|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2009 3.del
16.9.2011 14:16:50   
sonček33
waw PIŠE SE user posted image

kako ste? ene kofetkate in to podkrinkouser posted image , bo khurde hudauser posted image  Jaz itak ne bi prišla, ker se mi niti pod razno ne da vozit z avtom..sploh ne proti LJ. Sem čudna?

jancci, luštni pupi. Meni so kratki lasje itak zakon. Služba pa fajn. Novo leto, nov zagon. Učenci gut.

naš L. pa je morad malce bolj redobljuben...psopravi cevlje/copate ko se sezuje, no to je pa tudi vse user posted image  

A niso  fajn dnevi. za akcijo. za na polje. idealka.
čez vikend pikniki, drug teden bo pa zima, gremo pa  smučat.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 1176
16.9.2011 18:59:45   
marta82
Glede las...mojemu ni bilo ravno vseeno, ko jih je izgubil (ker je bil tudi brez obrvi, trepalnic in drugih dlak, se je videlo, da je to zaradi bolezni in to ga je "motilo", da so ga gledali z nekim usmiljenjem).

Uvajanje...prvo leto je bil v vrtcu, kjer sem delala (v isti stavbi, v šoli), že prvi dan sem ga pred službo oddala in po službi prišla iskat. Sedaj je začel v domačem kraju. Mož ga je prvi dan peljal, zrihtal si je prost dan, 5 min joka in ni hotel noter, potem se je zaigral in mu po 15 minutah rekel "pa pa ati". Ponj sva šla po spanju. Nisem neki pristaš predolgega uvajanja in "poslavljanja". Tako kot povsod pa tudi tu obstajajo izjeme in seveda otroka, ki je zelo navezan na mamo ne moreš prvi dan " na silo" pustit tam.

BE NICE!
I could be your boss someday.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1177
16.9.2011 23:20:08   
Ploha
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

A niso  fajn dnevi. za akcijo. za na polje
. idealka.
čez vikend pikniki, drug teden bo pa zima, gremo pa  smučat.

user posted image user posted image user posted image user posted image ma kaj super, več kot super, to je moja prva in zadnja misel dneva, kaj mamo pa jutr za delat na polju? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1178
18.9.2011 0:08:26   
Najki
Cer!

Malo se javljam, da sem se ziva. Danes smo prisli z morja, vreme je bilo fantasticno, voda tudi. Mi ni zal, da sem ga zrihtala tik pred zdajci. V torek gremo pa po Transilvaniji, tko da jutri samo peremo in pakiramo, ker gremo mogoce ze v ponedeljek ponoci.

JM ima ze ene 2t grd impetigo. Zacel se je z dvema ranicama vsako na svojem koncu, ki sta izgledali kot odrgnini, samo se nista celili. Po skoraj tednu sta se pa razpasli in je ze ves v kraterjih user posted image . V pon. ima kontrolo, bo najbrz dobil oralne AB, ker krema ne pomaga dovolj.
Se mu je pa na morju kozica z lulcka koncno odvihala, prej je bila polovica se zalepljena, zdej je slo pa koncno dol.
Z nocnimi plenicami je pa tako. Nekaj tednov so bile suhe in smo dokupili podloge in ga imeli vec kot teden brez plenic, ma se je prav vsako noc polulal. V plenice pred tem pa ne... Tako da je spet na nocnih plenicah, dokler ne bomo spet doma za nove eksperimente.
Dobil je javni vrtec, takoj se je vzivel, ze prvi dan je po dveh poskusnih urah ostal poln delavnik s spanjem, kosilom, vsem. Torej smo imeli 2 uri uvajanja user posted image . Nas mali fantek odrasca smrc...

Lien vrtca ni dobila in se vedno nismo pogruntali kako bomo krpali do moje porodniske in mamine penzije. Jo hocejo do konca leta se pogodbeno za poln delavnik, jaz pa konec septembra koncam porodnisko in nova zacne zacetek januarja... Mi jo je pa zal mucit z uvajanjem v privat vrtec ipd. za tako kratek cas. Sicer pa mala pridno raste, komandira, hodi ob opori, dopolnila je pa 10m. Z bratcem se vedno vec zaigrata skupaj, on kobaca za njo tudi celo uro, skupaj se gonita naokoli na avtockih poganjalckih, kregata za igracke ipd.

Za tretjega upam, da izvem spol konec septembra. Zaenkat je zacel brcat (19t) in pocasi se pojavljajo prve nosecniske tezave - cuka kriz, razstelana medenica, racanje, neravnotezje,... Aha pa navadna viroza me spravi v posteljo z bronhitisom...

