Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2011 31.3.2011 18:06:56
|
|
|
|
alfi
|
Witch oj me je kar zmrazilo ,ko sem brala tvoje sporočilo, jaz pa mislim, da ti je uspelo, imam kar tak občutek pa nevem zakaj, upam, da tudi meni ta mesec, jaz si zdaj prvič merim bazalno temperaturo, na koliko pa se ti je približno povišala ob Ovulaciji??? A je tisti glavni dan O predno se ti poviša temperatura, ali ravno tisti dan, mal sem zmedena , ker sem že svega i svašta prebrala,pa me zanima kako je pri vas puncah. Držim pesti da je uspelo in boš srečka .
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2011 31.3.2011 19:01:21
|
|
|
|
witch
|
alfi hvala za dobre želje joj bi bil že čas za kakšen plusek. 16. krogov mi je že doooosti Glede BT pa... če hočeš mi lahko sporočiš mail pa ti pošljem moje grafe. Hmmm kdaj se poviša? Meni malo pade potem pa počasi narašča. NIkoli ni zdaj npr. 35 potem pa ob O skok na 37. Pri meni je bil prejšnji mesec povprečna temperatura 36,36. Na dan O je padla na 36,1. Potem pa je počasi rasla in se gibala med 36,4 in 36,7. Vse do takrat ko je prišla M in je spet padla na 36,1. V glavnem meni program ff označi bt na dan ko mi pade. Naslednji dan se pa poviša. In čez ene tri dni ko je bt višja mi za nazaj označi O. Upam, da sem ti recimo razumljivo razložila... Če rabiš še kakšno informacijo kar vprašaj.
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2011 31.3.2011 19:07:47
|
|
|
|
srečica17
|
Witch......močno držim pesti ......naj bo !!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2011 31.3.2011 19:18:41
|
|
|
|
Katte
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečica17 Witch......močno držim pesti ......naj bo !!!!!!!!!!!! Tudi jaz .
Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013). First loss in May 2014, at 6+2 wks. Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015. 2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks. 3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks. Still hoping.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2011 31.3.2011 19:31:02
|
|
|
|
witch
|
hvala hvala hvala za pesti za dobre želje za pozitvne misli upam, da vas bom v kratkem lahko razveselila z lepo novičko
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2011 31.3.2011 19:52:56
|
|
|
|
Anonimen
|
Joj, witch, zdaj nas pa držiš na trnih... Upam iz srca, da boš zagledala ! a
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2011 31.3.2011 20:29:42
|
|
|
|
srečica17
|
ampak 16 dni po O naj bi pa test že pokazal +, ane?????? witch kdaj bo testek ?????? Navijam kot noraaaaaaaaaaaaaaaaaaa
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2011 31.3.2011 20:33:52
|
|
|
|
alfi
|
Witch držim tud jaz pesti da zagledaš in nas končno razveseliš s prelepo novičko
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2011 1.4.2011 7:06:26
|
|
|
|
Katte
|
Daj, naredi že ta test. Ne trudi se dočakati , če pa ne bo prišla . Zdaj bo že pokazal . Navijam, navijam!!!
Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013). First loss in May 2014, at 6+2 wks. Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015. 2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks. 3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks. Still hoping.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2011 1.4.2011 7:32:11
|
|
|
|
Jada82
|
Witch, zna biti !!!! Daj otvori sezono barve v aprilu že takoj prvi dan!!!! Resnično upam zate, da si res !!!! Držim držim pesti in močno navijam!!!!! Pa naredi testek in poročaj, veš da vse navijamo in smo vse takooo takooo firbčne!!!! Evo, jaz pa sem včer začela pot h rekreaciji Zvečer sem šla hitro hojo okoli jezera - 1,5 ure, prav super je blo!!!! Brez raznih postankov, pa kar hiter tempo! Upam, da se še kdaj spravim, ker sem dons posledično tud tako super spala, še zbudila sem se sama od sebe 5 minut preden je zvonila ura Tako da ja, začnimo migat, se splača - zarad počutja in spanca, heheh. Uf, pa še petek je - in vikend pred nami, pa baje bo sončno! Moramo izkoristit na max!!!! Uživajte!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2011 1.4.2011 8:33:15
|
|
|
|
Medea10
|
Witch, tud jaz stiskam pesti zate. Vse, ki v naslednjih dneh upate na , a imate kakšne znake ? Lepo se imejte
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2011 1.4.2011 8:51:44
|
|
|
|
Jada82
|
Joj, sem jaz !!! Šele zdej me je spreletelo, kaj bi lahko ble te moje bolečine spodaj v trebuhu ta teden! Najbrž je bla šele zdaj O!!! Midva pa nič Ker se mi ni dalo! Jao, tako da močno močno dvomim, da bo aprila ! Jah, res pa je, da je šele prvi spet naravni cikel, pa ne morem vedet, kdaj mam O No, tako da, drug mesec bom pa precej bolje vedela, hehe, tako da, če ne bo zdaj aprila, bo pa sigurno maja!!!! Sem odločena. Skratka en pomladni mesec! No ja, bom mela pa čas še mal zunaj za potelovadit! Moramo zmer pozitivno vzet, ane? Sm pa buča ja!! Vsekakor pa za vse navijam močno močno močno!!!!! Dejmo punce! Velik , da ne bo tako, kot pri meni, hehehe. Velik za ali ta mesec!!!!! In veliko rozaaaaaa barve!!!!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2011 1.4.2011 8:52:15
|
|
|
|
srečica17
|
Jaz nobenih......čakam na M , da grem lahko v postopek IVF.......drugi dan M prevzamem zdravila. witch še vedno navijam
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2011 1.4.2011 11:37:10
|
|
|
|
škatek
|
witch...danes je pa tvoj dan...upam, da ti test pokaže tisto kar si želiš in da ti bom ob novički lahko samo IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Bom pa najprej tukaj povedala, da je vaše držanje pesti pomagalo. Danes sem imela pregled in je vse OK. Sem takale že od zjutraj... ! Srček bije, velikost 20mm - ustreza 9t2d. Vesela, vesela, vesela! Zdaj pa hitro za mano! a čestitke anonimna Jada...da se ti zamegli in zavti je lahko znak za ..močno močno stiskam pesti, da je to to!! In mogoče te je tam spodaj bolelo ker se ob nosečnosti maternica razteguje in povzroča enake krče kot ob M... Jaz sem se pa zagrela za tek...da pozabim malo te moje tegobe in misel na nosečnost...Sem še mojega zagrela za to in sedaj lepo skupaj tečeva in se vzpodbujava drug drugega Imejte se lepo in se tipkamo kaj zvečer
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2011 1.4.2011 11:59:12
|
|
|
|
kejt2
|
Witch navijamo!!! Se mi zdi, da smo še bolj neučakane kot ti. Se ap strinjam s Katte: sedaj bo test že pokazal merodajen rezultat in se nima smisla matrat z ugibanjem Jade, odkar mislim, kdaj imam O, se mi vedno zgodi, da ravno takrat najmanj (sem prehlajena, utrujena, tečna)
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2011 1.4.2011 13:42:09
|
|
|
|
evelin
|
