|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Vaša mnjenja
1.3.2011 13:26:47   
katym
po mojm boš ti dosti bolj sproščena, ko ga ne boš več večno čakala in šele takrat se boš počutila živo...spremenila ga pa po mojm mnenju ne boš, pa sploh nima veze kaj narediš...tut njemu ne bi sprememba z ločitvijo nič pomenila, ker pač bo še vedno živel isto življenje...sam brez zlikanih srajc...pa tut na otroke pomisli - to je OGROMEN psihični pritisk - živeti vmes v nekem stanju brez ljubezni - ker če tebi manjka tvoja polovica, tudi ti najbrž nisi sposobna pretirane ljubezni do svojih otrok, ker vedno visi neka senca nad tabo...tko da js bi na tvojem mestu fajn razmislila, kaj si JAZ želim predvsem v dobro svojih otrok...

Lep pozdravček in srečno!

(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 26
1.3.2011 14:51:59   
picola1
Ksenja, fajn si to napisala, mislim, da bi jaz tut tako naredila. Pač če bi videla, da človek ne dojame ne na lep, ne na grd način, potem bi pač poskusila, da mu dam čist mir in da živim svoje življenje, predvsem pa bi se trudila, da bi začela uživat tudi brez njega.  Dala bi si pa tudi neko časovno omejitev, ker v nedogled pa to tut ne gre. In absolutno strokovna pomoč, da svoj del poskušam poštimat, ker njegovega lahko itak samo in zgolj on sam.
SyncMaster, delaj na sebi, uredi si življenje po svoje in po vsej verjetnosti se bodo potem zasukale stvari tako, kot si boš želela. Kar pa nujno ne pomeni tudi, da bo v te želje vključen tudi mož.
Drži se! user posted image

Indijanska prerokba: Šele, ko boste posekali zadnje drevo, zastrupili zadnjo reko, ulovili zadnjo ribo, šele takrat boste spoznali, da denarja ne morete jesti.

(odgovor članu katym)
Neposredna povezava do sporočila: 27
1.3.2011 16:53:18   
biser
user posted image

< Sporočilo je popravil biser -- 1.3.2011 17:00:40 >

(odgovor članu katym)
Neposredna povezava do sporočila: 28
1.3.2011 18:26:29   
Anonimen
Očitno mu je na delu lepše kot doma, sicer ne bi ostajal tam praktično cele dneve, če te prav razumem? On nima pravega finančnega motiva (kar bi dodatno delo lahko bilo), nima motiva napredka (vsaj predvidevam, da honorarno delo ni delo, kjer bi sledil karierni lestvici), ima pa osnovni motiv - delo - ki ga očitno bolj veseli kot biti z družino. Lahko ima tudi svoje materialne motive, za katere pa ti ne veš, ker misliš, da vam nič ne manjka.

Zakaj mu doma ni fajn, ne vem. Ima vso pravico, da mu ni, ampak dobesedno ves čas bežati stran od vas in se niti ne biti pripravljen pogovarjati je pa...kaj pa vem, misija nemogoče, da nekaj premakneš iz točke a na točko b. Če mu ni do komunikacije, kot praviš, boš svojo pot morala najti sama. Ali ostajaš v odnosih kot so, v nedeljo sama hodiš na izlete in podobno - mogoče tudi tebi ustreza, čeprav dvomim. Se pa na dolgi rok lahko človek na takšno stanje navadi; udobno mu je, otroci so preskrbljeni, ni posebnih vsakodnevnih skrbi - in se lahko navadiš, da tako "pač je". Kaj ti želiš, je tvoja stvar, ali želiš tako živeti še naprej, ali želiš od življenja in partnerstva še kaj več kot golo udobno preživetje.

(odgovor članu syncMaster)
  Neposredna povezava do sporočila: 29
2.3.2011 9:10:35   
zvezdan
najslabši nasveti so popokaj in pojdi! Svet ni črno bel in odnosi tudi ne. Si že kdaj pomislila da je deloholik torej ODVISNIK. Gre za nekemično odvisnost in omamo mu sproža delo. Pri nekemičnih odvisnostih  se dolgoročno zlorablja določen postopek (vedenje), kar posledično v možganih sproži mamilom podobne snovi, ki se s pogostim ponavljanjem okrepijo in človeka omamljajo. Glede na to da načeloma nimata problemov (saj tako je bilo razbrati) ter finančnih in eksistencialnih težav, torej da mu delati ni nujno potrebno za preživetje (vsaj ne v taki meri), gre skoraj sigurno za odvisnost. Predlagam ti da ga napotiš k terapevtu, kar pa zna bit zelo težko.

