|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo aprila 2011
31.3.2011 18:06:56   
alfi
Witch oj me je kar zmrazilo ,ko sem brala tvoje sporočilo, jaz pa mislim, da ti je uspelo, imam kar tak občutek pa nevem zakaj, upam, da tudi meni ta mesec, jaz si zdaj prvič merim bazalno temperaturo, na koliko pa se ti je približno povišala ob Ovulaciji??? A je tisti glavni dan O predno se ti poviša temperatura, ali ravno tisti dan, mal sem zmedenauser posted image , ker sem že svega i svašta prebrala,pa me zanima  kako je pri vas puncah. Držim pesti da je uspelouser posted image user posted image user posted image user posted image in boš srečka user posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 151
31.3.2011 19:01:21   
witch
alfi hvala za dobre želje user posted image joj bi bil že čas za kakšen plusek. 16. krogov mi je že doooosti user posted image
Glede BT pa... če hočeš mi lahko sporočiš mail pa ti pošljem moje grafe. Hmmm kdaj se poviša? Meni malo pade potem pa počasi narašča. NIkoli ni zdaj npr. 35 potem pa ob O skok na 37. Pri meni je bil prejšnji mesec povprečna temperatura 36,36. Na dan O je padla na 36,1. Potem pa je počasi rasla in se gibala med 36,4 in 36,7. Vse do takrat ko je prišla M in je spet padla na 36,1. V glavnem meni program ff označi bt na dan ko mi pade. Naslednji dan se pa poviša. In čez ene tri dni ko je bt višja mi za nazaj označi O. Upam, da sem ti recimo razumljivo razložila...
Če rabiš še kakšno informacijo kar vprašaj. user posted image

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu alfi)
Neposredna povezava do sporočila: 152
31.3.2011 19:07:47   
srečica17
Witch......močno držim pestiuser posted image user posted image user posted image ......naj bouser posted image !!!!!!!!!!!!

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 153
31.3.2011 19:18:41   
Katte
IZVIRNO SPOROČILO: srečica17

Witch......močno držim pestiuser posted image user posted image user posted image ......naj bouser posted image !!!!!!!!!!!!

Tudi jaz user posted image .

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu srečica17)
Neposredna povezava do sporočila: 154
31.3.2011 19:31:02   
witch
hvala hvala hvala za pesti za dobre želje za pozitvne misli user posted image user posted image user posted image user posted image upam, da vas bom v kratkem lahko razveselila z lepo novičko user posted image

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 155
31.3.2011 19:52:56   
Anonimen
Joj, witch, zdaj nas pa držiš na trnih... Upam iz srca, da boš zagledala user posted image !

auser posted image

(odgovor članu witch)
  Neposredna povezava do sporočila: 156
31.3.2011 20:29:42   
srečica17
ampak 16 dni po O naj bi pa test že pokazal +, ane??????
witch kdaj bo testek ??????

Navijam kot noraaaaaaaaaaaaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 157
31.3.2011 20:33:52   
alfi
Witch držim tud jaz pesti da zagledaš user posted image in nas končno razveseliš s prelepo novičkouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 158
1.4.2011 7:06:26   
Katte
Daj, naredi že ta test. Ne trudi se dočakati user posted image , če pa ne bo prišla user posted image . Zdaj bo že pokazal user posted image .
Navijam, navijam!!!

Still hoping.

(odgovor članu alfi)
Neposredna povezava do sporočila: 159
1.4.2011 7:32:11   
Jada82
Witch, zna biti user posted image !!!! user posted image user posted image user posted image
Daj otvori sezono user posted image  barve v aprilu že takoj prvi dan!!!! user posted image user posted image  Resnično upam zate, da si res user posted image !!!! Držim držim pesti in močno navijam!!!!!
Pa naredi testek in poročaj, veš da vse navijamo in smo vse takooo takooo firbčne!!!! user posted image

Evo, jaz pa sem včer začela pot h rekreaciji user posted image user posted image  Zvečer sem šla hitro hojo okoli jezera - 1,5 ure, prav super je blo!!!! Brez raznih postankov, pa kar hiter tempo! Upam, da se še kdaj spravim, ker sem dons posledično tud tako super spala, še zbudila sem se sama od sebe 5 minut preden je zvonila ura user posted image
Tako da ja, začnimo migat, se splača - zarad počutja in spanca, heheh.
Uf, pa še petek je - in vikend pred nami, pa baje bo sončno! Moramo izkoristit na max!!!! Uživajte!

