Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
Skrivnost pekača pri peki biskvita 12.8.2005 18:53:56
|
|
|
|
Jančika_
|
Saj da ne boš mislila - jaz obvladam eno torto in dva biskita:)-. Potem pa to tako poredko naredim, da so vsi ful veseli takrat, kot je:bravo:.
|
|
|
|
Skrivnost pekača pri peki biskvita 12.8.2005 19:02:20
|
|
|
|
kofetek2010
|
sva že dve :)- obvladam čupavce in biskvit s svežim sadjem, kremo in želejem :)- so pa pri nas takrat tud veseli, je kot praznik :)- tako, recepti dodani oz. skopirani :)-
|
|
|
|
Skrivnost pekača pri peki biskvita 12.8.2005 19:59:21
|
|
|
|
vidja
|
Ful dosti pečem in pekač namažem samo z margarino, pa nisem še nikol mela problemov, pa če je biskvit tak ali drugačen.
|
|
|
|
Skrivnost pekača pri peki biskvita 12.8.2005 20:17:16
|
|
|
|
Nia30
|
A na RR mamo celo recepte? :ups: Sem s pogledom šla zdejle levo, in evo, kar na prvem mestu piše, celo povdarjeno "Recepti". :ups: Vsak dan zvem kaj novga 8)
|
|
|
|
Skrivnost pekača pri peki biskvita 12.8.2005 20:50:08
|
|
|
|
Annny
|
Peki papir- samo to!:)
|
|
|
|
Skrivnost pekača pri peki biskvita 12.8.2005 21:26:31
|
|
|
|
bskrle
|
Fajn namastim in pomokam. Ponavadi kar sam ven pade! Občasno dam na dno peki papir, če se mi ne da mazat.
|
|
|
|
Skrivnost pekača pri peki biskvita 12.8.2005 22:04:12
|
|
|
|
snorlax
|
Samo in izključno peki papir, za vse vrste peciv in za vse vrste pekačev. Pekač prej zmočiš in se peki papir prime kamor češ. :)-
|
|
|
|
Skrivnost pekača pri peki biskvita 12.8.2005 23:03:31
|
|
|
|
polona2
|
Jaz pa samo pridem in pojem:torta:. Peka ni ravno moja vrlina:(, imam pa zato druge kvalitete:zmeden:...
|
|
|
|
Skrivnost pekača pri peki biskvita 13.8.2005 0:13:07
|
|
|
|
Jančika_
|
Snorlax, tega še pa svoj živi dan nisem slišala. Zmočiš? A v vogalih tudi fajn prime? Evo, bom probala tudi to:bravo:. Polona:)-.
|
|
|
|
Skrivnost pekača pri peki biskvita 13.8.2005 1:41:53
|
|
|
|
snorlax
|
Jančika, jaz to prakticiram, odkar pečem tavečjemu, se pravi kakih 6 let. Pri modelih za torto, npr. izrežem posebej trak za stranico, potem pa še za poden, malo večjega, tako, da je čist izoliran. Za Štirioglate pekače pa itak ni problem. Pekač pa prej splaknem in nalimam. :)- To je vsa umetnost! Dober tek!:)
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?