Dr. Sanja Rozman pravi, da se zasvojeni dobro zaveda svojega škodljivega vedenja in tudi škode, ki jo takšno početje povzroča na duševnem, telesnem, socialnem ter duhovnem področju njegovega življenja. Značilno je tudi, da zasvojeni pogosto poskuša opustiti svoje škodljivo vedenje, vendar vedno znova popusti lastnim notranjim psihičnim pritiskom in se ponovno omami. Zasvojenost je kronična bolezen; potrebno je več let ali celo desetletij, da se razvijejo vsi njeni značilni znaki.

Hvala angelom, ker so z mano zaplesali, in hudiču hvala, ker mi ni porezal kril.

za srečo moraš iztegniti roko

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 30
2.3.2011 9:44:05   
syncMaster
Predlagam ti da ga napotiš k terapevtu, kar pa zna bit zelo težko.

On je začel s terapijami pred 5-imi meseci in takrat je začel tudi z jemanjem antidepresivov, ker se je zrušil in pred tem ležal v postelji dva meseca, ker smo sumili na borelijo zaradi vseh bolečin. Skozi je dal vse krvne preiskave, celo likvor, ampak je telesno popolnoma zdrav. Potem je bil napoten k psihoterapevtu. Obiskal ga je dvakrat sam, enkrat sem šla z njim, potem se je obiskovanje zaključilo - ni šel na dogovorjen datum k njej, ker ni "imel časa". Zato je tole s terapevtom pri njemu nesmiselno. Ja, sem mu pomagala in ga vzpodbujala, ampak, če sam ne naredi nič v tej smeri, pol pač uspeha ne bo.

Kar se pa tiče tega, zvezdan, ki praviš, da se odvisnik zaveda, da s svojim vedenjem ogroža okolico, ti popolnoma verjamem, kar sem tudi včeraj slišala od njega, da ve, da ni prav (zdaj, koliko on resno misli, ne vem), mi je pa vse spet padlo dol, ker sva se dogovorila, da pride ob 8-ih zvečer domov in da bova pač sama nekam šla. In kaj, zbudim se ob 2.30 ponoči, njega še ni. Njegov telefon pa je govoril: Trenutno številka ni dosegljiva, prosimo, pokličite kasneje.

Saj v bistvu sem se o vsej stvari razpisala in krenila s poti, oziroma od tega, kar sem vas spraševala na začetku.

Se pa vsem zahvaljujem za vaša mnenja in prosim še za kakšnega.

Povem pa to, da, pač zahtevam, da je določen čas doma, z nami, saj navsezadnje se nam dnevno nekaj dogaja, dva šoloobvezna otroka, vsak svoji službi. Saj je dnevno treba določene stvari predebatirat. Druga stvar je pa ta, da me kljub temu, da me je tolikokrat za nos potegnil, še vedno želim, da se ne bi zlomil, ker se slej ko prej bo - in, kaj sledi antidepresivi+živci? Mislim, da je odgovor na dlani. In kdo bo potem zopet žrtev vsega? V prvi vrsti on, potem pa vsi mi.

Naj me kdo popravi, če razmišljam napak.

(odgovor članu zvezdan)
Neposredna povezava do sporočila: 31
2.3.2011 10:10:43   
tajtaja
NIkjer še nisi napisala ali pa sem spregledala, kaj pravzaprav on dela???? Ker da pol treh še vedno dela, št. pa je nedosegljiva, to meni ne gre skupaj. In kdaj se je potem sploh vrnil? Pa je spet vsatl ob petih? 
To je možno edino v tem primeru, da se je nekje na tričetrt že naspal.

Največja sreča so otročki, zato sem srečna petkrat.

Neposredna povezava do sporočila: 32
2.3.2011 10:23:54   
syncMaster
Ja, res nisem napisala, kaj dela. Mehanik je.

