Katte
|
Je že sreda? Super, še malo, pa bo petek . Jaz ne pričakujem v torek. Sicer jo imam ponavadi na 27, 28 dni, kar bi bilo v nedeljo, ponedeljek, ampak bo verjetno tokrat kak dan kasneje (oz je sploh ne bo ). Vsaj po O testih sodeč. Sem jih tokrat prvič poskusila, samo, da potrdim O. Jo drugače vedno čutim. Tokrat je tudi ne bi mogla zgrešiti. Sem imela prvič v življenju izredno bolečo. Ustrašila sem se že, da je slepič. Tako je bolelo, da se nisem mogla uleči, ko mi je pa uspelo, nisem mogla vstati . Šla sem k zdravniku, ampak je po dveh urah čakanja (ker nisem bila naročena) že toliko popustilo, da sem šla domov. Malo je bolelo še naslednji dan, potem je bilo pa uredu. Ker je bil O test pozitiven (CB pa na srečo negativen), sem sklepala, da je bilo to to. Uf, sem kar malo zašla s teme. Torej, pričakovanje dneva D. Nič posebnega. Prsi so malo bolj polne in občutljive že od O naprej, tu in tam me malo špikne v predelu maternice/jajčnikov. Drugače nič posebnega. Itak so znaki za PMS ali identični. Preprosto bo treba počakati in upati na . Pri meni bo to (upam) v torek. April se je super začel, z veliko roza barve. Dajmo nadaljevati, punce. romare, dobrodošla med nami. Držim pesti za nedeljo.
Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013). First loss in May 2014, at 6+2 wks. Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015. 2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks. 3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks. Still hoping.
|