|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo aprila 2011
15.4.2011 13:27:19   
CariSSa10
jaz pa bom spet pokvarla povprečje, ker me lahko pobarvate modro... po vseh 'tapravih' znakih, od grozne slabosti do lulanja na pol ure, ščipanja, bolečih prsih, mi je danes pritekla user posted image ...no ko sem šla na wc sem mela krvav papir ampak  vseeno se mi zdi preveč krvav da bi bla vgnezditvena. tak da je za naju žalosten začetek vikenda, ampak gremo v maj!!!
držim pesti za vse ki še bote lulale!!!!!user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 376
15.4.2011 13:39:01   
Katte
CariSSa10, kako slaba novička ob začetku vikenda.
user posted image user posted image user posted image
Naj te dragi razvaja cel vikend, potem pa v nov teden in nove boje. Maja bo pa uspelo, a ne?

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu CariSSa10)
Neposredna povezava do sporočila: 377
15.4.2011 13:40:27   
Katte
user posted image

user posted image  ali user posted image  pričakujemo:

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

1.4.
witch (16. krog)user posted image

2.4.
srečica17 (x. krog)user posted image

5.4.
Luna* (x. krog)
sover (x. krog) user posted image  user posted image

8.4.
Nutry (33. krog/1. krog IVF) user posted image  user posted image
evelin (2. krog) user posted image  user posted image
vesper (4. krog po laparo)user posted image

9.4.
pikicaa25 (9. krog)user posted image

10.4.
twixy (x. krog) user posted image  user posted image

11.4.
Jada82 (1. krog)
anonimna AR (x. krog)
fortune (x. krog) user posted image  user posted image

13.4.
Medea10 (x. krog) user posted image  user posted image

14.4.
Poka (x. krog)
kejt2 (x. krog)user posted image

15.4.
xoxox (2. krog)user posted image

17.4.
Ella 33 (1. krog po histero)
alfi (10. krog)user posted image

18.4.
CariSSa10 (2. krog)user posted image
cina (1. krog IUI)

22.4.
mladika (2. krog po laparo)

25.4.
Katte (11. krog)
Niri (2. krog)

26.4.
škatek (x. krog)

27.4.
m a j c i k a (8. krog)

28.4.
srečica17 (1. krog IVF)

x.4.
Arual (42. krog) user posted image
wbm3 (x. krog)
LittleSun (x. krog)user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Skupaj nas je: 28

Nosečk: 6

Navijačice:
Katte, witch, Nusyka,
Lineta, krisv, Agnes27,
candi, SILVA, a.user posted image ,
zebr4, sashy, Monstera,
kejt2

Still hoping.

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 378
15.4.2011 13:49:29   
cina
CariSSa10, pa ne no... Pa tak fajn ti je kazalo... user posted image

Želim ti, da se hitro potolažiš in ti uspe v mesecu ljubezni. user posted image Pa veliko pozitivne energije!!!user posted image

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 379
15.4.2011 13:49:38   
CariSSa10
ja Maja pa bo! da boma mela januarčka2012. bo meu rojstni dan ko mamica! user posted image tedn počitka, pol pa spet slončkanjeuser posted image

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 380
15.4.2011 13:51:58   
CariSSa10
cina pa res je fajn kazalo. še slabo mi je blo skoz tak čudno kot nikoli in sem že si mislila to je to in če zaj nisem noseča pa res ne bom nikoli. ampak še en dokaz več da mi psiha dela nenormalno!!!! res sem extra človek user posted image upam da pa tebi uspeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 381
15.4.2011 14:02:11   
škatek
user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: CariSSa10

ja Maja pa bo! da boma mela januarčka2012. bo meu rojstni dan ko mamica! user posted image tedn počitka, pol pa spet slončkanjeuser posted image

tako se govori!!! Kar pogumno v nove boje user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 382
15.4.2011 14:12:04   
alfi
CariSSa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Vem kako je to, tudi meni se je danes na polno ulilauser posted image