(odgovor članu tajtaja)
Neposredna povezava do sporočila: 33
2.3.2011 10:26:26   
syncMaster
In, ja, vstal je ob 5-ih.

Neposredna povezava do sporočila: 34
2.3.2011 10:30:14   
uškinamama
So moški , ki te zapustijo in moški , ki se dajo zapustit.

Po moje, je tvoj mož brezjajčnež, ki se je že zdavnaj odločil, da ne bo del te družine. Zdaj čaka ( z vsemi bonusi - oprano, zlikano, otroka porihtana) kdaj boš klonila.

Odpri oči . Želim ti vse najboljše.

Najina Uš : staršem prijazen otrok.

Neposredna povezava do sporočila: 35
2.3.2011 10:45:06   
posh
v Primeru ločitve in deljenega skrbništva (kar ne pomeni, da je to idealna rešitev), bi imel vsaj takrat čas za otroke? Kaj praviš syncMaster? Sta se že kaj takega pogovarjala?

(odgovor članu uškinamama)
Neposredna povezava do sporočila: 36
7.3.2011 18:55:39   
tehnofil
Ne gre za to ali ima jajca ali ne ampak za to, kaj želi.

Če so stvari prehude je za koga soočenje z bolečino pri terapiji preveliko in preneha z obiski. Je pa to povezano z voljo. Če bi imel voljo bi lahko premagal tudi bolečino.

Je pa njegov odnos do njegove družine vzorec, ki ga je prinesel s seboj iz svojega otroštva.

Tvojega moža je strah bližine.

Glede na to da 14? let ni bil član družine (kar se tiče medsebojnih odnosov) ste se oboji navadili na "ločeno" življenje - življenje drug mimo drugega. Tudi ni slab človek, saj je bil dober 14 let ko je vozil kamion. Zakaj ti ni dober naslednjih 14 let ko je mehanik (in živi kot da vozi kamion)? Prej so bile zunanje okoliščine, sedaj je enako obnašanje brez tistih okoliščin.

Ne glede na vzroke je bistveno vprašanje - ali ima željo. Če te ni, ... mu je ne more nihče vsiliti.

Neposredna povezava do sporočila: 37
8.3.2011 22:16:05   
ZmajTolovaj
Grozno.
Moj moto je Boljše sam kot v slabi družbi. V tvojem primeru družbi, ki je SPLOH NI. Jaz se strinjam s ksenjo, da si organiziraj življenje po svoje, nehaj ga čakat in začni uživat. Pa boš videla, na čem si.
Ne vem, moškega, ki si ne želi moje družbe in družbe otrok, jaz sploh ne bi več nagovarjala, naj bo malo z nami. Mislim, če mu je tako odveč, potem pa ne, hvala. Uslug pa ne rabim.

The only man who had his work done by Friday was Robinson Crusoe.

(odgovor članu tehnofil)
Neposredna povezava do sporočila: 38
8.3.2011 23:37:23   
zvezdica_1
po eni strani se strinjam s technofilom. najprej je desetletje vil kamion, ga ni bilo med tednom doma...
čeprav tudi razumem avrtorico, da sedaj, ko je mož v sloveniji, hoče z njim preživeti nekaj več kot 4 urice v postelji, ki se jih niti ne zaveda, ker se možek smukne pod in izpod odeje ne d bi ona to zaznala....

mogoče pa je zanj bil šok, ko jeprišel domov po tolikih vožnjah kamiona-mogoče mu je težko, ker vidi otroke odrasle, metem ko je on večino njihove mladosti prevozil po evropi? mogoče ne ve, kaj si naj začne z vami, ker toliko časa i bil del vašega življenja in se vam zdi odveč, ker vidi, da shajate brez njega in vam nič ne manjka?
kdo bi vedel, kaj se v njegovi glavi podi... mogoče bi se za začetek dogovorila, da pa si 1 dan v tednu vzame čas od dela in pride ob 10 zvečer domov, pa pogledata kak film?pa vsak teden 1 izbra vsebino? pa ni nujno kino, tudi domači kavč je fajn... ne vem, ampak počasi se daleč pride...

