Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2011 16.4.2011 15:14:49
|
|
|
|
Anonimen
|
punce živjo! zaenkrat bom še anonimna... sem delala v sredo test in je bil pozitiven, pa še enkrat v sredo, pa isto... seveda sem ga bila vesela, samo mi je čudno, da sem zanosila kljub vnetju ki sem ga fasala... pa rahlo sem krvavela po ovulaciji. tako da zaenkrat se potihem veseli, drug teden pa potrdim ko bom še enkrat delala test... a mislite, oz. ali katera ve, ali je zaradi vnetja lahko test lažno pozitiven?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2011 16.4.2011 17:37:03
|
|
|
|
kejt2
|
IZVIRNO SPOROČILO: coris mladika...če mu je nerodno tja it lahko to doma opravi in ti samo lonček z vsebino tja odneseš, še to mu povej, ker nekateri majo zarad tega zadržke. V LJ nam niso pustili... @Anonimen: zaradi samega vnetja test ni lažno pozitiven. Lahko pa na to vplivajo kakšna zdravila ali hormoni.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2011 16.4.2011 20:03:49
|
|
|
|
Jada82
|
IZVIRNO SPOROČILO: cina za tiste, ki ste dobile tečko. Želim vam, da uspe v mesecu ljubezni. Stanje pri meni: včeraj zvečer sem bila prepričana, da bo danes prišla menstruacija, ker me je tako zvijalo in mrazilo, pa je na moje veliko veselje ni bilo... Jutri bo 14.dan po IUI, sestra je rekla, da takrat naredim test, ne vem pa, če ne bom počakala še kak dan, saj imam že močan odpor do teh testov, ko narediš, se zraven veseliš in upaš, potem pa nič in čakaš na menstruacijo. Ne vem, kako se bom odločla. Kaj predlagate? Drugače imam cikluse od 26 do 30 dni, jutri bo 28.dan. Držim pesti za nas! Jaz zmer za delanje testov vzamem najdaljši ciklus - pri meni bo to zdaj 37 dni Jaz ti svetujem, da vzemi 30 dni, pa ko bo 30. dan, naredi test. Takrat bi moglo pokazati, če je !!!!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2011 16.4.2011 21:13:39
|
|
|
|
vesper
|
cina tudi jaz ti svetujem tako kot jada82. Vzami najdaljši ciklus in ga naredi na 30 dan če še tečke takrat ne bo. In upam, da je res ne bo Saj to sta še le dva dni, boš videla kako hitro bo minilo... držim pesti in veliko
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2011 17.4.2011 9:42:09
|
|
|
|
coris
|
IZVIRNO SPOROČILO: kejt2 IZVIRNO SPOROČILO: coris mladika...če mu je nerodno tja it lahko to doma opravi in ti samo lonček z vsebino tja odneseš, še to mu povej, ker nekateri majo zarad tega zadržke. V LJ nam niso pustili... aha se opravičujem...pri nama ko sva bila pri dr. Rešu v Dravljah so nama še sami ponudili to opcijo če bi bilo možu slučajno neprijetno to tam opraviti al pa če nebi mogel dobit dopusta za tisti dan. očitno je pri vsakemu drugače.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2011 17.4.2011 9:45:28
|
|
|
|
Ella 33
|
Dobro jutro punce, tud mene lahko obarvate v modro, ker je dans prišla tečka tečkasta.. Za vse, ki ste še v pričakovanju + držim pestke , za ostale pa veliko sreče v maju , to bo naš mesec, kajne?! Lepo nedeljo vam želim..
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2011 17.4.2011 14:38:21
|
|
|
|
kejt2
|
IZVIRNO SPOROČILO: coris IZVIRNO SPOROČILO: kejt2 IZVIRNO SPOROČILO: coris mladika...če mu je nerodno tja it lahko to doma opravi in ti samo lonček z vsebino tja odneseš, še to mu povej, ker nekateri majo zarad tega zadržke. V LJ nam niso pustili... aha se opravičujem...pri nama ko sva bila pri dr. Rešu v Dravljah so nama še sami ponudili to opcijo če bi bilo možu slučajno neprijetno to tam opraviti al pa če nebi mogel dobit dopusta za tisti dan. očitno je pri vsakemu drugače. Ja, jest sem tudi slišala za to opcijo in sem zato v Leonišču vprašala, ampak so me kategorično zavrnili. Pa čeprav živim čisto blizu. Dopuščam pa možnost, da je odvisno od tega, kdo je na drugi strani. Vsekakor, probat ni greh (tudi sama sem), samo ne preveč računat na to možnost v Leonišču.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2011 17.4.2011 18:29:13
|
|
|
|
mladika
|
kokr jst vem v Leonišču ni te možnosti da bi od doma seme prinesu!! bi pa drgače jst tut najraj vidla da bi šel moj k dr.Rešu,sam mi je pa kolegica medicinska sestra k dela v Lublani v stari porodnišnici rekla da je spermiogram najbolš delat v Leonišču,zato ker naj bi spermie ročno štel al tak nekako in da se izvidi spermiogramov pri Rešu in v Leonišču močno razlikujejo.Take ma on izkušnje.Zato pa v Leonišču upoštevajo sam pri njih naret spermiogram,če greš slučajno naprej v postopke!!