(odgovor članu škatek)
Neposredna povezava do sporočila: 383
15.4.2011 14:24:03   
CariSSa10
joj alfi objemček user posted image
prav strah me je da bom jaz tudi ena izmed vas ki se že taaaak dolgo trudite pa upate. ne vem če bom zmogla taki pritisk..vem da se je brezveze obremenjevat samo me razočaranje čisto prestraši..user posted image
eh morem odgnat slabe misli. ta vikend bom se razvajala. sicer moj dela oba dni 12ur, se boma vidla komaj zvečer, ampak bom se že nekak zaposlila čez dan.. čveki z kolegicami pa neko toro bom spekla user posted image

(odgovor članu alfi)
Neposredna povezava do sporočila: 384
15.4.2011 14:28:21   
Medea10
user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 385
15.4.2011 14:43:14   
cina
Žal mi je za vse razočarane punce...user posted image user posted image user posted image

Držim pesti za vas! user posted image

CariSSa10, tako je bilo pri meni prejšnji mesec. Večkrat sem mislila, da mi je slabo, ampak ta zadnji mesec... bila sem čisto šibka, vrtelo se mi je, slabo kot da bi imela želodec v grlu, kave nisem mogla piti, čeprav sem prava kofetarka user posted image , potem se je pa taka huda  user posted image ulila, da joj. Mogoče je bila pa zadnja, ker je bila tako močna in boleča. user posted image

CariSSa10, jaz sem že v 37.krogu in imaš prav, da so to hudi pritiski, zato pa tega res nikomur ne privoščim. Upam, da ne boš rabila iti skozi to, kar sem šla jaz in ti bo v kratkem uspelo! user posted image

(odgovor članu Medea10)
Neposredna povezava do sporočila: 386
15.4.2011 14:51:50   
mladika
Helou!!
Da se še jst malo oglasim...pri nas nič novega smo v tisti fazi čakanja,al kak bi temu rekla,k upamo da user posted image  ne pride.Mam še cel teden,še HB da sem ful zaposlena da ne mislim tolk na to.Sem začela prakso ta teden v patronaži in hodim s patronažno sestro mau okol folk obiskvat,pa novorojenčke rihtatuser posted image sej mi je ful fajn sam ko vidim mamice s svojimi štručkami si pa mislim: "jst bi tut",pa mi je pol tak hudo...eh,upam da se tudi meni nasnmehne sreča in da zadenemo glavni "dobitek",k ga že tolk časa čakam!!user posted image
Kar se pa tiče pripričevanja mojega da gre na spermiogram,sem pa nemočna,on pravi da ne gre in pika.Da je z njim use ok!!Pol mu pa jst rečem,sej jst sem tut mislnla da je z mano use ok,pa zgleda da ni blo,če ne ne bi rabla operacije.Mislm je ta moj desc trmast,k bik,ampak jst sm še bolj.Maja mam uradno kontrolo pri svoji operaterki pa jo bom prosla za napotnico za mojga,če nav zdej ratal,pa ga bom kr naročla na spermiogram,pa da vidmo!!
Sem se mogla mau spihat,k se nimam komu,moj je pa huj k da bi steni govoru,sam da omenim besedo na S*****je že konc se lahk kr nehava pogovorjatuser posted image
Da ne pozabim,vsem ki ste zagledale user posted image ,čestitke in srečno do konca s čim manj tekobami,tiste ki vas je pa obiskala ta nezaželjena,pa pošiljam user posted image user posted image user posted image user posted image !!!!

Mi še zmeram upamo!!!:)

(odgovor članu Medea10)
Neposredna povezava do sporočila: 387
15.4.2011 17:17:16   
Anonimen
očitno tisto včeraj niso bili znaki za user posted image , ampak pms user posted image
user posted image je prišla, tako da me lahko pobarvate modro user posted image