(odgovor članu ZmajTolovaj)
Neposredna povezava do sporočila: 39
9.3.2011 15:32:45   
ronja
tehnofil, mislim, da je razlika, ali nisi skupaj zaradi zunanjih dejavnikov ali pa zato, ker nekdo noče bit skupaj. Meni je to ogromna razlika! Recimo ko sem bila noseča z Lejlo, nisva smela seksat (in nisva) več kot pol leta. In noben od naju se ni zato jezil na drugega ali obsojal ali karkoli. pač sva si oba želela to dete in seveda bila pripravljena potrpet (ni bilo pa nobenemu od naju lahko). Če bi pa kar tako, ko je vse ok, en od naju ne želel spat z drugim par mesecev, pa verjemi, da bi se tadrugi zbunil, ne glede na to, kako vloge razdeliš. Je razlika, ali je nekaj zunanji dejavnik, ki ga nisi sam izbral zaradi tega razloga, ampak zaradi drugih ugodnosti (torej v najinem primeru sva si to izbrala zato, da bova lahko imela tega otroka, v njenem primeru zato, da bodo lahko preživeli, verjetno ni dobil druge službe...) ali odločitev, ker nekomu tako paše.

Sicer sem za potrpežljivost, ampak da bi pa moledovala, zato, da bo en dan v tednu prišel "že" ob 22h iz službe, se mi zdi pa vseeno hudo... Svaka čast tistim, ki to zdržijo, gotovo je tudi to pot, samo mene bi vse minilo prej (minilo bi me bit z nekom, ki noče bit z mano).

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu tehnofil)
Neposredna povezava do sporočila: 40
10.3.2011 9:11:09   
picola1
IZVIRNO SPOROČILO: ronja

tehnofil, mislim, da je razlika, ali nisi skupaj zaradi zunanjih dejavnikov ali pa zato, ker nekdo noče bit skupaj.

Se strinjam.

Bi pa dodala še to, da je tudi razlika pri zunanjih dejavnikih. Nekateri so pač nujni, ker drugače ne gre, drugi pa so še vedno beg, čeprav izgleda tako, kot da to niso. Npr. tipičen primer je vožnja kamiona. Nekateri res ne najdejo drugega dela, veliko jih pa ni sposobnih funkcionirat kot družina in se raje umaknejo v svoj kamion...Sej mogoče se ne začne tako (veliko jih najbrž reče, sej bom delal sam pol leta, leto, dve...da malo zaslužim, potem bom nehal...-no, potem ugotovijo, da je tako čist fajn in potem sledijo izgovori...) Ne govorim o vseh kamionarjih, da ne bo katera zdej brezveze energijo tratla za napadanje.
Hočem povedat, da nekatere stvari včasih delamo čist podzavestno, ker takšen način življenja rabimo, čeprav na ven izgleda drugače.

Indijanska prerokba: Šele, ko boste posekali zadnje drevo, zastrupili zadnjo reko, ulovili zadnjo ribo, šele takrat boste spoznali, da denarja ne morete jesti.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 41
10.3.2011 9:41:49   
krtekxx
Tipična "prezaposlenost", katere definicijo in razloge najdeš v skoraj vsaki knjigi, ki govori o družini.
jaz bi šla za nekaj časa stran, pa naj pride v prazno hišo in čez teden dni ugotovi, da nima več čistih cunj. Naj pri sebi razmisli ali mu je sploh kaj do vas.
Nobeno delo, niti zaslužen denar ni opravičilo za njegovo obnašanje. Ne vem, koliko si stara, ampak razmisli ali želiš naslednjih 20 let preživeti tako?

(odgovor članu picola1)
Neposredna povezava do sporočila: 42
11.3.2011 17:37:51   
ronja
picola, se strinjam. Moje pisanje je letelo na tiste, ki v tistem trenutku res nimajo drugih možnosti (oz. niso sprejemljive, ker navsezadnje bi lahko ležal doma na kavču, ampak potem ne bi bilo denarja za družino preživljat). Se strinjam, da je delo dostikrat beg, tudi to, da si izbereš delo stran je dostikrat beg. Tole sem nekak hotela pokrit s tem:
Je razlika, ali je nekaj zunanji dejavnik, ki ga nisi sam izbral zaradi tega razloga (da bi bil stran torej), ampak zaradi drugih ugodnosti (torej v najinem primeru sva si to izbrala zato, da bova lahko imela tega otroka, v njenem primeru zato, da bodo lahko preživeli, verjetno ni dobil druge službe...) ali odločitev, ker nekomu tako paše.