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 160
1.4.2011 8:33:15   
Medea10
Witch, tud jaz stiskam pesti zate. user posted image user posted image user posted image
Vse, ki v naslednjih dneh upate na user posted image , a imate kakšne znake user posted image ?
Lepo se imejte user posted image

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 161
1.4.2011 8:51:44   
Jada82
Joj, sem jaz user posted image !!! Šele zdej me je spreletelo, kaj bi lahko ble te moje bolečine spodaj v trebuhu ta teden! Najbrž je bla šele zdaj O!!! Midva pa nič user posted image  user posted image user posted image  Ker se mi ni dalo!
Jao, tako da močno močno dvomim, da bo aprila user posted image !
Jah, res pa je, da je šele prvi spet naravni cikel, pa ne morem vedet, kdaj mam O user posted image  No, tako da, drug mesec bom pa precej bolje vedela, hehe, tako da, če ne bo user posted image  zdaj aprila, bo pa sigurno maja!!!! user posted image  Sem odločena. Skratka en pomladni mesec!
No ja, bom mela pa čas še mal zunaj za potelovadit! user posted image  Moramo zmer pozitivno vzet, ane? user posted image  Sm pa buča ja!!

Vsekakor pa za vse navijam močno močno močno!!!!! Dejmo punce! Velik user posted image , da ne bo tako, kot pri meni, hehehe.
Velik user posted image user posted image user posted image  za user posted image  ali user posted image  ta mesec!!!!! In veliko rozaaaaaa barve!!!!!

(odgovor članu Medea10)
Neposredna povezava do sporočila: 162
1.4.2011 8:52:15   
srečica17
Jaz nobenih......čakam na M , da grem lahko v postopek IVF.......drugi dan M prevzamem zdravila.
witch še vedno navijamuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Medea10)
Neposredna povezava do sporočila: 163
1.4.2011 11:37:10   
škatek
witch...danes je pa tvoj dan...upam, da ti test pokaže tisto kar si želišuser posted image user posted image user posted image in da ti bom ob novički lahko samo user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Bom pa najprej tukaj povedala, da je vaše držanje pesti pomagalo. Danes sem imela pregled in je vse OK. Sem takale že od zjutraj... user posted image ! Srček bije, velikost 20mm - ustreza 9t2d. Vesela, vesela, vesela! Zdaj pa hitro za mano! user posted image

auser posted image

čestitke anonimnauser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jada...da se ti zamegli in zavti je lahko znak za user posted image ..močno močno stiskam pesti, da je to to!!user posted image In mogoče te je tam spodaj bolelo ker se ob nosečnosti maternica razteguje in povzroča enake krče kot ob M...

Jaz sem se pa zagrela za tek...da pozabim malo te moje tegobe in misel na nosečnost...Sem še mojega zagrela za to in sedaj lepo skupaj tečeva in se vzpodbujava drug drugegauser posted image

Imejte se lepo in se tipkamo kaj zvečeruser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 164
1.4.2011 11:59:12   
kejt2
Witch navijamo!!! user posted image Se mi zdi, da smo še bolj neučakane kot ti. user posted image Se ap strinjam s Katte: sedaj bo test že pokazal merodajen rezultat in se nima smisla matrat z ugibanjem user posted image

Jade, odkar mislim, kdaj imam O, se mi vedno zgodi, da ravno takrat najmanj user posted image (sem prehlajena, utrujena, tečna)

(odgovor članu škatek)
Neposredna povezava do sporočila: 165
1.4.2011 13:42:09   
evelin
Joj mene pa že drugi dan neki špika not po jajčnikih :( enkrat v desnem enkrat v levem. Sploh ne vem kaj bi to bilo.
No upam da ta mesec vse ugledamo user posted image

27.10.2008 se je rodila naša pikica Maša :)
30.11.2011 se je rodila naša bibica Žana :)

(odgovor članu kejt2)
Neposredna povezava do sporočila: 166
1.4.2011 13:58:25   
m a j c i k a
Pozdravljene punce!
Še ena nova, stara članica za na seznamčekuser posted image !
Z user posted image sva se dogovorile, da je ta mesec res ne bo, definitivno si bo vzela časa vsaj devet mesecev in gre na dopust, tako da okrog 27.4. je nikakor ne pričakujem!!!!!!!!!!!!!user posted image Je pa to naš 8. krog....., ki sva ga z mojim user posted image danes tudi uradno odprla:)!!

(odgovor članu evelin)
Neposredna povezava do sporočila: 167
1.4.2011 14:56:50   
Katte
evelin, najbolje je ignorirati vse znake, sploh tiste, ki se pojavijo en teden pred NEpričakovano user posted image . Držim pesti, da se je prijelo.
m a j c i k a, upam, da 27.4. user posted image  ne pride.

Still hoping.

