas je na tej strani s slabim rezultatom, žal mi je pa ravno sedaj, ko potrebujem kakšno pozitivno o uspešnosti postopkov. Ne vem kaj naj vam napišem razen to, da pozitivno v nov boj.user posted image

Včeraj sem imela puncijo, delala mi jo je dr. Bokalova. Pričakovala sem veliko bolj boleč postopek tako, malo boli vedar se da preživeti. Bokalova je bila čisto navdušena nad velikostjo in številom foliklov (šolski primer :)). Pridelala sem 8 celic.

V nedeljo 27.3. , če se bo vse ok razvijalo imam ET. Ali katera mogoče ve ali na GKLJ dobiš bolniško za počitek po ET? Že za punkvijo me je presenetila bolniška do transferja, ki je nisem pričakovalal in bi šla verjetno kar delat.  
tecnobica pri tebi se še hitreje razvija postopek, kot se je pri meni user posted image . Ko sem jaz poklicalal za evidenčno številko so me naročili čez 3 tedne za prevzem zdravil in potem čakanje na menstruacijo. Moža pa potrebuješ poleg šele, ko boš imela punkcijo.

Barbara31 krvni test beta HCG ti bo vse povedal. Jaz sem zanosila s postopkom IUI vendar je bil betaHCG prenizek in so mi že v naprej povedali, da se nosečnost ne razvija tako kot se mora. Upam, da pri tebi ne bo tako držim pesti za + user posted image

Lep sončen pozdrav,

Nutry

(odgovor članu Cameleon)
Neposredna povezava do sporočila: 291
23.3.2011 12:29:02   
Taddy78
ooo Nutry, me kar firbec mantra katera si, smo namreč včeraj bile skupaj na punciji in tudi jaz upam, da ne bo kakega klica do nedelje user posted image

(odgovor članu Nutry)
Neposredna povezava do sporočila: 292
23.3.2011 12:33:28   
Taddy78
IZVIRNO SPOROČILO: Spirit75

Me pa nekaj še zanima - brala sem kaj je priporočeno jesti pred punkcijo,

Sicer prvič slišim za kako posebno dieto, jaz sem do punkcije jedla in pila čist isto kot vedno (zraven seveda spada tudi nezdrava prehrana), pa sem lani imela 12 jajčk, včeraj pa 11.

(odgovor članu Spirit75)
Neposredna povezava do sporočila: 293
23.3.2011 13:00:14   
tecnobica
Nutry, jaz imam dolgi postopek, to pomeni, da začnem pred M z enimi zdravili, pol ko pride M pa nadaljujem z drugimi. Zato ne rabim čakat na M. Pa še ravnokar jo je konec. Upam, da bo pri meni punkcija in transfer med prvomajskimi počitnicami, da ne bom preveč v službi "zamudila".

(odgovor članu Taddy78)
Neposredna povezava do sporočila: 294
23.3.2011 13:08:22   
Spirit75
Zdravo,

Je katera jemala tablete Bromergon in ali je bil kakšen učinek pri punkciji (več foliklov in celic ?).
Baje znižujejo prolaktin (jaz ga imam malo povišanega, pa vendar ne silno)

< Sporočilo je popravil Spirit75 -- 23.3.2011 13:20:27 >

(odgovor članu tecnobica)
Neposredna povezava do sporočila: 295
23.3.2011 14:44:00   
Barbara31
evo prišla iz adrialab... beta je 146.  V četrtek bom šla še enkrat da vidim kaj se dogaja, vendar nisem preveč optimistična.

(odgovor članu Spirit75)
Neposredna povezava do sporočila: 296
23.3.2011 17:53:57   
Nutry
Živjo!

Še dobro, da imamo nike, a ne Taddy78, se veliko lažje izpovemo :)
Taddy78 koliko celic si imela? Upam, da v nedeljo dobimo vse super dobre blastociste in bo decembra resnično veseli december user posted image

tecnobica srečno v postopku user posted image

Barbara31 nočem te strašiti vendar mislim, da je malo nizek beta HCG. Uradno si vsekako noseča boš pa videla kakšen beta HCG bo v četrtek. Moral bi biti vsaj nekje 600.
Imela sem podobno izkušnjo betaHCG ni rastel tako kot bi moral najvišjega sem imela nekje 260, na UZ so se videla samo rumena telecsa. V 7 tednu nosečnosti sem začela obilno krvaveti tako, da čiščenje ni bilo potrebno.
Je pa to čakanje strašno ker sploh ne veš kje si. Barbara31 srečno in upam, da se izteče tako kot se mora. user posted image

Lp Nutry

(odgovor članu Barbara31)
Neposredna povezava do sporočila: 297
23.3.2011 19:16:48   
mala06
Živijo punce!
Kaj je zdaj to, same slabe novice user posted image    Vsem, ki vam ni uspelo pošiljam en velik user posted image in vam želim, da je naslednji postopek uspešen user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image To seveda želim vsem, ki ste v postopku ali pa čakate na user posted image

(odgovor članu Nutry)
Neposredna povezava do sporočila: 298
23.3.2011 19:49:15   
Taddy78
IZVIRNO SPOROČILO: Nutry

Živjo!

Še dobro, da imamo nike, a ne Taddy78, se veliko lažje izpovemo :)
Taddy78 koliko celic si imela? Upam, da v nedeljo dobimo vse super dobre blastociste in bo decembra resnično veseli december user posted image

11 user posted image

Pri transferju zamrznjenčka je tudi moj prvi krvni test bil samo 49...čez 4 dni 247...ampak se je nosečnost končala z abrazijo, oz. vidna je bila samo GV, ki je normalno rastla, ni pa bilo niti rumenjačka user posted image

(odgovor članu Nutry)
Neposredna povezava do sporočila: 299
24.3.2011 7:43:53   
EvaKlara
Cokla...kako je...kaj novega pri tebi? Upam, da se še držiš.

Jaz sem za enkrat v redu...čakam jutrišnji dan, da naredim test. Nimam nobenih posebnih znakov, hvala bogu, izcedkov do sedaj ni, ... ampak kljub temu ostajam realna, ker me je strah razočaranja. Pošiljam  user posted image user posted image user posted image za vse sotrpinke!

(odgovor članu cokla)
Neposredna povezava do sporočila: 300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

December: Najbolj ploden mesec v letu
Če si želite otroka, je december zagotovo pravi mesec za več akcije. Statistični podatki namreč razkrivajo, da je tega m...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?