|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2009 3.del
26.9.2011 17:56:07   
marta82
Danes se je babica "izprsila" in je Tinej na novo obut...mu je kupila superge, jesenske čevlje pa še gumjeste škornje je gratis dobil (akcija 2+1).user posted image

user posted image za bolančke.

BE NICE!
I could be your boss someday.

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 1201
26.9.2011 18:02:03   
sonček33
Farfalca, ma kako lep je. kakšna fajn čupca.

mi kar ok. lovro je smrkav, ampak to paše k jeseni :)

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 1202
26.9.2011 18:27:01   
khurde
farfala, kok sta luštna, sploh S ma super frizurco user posted image

tko. naredila. zdele sem v 9 dnevih naredila 4 izpite, pri enem moram še seminarsko poslat, da mi vpišejo oceno, enega imam v četrtek, pa pri tretjem moram še eno analizo naredit. do petka vse to, da se lah naprej vpišem, pa še to mi bo en preveč manjkal in bom mogla prošnjo oddat. sem bila danes na sestanku s prodekanjo in je rekla, da imam fajn šanse, da mi odobri. upam, da res. pa še rekla mi je, kako zaboga sem se spravila tok težke predmete za izbirne jemat, da bi mi trenutno bolj fajn prišlo, če bi vzela one, k praktično nič ni treba naredit, sam neki v zrak gledaš... mah, sam za npr. internetno stran postavit ne rabim na faks hodit, to se lah sama naučim in mam raje kakšno zadevo, k mi je bolj zanimiva...

no, še to speljem, pol bom pa dol padla in spala, pa spala, pa spala, pa spala... k tale moj tempo zadnje čase je tumač user posted image

If you're too open-minded, your brain will fall out.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1203
26.9.2011 18:32:35   
marta82
Farfalca oba tvoja fanta sta prava frajerja. Lušna.user posted image

Khurde bravo za izpit!user posted image

BE NICE!
I could be your boss someday.

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 1204
26.9.2011 19:34:36   
Zvezdica
khurde, ko si pridna. čestitke :)

Farfala, S je pa tako cortkan:)

Sonček, kako je v službi, kok stare pa letos učiš? So luštni?

Niia, vem kako je , pri nas skoz neki kašlja tamalček. Se je pa končno spet privadil vrtcu in je super. Danes je že na vratih razlagal, da je plaval z rokavčki, smo čez vikend uživali v atlantisu in se je imel noro dobr.

Jancci, orenk punca je že, 9 m? kdaj je šel čas?

Spetko, user posted image za streho. Pridni ste. Zdaj pa naprej, ne glede koliko vložite je za vedno vašeuser posted image

Nič, grem, tamala dva full pogrešata, jast pa tako nobenga časa nimam:(

papa

i belive i can fly....

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 1205
27.9.2011 17:49:50   
ronja
Čestitke za izpite!

Ker so od mene zadnje čase vedno neke slabe novice - a vam povem eno lepo? Zdaj, ko lahko okoli razglašam (prej preverila, so meli v petek nsuser posted image ) teta bom, teta bom, teta bom, teta bom!!!! Kaj sem jaz vesela!!!user posted image user posted image user posted image Aprila, začetek. Ne bom mogla kaj dosti stvari posodit zgleda...

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1206
   [Brisano sporočilo]
27.9.2011 21:36:39   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 1207
27.9.2011 23:06:49   
spetko
khurde pridna si res...pohvalno...

farfala...kakšna lepotkota imaš res...kero dobro čupco ima tamlajši..

jancci...super punca že..in že 9 m...pikapoke da se čimprej pozdravite..

zvezdica...super da mu je bolše zdej v vrtcu...in hvala..res je ..sedaj vse kar damo je za vedno za nas..:)))...
to pa je res da ob takem tempu je vedno manj časa za naše štručke da se jim 100% posvetiš...

marta82..pridna babica...mi pa moramo tudi it kupit še vse jesensko/zimske obleke ker je vse prerastu...

ronja in niia čestitkee...

tukaj pri nas na obali je še vedno zelooo vroče čez dan...a je pri vas tudi??...mislim to je noro...konec septembra in danes je bilo 30 stopinj...kdaj bo konec ker se mi ne da več..:)))..

v uglavnem ...pikapoke za vse prehlajene, bolne...