Se pa strinjam tudi s krtexx.

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu picola1)
Neposredna povezava do sporočila: 43
14.3.2011 8:33:30   
Spontan
Predvidevam, da imaš monitor Samsung :)

Drugače, pa si zdaj v drugi fazi, ker kot sem ugotovil, se takšne stvari dogajajo v več fazah.

1. nekako pri njemu izraziš nezadovoljstvo
2. jamranje na enem od potralov
3. premlevanje vsega izbranega materiala, namesto da bi poslušala samo SEBE!
4. običajno ne narediš nič in živiš naprej v svojem nezadovoljstvu

5. če pa že narediš korak naprej, pa potem ugotoviš, da nisi nič na boljšem, ker tržišče samskega folka, da bi si ustvarila nov laif, je res mizerija. Ne moreš si zdaj predstavljati koliko stvari in lastnosti potencialnega partnerja, te potem moti. Lahko se ti zgodi, da boš čez nekaj časa, ko boš imela novega tečnega, zamorjenega in lenega tipa vedno ob sebi, ugotovila, da prej sploh ni bilo tako slabo. Ampak to šele v 6 fazi.

7. nekako izraziš nezadovoljstvo pri novem tipu.
8. jamranje na enem od portalov
9. ...

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 44
14.3.2011 9:02:57   
syncMaster
Član "Spontan" me je pa zelo lepo izzval k pisanju:
No, pa poglejmo:
Res imam monitor Samsung in tudi fazo in točke v njih si lepo napisal in večino od teh ti moram pritrditi, oziroma se strinjam z njimi.
Naj ti povem, da so med nama stvari že dolgo časa napete, ves čas in sama sem kriva, da je tako, ker sem "premehka", da bi naredila rez z njim.

Če imaš otroke in ženo ali pa tega nimaš, ne vem. Zanima me, katera ženska bi tolerirala vse, kar moški dela, brez oziraje se na svoje drage člane. Ko se bo našla takšna, ki je to ne bo motilo, naj se oglasi. Enako velja za drug spol - koliko moških bi gledalo, da žene ni nikoli doma.

Lep primer vikenda:
v petek popoldan po službi delat
Sobota od 7.30 do 9.00 pri prijatelju na "kavici", domov, še v hišo ni vstopil, je nadaljeval pot na to delo, domov se je vrnil ob 00.30
Nedelja od 7.30 pa do 22.20 zvečer.

Nobenih besed, nobenga pogovora, jaz tud ne silim več vanj, ker pravi, da sem kot pijavka, ker skoz rinem v eno in isto. Ampak, zakaj rinem? Ker enostavno želim na določena vprašanja odgovre: Zakaj si ne utrga časa za nas?, Zakaj mu niso važni otroci?, Kaj misli, da bo s financami rešil?, Zakaj se ne zaveda, da popušča tako v službi, kot doma? Zakaj ne vidi, da ga otroci pri tej starosti potrebujejo? Da ga jaz potrebujem? Zakaj, zakaj, zakaj? In normalno, da ga pijem. Živi za ta posel, štos je v tem, da zadovoljuje samo svoj ego. Šef, pri katerem dela, se umakne za cel vikend k punci, on pa rešuje svet.
Ko vprašam, a spet greš? Pravi, ja, kaj pa naj delam doma, saj sem se hotel pogovarjat s tabo, pa se nočeš. Aja? Saj greš tudi, ko se s tabo pogovarjam, nobene razlike: pogovrjam-nepogovarjam: njega ni. Pa ti res dopizdi.

(odgovor članu Spontan)
Neposredna povezava do sporočila: 45
14.3.2011 9:46:01   
Spontan
Lej, če veš, da tega ne moreš in ne želiš tolerirati, čemu sploh ta razprava? Preprosto ga seznani, da boš vložila papirje za ločitev, da želiš, da je mirna (sporazumna), da bo za otroke čim lažje, ker lahko itak v nobenem primeru ne bo in zadeva rešena. Vsaj tako si zdaj misliš. Če si močna oseba in veš kaj si želiš, potem ti bo morda celo uspelo si ustvariti boljše življenje. Moraš pa vedeti, da je to skok v neznano, kar je sicer boljše zate, ker bolj kot je življenje zajebano, več se naučiš, kar pa je končno tudi edini smisel. Nobenega ne briga kolk se maš fajn, ampak kolk si močna, izkušena in s kakšnim izrazom na ustih na koncu umreš. Vsekakor delaj in živi tako, da umreš z nasmeškom.

