ronja
|
Niia in Ronja za tetice 2be. Je fino bit tetica. Ja, saj sem že tetka - lubijev brat ima že 2 fanta, tako da imam dva luštna nečaka. Sicer se ne vidimo veliko, ker pač živijo v Avstriji in baje nekateri tega ne štejejo, ker pač nista z mano v sorodu, ampak zame sta onadva moja nečaka in ju mam rada, pa če kdo to šteje. al pa ne . Onadva pa reveža itak nimata izbire, ker sem njuna edina teta - ona je edinka, on in lubi sta pa tudi edina brata (vsaj da bi mi vedeli za to ). Ampak je vedno fajn postat še 1x teta. Pa s temi se bomo verjetno več videli, vsaj dokler bojo živeli tu (nekaj brat sanja, da bo nekoč šel ven delat, itd... pa si vse skup ful izi predstavlja, da je to najlažje, ko maš male otroke ... bomo videli, kako bosta razmišljala, ko jih bosta dejansko imela, hihi ). No, v vsakem primeru, sem vesela, da dobim še prdvidoma nečakinjo . jancci, če ni bilo nobene spremembe v zadnjem času, ima mogoče tisto fazo, ko imajo more, ker morajo predelat občutek groze, ki ga v normalnem življenju ne morejo, ker se jim pač nič groznega ne dogaja. Baje da je to normalen razvoj možgan, je pa ful hudo videt otroka, ki se ti v joku zbudi. Na srečo pri mojih puncah to ni bilo zelo izrazito in ni dolgo trajalo, sem pa takrat tudi jaz spraševala okoli, kaj bi lahko bilo, pa sem nekje zasledila en precej logičen odgovor na to temo, mislim, da od Juula, kjer ga je ena isto spraševala. Res pa da pri nas ni bilo to vsak dan, pa v gl. samo ponoči, pri dnevnem spanju pa ne. Ampak to je lahko različno od otroka do otroka. Kaj sicer je pa čisto normalna - mislim, se normalno vede, ne me narobe razumet zvezdica, za diplomo! Sem čisto spregledala, oprosti. NO, bolje ikad nego nikad .