9.1.2009 ob 02.31 se nama je pridružil sonček Tian
10.7.2011 ob 00.50 pa še en sonček z imenom Gael

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1208
28.9.2011 9:02:26   
ronja
. Ko sem bila nazadnje tam so bili še dovoljeni, sedaj pa ni šans.

Zdaj je ravno velik naval viroz, mogoče zato... Upam, da bo aprila boljše, hehe. Saj jima ne mislim viset tam, vsaj čestitat bi pa prišla, ker je lažje tam kot pa da ti potem ljudje domov hodijo...

Sicer je pa Lejli ponoči zakuhala. Včeraj je bila še čisto ok, edino malo mi je bilo sumljivo, da je hotela že ob 20h spat (sicer ne gresta spat pred 21to). Ampak sem mislila, da so se z babi znorele na igrišču... NO, potem pa ob 23h jok in stok, mala je mela več kot 38°C, zdaj zjutraj je precej boljša, ma še 37,4, ampak je dobre volje in nič ne kašlja; tavelika je ok.
Zato sem danes taveliko propisno vprašala, če bi šla ona v vrtec - ker bom itak doma zaradi Lejle, ki je bolna, ona si pa lahko izbere. In ona si je prvič v življenju rekla, da bi šla v vrtec! Sem fuuuuul vesela!

(odgovor članu spetko)
Neposredna povezava do sporočila: 1209
28.9.2011 10:10:15   
khurde
punce, hvala user posted image evo, zdele dobila mejl, da imam še eno zadevo zaključeno user posted image jutri še en ustni izpit, vmes pa še en film pogledam in zanaliziram, pa bo. upam user posted image

ronja, super za malo user posted image in upam, da se še ta manjša hitro pozdravi in da gre lepo mimo

pri nas je I imela zdele laringitis. tri dni nazaj je zvečer malo čudno pokašljevala, k sreči ni bilo nobenega napada, pa hripava je ornk. vročine pa nič. ampak smo danes do pol desetih spali, ker je bila ponoči več kot eno uro z mano za mizo, "brala" svoje revije, da sem lahko eno seminarsko zaključila user posted image k spat pa en obdobje ni mogla, je kašljala, ampak k sreči že bolj produktivno

pa obema (tudi niii) čestitke za tetkarstvo (čeprav pri tem nista imeli kaj velik, ampak je vseeno fajn user posted image )

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 1210
28.9.2011 10:48:12   
farfala
Hvala!user posted image user posted image Meni je tudi všeč čupa, ampak zbiram pogum, da ga odpeljem k frizerju, bo bolj praktično sedaj, ko bo začel počasi nositi kapo.

Khurde, bravouser posted image .Pridna si in pametna tudi, da ti v tako kratkem času uspe narediti toliko, in to ob 2 malčkih!Super, resuser posted image

Teti, čestitkeuser posted image Moj najstarejši nečak jih ima že 20, se spomnim, ko sem mu še plenice menjavalauser posted image user posted image zdaj ga pa skoraj  nič ne vidim več, ptiček bo počasi odletel iz gnezda.

spetko jaz bi vedno imela tako toplo vremeuser posted image , uživaj, ko še ni burje

marta, to pa je super babicauser posted image Mi tudi  potrebujemo jesensko obutev.Vsi.
A si kaj videla mimi? Kako se imajo oni?

ploha, kaj počneš?

