Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2011 2.4.2011 10:18:23
|
|
|
|
Katte
|
MEGi20, upam, da je plusek že zdaj. Ponovi test. Držim pesti.
Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013). First loss in May 2014, at 6+2 wks. Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015. 2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks. 3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks. Still hoping.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2011 2.4.2011 10:32:40
|
|
|
|
witch
|
Saj sem vedela da bo tako... FF mi je danes O premaknil iz 16. dneva na 26. dan. Tak da je danes 8 dni od te nove O. Evo pa je tudi upanje šlo. Kajti prav takrat nisva nič slončkala Sem pa seveda večraj naredila test in je bil negativen. Mislim da meni ni usojeno zagledati teh magičnih črtic
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2011 2.4.2011 10:50:23
|
|
|
|
Katte
|
witch . Namenjeno ti pa je, boš videla.
< Sporočilo je popravil Katte -- 2.4.2011 10:51:33 >
Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013). First loss in May 2014, at 6+2 wks. Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015. 2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks. 3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks. Still hoping.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2011 2.4.2011 10:50:42
|
|
|
|
Arual
|
IZVIRNO SPOROČILO: witch Sem pa seveda večraj naredila test in je bil negativen. Mislim da meni ni usojeno zagledati teh magičnih črtic witch- ne s takimi mislimi, seveda da ti je usojeno zagledati , verjeti moraš v to. Saj še ni, pa tudi računalnik se lahko glede ovulacije moti. Jaz verjamem, da bomo vse enkrat zagledale ti dve magični črtici. Punce me se sploh ne zavedamo koliko smo močne, po vsaki se poberemo in gremo v nove boje. Me smo prave borke in takim borkam enkrat tudi uspe zmagat!!!! Katte tudi jaz upam, da se bodo napovedi uresničile. Enkrat se bodo. Sem danes imela take sanje, da sem rodila, pa sploh nisem vedela da sem noseča. Bila je punčka, ime sem ji dala Brina al nekaj v tem stilu. In imela sem probleme z dojenjem. Uh, punce, kake žive sanje sem imela danes.
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2011 2.4.2011 11:58:04
|
|
|
|
witch
|
Katte in Arual hvala. Saj vem... vem da ni tako hudo. Ampak meni trenutno je. Ker takrat ko tako močno upam vedno sledi močno razočaranje. Saj vem da se lahko računalnik in tudi merjene temperature moti. Po mojem mnenju je bila O okrog 18. dne. Takrat je bilo izrazito špikanje in sluz. In če je bila takrat bi mi mogel včerajšnji testek že pokazati če bi bilo kaj.. Močne smo pa res. Jaz nas občudujem. VSE! OOO Arual ko ti te tvoje sanje čez 9 msesecev postale resničnost držim pesti za vaju
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2011 2.4.2011 13:49:38
|
|
|
|
kejt2
|
witch Tudi jaz verjamem, da je tebi in vsem nam namenjeno ugledati in pestvati svojo pikico. Vem tudi, da nekateri že prav dolgo ne ugledamo in se včasih zdi brezupno. Pa ni! Samo takšna je naša pot do materinstva...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2011 2.4.2011 15:22:08
|
|
|
|
srečica17
|
Moja M je prišla.....točna kot vedno 28. dan ....... Jutri grem navsezgodaj k dr. Rešu po injekcije in začnem s postopkom. witch......verjetno si vnesla neke nove podatke , da ti je FF premaknil O......Ne zanašaj se preveč na računalnik. Držim pesti, da se vseeno še kaj prikaže. Vsem lep vikend in naužijte se tega krasnega sonca!!!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2011 2.4.2011 16:12:45
|
|
|
|
Anonimen
|
da se še jaz malo javim... ta mesec res upam na . ampak je tako...do sedaj sem vedno zelo močno čutila O, sedaj je pa 2 meseca ne.. oz. me samo malo špika, pa ne vem ali je to to ali ne. smo pa bili pridni v tem času, tako da upam da bo iz tega kakšen rezultat Anonimna AR
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2011 2.4.2011 20:00:23
|
|
|
|
mladika
|
da se še jst malo javim...jst sem zaključla z vajami na faksu in se danes vračam domov v Celje občutek je nepopisno dober,saj bova tko z mojim mela več časa za crkljanje (beri: ) in mogoč celo zdej rata...moja M se je poslovila pred 4 dnevi in že smo v nizkem štartu!! tko da srčno upam da mi velikonočni zajčki pustjo namesto pirhov en lep debel + na testu . Wichi moja, upanje ostaja dokler ne pricurlja...računalnik se pa tut lahka zmoti pa lahko da ti je temperaturo kdaj narobe pokazalo,jo meriš vedno ob istem času?In vedi da je tudi nama namenjeno in vsem ostalim ki se tolko časa že trudmo zagledati ,sam mogoč še ni pravi čas...glavo pokonci in potrpežljivo počakaj da vidiš če bo M sploh prišla, me bomo pa še zmeraj držale pesti zate!!!
