|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2009 3.del
28.3.2011 11:32:33   
Najki
Dan user posted image !

Ploha cestitke za poroko!!!! Ceprav en mesec pozno user posted image .

Mal sem se odklopila od RRja.

Kaj je novega? Ta mesec smo bili v termah, smo testirali JMjevo toleranco na bazene in poleg tega, da sta oba uzivala, smo prisli skozi brez ADja, samo dobro smo ga morali stusirat, sicer ga je kar precej srbelo. Ne mara pa rokavckov niti obroca, tako da bo moral kar hitro splavat, da bo mami mirna.

Jan Mai je tudi v trmasti fazi. Zdej se otroci osamosvajajo in hocejo po svoje delat stvari, ce jim ne uspeva, se pa razhudijo (tudi ce kocke ne stojijo kot bi morale). JM se velikokrat razhudi, vecinoma ce je zaspan, pa vcasih ima se ksn ljubosumen izpad, samo ga imamo kar pod kontrolo. Ce zacne metat stvari, ga hitro in brez problemov umirimo. Oblect in obut se zna sam, pri majcki se sicer se zatika luknjo zadet. Je pa za osamosvajanje tipicno, da se hocejo zvecer toliko bolj pocartat in on se gre pred spanjem res najrajsi na posteljo k mamici cartat.

Odkar smo prisli iz term, ima toliko energije, da gre zvecer se za 2-4!! ure hodit ali tect, tudi tema ga ne bremza. Ce ga ne zlaufamo, je kot en mali tornado, ujet v hisi user posted image . Pa to po celodnevnem divjanju v vrtcu user posted image . Vcasih smo ga morali od stacune nazaj nest, pa je samo eno ulico stran, zdej pa takole.

Govori ze ogromno, samo ga moramo za precej besed popravljat, do zdej smo mu pustili govorit recimo goga, kak in kok, zdej ga pa striktno popravljamo na zoga, tovornjak in sok. Se kar pridno trudi. Stavke ima tudi ze precej izoblikovane, pa sam se popravlja pri spolu, tudi sklanjatve mu kar grejo.

Prehitro rastejo user posted image ...

Grem, Lien je lacna.

"Na svetu je samo en najlepši otrok in vsaka mama ga ima."

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 151
28.3.2011 13:49:37   
sonček33
Ojla.

Ena prošnja - vsaka, ki bo danes vrgla oko sem, naj napiše vsaj nekaj vrstic. VElja?  Bo šlo?

Najki, lepo te je brat. Se strinjam, da gre vse skupaj prehitro. kako je LIen?

Ploha, javi se, nas skrbi?

Jancci? Kuku?
Khurde, tudi tebi.

Zvezdica, kako zdravje?

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 152
28.3.2011 15:16:13   
Ploha
Zapana.
Jem piškot.
Otroc lačni.

Prihaja sezona gajbic - beri: krompir smo vsadil...

velik dela, hodim v štalo, gmajno, na polje...

bla v toplicah, v petek kih ko sva tja pršla sm itak zbolela, tako da je blo bolj slabo vse skupi.

še pol...

aja, sm mislna en petek popoldne srečanje v kranju na gibi gib????

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 153
28.3.2011 16:00:56   
ronja
Ena prošnja - vsaka, ki bo danes vrgla oko sem, naj napiše vsaj nekaj vrstic. VElja? Bo šlo?

Delaš statistiko?user posted image

Rubica, fletni punčki ful!

najki good to have you back. Tudi meni zadnje čase ne znese še rr. Sicer pa na kratko:
- prejšnji teden sem bila prvič stran od malih - tako da sem tudi prespala drugje - od pon. do pet., službeno - smo preživeli, vsaka je mela eno krizico, nisem pa glih "stvorena za to", malidve pa še manj
- delo: še vedno se ven ne vidim, živim za prvomajskeuser posted image
- malidve: pridni, v soboto je mela Lejla malo krize - ona vedno da ven, ko sem jaz zraven - je mela par histeričnih napadov in mi jo je bilo prav težko gledat, kako trpi, ker sem vedela, da je to od frustracije, ko me ni bilo. Včeraj je bila že ok, smo se nacrkljali in vse. Ronja sproti pove in je starješa, bolj razume in ji je lažje.
- lubi: je vse zrihtal, meli so se fajn (razen,d a ponoči ni spal zaradi Lejle), vesel, da sem nazaj (hvalabogu, heheuser posted image )
- sorodniki: vsi ukročeni, nobenih problemovuser posted image

Še kaj pozabla?