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2011 18.4.2011 7:54:49
|
|
|
|
Katte
|
ali pričakujemo: 1.4. witch (16. krog) 2.4. srečica17 (x. krog) 5.4. Luna* (x. krog) sover (x. krog) pikicaa25 (9. krog) 10.4. twixy (x. krog) 11.4. Jada82 (1. krog) anonimna AR (x. krog) fortune (x. krog) 13.4. Medea10 (x. krog) 14.4. Poka (x. krog) kejt2 (x. krog) 15.4. xoxox (2. krog) Ella 33 (1. krog po histero) alfi (10. krog) 18.4. CariSSa10 (2. krog) cina (1. krog IUI) 22.4. mladika (2. krog po laparo) 25.4. Katte (11. krog) Niri (2. krog) 26.4. škatek (x. krog) 27.4. m a j c i k a (8. krog) 28.4. srečica17 (1. krog IVF) x.4. Arual (42. krog) wbm3 (x. krog) LittleSun (x. krog) Skupaj nas je: 28 Nosečk: 6 Navijačice: Katte, witch, Nusyka, Lineta, krisv, Agnes27, candi, SILVA, a. , zebr4, sashy, Monstera, kejt2
Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013). First loss in May 2014, at 6+2 wks. Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015. 2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks. 3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks. Still hoping.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2011 18.4.2011 8:16:09
|
|
|
|
Katte
|
Jada82 in Ella 33, za vaju, ker je prišla. No, Jada82, vseeno super, da ni še bolj zamujala, da greš lahko čimprej v nove boje. cina, je še vse belo? Si zagledala ? Poročaj. Drugače bi pa lahko delala test že 14 dni po IUI. Nima veze s tem, kako dolg je ponavadi tvoj cikel, ker je bil IUI sigurno narejen v času O. Kako ste punce? Vikenda je konec, nov teden se je začel. Preživimo še teh par dni, pa bodo prazniki. Ve, ki delate, ste kaj proste? Jaz sem doma celih 10 dni . Vmes pričakujem , upam, da mi dopusta ne bo pokvarila .
Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013). First loss in May 2014, at 6+2 wks. Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015. 2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks. 3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks. Still hoping.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2011 18.4.2011 8:29:29
|
|
|
|
škatek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ella 33 tud mene lahko obarvate v modro, Vse je zrihtano, jaz pa čakam in čakam, da bo čimprej ta 26, da vidim, če nam je kaj uspelo...Znakov nimam nobenih...sicer je pa še celih osem dni do tja...in verjetno bom še kakšen dan počakala s testom, al pa tudi ne Sem imela ta vikend obiske in sem vidla mojo pupo kako pogreša družbo...sploh zvečer, ko je treba it spat...so se vse tri pupce spravile v taveliko posteljo (beri: midva sva spala v dnevni) in so brez problemov vse tri zaspale... Zdej se grem pa pripravit za kratek neutrudljiv tek..tako malo za dušo in za sprostitev, ker vsaj takrat ne mislim na nič...niti na to ali mi je uspelo ali ne ...se tipkamo
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2011 18.4.2011 9:34:41
|
|
|
|
SILVA
|
Vsem novim nosečkam , za tiste, ki pa še čakate pa držim velike pesti za . Jaz pa sem za ta mesec čisto zakalkulirala pri računanju menstruacije in plodnih dni . Ne vem, kako mi je uspelo, da sem si na koledar označila, da sem dobila tetko en teden prej in sedaj sva glih v času ovulacije . Tako, da sedaj prvič po 6 letih upam, da bo prišla, ker imava šele naslednji ciklus zeleno luč po operaciji. Včeraj pa sem imela neki rjavi izcedek, sem že mislila, da bo prišla , čeprav 5 dni prezgodaj, pa nič, danes nobenga izcedka več Sem samo malo pojamrala tukaj, čeprav sem ta mesec samo navijačica
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2011 18.4.2011 13:34:07
|
|
|
|
cina
|
Jada82 in vesper, hvala za nasvete. Po premisleku sva se odločila in včeraj naredila test Cb zjutraj, pokazal se je minus. Test sem naredila zaradi nasveta med.sestre in kot pravi Katte, se pri IUI ve, kdaj je bila ovulacija in baje po 14ih dneh lahko delaš test. Ne glede na cikluse. Drugače pa še vedno ni, danes je 29.dan, letos sem imela cikluse 26., 27. in 30.dan. Ne vem ali je še kaj upanja za naju ta mesec. Sem že čisto obupana od vsega skupaj.... Držim pesti za ostale
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2011 18.4.2011 14:22:07
|
|
|
|
Katte
|
cina - . Ne vem, kaj naj rečem. Enim tudi šele kasneje pokaže test pozitivno. Malo možnosti še imaš, dokler ne priteče . Mogoče se je malo kasneje vgnezdil.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2011 18.4.2011 15:43:40
|
|
|
|
Arual
|
Hey. No punce, kako?? Jaz še čakam na tečko. Danes je že 46 dan, test je bil prejšni teden negativen, tako da ni upanja za . Sedaj samo čakam, da se prikaže. Jo že nestrpno pričakujem . Čestitke nosečkam!!