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2011 2.4.2011 20:30:46
|
|
|
|
kejt2
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečica17 Moja M je prišla.....točna kot vedno 28. dan ....... Jutri grem navsezgodaj k dr. Rešu po injekcije in začnem s postopkom. witch......verjetno si vnesla neke nove podatke , da ti je FF premaknil O......Ne zanašaj se preveč na računalnik. Držim pesti, da se vseeno še kaj prikaže. Vsem lep vikend in naužijte se tega krasnega sonca!!!! Držim pesti, da bo pomoč čim prej uspešna!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2011 3.4.2011 11:49:52
|
|
|
|
krisv
|
Witch, nikar obupa pred . Saj veš koliko zgodb tukaj se je najprej začelo z - na testu in končalo s + ter neizmernim veseljem! Držim pesti!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2011 3.4.2011 21:57:54
|
|
|
|
Monstera
|
Punce mene kar lepo med navijačice. Držim pesti za vse, še posebaj za tiste, ki se trudite že dalj časa.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2011 4.4.2011 7:11:22
|
|
|
|
Katte
|
Dobro jutro. No, pa je spet ponedeljek. Vikend je bil čudovit. srečica17, škoda, ker je prišla. Ampak zdaj si že zastartala s postopkom in maja ma da zagledaš plusek. Witch in ostale, držim pesti. Monstera, hvala za navijanje .
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2011 4.4.2011 7:13:12
|
|
|
|
Katte
|
ali pričakujemo: 1.4. witch (16. krog) 2.4. srečica17 (x. krog) 5.4. Luna* (x. krog) 8.4. Nutry (33. krog/1. krog IVF) evelin (2. krog) vesper (4. krog po laparo) 11.4. Jada82 (1. krog) 14.4. Poka (x. krog) kejt2 (x. krog) 22.4. mladika (2. krog po laparo) 25.4. Katte (11. krog) Niri (2. krog) 26.4. škatek (x. krog) 27.4. m a j c i k a (8. krog) x.4. Arual (42. krog) Ella 33 (1. krog) Skupaj nas je: 24 Nosečk: __ Navijačice: Katte, witch, Nusyka, Lineta, krisv, Agnes27, candi, SILVA, a. , zebr4, sashy, Monstera
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2011 4.4.2011 7:49:36
|
|
|
|
Jada82
|
Punce moje, dobro jutro! Evo, jz na šihtu, pa mam čas kaj napisat Doma mam pa tolk dela z našo , da ni časa - čisto nič Witch - res, ne zanašaj se na računalnik ... jaz mislim, da je bolje, da pač seksata čez cel mesec vsaj po malo (da je vseeno možnost, da se prime), takrat, ko pa imaš predvideno O, pa malo bolj. Upanje je pa še vedno!!!! No, saj ne bom pametovala, midva že en čas nisva . Kao, ko sem mela O, sva (sam ne vem, če sem jo mela takrat), pol pa kar ne več ... vedno je nekaj, pa utrujenost itd. Bomo videli, nisem pa preveč optimistična. Danes teden delam test, če M še ne bo .... hm. Za ostale pa navijam navijam navijam! Dejmo punce, tak fajn pomladni mesec, bodimo rozaaa! Srečica17
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2011 4.4.2011 10:05:37
|
|
|
|
Medea10
|
Pozdravljene punce Kako ste? Za vse tiste, ki boste danes ali v prihodnjih dneh delale test držim pesti, da zagledate . Jaz testa še ne bom delala, ker še nima smisla, računam da ga opravim čez kak teden, mogoče bo pa že kaj pokazalo. V predelu jajčnikov me špika, da me včasih kar malo zvije. Upam da bo to, to. Držim pesti za vse nas, lepo se imejte in prijeten dan želim
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2011 4.4.2011 17:20:52
|
|
|
|
kejt2
|
Hja, Luna* bo kmalu lulala. A ne?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2011 4.4.2011 18:17:46
|
|
|
|
evelin
|
Js sem danes delala FS trakec pa je bil negativen. Že par dni se počutim tako čudno...utrujena, zaspana, brez volje, pa pika me po jajčnikih in trebuhu... za test je bilo verjetno še prezgodaj, ampak tole počutje me ubija
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2011 4.4.2011 21:03:51
|
|
|
|
cina
|
Punce, jaz bi tudi bla na seznamčku. Za mano je prvi IUI in pričakujem okoli 18.aprila. Držim pesti za vse, da bomo kmalu .