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 154
28.3.2011 16:07:32   
farfala
o najki, zgubljena pa ploha tud, fajn, da sta se malo oglasilauser posted image user posted image

sonček kako kaj Lovro?

Spet kašljava z malim in prehlajena sva, upam, da bo samo to.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 155
28.3.2011 19:55:29   
marta82
No se še jaz pofočkam.

Nimam nič pametnega za povedat.

Kar utrujena, ker se zdaj poleg šole vozim še v dva vrtca, kjer imam nekaj ur dodatane strokovne pomoči in se kar pozna (predvsem to prevažanje in seljenje med lokacijami).

Tinej uživa v vrtcu, ni nič kaj posebej vesel, ko pridem ponj, bi se še kar igral. Pa nekaj kašlja, upam da se ne bo v kaj razvilo. Uši so v vrtcu in šoli, tak da se aktivno preglejujemo. Govora je bilo o trmi...pri nas  se na veliko kaže uveljavljanje lastne volje, preiskušanje mej ipd. Pa saj bo minilo. Samo vztrajen in dosleden je treba bit.

Drugače se imamo lepo.

BE NICE!
I could be your boss someday.

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 156
28.3.2011 21:40:45   
nina166
Večer!

Otroka spita, jaz pa delam nekaj za šiht...no sem ravno končala.

Moj tud verjetno že spi.

Sem zmatrana...pa saj to ni nič novega.

Kaj več pa nimam za napisat....sicer sem vas prebrala, samo sem pozabla, kaj morem pokomentirat....mi je ta ura čist ritem podrla.

Lepo spite, lahko noč

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 157
28.3.2011 21:47:31   
Jancci
Čer.

Se javljam še jest....

- Rubica imaš dva mala srčka!!!!!user posted image

- prejšnji teden smo bili 4 dni v čatežkih..M bila non stop v vodi, na toboganih, na valovih... B je tudi nekajkrat po nekaj minut svojo malo ritko namočila.user posted image Smo se imel fino, potem so prišli 2 ata, ena babi in ena mama in so obdržali M še dva dni. Nama (meni in M) je bilo kar mal hudo, ampak sva obe preživeli.user posted image

- M je postala rahlo ljubosumna oz. hoče veeeeelik moje pozornosti. Malo ne vem, ali je to obdobje, ali je res kaj na tej ljubosumnosti?? B ima sicer zelo rada in ji nikol nič noče, jo skrbi kje je in kaj dela, ko pa se npr. doji pa ima željo bit ravno takrat v mojem naročju  (parkrat se je to zdej zgodilo). Poleg tega zeloooo uveljavlja svojo voljo, za vsako zadevo ki jo prosim je odgovor NE, cepeta, meče se po tleh, tuli brezveze...user posted image  skratka ima momente ko je en mali vragec. Sploh zadnjič ko je bila tista huda luna je bila ubitačna. Mal jo ignoriramo, mal jo kregamo, velik jo tolažimo, velik jo objemamo in lubčkamo in nekak vozimo skozi. Sama mislim, da ni za vse kriva B, da je pač zdej tako obdobje, ampak me moja mati skos spominja da to je zaradi B in jo revco čist ignorira in pol se men še B smili in se cele dneve samo lupčkam s temi mojimi otroki.. enkrat eno, enkrat drugo. user posted image

- B veselo raste, danes se je že nekajkrat obrnila iz hrbta na trebuh, potem pa jamra ker ji ne paše bit na trebuhu. Je pa mali angelček. Taka dobrovoljka, skos se smeje. Tri mesece je spala od 20ih do 4ih, zdej se pa že nekaj dni zbuja ob 22ih, enih, treh... ko novorojenček. Ima mal zmešan ritem. Pol pa včasih še M pride in imam eno na eni strani, drugo na drugi in ležim ko ena mumija na sredini. Oči ni dober. user posted image

- M ima še vedno pikice po obrazu, danes sva bili spet pri dermatologinji pa je spet eno drugo kremo napisala in kao eno dieto predpisala, ampak mislim da ni kaj dost na tem. Ona si pač rada pikice praska in pol si parkrat na dan vse lepo spraska in se zadeva ne pozdravi. Bom vidla kaj bo še s to kremo, če pa ne bo boljš bom pa zamenjala dohtarja....