Sicer pa vsi smrkamo, moram ujet ksno akcijo imunoglukana 2+1.

Najbrz se spet nekaj casa ne bom javila, bo kar razgibano, bom pa naslednjic probala ksne slikice nalimat.

Nocka in ostanite zdrave ve in vasi malcki user posted image !

"Na svetu je samo en najlepši otrok in vsaka mama ga ima."

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 1179
18.9.2011 7:15:52   
Zvezdica
O najki lepo da is se oglasila:)
Dobre ste, da imate tako majhne otročke pa enega za drugim. Jaz ugotavljam, da komaj shendlam oba (pa je ta velik res cuker in priden).

Srčevalke, sem vam kar fouš, sam nei zadnje dni, tedne...časovno ne znese. Verjetno se slabo orgniziram,... kaj pa vem.

Nič, pozdravit sem vas hotla, P že dirigira kaj bo zajtrakoval, tako da lahko rečem sam uživajte danes ko bo še sonček :=)

i belive i can fly....

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 1180
18.9.2011 15:37:37   
Jancci
Khurde user posted image za izpi! A se čmo ta teden en dan dop. dobit na kavici? Pomožnosti v KR??user posted image + seveda vse ostale k mate čas. Četrtek v tušu? Ob 9h?

Včeraj smo šli na izlet v belo krajino. je kolega kupil eno staro kmetijo in zdej rihta, pa smo malo pomagali, pol smo se pa v kolpi kopali. Ne mores vrjet kok je se topla. 24stopinj ma baje!?user posted image Danes malo kolesarili, zdej pa počivamo. Otroke odpeljala ata in babi.user posted image

M moram nabavit mal cunj, ker je omara prazna. Kak nasvet? Kje naj kupim sp,. majice? Sem ji prejšnji teden kupla čevlje, ene pumice v jello (44evro) in ene ski butske goretex lanski model 40 evro). Ji je čez poletje zrasla noga iz 23 na 25!!! A je to mogoče?? Butske sem vzela kar st.26.

Pri nas se nic ne premika glede hišiceuser posted image . Sem mojga zadnjič spraševala kakšne ma plane. glede tega.. je reku, da gremo čez 3 teden v Tunizijo, dec, na ski opening, januarja smucat v francijo.... za naprej pa še ne ve. Tok o naši hišici. Še naprej lahko samo sanjam.... Super. user posted image No ja, sam da smo zdravi!!user posted image

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1181
18.9.2011 17:05:08   
Ploha
medveda danes ni, nekje pomaga silirat in sm mela v planu da ju peljem v ZOO...pa se meta zbudi, zelooo pozno, 11.15 in mi začne jamrat, da jo ušes boli, ma super, res...tako da sem napravla in zrohtala otroke in smo šle v dežurno kaj pa smo htele...

pol smo šle še atija pogledat kako napredujejo, za par minut, pa ene roladice smo nesle, zdej se pa ena v postlc igra, meta na kavču spi, mene pa tudi bolezen hvata pomoje, ker me vsa koža boli, švoh sm...

no pa če po pravici povem, prav paše kak tak počivačniški in cartalni dan...

v bajti je naravna katastrofa, pa še povečuje se...nism aklih ampak danes imamo pa prav svinjsk...UPAM, da ne bo koga blizu....

tako, drgač pa posiliral smo...za 1 leto smo rešeno, no zdej bo treba še vsak dan en voz za futr nažet, da majo frišnga, zdele ga je glih tast prpelu...

za današnje oz. nočne nalive smo bojno opremljeni (Beri: take podolgovate vreče, nafilane s peskom, da bomo krompir in skladišča zametal)...da ne bo spet not tekl...lansko leto na ta dan so bile prav tako take nevihte - 4 mrtvi...user posted image

drgač pa nimam kej jamrat, ker nam je prav super, no izpadov ihte pa trme ne bom spljoh komentirala. user posted image

zdej se grem pa svalkat po kavč user posted image

jancci: dej deu ene 2 okol kepe! user posted image

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 1182
20.9.2011 13:08:35   
Jancci
A se čmo ta teden en dan dop. dobit na kavici? Pomožnosti v KR?? + seveda vse ostale k mate čas. Četrtek v tušu? Ob 9h?

Ne morem vrjet kakšno navdušenje!!!!??? Bo pa fletno tole srečanje. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ploha a ste preživeli nalive?? Kako kej vrtec?