A. AR

Neposredna povezava do sporočila: 388
15.4.2011 17:54:25   
vesper
joj mladika, tega tvojga deca je treba kar malo v rit nabrcat. Jaoooo ta moški ego. Kaj pa je on, da ve da je z njim vse v redu!!! Povej ti njemu, da to če bo pregled pokazal da ima slabe plavalce še ne pomeni, da je on slab ljubimec. Itak, da je za tebe najboljšiiiiii user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 389
15.4.2011 18:06:17   
mladika
user posted image vesper ja on je stručko pa že ve ne...user posted image bom ga jst "zbrcala" al tak al pa drugac,na tak fin način,da sploh vedu nav!!user posted image
eh ti desci...pravjo z njimi je težko,a brez njih še težje!!user posted image

(odgovor članu vesper)
Neposredna povezava do sporočila: 390
15.4.2011 18:10:34   
vesper
mladika tako je prav, na fin političen način jih je treba obrnit. To je najboljše, še sami takrat ne vejo kaj se dogaja. Cap cap in že plešejo tako kot me žvižgamo user posted image user posted image user posted image user posted image pa še hvaležni so nam na koncu za to. Sploh jim ni jasno kdaj so se spremenili v copate user posted image user posted image
joj, ko bi me moj zdaj slišal, še dobro da ga ni doma user posted image

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 391
15.4.2011 19:49:42   
Katte
user posted image

user posted image  ali user posted image  pričakujemo:

1.4.
witch (16. krog)user posted image

2.4.
srečica17 (x. krog)user posted image

5.4.
Luna* (x. krog)
sover (x. krog) user posted image  user posted image

8.4.
Nutry (33. krog/1. krog IVF) user posted image  user posted image
evelin (2. krog) user posted image  user posted image
vesper (4. krog po laparo)user posted image

9.4.
pikicaa25 (9. krog)user posted image

10.4.
twixy (x. krog) user posted image  user posted image

11.4.
Jada82 (1. krog)
anonimna AR (x. krog)user posted image
fortune (x. krog) user posted image  user posted image

13.4.
Medea10 (x. krog) user posted image  user posted image

14.4.
Poka (x. krog)
kejt2 (x. krog)user posted image

15.4.
xoxox (2. krog)user posted image

17.4.
Ella 33 (1. krog po histero)
alfi (10. krog)user posted image

18.4.
CariSSa10 (2. krog)user posted image
cina (1. krog IUI)

22.4.
mladika (2. krog po laparo)

25.4.
Katte (11. krog)
Niri (2. krog)

26.4.
škatek (x. krog)

27.4.
m a j c i k a (8. krog)

28.4.
srečica17 (1. krog IVF)

x.4.
Arual (42. krog) user posted image
wbm3 (x. krog)
LittleSun (x. krog)user posted image

Skupaj nas je: 28

Nosečk: 6

Navijačice:
Katte, witch, Nusyka,
Lineta, krisv, Agnes27,
candi, SILVA, a.user posted image ,
zebr4, sashy, Monstera,
kejt2

Still hoping.

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 392
15.4.2011 19:51:21   
Katte
Anonimna AR, hudo mi je, da ni uspelo user posted image user posted image user posted image .
Ne izgubi upanja, maj ni daleč. Boš pa takrat zagledala user posted image  user posted image .

Still hoping.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 393
15.4.2011 20:10:09   
mladika
IZVIRNO SPOROČILO: vesper

mladika tako je prav, na fin političen način jih je treba obrnit. To je najboljše, še sami takrat ne vejo kaj se dogaja. Cap cap in že plešejo tako kot me žvižgamo user posted image user posted image user posted image user posted image pa še hvaležni so nam na koncu za to. Sploh jim ni jasno kdaj so se spremenili v copate user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  daj nehi,še dobr da moj tega foruma ne bereuser posted image user posted image user posted image sej tak je treba z našimi desci,če ne dosežeš kompromisa,pol ubereš drugo bolj fino taktiko!!še HB da smo ženske tak pretkaneuser posted image