Sonček a je L tut kej trmast?
Khurde kako pa I?
Ploha kaj pa Meta? Zanjo sicer ne verjamem ko je tok miren otrokuser posted image   Ja, bi pa blo fino da se dobimo. A gibigib že deluje? Pa če se bomo tam dobile bomo mogle letat okol po teh igralih. Men se ne da. Dej predlagaj kej z manjšim radijem gibanja, da se da iz sede vse čekirat.user posted image

Jest tut ful zaspana. Grem počasi... nočko!!

< Sporočilo je popravil Jancci -- 28.3.2011 21:49:38 >

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 158
28.3.2011 22:46:00   
rubica
 je bil krasen dan

sedaj sem pa izpolnila vlogo za vrtec za Saro in sem žalostna, kako hitro leti vse skupaj, sedaj se mi zdi da še hitreje kot v prvi porodniškiuser posted image .

zmatrana grem spat, lepo noč......

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 159
29.3.2011 9:26:27   
spetko
jutroo..
malo pred začetkom resnega dela da vas pozdravim in preberem..

na obali je leeepp sončen dan..in ta ura ki se je zamaknila nam nagaja ki se ne moremo navadit...tian kommaajj ustane zjutraj...prav ga je zmedla ta ura..

zvezdica...ja res leti čas..ko tudi jaz pomislim da samo še dobre tri mesece...
ojojoj..pozdravi se čimprej...pa da lepo začnete uživat pomlad...
kako je v službi?

marta82...hahahahah,..sem se nasmejala...smešni so tej naši otročki...
naši pa niso imeli ničesar..pa niti ničesar niso naredili za materinski danuser posted image user posted image  

farfalla...tudi pri nas je ta beseda nočem zelooo dostikrat izrečena...pa ne vem..a to imajo zdej kako obdobje trmarije al kako?...ker včasih je prav težko mu kaj dopovedat...

kiara24..super da se vam stanje izboljšuje...pa pridna Z ki pridno papa..:))

ronja..no samo da ste preživele..včasih se morajo navadit tudi da nas ni...da malo očkoti pomerkajo stvari..:)))

ploha,...joj..niti spočit se nisi mogla za prav ker si zbolela...upam da ti bo ratalo kaj kmalu..

jancci...ja očitno imajo vsi v tem času to neko obdobje trmarije in uveljavljanja svoje volje, pa seveda preizkušanje mej..
heheh..pomoje bom tudi jaz taka da bom cele dneve kr ljubčkala te svoje otroke, da ne bo kakšnih ljubosumnih izpadov pa da ne bo kdo se počutil odrinjen...
pa upam da dobro poštimate te pikice po obrazu..

meni pa je malo predaleč da se dobim v KR in v tem času...bom imela verjetno kaj več časa po juliju :))))

lep dan vam želim...

9.1.2009 ob 02.31 se nama je pridružil sonček Tian
10.7.2011 ob 00.50 pa še en sonček z imenom Gael

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 160
   [Brisano sporočilo]
29.3.2011 11:07:56   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu spetko)
  Neposredna povezava do sporočila: 161
29.3.2011 13:28:08   
kiara24
o Jancci- lepo da sis e nam malo javila.... super za vodico pa dopustek... jaz bi tudi šla pa ne vem kaj imam sedaj tole ****rijo skoz nekaj krvavim pa ne vem ali je to še vedno čišča ali je to že menstra ..... tako da ne bo še nič s plavanjem. Glede trme je pa tako sigurno ni samo zaradi B trmasta oz. svojgelava pri nas je bilo enako ko sem jaz dojila je ona k meni tišačla ali pa vragolije zganjala pa sem ji sedaj povedal da lahko takrat pač gledava TV ali pa bereva knjigice s epogovarjava pojeva letati pa ne morem za njo. Pri nas je tudi trma in uveljavljanje svoje volje samo včasih je čez mejo in potem sledi kazen!

