|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo aprila 2011
6.4.2011 10:35:39   
Katte
user posted image

user posted image  ali user posted image  pričakujemo:

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

1.4.
witch (16. krog)

2.4.
srečica17 (x. krog)user posted image

5.4.
Luna* (x. krog)
sover (x. krog) user posted image  user posted image

8.4.
Nutry (33. krog/1. krog IVF)
evelin (2. krog)
vesper (4. krog po laparo)

9.4.
pikicaa25 (9. krog)

10.4.
twixy (x. krog)

11.4.
Jada82 (1. krog)
anonimna AR (x. krog)

13.4.
Medea10 (x. krog) user posted image  user posted image

14.4.
Poka (x. krog)
kejt2 (x. krog)

15.4.
xoxox (2. krog)

17.4.
Ella 33 (1. krog po histero)
alfi (10. krog)

18.4.
CariSSa10 (2. krog)
cina (1. krog IUI)

22.4.
mladika (2. krog po laparo)

25.4.
Katte (11. krog)
Niri (2. krog)

26.4.
škatek (x. krog)

27.4.
m a j c i k a (8. krog)

x.4.
Arual (42. krog)
wbm3 (x. krog)
LittleSun (x. krog)user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Skupaj nas je: 27

Nosečk: 2

Navijačice:
Katte, witch, Nusyka,
Lineta, krisv, Agnes27,
candi, SILVA, a.user posted image ,
zebr4, sashy, Monstera

< Sporočilo je popravil Katte -- 6.4.2011 11:27:44 >

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 226
6.4.2011 10:37:02   
Medea10
Pozdravljene punce! Včeraj sem mojemu naročila naj mi prinese test. Ampak ga nisem upala delat, da ne bi bila razočarana, ker je mogoče par dni prezgodaj. Zato sem ga delala danes zjutraj.
user posted image

user posted image user posted image user posted image
Tako sem vesela. user posted image

< Sporočilo je popravil Medea10 -- 6.4.2011 10:38:16 >

(odgovor članu LittleSun)
Neposredna povezava do sporočila: 227
6.4.2011 10:43:02   
sover
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Medea10)
Neposredna povezava do sporočila: 228
6.4.2011 10:44:35   
Katte
Medea10, čestitam user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image !!!
Uživaj celo nosečnost, porod naj bo lahek, otroček bo pa itak najlepši user posted image .
Si imela krajši cikel? Na seznamu si šele 13.4.

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu Medea10)
Neposredna povezava do sporočila: 229
6.4.2011 10:46:30   
Anonimen
Čestitke sover in seveda Medea10 - če se ne motim ali nisi bila vpisana šele pod 13.4. ja super da ti je tako kmalu že pokazalo +..... zdaj pa uživajta v teh 8 mesecih in seveda zdravega otročka.
Jaz pa čakam na 9. oziroma 10. april in se mi zdi še dolgoooooooooooooo.... bi tud jest kaj prej delala test samo se bojim da je veliko prekmalu

< Sporočilo je popravil pikicaa25 -- 6.4.2011 10:47:41 >

(odgovor članu sover)
  Neposredna povezava do sporočila: 230
6.4.2011 11:13:31   
Medea10
Moji cikli so bili dolgi; 30, 25, 31 in zadnji 27. Meni se tudi zdi čudno, da mi je že pokazalo črtico. Zadnje mesece M ni bila tako točna kot ponavadi. Prej sem imela M vsakega 20. kakšni 2 leti. Torej cikle na 30, 31 dni. Zdaj so se pa kar skrajšali. Po enem programu, kjer vpisujem podatke mi je pokazalo da naj bi M dobila že 11., zadnjič pa 13.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 231
6.4.2011 11:20:13   
tisa116
Medea čestitke!!!!!!