Mi smo si že pekli 1. kostanjeuser posted image Hmmm, dobri

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 1211
   [Brisano sporočilo]
28.9.2011 21:45:24   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 1212
29.9.2011 9:54:52   
Ploha
http://24ur.com/novice/slovenija/umrl-lojze-slak.html

no, evo danes si, jutri te ni...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1213
29.9.2011 10:00:16   
Ploha
http://www.youtube.com/watch?v=0uCLx522b9c&feature=related

prav škoda ga je user posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 1214
29.9.2011 10:15:33   
khurde
uf, škoda, meni je bil ta stric fajn  sem ga enkrat na rock otočcu ujela, je pred siddharto nastopal, je bil gost presenečenja tisto leto in s(m)o vsi pod odrom z njim peli v dolini tihi. je bil tok ganjen, da je kar mal zajokal. je na youtubeu posnetek, poiščem kasneje.

farfala, hvala. dons sem že od polnoči pokonc user posted image sam še zaključek napišem, pa grem v lj. pomoje mi je prvič v lajfu uspel v eni noči seminarsko napisat, pa da ima 3000 besed in vsaj 15 različnih virov user posted image no, če me ne bi zanimalo (človekove pravice), če ne bi skor na pamet pisala, k poznam področje in če ne bi imela vse literature že doma + vedela, kam na netu za ostalo gledat, mi ne bi ratal...

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 1215
29.9.2011 10:19:39   
khurde
zvezdica, čestitke še tule! sem ravno videla, da si diplomirala, bravo!

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 1216
29.9.2011 12:01:01   
rubica
Čestitam vsem za vse dosežke!!! BRAVO user posted image user posted image
Farfala 2 prekrasna fantiča imaš, S ma hudo čupo ne ga strišt user posted image

Ali bi šla katera jutri dopoldan v ZOO, jaz grem z obema, je še za izkoristit sonček user posted image , če sa nam še kdo pridruži?

< Sporočilo je popravil rubica -- 29.9.2011 12:02:37 >

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 1217
29.9.2011 20:18:48   
Jancci
user posted image user posted image user posted image Zvezdica!!!!!!!

user posted image Niia in Ronja za tetice 2be. Je fino bit tetica.user posted image

M se zadnje čase večkrat zbuja in vedno ful joka. Ponoči se vsaj 2x zbudi in ful joka in zjutrajtudi joka. Tudi ko spi čez dan se največkrat zbudi v joku. Pa itak pol rabi pol ure da pride k sebi. Mela je tut nekaj vročino, pa kri je dala in ima hemoglobin spet nizek (105) in je dobila sirup (ferum lek 3 stekleničke). Ne vem kaj ji je, pa nič kaj ne pove. user posted image user posted image Kaj bi lahko naredila da ji bo lažje??

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu rubica)
Neposredna povezava do sporočila: 1218
29.9.2011 21:39:56   
Ploha
farfala: boh vari, da S ostrižeš, nikar, je tako fejst s tole čupco!! Res nikar!

zvezdica: čestitke za diplomco!

tetice, čestitam, jaz ne vem kdaj bom, če sploh bom....

gledam ljubezen na seniku, ma skor sem se zjokala, ker en tip ni dobil nobenga pisma, je imel prav solze v očeh in cmok v grlu,..user posted image

tako, drgač smo pa še vedno v krompirju, M&m sta super pridni, z občasnimi izpadi, očitno to paše k otroštvu in sestrskemu prerekanju...

tako...se še kaj javim....

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 1219
30.9.2011 7:04:57   
krtekxx
Jancci, sicer ne vem, kako joka, ampak a ko joka npr. ponoči, a je pri sebi ali v bistvu še spi? Če spi, potem jo je treba čimnežneje zbudit (ji daš kaj pit,...). naš ta velik je od rjstva BB ene 2 leti jokal skoraj vsako noč. Najprej je bila za vse totalna groza, potem smo se tega navadili, ga zelo rutinirano in v kratkem času zbudili in spali dalje...no in potem je nehal jokat. Se pa nikoli nič ni spomnil.
Meni mal manjka spanja v kosu. Ta teden sta se BB in ta velik kar naprej nekaj zbujala, danes ponoči ob 23h pa je BB bruhala v spanju, potem do konca še budna. In sem si rekla - evo, pa bom spet doma...no, saj že dolgo nisem bila. Pa hoče sama pospravit bruhanje, začne klepetat...vsa vesela mi čez pol ure reče, da bi kosmiče jedlauser posted image Potem sva šle spat in zjutraj normalno v vrtec. Najbrž ni kaj hudega. Bom pa kako kavico več, pa bo.
lepo se imejte (sorry, ker nič ne odgovarjam, komentiram, ampak se mi zdi, da je ta lajf ratal en hiter šprint).