Joj mene pa že drugi dan neki špika not po jajčnikih :( enkrat v desnem enkrat v levem. Sploh ne vem kaj bi to bilo. No upam da ta mesec vse ugledamo
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2011 1.4.2011 13:58:25
|
|
|
|
m a j c i k a
|
Pozdravljene punce! Še ena nova, stara članica za na seznamček ! Z sva se dogovorile, da je ta mesec res ne bo, definitivno si bo vzela časa vsaj devet mesecev in gre na dopust, tako da okrog 27.4. je nikakor ne pričakujem!!!!!!!!!!!!! Je pa to naš 8. krog....., ki sva ga z mojim danes tudi uradno odprla:)!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2011 1.4.2011 14:56:50
|
|
|
|
Katte
|
evelin, najbolje je ignorirati vse znake, sploh tiste, ki se pojavijo en teden pred NEpričakovano . Držim pesti, da se je prijelo. m a j c i k a, upam, da 27.4. ne pride.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2011 1.4.2011 15:03:56
|
|
|
|
Katte
|
ali pričakujemo: 5.4. Luna* (x. krog) 8.4. Nutry (33. krog/1. krog IVF) evelin (2. krog) vesper (4. krog po laparo) 11.4. Jada82 (1. krog) 14.4. Poka (x. krog) kejt2 (x. krog) 22.4. mladika (2. krog po laparo) 25.4. Katte (11. krog) Niri (2. krog) 26.4. škatek (x. krog) 27.4. m a j c i k a (8. krog) x.4. Arual (42. krog) Ella 33 (1. krog) a.afrodita (x. krog) Skupaj nas je: 25 Nosečk: __ Navijačice: Katte, witch, Nusyka, Lineta, krisv, Agnes27, candi, SILVA, a. , zebr4, sashy
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2011 1.4.2011 21:22:31
|
|
|
|
Agnes27
|
Anonimna krasne novice
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2011 2.4.2011 9:33:22
|
|
|
|
Niri
|
Hej witch navijamo navijamo za dobre novice! :) Majcika dobrodošla med nami! In mislim, da imata z M super dogovor! ;) Midva pa tudi danes začneva z akcijo! M je šla tako da bo plodno-upam :) Držim pesti za vse k smo na seznamčku!! :)
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2011 2.4.2011 9:36:50
|
|
|
|
Arual
|
WITCH - Navijam navijam , samo da bo . Res je že čas, da nam počasi začne uspevat z . Jaz sem bila januarja radovedna in sem poklicala eno vedeževalko, no njen odgovor je bil, da lahko zanositev pričakujem v teh pomladnih mesecih oziroma (februarja, marca ali aprila) tako da bomo videli. Sem pa bila tudi prejšne leto radovedna in sem dobila odgovor meseca septebra da v roku največ 6 do 8 mesecev bo zanositev. No jaz še čakam, seveda smo pridni. Tako da mislim, da v kratkem bo. Punce jaz navijam!! Gremo rozike na plano!!
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2011 2.4.2011 9:41:53
|
|
|
|
MEGi20
|
Jutro, naj se še tukaj javim,vidim da je treba v novo temo. Zaradi službe sem bolj redko tukaj ampak prejšnji mesec ni bil naš Sem pa zelo veliko v službi in sem skoraj en mesec malo zanemarila RR forum ... Zadnji teden mogoče 10 dni se počutim čudno... Od pritiska do slabosti, ki so snoč izbile sodu dno....danes zjutraj sem ob sedmih ko sem vstala v lonček pomočila tester, ki je ostal še od marca in ko sem čez 5 minut pogledala nanj sem bila presenečena. Prva črtica, ki nakazuje nosečnost je rahla ampak vidna tudi s prostim očesom-vendar rahla, kar me skrbi; tista tadruga pa normalno močna. Tu ase mi pojavi vprašanje ali je plus ali ni? Torej ne pričakujem je 10.04 ampak upam, da bo na testu LP;megi
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2011 2.4.2011 9:48:23
|
|
|
|
SILVA
|
anonimna vesela sem zate witch, zdaj sem pa že jaz firbčna
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2011 2.4.2011 10:12:25
|
|
|
|
Katte
|
Niri, za konec . Isto je tudi pri meni . Tako , da - akcija . Arual, držim pesti, da ima vedeževalka prav in boš v aprilu . Bo kakšen novi plusek čez vikend? witch, srečica17?
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?