(odgovor članu vesper)
Neposredna povezava do sporočila: 394
16.4.2011 8:58:32   
Jada82
Dobro jutro!
Sem v službi, čeprav je sobota user posted image  Upam, da bom lahko kmalu šla domov!
Vam pa sporočam, da me končno lahko pobarvate modro, ker je danes prišla user posted image . Za razliko od večine sem jaz prav vesela, da je prišla, ker sem se bala, da je ne bo in bom mogla h ginekologu! Včer sem bla pa tko švoh, vrtelo se mi je, za skup past, slabo .... sem mislila, da od neprespanosti, k ga tamala zdej ponoč serje .. pa je bil zgleda tud PMS.
No, skratka, jz sem vesela, da je končnooo prišla, da se zdaj mal odpočijem, pol pa veselo na delo v novi krog in sem prepričana, da bo uspelo! user posted image user posted image user posted image

Aja, hahah, teli desci - ja ja, mi znamo tud bolj na fino, heheheh, smo pretkane! Dobr da smo take, hehehe. Vse se da dosežt, hehehe. user posted image user posted image user posted image

Aja, pa za vse, ki ste dobile user posted image , pošiljam en kup user posted image user posted image user posted image , pa kar pogumno v naslednji krog! Mesec maj je pravi za nas!!!!

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 395
16.4.2011 9:48:27   
škatek
user posted image

Spet bo danes en tak lep dan user posted image user posted image user posted image user posted image

najprej anonimna AR in Jade82 vama pošiljam en topel objemček z željo, da pa bo v mesecu ljubezni uspelo!!!!

user posted image

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 396
16.4.2011 11:25:46   
kejt2
IZVIRNO SPOROČILO: mladika

IZVIRNO SPOROČILO: vesper

user posted image user posted image user posted image  daj nehi,še dobr da moj tega foruma ne bereuser posted image user posted image user posted image sej tak je treba z našimi desci,če ne dosežeš kompromisa,pol ubereš drugo bolj fino taktiko!!še HB da smo ženske tak pretkaneuser posted image

user posted image Upam, da ti ga uspe prepričat. Lahko pa probaš s to taktiko, da itak, da z njim ni nič narobe in, da zato še toliko manj razumeš, zakaj noče it. Saj bi šel samo zato, da se ga izključi iz preizkave in lahko nadaljujejo pri tebi (ker tak je postopek, tudi njega morajo pogledat, da lahko naprej šarijo po tebi).
Zdravniki so pa že kar nekaj puncam rekli naj rečejo: "Veš, kaj, če sem jaz bila lahk x. krat operirarna se boš pa še ti potrudil..." (meni ta ni všeč).
Lahko ga pa probaš prepričat tako, da mu ponudiš, da gresta skupaj v sobo za pare in iz tega naredita sexy dogodivščino (težko glede na to, kje in kakšna je soba za pare, ampak sej ne bo vedel...). 

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 397
16.4.2011 11:50:15   
coris
mladika...če mu je  nerodno tja it lahko to doma opravi in ti samo lonček z vsebino tja odneseš, še to mu povej, ker nekateri majo zarad tega zadržke.

Neposredna povezava do sporočila: 398
16.4.2011 14:29:01   
mladika
no še to bomo probali ja,da bi doma to opravil...če pa res nav šlo bom pa mu rekla da ga je zdravnica moja kr naročila na pregled ker je pač tak postopek,če hočjo z mano nadaljevat!!

(odgovor članu coris)
Neposredna povezava do sporočila: 399
16.4.2011 15:08:06   
cina
user posted image user posted image user posted image za tiste, ki ste dobile tečko. Želim vam, da uspe v mesecu ljubezni. user posted image

Stanje pri meni: včeraj zvečer sem bila prepričana, da bo danes prišla menstruacija, ker me je tako zvijalo in mrazilo, pa je na moje veliko veselje ni bilo... user posted image Jutri bo 14.dan po IUI, sestra je rekla, da takrat naredim test, ne vem pa, če ne bom počakala še kak dan, saj imam že močan odpor do teh testov, ko narediš, se zraven veseliš in upaš, potem pa nič in čakaš na menstruacijo. Ne vem, kako se bom odločla. Kaj predlagate?

Drugače imam cikluse od 26 do 30 dni, jutri bo 28.dan. user posted image

Držim pesti za nas! user posted image

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?