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2011 18.4.2011 16:19:35
|
|
|
|
vesper
|
cina ampak jaz še ne bi obupala na tvojem mestu. Jaz imam tri prijateljice, ki jim je test pokazal pozitivno komaj po zamujanju M in to kak teden po zamujanju. Pred tem so nardile teste in je bilo vse negativno, potem pa plusek. Tako da, vse možnosti še imaš držim pesti javi kaj bo čez kak dan
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2011 18.4.2011 16:46:55
|
|
|
|
kejt2
|
cina
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2011 18.4.2011 20:09:52
|
|
|
|
cina
|
Hvala vam punce! Res ste najboljše! Potihem upam. Zaenkrat nič ne kaže ne za eno, ne za drugo. Upam, da še vedno ne bo in kmalu zagledam plusek, ki ga ponoči že sanjam od želje po .
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2011 18.4.2011 20:21:51
|
|
|
|
Jada82
|
Cina in Arual Eh ta ! Upam za obe na najbolje. Če se ima za vlit, naj se pa čim prej, da gresta lahko v novi krog!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2011 19.4.2011 3:17:40
|
|
|
|
Anonimen
|
Evo, pišem kot anonimna, ampak samo zato, ker vem da berejo tudi osebe, ki bi sigurno nesle na šihtu naprej, pa hočem sama povedati, ko bo čas.... torej Jassiki je pred parimi minutami cb pokazal + sej vem kera zgodnja ura Samo vstajam za na šiht ob 4.30, pa sem rekla, glede na to, da je v nedeljo fs pokazal tako raaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahlo črtico (da bi si jo lahko tudi izmislila), da ponovim čez 2 dni s cb z jutranjim urinom. In zbudila sem se ob 3.00 in evo. Ne znam povedat kako sem srečna . Hecno pa ravno ta mesec, kos em bila skorej prepričana, da nič ne bo, ker sva po mojem zamudila O za 5 dni Res je tako, da takrat ko najmanj pričakuješ pa je! Punce, še naprej bom z vami in držim pesti za vsako posebej, da se mi čim prej pridružite. Vse si to zaslužite (ker ste res borke) in upam, da čim prej ugledate
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2011 19.4.2011 3:21:31
|
|
|
|
Anonimen
|
Joj no, šele zdaj sem videla, da sem pisala pod aprilke, ne pod prvi poizkus zanositve... Eh, malo sem zmedena očitno. Ampak vas punce tudi redno berem in navijam z vami, zato me je pa zaneslo. Jassika
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2011 19.4.2011 7:23:49
|
|
|
|
Katte
|
Nič hudega, Jassika. Tudi tukaj smo vesela lepe novičke.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2011 19.4.2011 7:53:42
|
|
|
|
škatek
|
Jessika......kot pravi Kette, tudi me smo vesele zate...Pa lepih 9M ti želim Jaz sem končala nočno..sedaj peljem malo v vtrec in potem ne vem kaj bom delala...verjetno bom malo šla spat Punce a že kaj farbate jajčka...jaz sem letos naredila eno lepo dekoracijo iz čokoladnih jajčk...je izpadlo prav lepo...vsi si pa samo sline cedijo, ker bi radi pojedli to čokoladno drevesce
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2011 19.4.2011 16:10:29
|
|
|
|
škatek
|
mene pa takoooooooooooo zgaga peče ...pa riga se mi kako ste kaj punce danes??? nikjer nobene men se pa mal čveka
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2011 19.4.2011 17:06:59
|
|
|
|
cina
|
Tukaj še ena, ki se ji čveka. Že odštevaš dneve?
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?