(odgovor članu Medea10)
Neposredna povezava do sporočila: 232
6.4.2011 12:02:09   
andreja_p
Medea10 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
čestitke tudi iz moje strani.
Sem vesela da ti je v tem krogu uspelo.
Sama še čakam na rezultat,ki niti ne vem kdaj bo čas za user posted image .
Cikluse imam dolge 30, 32, 34 je bila nazadnje.
Nekje od ponedeljka pa do petka.
Če vzamem najdaljši ciklus je to 15.04,dan ko ne pričakujem user posted image
Sem pa včeraj opazila rjav izcedek,zelo malo,danes ga ni več.
Znakov nimam opažam pa že od konca user posted image da imam zelo boleče prsi,
zelo težko spim na trebuhu,me pa bolijo v celoti,še moj je opazil,
da so se mi povečale.
Ko bo kaj novega vam javim user posted image

(odgovor članu tisa116)
Neposredna povezava do sporočila: 233
6.4.2011 12:27:49   
CariSSa10
Medea10 čestitke!!!!!!!!!user posted image juj kak fajn...  lepo nosečnost,  pa zdravega in pridnega bebija! user posted image

joj meni pa se tak vlečejo dnevi do nepričakovane user posted image .. nikoli si še nisem tak fejst želela da bi čas hitreje mino user posted image ..pridna sma blauser posted image , zaj pa čakajmo rezultate ...user posted image

(odgovor članu andreja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 234
6.4.2011 12:30:43   
cina
Čestitke obema nosečkama.user posted image user posted image user posted image   Želim vama lepo nosečnost in zdravega, najlepšega user posted image .

Čakam na 18.4.... Kje je še to.

(odgovor članu andreja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 235
6.4.2011 13:07:36   
a.afrodita
Joj punce tale novica me je tko zdelala, da se vam nisem mogla javit, ker vidim da sem še na tem seznamu vam sporočam, da sem vseeno user posted image zagledala marca user posted image user posted image user posted image user posted image , namreč obupana sem čakala potem ko sem pisala na user posted image , pa jo ni in ni bilom potem sem 21.3. na prvi pomladni dan
naredila test in ogromen user posted image , prej 16.3. pa je bil ogromen - in mi sploh ni blo jasnouser posted image
No potem so otroci zboleli za noricami, pa sem mogla na infekcijsko,ker nisem vedela a sem prebolela al neuser posted image pa celo kolobocijo smo meli, da nisem niti upala javit.
Zdej so se začele slabosti in počasi začenjam uživati v nosečnostiuser posted image     norice sem prebolela, 1. pregled pa je pokazal da naši pikici bije srčekuser posted image user posted image user posted image user posted image , naslednji pregled imam 18.4.user posted image

Tako bom zdej samo še navijala za vasuser posted image user posted image user posted image

in jasno čstitke novim nosečkamuser posted image user posted image user posted image user posted image

A če ne prideš ne prvič, ne drugič do krova in pravega kova, poskusi vnovič in zopet in znova

(odgovor članu cina)
Neposredna povezava do sporočila: 236
6.4.2011 13:31:55   
srečica17
Čestitke afrditka in Medeauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu a.afrodita)
Neposredna povezava do sporočila: 237
6.4.2011 13:45:31   
Medea10
afrodita- user posted image user posted image user posted image
April je že v začetku radodaren z user posted image . user posted image Le tako naprej! user posted image

(odgovor članu srečica17)
Neposredna povezava do sporočila: 238
6.4.2011 14:42:35   
alfi
Medea10 Čestitke, braaaavvvvvoooo zelo sem vesela zateuser posted image user posted image user posted image , želim ti lepo user posted image

(odgovor članu Medea10)
Neposredna povezava do sporočila: 239
6.4.2011 18:17:46   
vesper
ja medea10 bravooooooooooooooooooooo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

to pa je res čudovita novica! zelo, zelo ti privoščim. user posted image user posted image user posted image user posted image
Tudi jaz že imam pripravljen CB na polici, ampak še kar odlašam in odlašam. Ampak jutri zjutraj ga verjetno kar nardim. Kar bo pa bo user posted image user posted image
Medea a si imela kakšne znake? Joj, kok sem vesela zate!

(odgovor članu alfi)
Neposredna povezava do sporočila: 240
6.4.2011 18:26:40   
Anonimen
medea, čestitke! Lepo nosečnost ti želim! user posted image

andreja_p, upam, da to nakazuje plus! user posted image

auser posted image

(odgovor članu CariSSa10)
  Neposredna povezava do sporočila: 241
6.4.2011 18:30:51   
alfi
Vesper ddddrrrrrržžžžžžimmmm pesti za user posted image
April je mesec user posted image ,mislim, da  bo velikouser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 242
6.4.2011 20:20:11   
Medea10
Hvalaaa! user posted image Tud jaz sem zelo zelo vesela. user posted image
vesper, blo mi je ene parkrat slabo v avtu, v jajčnikih me je in me še špika, kot da bo M vsak čas prišla, povečan imam beli tok. Zdelo se mi je pa čudno, da ni blo običajne žeje; vsak mesec, teden dni pred M me strašno žeja in te žeje ne poteši nobena pijača, tega tokrat ni bilo. Ni pa bolečih prsi, le bradavice so malenkost občutljive na dotik.
April bo ROZA! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu alfi)
Neposredna povezava do sporočila: 243
6.4.2011 20:24:21   
vesper
alfi hvala. tudi jaz držim pesti zate user posted image user posted image user posted image