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 1220
30.9.2011 8:31:59   
ronja
Niia in Ronja za tetice 2be. Je fino bit tetica.

Ja, saj sem že tetkauser posted image - lubijev brat ima že 2 fanta, tako da imam dva luštna nečaka. Sicer se ne vidimo veliko, ker pač živijo v Avstriji in baje nekateri tega ne štejejo, ker pač nista z mano v sorodu, ampak zame sta onadva moja nečaka in ju mam rada, pa če kdo to šteje. al pa neuser posted image . Onadva pa reveža itak nimata izbire, ker sem njuna edina teta - ona je edinka, on in lubi sta pa tudi edina brata (vsaj da bi mi vedeli za touser posted image ).

Ampak je vedno fajn postat še 1x teta. Pa s temi se bomo verjetno več videli, vsaj dokler bojo živeli tu (nekaj brat sanja, da bo nekoč šel ven delat, itd... pa si vse skup ful izi predstavlja, da je to najlažje, ko maš male otrokeuser posted image ... bomo videli, kako bosta razmišljala, ko jih bosta dejansko imela, hihiuser posted image ). No, v vsakem primeru, sem vesela, da dobim še prdvidoma nečakinjouser posted image .

jancci, če ni bilo nobene spremembe v zadnjem času, ima mogoče tisto fazo, ko imajo more, ker morajo predelat občutek groze, ki ga v normalnem življenju ne morejo, ker se jim pač nič groznega ne dogaja. Baje da je to normalen razvoj možgan, je pa ful hudo videt otroka, ki se ti v joku zbudi. Na srečo pri mojih puncah to ni bilo zelo izrazito in ni dolgo trajalo, sem pa takrat tudi jaz spraševala okoli, kaj bi lahko bilo, pa sem nekje zasledila en precej logičen odgovor na to temo, mislim, da od Juula, kjer ga je ena isto spraševala. Res pa da pri nas ni bilo to vsak dan, pa v gl. samo ponoči, pri dnevnem spanju pa ne. Ampak to je lahko različno od otroka do otroka. Kaj sicer je pa čisto normalna - mislim, se normalno vede, ne me narobe razumetuser posted image

zvezdica, user posted image za diplomo! Sem čisto spregledala, oprosti. NO, bolje ikad nego nikaduser posted image .

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 1221
30.9.2011 8:52:09   
khurde
dons ma pa moj pob rojstni dan user posted image

jancci
, I je čas nazaj se parkrat tko jokala, je živo sanjala, enkrat, da jo je avto povozil in je v spanju po postelji norela. še dons se to spomni.

zdele me I riše... tko prav... tuki maš roko (eno), glavo, joške user posted image , obraz, lase. pa en krog s kupom črt ven pride user posted image

včer nardila, sam še vpisat mi vse morajo.

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 1222
   [Brisano sporočilo]
30.9.2011 16:25:26   
Brisani uporabnik

(odgovor članu khurde)
  Neposredna povezava do sporočila: 1223
30.9.2011 18:19:40   
farfala
dons ma pa moj pob rojstni dan user posted image

saj ne morem verjet, 1 leto je že minilo al kaj?user posted image

Vse najboljše!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 1224
30.9.2011 18:57:02   
farfala
jancci včasih lahko pri otrocih slabo spanje povzroči tudi bolezen

Mogoče ti ta članek kaj koristi:
http://babybook.si/otrok/razvoj-otroka/strahovi-pri-otrocih/nocni-strahovi-=-nocne-more-=-nocne-groze.html

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 1225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Kakšna je zdrava navezanost otroka in star...
Z dr. Gordonom Neufeldom, svetovno priznanim strokovnjakom na področju zgodnjega razvoja in otroške psihologije smo govo...

Koliko boste letos zapravili za darila?
Spark

manj kot 50€ (38%)

50€- 80€ (19%)

80€-100€ (14%)

100€-130€ (9%)

več kot 130€ (21%)

Število vseh glasov: 357

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!