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2011 4.4.2011 21:28:48
|
|
|
|
witch
|
srečica Monstera tebi pa čestitke Vse nove dobrodošle Vsem vam pa punce zlate ste. Hvala vam za vse vzpodbudne besede. Danes sem že boljše volje. Takrat pa me je malo potrlo. Saj vemo kako je. Najprej je hudo, potem pa boljše. M še ni, BT je še visoka. Mogoče me pa čez kakšen teden razveseli mali čudež... Nikoli ne reci nikoli Upajmo naprej
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2011 5.4.2011 5:55:15
|
|
|
|
sover
|
Dobro jutro punce, pred nekaj meseci sem bila aktivna na forumu in sem se pridno vpisovala v sezname, vendar je z vsakim mesecem brez magičnega plusa postajalo vse težje in težje, zato sem se umaknila in vas spremljala samo z branjem. Danes zjutraj pa sva tudi midva zagledala lep, debel plusek na CB-ju. Po 10 mesecih truda nama je uspelo, ko sva že malo razmišljala o odhodu k zdravniku. Veselje je nepopisno, a še čakava, da se dejansko zaveva, kaj se dogaja . Držim pesti vsem, ki se trudite in vam želim, da čimprej zagledate magične . PS Ta mesec sem pila krvomočnico. Morda je pa čajček "kriv" ...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2011 5.4.2011 7:16:08
|
|
|
|
Katte
|
evelin, ne obupaj še. Mogoče bo čez par dni. witch, tako je treba. Pozitivno. ni prišla in mogoče sploh ne bo. cina, dobrodošla. Upam, da bo tvoj prvi IUI uspešen. sover, kako lepa novička . Hvala, ker si se oglasila z njo, da nam pomagaš obarvati april roza. Uživaj v nosečnosti, 8 mesecev bo hitro minilo. Tvoji družinici pa želim vse naj.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2011 5.4.2011 7:24:48
|
|
|
|
Katte
|
ali pričakujemo: 1.4. witch (16. krog) 2.4. srečica17 (x. krog) 5.4. Luna* (x. krog) sover (x. krog) 8.4. Nutry (33. krog/1. krog IVF) evelin (2. krog) vesper (4. krog po laparo) 11.4. Jada82 (1. krog) 14.4. Poka (x. krog) kejt2 (x. krog) 15.4. xoxox (2. krog) 18.4. CariSSa10 (2. krog) cina (1. krog IUI) 22.4. mladika (2. krog po laparo) 25.4. Katte (11. krog) Niri (2. krog) 26.4. škatek (x. krog) 27.4. m a j c i k a (8. krog) x.4. Arual (42. krog) Ella 33 (1. krog) Skupaj nas je: 26 Nosečk: 1 Navijačice: Katte, witch, Nusyka, Lineta, krisv, Agnes27, candi, SILVA, a. , zebr4, sashy, Monstera
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2011 5.4.2011 7:37:45
|
|
|
|
srečica17
|
Čestitke sover....... Jaz sem na injekcijah.....tretji dan in že čutim neko špikanje po jajčnikih. Vsem , ki čakate na pluske......naj vam hitro mine čas, da ga ugledate!!!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2011 5.4.2011 7:48:37
|
|
|
|
škatek
|
Dobro jutro srečica17... sover ...včasih res paše dat možgane na pašo in ne mislit na ...in takrat se zgodi da pride nepričakovano. Želim ti lepih 9M na koncu pa enega lepega in zdravega bebija Jaz vas sicer redno berem ampak za pisanje mi zmanjka časa, ker se mi vedno kam mudi..trenutno čakam malo da jo peljem v vrtec...potem mam pa že gužvo za naprej Bi mi pasal en tak tini mini dobust za 1,5 leta Ker se je moj končal upam, da nama bo tokrat ratalo se skupaj spravit...prejšnji mesec sva ravno v času O imela oba tako smotan urnik v službi, da se skorajda nisva nič videla...ko pa sva se pa ni bilo dovolj časa za posteljne aktivnosti imejte se lepo in se upam, da kmalu tipkamo
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?