< Sporočilo je popravil Jancci -- 20.9.2011 13:09:34 >

Tako drobcene ročice,
(P Brown)

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 1183
20.9.2011 20:13:54   
krtekxx
Oj, saj vem, da načeloma ne zanima nobene, mogoče Sončka, ampak vseeno: to smo se šla v soboto http://www.tkokranj.si/reportaze/sobotni-i-seminar-ucenja-tehnike-z-mojstri-na-krvavcu_2.html

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1184
21.9.2011 8:00:15   
sonček33
Krtekxx, dve bejbi? face! noro! a je bila uživancija? zdaj boš pa zvozila vse, k si trike naštudirala. cena?
PS  - huda postavca! zakon mami treh mulcev si.

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 1185
21.9.2011 10:21:13   
krtekxx
Sonček, če misliš cena seminarja - all inclusive (malica, kosilo, žičnica, vodenje) 30 EUR. A ti sporočim, ko bo naslednjič?

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1186
21.9.2011 10:22:18   
krtekxx
Sonček, a misliš cena seminarja? All inclusive (malica, kosilo, žičnica, vodenje) 30 Eur. A ti sporočim, ko bo naslednjič?

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1187
21.9.2011 21:47:35   
Ploha
krtekxx: sm jst tud pregledala, luštne slikce, pa fajn opis, je mogl bit pa res luštn, no sej na krvavcu je zmerrrrrr luštn!!!  user posted image

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 1188
23.9.2011 20:11:10   
sonček33
Q: 1. A imate otroke nezgodno zavarovane?
    2. Imate zanje kakšno posebno varčevanje?

MI doma. Mali zbolel. SE crkljamo.

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 1189
24.9.2011 17:21:19   
krtekxx
Sonček, mi nimamo otrok zavarovanih. Meni se zdi to zavarovanje izi money za zavarovalnico. Da dobiš nekaj deset centov za dan gipsa ali podobno??? Varčujeva oba vsak zase, vendar ne namensko za otroke, saj težko prideš do tega denarja, ko ga rabiš. 

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1190
24.9.2011 22:02:47   
spetko
'večer...

o neki pa se je govorilo...:))...

kaj pa je s temi srečanji...lahko bi kdaj naredili tko kot smo zadnjič bili v KR v lepem številu...da pridemo tudi me primorke..:)))..zdej dokler sem še na porodniški...:)))

ja to ti dam prav zvezdica..da svaka čast tistim ki imate tko več kot 2 otroka in z manjšo razliko...oz. še posebej tiste mamice ki imajo dvojčke...uau...

najki...čimprej se pozdravte...

sonček...sama delam v zavarovalnici...in nimam nezgodno zavarovanih otrok...varčevanje pa imam...sicer pa upam na najboljše čez 15let..:))))...in seveda tko kot je rekla krtekxx..tudi tko imam varčevanje posebej..brez kakih naložb...
pa tudi vi se čimprej pozdravte...

krtekxx super slike ..ti pa se še bolje izgledaš..:)))

mi bom najbrž drug teden pokrili hiško...juhej..:)))...ampak zdej pa bo šele šel denar in ne bomo videli ničesar kam gre..ampak upam da nam rata vse kot imamo v zamislih..

zdej pa grem še plačat položnice in direkt v horizontalo...

lep večer še naprej...

9.1.2009 ob 02.31 se nama je pridružil sonček Tian
10.7.2011 ob 00.50 pa še en sonček z imenom Gael

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 1191
25.9.2011 8:10:11   
marta82
Sonček nimam nezgodnega zavarovanja za Tineja, niti nimam posebej zanj varčevanja. Ko se nam malo finance poštimajo imam namen začet varčevat nekaj, kar bo namenjeno njemu, vendar verjetno ne bo namensko oz. v njegovem imenu.

BE NICE!

(odgovor članu spetko)
Neposredna povezava do sporočila: 1192
25.9.2011 19:44:56   
sonček33
Hvala za odgovore.

marta, a je Pikin festival zanimiv za naše škrate? mi bi šli, pa smo .... kdo ugane kaj?

Lep teden vam želim.
jaz za nas držim pesti, da bomo cel teden v vrtcu. Se je že začelo. Vsak teden kakšen dan ali dva doma. Adijo pamet.

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 1193
25.9.2011 21:19:19   
Jancci
Sonček user posted image user posted image user posted image user posted image za L!! Jest sem malmislila zavarovat, pa se nisem odločila. Sicer pol mojih kolegic dela na kaki zavarovalnici, ampak vseeno nisem. Moja sestra je svojo zavarovala pri ZM, čeprav ona dela pri AS. user posted image Posebnega varčevanja nimamo. Varčujem že od prej pa nekak se mi zdi da bo to nekoč zanju.

