Najki
|
Cer! Malo se javljam, da sem se ziva. Danes smo prisli z morja, vreme je bilo fantasticno, voda tudi. Mi ni zal, da sem ga zrihtala tik pred zdajci. V torek gremo pa po Transilvaniji, tko da jutri samo peremo in pakiramo, ker gremo mogoce ze v ponedeljek ponoci. JM ima ze ene 2t grd impetigo. Zacel se je z dvema ranicama vsako na svojem koncu, ki sta izgledali kot odrgnini, samo se nista celili. Po skoraj tednu sta se pa razpasli in je ze ves v kraterjih . V pon. ima kontrolo, bo najbrz dobil oralne AB, ker krema ne pomaga dovolj. Se mu je pa na morju kozica z lulcka koncno odvihala, prej je bila polovica se zalepljena, zdej je slo pa koncno dol. Z nocnimi plenicami je pa tako. Nekaj tednov so bile suhe in smo dokupili podloge in ga imeli vec kot teden brez plenic, ma se je prav vsako noc polulal. V plenice pred tem pa ne... Tako da je spet na nocnih plenicah, dokler ne bomo spet doma za nove eksperimente. Dobil je javni vrtec, takoj se je vzivel, ze prvi dan je po dveh poskusnih urah ostal poln delavnik s spanjem, kosilom, vsem. Torej smo imeli 2 uri uvajanja . Nas mali fantek odrasca smrc... Lien vrtca ni dobila in se vedno nismo pogruntali kako bomo krpali do moje porodniske in mamine penzije. Jo hocejo do konca leta se pogodbeno za poln delavnik, jaz pa konec septembra koncam porodnisko in nova zacne zacetek januarja... Mi jo je pa zal mucit z uvajanjem v privat vrtec ipd. za tako kratek cas. Sicer pa mala pridno raste, komandira, hodi ob opori, dopolnila je pa 10m. Z bratcem se vedno vec zaigrata skupaj, on kobaca za njo tudi celo uro, skupaj se gonita naokoli na avtockih poganjalckih, kregata za igracke ipd. Za tretjega upam, da izvem spol konec septembra. Zaenkat je zacel brcat (19t) in pocasi se pojavljajo prve nosecniske tezave - cuka kriz, razstelana medenica, racanje, neravnotezje,... Aha pa navadna viroza me spravi v posteljo z bronhitisom... Sicer pa vsi smrkamo, moram ujet ksno akcijo imunoglukana 2+1. Najbrz se spet nekaj casa ne bom javila, bo kar razgibano, bom pa naslednjic probala ksne slikice nalimat. Nocka in ostanite zdrave ve in vasi malcki !