Jancci
|
Čer. Se javljam še jest.... - Rubica imaš dva mala srčka!!!!! - prejšnji teden smo bili 4 dni v čatežkih..M bila non stop v vodi, na toboganih, na valovih... B je tudi nekajkrat po nekaj minut svojo malo ritko namočila. Smo se imel fino, potem so prišli 2 ata, ena babi in ena mama in so obdržali M še dva dni. Nama (meni in M) je bilo kar mal hudo, ampak sva obe preživeli. - M je postala rahlo ljubosumna oz. hoče veeeeelik moje pozornosti. Malo ne vem, ali je to obdobje, ali je res kaj na tej ljubosumnosti?? B ima sicer zelo rada in ji nikol nič noče, jo skrbi kje je in kaj dela, ko pa se npr. doji pa ima željo bit ravno takrat v mojem naročju (parkrat se je to zdej zgodilo). Poleg tega zeloooo uveljavlja svojo voljo, za vsako zadevo ki jo prosim je odgovor NE, cepeta, meče se po tleh, tuli brezveze... skratka ima momente ko je en mali vragec. Sploh zadnjič ko je bila tista huda luna je bila ubitačna. Mal jo ignoriramo, mal jo kregamo, velik jo tolažimo, velik jo objemamo in lubčkamo in nekak vozimo skozi. Sama mislim, da ni za vse kriva B, da je pač zdej tako obdobje, ampak me moja mati skos spominja da to je zaradi B in jo revco čist ignorira in pol se men še B smili in se cele dneve samo lupčkam s temi mojimi otroki.. enkrat eno, enkrat drugo. - B veselo raste, danes se je že nekajkrat obrnila iz hrbta na trebuh, potem pa jamra ker ji ne paše bit na trebuhu. Je pa mali angelček. Taka dobrovoljka, skos se smeje. Tri mesece je spala od 20ih do 4ih, zdej se pa že nekaj dni zbuja ob 22ih, enih, treh... ko novorojenček. Ima mal zmešan ritem. Pol pa včasih še M pride in imam eno na eni strani, drugo na drugi in ležim ko ena mumija na sredini. Oči ni dober. - M ima še vedno pikice po obrazu, danes sva bili spet pri dermatologinji pa je spet eno drugo kremo napisala in kao eno dieto predpisala, ampak mislim da ni kaj dost na tem. Ona si pač rada pikice praska in pol si parkrat na dan vse lepo spraska in se zadeva ne pozdravi. Bom vidla kaj bo še s to kremo, če pa ne bo boljš bom pa zamenjala dohtarja.... Sonček a je L tut kej trmast? Khurde kako pa I? Ploha kaj pa Meta? Zanjo sicer ne verjamem ko je tok miren otrok Ja, bi pa blo fino da se dobimo. A gibigib že deluje? Pa če se bomo tam dobile bomo mogle letat okol po teh igralih. Men se ne da. Dej predlagaj kej z manjšim radijem gibanja, da se da iz sede vse čekirat. Jest tut ful zaspana. Grem počasi... nočko!!
< Sporočilo je popravil Jancci -- 28.3.2011 21:49:38 >