Krtekxx user posted image user posted image user posted image tvojim fantom za osvojene vrhove!! Face ste!

Kiara lepe rožice. Vse ste lepe rožice. user posted image

Mi smo bili danes na Krvavcu. Majo adrenalinski park. Otroci so bili pridni, M fuul veliko hodila. Fletno!! Tale september je res super!!!

Tako drobcene ročice,
(P Brown)

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1194
25.9.2011 21:30:06   
marta82
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Hvala za odgovore.

marta, a je Pikin festival zanimiv za naše škrate? mi bi šli, pa smo .... kdo ugane kaj?

Lep teden vam želim.
jaz za nas držim pesti, da bomo cel teden v vrtcu. Se je že začelo. Vsak teden kakšen dan ali dva doma. Adijo pamet.

Bolni?user posted image user posted image

Pikin festival je fajn...je pa res da je zagotovo še nolj fajn za malo starejše, kot so naši januarčki, da lahko sodelujejo na delavnicah ipd. Tinej je letel direktno na tisti grad za skakat in plezat pa je pet minut prehitro minilo in je bila histerija, ko je bilo treba it dol.user posted image  Je imel še posebej viška energije, ker so na vsakem koraku delili sladkarije. Igrala in pesek je bil tudi zakon. Ostalo pa še ni bilo kaj pretirano zanimivo zanj. Drugače smo se imeli pa lušno. Še plesali smo malo na Roknbend. Pa eno teto je tako ganil, da je kar malo solzna postala...Je vrgel eno palico in ji je priletela v nogo. Pa je šel do nje, jo objel in rekel "oprosti". user posted image

Tudi jaz držim pesti, da zdržimo cel teden v vrtcu.

V soboto imava obletnico poroke in imava rezervirano razvajanje (masaža, savna in kopel). Komaj čakam.user posted image

BE NICE!

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1195
   [Brisano sporočilo]
25.9.2011 21:51:59   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu marta82)
  Neposredna povezava do sporočila: 1196
26.9.2011 2:18:19   
khurde
čer,

jutr mam izpit :) pijem kavo, mam pavzo user posted image upam, da fajn spite user posted image

If you're too open-minded, your brain will fall out.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1197
26.9.2011 10:44:39   
farfala
khurde držim pestiuser posted image pa ne mi zaspat tamuser posted image user posted image . kako zdržiš to, brez spanja, ob dveh otrocih???user posted image , se vidi, da si še zelooo mladauser posted image

krtekxx lepe slike in ti izgledaš ful dobro, ko ena 20 in nekaj letnica!

sonček odgovor je ne in ne. A je L že boljše?

kiara res lepe rože!!!user posted image user posted image Katero zemljo in katero gnojilo uporabljaš?????

spetko fajn za strehouser posted image user posted image user posted image

Mi smo tud malo kašljali, jaz sem  imela  vročino 2 dni in sploh ne pridem k sebi, ful utrujena, brez energije in samo spi se mi.user posted image

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 1198
26.9.2011 11:03:05   
farfala
Naš kuštravko:
user posted image

V šolo in vrtec:

user posted image

Kolesarski maraton na Ptuju:

user posted image

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 1199
26.9.2011 17:23:30   
Jancci
Farfala user posted image user posted image user posted image Pravi mali šarmer!!!! user posted image

Prejšen teden v čet je sestrična L (1,5,leta) prišla sem z vročino, B je mela v soboto popoldan in ponoči vročino, pol je bila ok, zdele mi pa M tukaj kuha... leži že celo popoldne in ima 39 vročine. Ko je začela neke čudne besede izgovarjat not v kavč sem ji dala eno žlico calpola. Hladni obkladki ji pa ne pašejo. Upam, da kmalu mine!!!! user posted image

B je mela danes P. Ima 8 kil in 74 cm. Stara je pa 9 mesecev. Vzeli so ji kri, upam, da je ok!!! Sem P vprašala za tole vročino je rekla da je vrjetno kak virusek!?

Sonček kako ste vi???

Khurde kako je šel izpit?

Tako drobcene ročice,
(P Brown)

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 1200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nagajivi, živi in zasanjani: to so otroci ...
Motnja ADHD (v dobesednem prevodu ta kratica pomeni, da gre za motnje pozornosti in nemirnosti) je med ljudmi pogosto na...
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Katero ime bi izbrali za punčko?
Sisi90

V ožjem izboru imam 3 imena...Z vašo pomočjo do tapravega!

Mia Ana Alani (26%)

Nia Alani (18%)

Mia Alani (56%)

Število vseh glasov: 252

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!