(odgovor članu m a j c i k a)
Neposredna povezava do sporočila: 168
1.4.2011 15:03:56   
Katte
user posted image

user posted image  ali user posted image  pričakujemo:

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

1.4.
witch (16. krog)

2.4.
srečica17 (x. krog)

5.4.
Luna* (x. krog)

8.4.
Nutry (33. krog/1. krog IVF)
evelin (2. krog)
vesper (4. krog po laparo)

9.4.
pikicaa25 (9. krog)

10.4.
twixy (x. krog)

11.4.
Jada82 (1. krog)
anonimna AR (x. krog)

13.4.
Medea10 (x. krog)

14.4.
Poka (x. krog)
kejt2 (x. krog)

15.4.
xoxox (2. krog)

18.4.
CariSSa10 (2. krog)

22.4.
mladika (2. krog po laparo)

25.4.
Katte (11. krog)
Niri (2. krog)

26.4.
škatek (x. krog)

27.4.
m a j c i k a (8. krog)

x.4.
Arual (42. krog)
Ella 33 (1. krog)
a.afrodita (x. krog)
wbm3 (x. krog)
alfi (10. krog)

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Skupaj nas je: 25

Nosečk: __

Navijačice:
Katte, witch, Nusyka,
Lineta, krisv, Agnes27,
candi, SILVA, a.user posted image ,
zebr4, sashy

Still hoping.

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 169
1.4.2011 21:22:31   
Agnes27
Anonimna user posted image  krasne novice user posted image user posted image

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 170
2.4.2011 9:33:22   
Niri
Hej witch navijamo navijamo za dobre novice! :)

Majcika dobrodošla med nami! In mislim, da imata z M super dogovor! ;)

Midva pa tudi danes začneva z akcijo! M je šla tako da bo plodno-upam :)

Držim pesti za vse k smo na seznamčku!! :)

(odgovor članu Agnes27)
Neposredna povezava do sporočila: 171
2.4.2011 9:36:50   
Arual
WITCH - Navijam navijam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , samo da bo user posted image user posted image .

Res je že čas, da nam počasi začne uspevat z user posted image user posted image . Jaz sem bila januarja radovedna in sem poklicala eno vedeževalko, no njen odgovor je bil, da lahko zanositev pričakujem v teh pomladnih mesecih oziroma (februarja, marca ali aprila) tako da bomo videli. Sem pa bila tudi prejšne leto radovedna in sem dobila odgovor meseca septebra da v roku največ 6 do 8 mesecev bo zanositev. No jaz še čakam, seveda smo pridni. Tako da mislim, da v kratkem bo. user posted image user posted image

Punce jaz navijam!! Gremo rozike na plano!!

Vsak poraz je nov izziv za zmago.

ZMAGA JE NAGRADA ZA TISTEGA,KI VSTRAJA TOLIKO CASA,DA PREMAGA BOLEČINO....

(odgovor članu Agnes27)
Neposredna povezava do sporočila: 172
2.4.2011 9:41:53   
MEGi20
Jutro, naj se še tukaj javim,vidim da je treba v novo temo.
Zaradi službe sem bolj redko tukaj ampak prejšnji mesec ni bil naš user posted image

Sem pa zelo veliko v službi in sem skoraj en mesec malo zanemarila RR forum ...

Zadnji teden mogoče 10 dni se počutim čudno... Od pritiska do slabosti, ki so snoč izbile sodu dno....danes zjutraj sem ob sedmih ko sem vstala v lonček pomočila tester, ki je ostal še od marca in ko sem čez 5 minut pogledala nanj sem bila presenečena. Prva črtica, ki nakazuje nosečnost je rahla ampak vidna tudi s prostim očesom-vendar rahla, kar me skrbi; tista tadruga pa normalno močna.

Tu ase mi pojavi vprašanje ali je plus ali ni?user posted image

Torej ne pričakujem je 10.04 ampak upam, da bo na testu user posted image user posted image

LP;megi

Ali veste kako se reče dvema ljubimcema ki sexata po metodi varnih dni?

mamica in očka...

(odgovor članu Arual)
Neposredna povezava do sporočila: 173
2.4.2011 9:48:23   
SILVA
anonimnauser posted image  vesela sem zateuser posted image

witch, zdaj sem pa že jaz firbčnauser posted image

(odgovor članu MEGi20)
Neposredna povezava do sporočila: 174
2.4.2011 10:12:25   
Katte
Niriuser posted image za konec user posted image . Isto je tudi pri meni user posted image . Tako , da - akcija user posted image .
Arual, držim pesti, da ima vedeževalka prav in boš user posted image v aprilu user posted image .
Bo kakšen novi plusek čez vikend? witch, srečica17?

Still hoping.

(odgovor članu Arual)
Neposredna povezava do sporočila: 175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?