Potem pa si postavila veliko vprašanj. Morda še nisi do zdaj vedela, da je popolni nesmisel vprašati nekaj, na kar ne veš odgovora. Smiselna so samo vprašanja, na katera poznaš odgovore. Tudi sicer v poslovnem svetu nikoli ne postavljaj vprašanj, na katere ne poznaš odgovora. Lahko izgubiš posel in tudi moža.
Je pa zelo smiselno individualno iskati odgovore in v tvojem konkretnem primeru, jih lahko iščeš samo v SEBI! Njega pa do takrat lepo prosim, pusti čisto pri miru. Imaš dovolj dela na SEBI, drugače se ti to sploh ne bi dogajalo. Naključij ni!

In btw, v življenju lahko spremenimo samo SEBE! Drugega ne moremo. Žal. To sprejmi kot dejstvo. Morda bo ta pot obrodila več sadov.

Iz poslovnih vidikov pa bi rad spoznal tvojega moža. Je to možno?

Neposredna povezava do sporočila: 46
14.3.2011 9:59:36   
syncMaster
Zakaj pa bi ga rad spoznal?
Si tudi ti deloholik?

(odgovor članu Spontan)
Neposredna povezava do sporočila: 47
14.3.2011 10:05:03   
Spontan
Ne nisem. Si vzamem kar veliko prostega časa.
Deloholik pa ne postaneš, ker bi bil pač deloholik, ampak ker ti je verjetno na delu lepše, kot doma. Razlogi pa so različni.

Rad pa spoznavam poslovne novitete.

Neposredna povezava do sporočila: 48
14.3.2011 11:03:24   
syncMaster
S tem, da deloholik postaneš, se ne bi ravno strinjala. Si pač rojen, da skoz delaš. Pa tud, če si deloholik, pa če se odločiš za skupni projekt-družina in če ima družina še kakšen drug interes, kot samo tekat za tabo in ti vse v roke dajat, se ne bi recimo lahko kdaj tudi prilagodil? A nismo v vezi zato, da nam je lepo, da se spoštujemo, da se imamo radi, ali smo zato, da se dnevno kregamo? Kakšno pot bi ti zbral, oziroma, kaj ti je ljubše? Nismo skupaj zato, da sklepamo kompromise? Ker, če je nekaj časa po njegovo, pa se lahko v zid mečem, ker nič ne spremeni, in če skleneva kompromis, zakaj ne bi bilo sedaj še nekaj časa po moje? Oziroma, če bi se držal prvotnega dogovora, bi bila jaz tiho, to pa, ker se mi vsakič zlaže, me "nategne",  vse to ni enostavno. Pripravljamo nedeljsko kosilo, dogovorimo se za uro kosila in potem nekam gremo, otroci pripravijo mizo, ura je tolk, jemo, njegov stol sameva, pospravimo in odidemo sami. Kolikokrat bi to sprejel, Spontan, ha? Bi kar sprejemal in sprejemal in se smehljal, ko bi žena prišla domov in je bil vesel, da zdaj si je pa le utrgala čas zate? Rada bi te videla.
Imaš otroke in ženo?

(odgovor članu Spontan)
Neposredna povezava do sporočila: 49
14.3.2011 11:28:26   
Spontan
Ne, jaz tega ne bi sprejel in bi se ločil, v upanju, da se bo za vse dobro izteklo.

Nisem jaz tisti, ki to sprejemam. Ti si. :)

Zakaj mene napadaš, če bi to sprejel, če pa ti to sprejemaš že kar nekaj časa, kot praviš. Če imaš dovolj, nehaj ZDAJ! Akcija je potrebna. Če potrebuješ pomoč, sem prepričan, da jo boš dobila.

Jaz bi izbral tebe :) Torej žensko, ki se potrudi za nedeljsko kosilo, ki ji ni vseeno, ki ima rada otroke, ki bi poskrbela za čustveno plat družine.

In kaj boš ti izbrala?

Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?