medea iz tvojih ust v božja ušesa, naj bo res april roza. Začelo se je super, naj se tako tudi konča user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Medea10)
Neposredna povezava do sporočila: 244
6.4.2011 23:17:21   
kejt2
To je pa res super!!! Sem vesela za vse vas punce in za to, da se je april začel tako dobro.

Super! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vesper)
Neposredna povezava do sporočila: 245
7.4.2011 12:07:21   
witch
Tudi mene lahko pobarvate. Modro seveda user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image  

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu kejt2)
Neposredna povezava do sporočila: 246
7.4.2011 12:10:26   
Jada82
Super super mesec!!!
Iskrene čestitke a.afrodita in Medea10!!!! Želim vama obema krasno user posted image , brez večjih problemov, pa en fajn hiter porod in seveda cartanje cartanje cartanje čez dobrih 8 mesecev!!!! Čestitke!!!

Jaz kakšnih posebnih znakov nimam, sploh včer je vse izginilo, danes pa me je prej spet začelo špikat ... ampak kot da bo prišla M. Bomo videli user posted image  Navijam za vse!!!!!

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 247
7.4.2011 12:11:30   
Jada82
IZVIRNO SPOROČILO: witch

Tudi mene lahko pobarvate. Modro seveda user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image  

Ooooo user posted image  Škoda res!! Pa ne obupat!!! Bo že, bo!!! Vem pa, da ti ni zdaj nič fajn! Smo pa močne babe in verjamem, da boš šla v nov boj za maj!!!! Navijam že za takrat, pa mora uspeti!!!

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 248
7.4.2011 12:13:00   
Jada82
IZVIRNO SPOROČILO: Medea10

vesper, blo mi je ene parkrat slabo v avtu, v jajčnikih me je in me še špika, kot da bo M vsak čas prišla, povečan imam beli tok. Zdelo se mi je pa čudno, da ni blo običajne žeje; vsak mesec, teden dni pred M me strašno žeja in te žeje ne poteši nobena pijača, tega tokrat ni bilo. Ni pa bolečih prsi, le bradavice so malenkost občutljive na dotik.

Tudi sama imam podobne znake - s tem da zanemarim žejo in bradavice .. ampak včasih slabo pa špikanje. Lahko je pa tud kar tako, tako da jemljem zelooo z rezervo!!!
Upanje pa ostaja ... to umre zadnje user posted image

(odgovor članu Medea10)
Neposredna povezava do sporočila: 249
7.4.2011 13:27:19   
CariSSa10
super! user posted image kak fajn da je april tak rozasti.. upam da bo ostal pa še naju razveselita 2 črtici. user posted image nekaj me že čudno špika.. po izračunih bi naj bila O nekje2.4., samo mam zdaj čudno gosti beli tok, pa med odnosom me malo boli pri določenih položajih.. ej nič več ne vem. preveč razmišljam. uhhhh se vlečejo dnevi..

witch NE OBUPAT! user posted image user posted image vem da je to najlažje rečt, ampak za to smo tu da te spodbujamo. ne se predat... glavo gor, ne se obremenjevat pa pogumno v Maj! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image verjamem da boš kmalu zagledala plusek in takrat boš najsrečnejša nosečka user posted image

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Čaj, ki pomaga pri neplodnosti
Če se ženska sreča s težavo, da ne more zanositi, bo poizkusila vse, da bi zanosila. V prispevku boste našli ljudsko zdr...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Vožnja s kolesom
krtačka

Kdaj se je vaš otrok znal voziti s kolesom na pedala brez pomožnih koles?

pred 3. letom starosti (16%)

med 3. in 4. letom starosti (31%)

med 4. in 5. letom starosti (33%)

med 5. in 6. letom starosti (12%)

po 6. letu starosti (7%)

Število vseh glasov: 332

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!