Bili sva zuanaj danes sem spet ful leteča ker prodajava avto pa to in je pol bolj pestro. ČEz 14 dni dobiva že novega....

Pa čuden dan je vozijo gorzno... pa še moja mami je imela prometno nesrečo sem ful žalostna, samo na srečo je vse ok razen to da je psihično čist na tleh in raztrešečena amapk upam, da bo kamlu bolje in da jutri ne bo huje ker je ravno vanjo prletu kombi, tako da me malček skrbi....

Mi smo tudi že oddali za vrtec in sem dala kar za obe.

Kam greste uza prvega maja, mi iščemo kaj pametnega pa nič ni ali pa je fuuuul drago.

Telefon mi je crknil tako da sem ful izgubljena..... nč ne znam brez njega.

GibiGib že dela samo je razpon res velik in jih ne bomo mogle imet na očeh... pa baje hribčka ni več .

Šibam kosilo kuhat pol pa po Klaro pa mojmu na porti v službo....

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 162
29.3.2011 22:11:23   
Zvezdica
Sonček, k si tko lepo napisala;) se pokorno javljam.

Uglavnem, hvala za dobre želje. Sem že bolje, še vedno na AB ampak bolje. Skrajni čas je da naredim konec tem anginam (sem se odločila za odstranitev mandljev)

Srečanje,...mi bi tud prišli, sam kaj ko sem do pol petih v službi (tudi v petek BTW). Če naredite kakšno popoldansko srečanje prideva s P.

Bolančki....čimprejšnje okrevanje...mi smo končno ok (moram kr potrkat).. Tako, to je to. Šibam pod tuš, se še mal k mojmu stisnem in spat, ker je bil danes moj prvi dan po 10 dnevni odsotnosti in sem izčrpana.

Spetko, ja no kako hitro gre. Že veš kaj bo?

Lep večer še naprejuser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 163
29.3.2011 22:12:03   
Zvezdica
mene se tudi loteva utrujenost ali pa je preveč dela, pa še ta ura...user posted image

mene tudi ta ura zmede. Sam sem pa hvaležna za to, ker je toliko daljši danuser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 164
29.3.2011 22:13:12   
Zvezdica
. pa še moja mami je imela prometno nesrečo sem ful žalostna, samo na srečo je vse ok razen to da je psihično čist na tleh in raztrešečena amapk upam, da bo kamlu bolje in da jutri ne bo huje ker je ravno vanjo prletu kombi, tako da me malček skrbi...

Kiara za tvojo mamiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 165
30.3.2011 8:50:35   
kiara24
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica

. pa še moja mami je imela prometno nesrečo sem ful žalostna, samo na srečo je vse ok razen to da je psihično čist na tleh in raztrešečena amapk upam, da bo kamlu bolje in da jutri ne bo huje ker je ravno vanjo prletu kombi, tako da me malček skrbi...

Kiara za tvojo mamiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hvala.

No upam da bo potem boljš ko odstarniš mandeljne.....

Pri nas Klara sedaj hodi spat med 20.30 do 21tih ustane pa že ob 7mih, jao po tanovi uri tako da upam, da kamlu pridemo notri ker jaz nisem ne vem kolk naspana. Pa zjutraj imam same dirke, ko peljem Klaro v vartsvo.

Šibam, naštimat stavri ker grem v KR.

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 166
30.3.2011 12:38:57   
Ploha
A uhka neki sluzavga povem???? user posted image user posted image

POGREŠAM VAS!

Tud vse tiste, ki ne sodelujejo tuki več
user posted image

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 167
30.3.2011 13:25:35   
farfala
oooo, ploha, kako lepo!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jaz tebe tud pogrešam, si se nekam zresnila, odkar imaš možauser posted image user posted image

kiara, upam, da bo mama kmalu OKuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 168
30.3.2011 14:13:02   
krtekxx
Hoj, hoj...saj bi napisala kaj, ampak ne vem kaj. Nam se nič ne dogaja: jaz sem mal prehlajena (****-ti prehlad to sezono), BB je zjutraj 2x zakašljala in bo mogoče tudi prehlajena, fanta sta enako na speedu kot vedno, mož biciklari, jaz biciklarim.
Eto, kuča posao kuča....
Kiara, sej bo. Meni ti deluješ kot v enem krču, v katerem te vse preganja. Poglej Zalo, poglej Klaro, poglej pomlad zunaj...življenje je lepo!

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 169
30.3.2011 16:02:28   
sonček33
POGREŠAM VAS!

Ni vidt user posted image

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 170
30.3.2011 16:31:13   
Jancci
Evo babe, če kaj rabite...

http://privoscite.si
http://si.kolektiva.net/
http://www.kupujmo.si/
http://www.bigdeal.si/ljubljana
http://1nadan.si/ponudba/Ljubljana

Zdej grem pa palačinke delat!!! user posted image

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 171
30.3.2011 19:40:53   
Zvezdica

IZVIRNO SPOROČILO: Jancci

Evo babe, če kaj rabite...

http://privoscite.si
http://si.kolektiva.net/
http://www.kupujmo.si/
http://www.bigdeal.si/ljubljana
http://1nadan.si/ponudba/Ljubljana

Zdej grem pa palačinke delat!!! user posted image

vse že zjutraj naštudiram...pol pa zamnjka časa:):):)

i belive i can fly....

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 172
30.3.2011 19:42:47   
Zvezdica

IZVIRNO SPOROČILO: Ploha

A uhka neki sluzavga povem???? user posted image user posted image

POGREŠAM VAS!

Tud vse tiste, ki ne sodelujejo tuki več
user posted image

lepo si tole povedala...sluzav ampak lepouser posted image enako
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sicer pa ja enako...pa tolk mal sodelujem sam kaj ko pridem dam poznouser posted image no ne danes smo se imeli prav fino, smo šli po službi na kosilo...uživali...mah super dan je bil:)

i belive i can fly....

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 173
31.3.2011 8:51:48   
kiara24
IZVIRNO SPOROČILO: krtekxx

Hoj, hoj...saj bi napisala kaj, ampak ne vem kaj. Nam se nič ne dogaja: jaz sem mal prehlajena (****-ti prehlad to sezono), BB je zjutraj 2x zakašljala in bo mogoče tudi prehlajena, fanta sta enako na speedu kot vedno, mož biciklari, jaz biciklarim.
Eto, kuča posao kuča....
Kiara, sej bo. Meni ti deluješ kot v enem krču, v katerem te vse preganja. Poglej Zalo, poglej Klaro, poglej pomlad zunaj...življenje je lepo!

v kakem krču.... user posted image

v gl. mi smo včeraj uživali zunaj 100 na uro.... klara je zdej kar skoz brez leničke, samo v varstvu jo ima k tam noče lulat v kahljico no saj tudi to bo. Zdej je že sezona za vrt in včeraj sem prebila ful časa v njem posadila čebulo, česen, krompir, posjala korenje, petršilj, solatko.... tako da že raste, danes pa še ostale stvari....

V gl. iščeva nekaj pametnega za 3 do 4 dni tam okrog prvega maja, me prav zanima če bova kaj najdla, bolj zaradi Klare kot naju.... no tudi nama se bo prilegel dopustek oz. odklop.

Šibam.

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 174
31.3.2011 13:22:03   
nina166
Dan!

krtekxx čimprej se pozdravi user posted image  Pri nas je tudi nekaj podobnega...jaz kar zlo prehlajena, tud daše se nekaj loteva user posted image  pa sem že mislila da bo konc teh viroz user posted image

Pijem kavo...da me malo zbrihta. Popoldan pa mamo predstavo v vrtcu...komaj čakam da vidim kaj bodo pokazali ko se tako trudijo...pa nič noče povedat kaj bodo delali user posted image

Grem...lepo se mejte

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Družinski sestanek - Družinske novoletne z...
S pomočjo družinskih sestankov se bo otrok naučil dveh pomembnih življenjskih lekcij - kako predstaviti svoje ideje in ž...
Ideje za družinsko silvestrsko noč
Nikar se ne mučite z dopovedovanjem, da je novoletna zabava šele zvečer, temveč nestrpno energijo otrok uporabite pri pr...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?