|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo aprila 2011
12.4.2011 14:46:02   
Niri
Uaaaaau čestitke punce! Še nismo čez polovico aprila pa je že 5 srečk! Reeeees lep začetek aprila! Upam, da se vam vse ostale do konca pridružimo, druge pa maja!

Pri nas so lih dnevi akcije ;)

Držte se punce, nč obupat !

Drgač pa a ni zanimivo, da ni nobenga moškega tle, ki bi štel dni, pa ovulacijo pa tko? ;)

(odgovor članu alfi)
Neposredna povezava do sporočila: 326
12.4.2011 15:10:52   
witch
oooo že 5 noseček user posted image user posted image user posted image user posted image bravo user posted image user posted image user posted image čestitam vsem in vam želim lepo nosečnsot.
Tiste, ki še čakate na dan d, pa želim, da b vse nalulale velike pluske user posted image

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu Niri)
Neposredna povezava do sporočila: 327
13.4.2011 8:42:22   
MEGi20
Dobro jutro :) Sam da se na hitro javim .....
Moja user posted image zamuja danes že 4 dan in se še kar nazaj držim in čakam do ponedeljka.

LP;megi

Ali veste kako se reče dvema ljubimcema ki sexata po metodi varnih dni?

mamica in očka...

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 328
13.4.2011 8:48:38   
CariSSa10
joj super MEGi20 kak zdržiš? jaz mam danes 26i dan ciklusa pa sem že tak nestrpna... zjutraj me je čudno zarezalo pod trebuhom, že 2 dni pa čutim utrujenost in tako čudno slabost od želodca gor do grla. eh morem nehat mislit na to, ker mi psiha 100 na uro dela ;)))
držim pesti za tebe in ostale, da v kratkem zagledamo user posted image

(odgovor članu MEGi20)
Neposredna povezava do sporočila: 329
13.4.2011 8:54:26   
Katte
MEGi20, to se pa zelo obetavno sliši user posted image .

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu MEGi20)
Neposredna povezava do sporočila: 330
13.4.2011 9:27:12   
Jada82
MOje user posted image  še vedno ni, je pa danes 34. dan ciklusa user posted image  Sam sem razmišljala in se spomnim, da ko sem nazadnje nehala jemati KT, sem tud enkrat mela cikel dolg okol 40 dni .. mislim, da prvič po KT al kako. Tako da, morm bit strpna in čakat. Sem se pa takrat prijavila h G, ker sem mislila, da je kaj narobe, pa je pol glih prišla! user posted image  Res je tečka!!! user posted image user posted image user posted image

Dejmo punce, še roza barve .... sicer smo ta mesec res dobre, šele na polovici, pa vas je že 5 user posted image !!! Bravo!!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 331
13.4.2011 12:23:27   
alfi
No danes je 27 dan ciklusa, malo me že mineva potrpljenje, naredila sem že dva testa in oba -, O sem imela 1.4., zdaj pa čakam kaj bo, bazalna temperatura je še vedno visoka, a to pomeni, da se kaj dogaja ali je še prekmalu? Rabim malo spodbudnih besed, mi je pa malo slabo, pa špika me v levem delu trebuhauser posted image in zelo utrujena ali je to samo pomladanska utrujenost?

Drugače pa se veselim vsakegauser posted image ki ga objavite user posted image user posted image user posted image in želim, da bo še naprej april tako user posted image obarvan kot do sedaj
punce navijam za vse.

Tiste, ki ste pa že user posted image pa želim lepo nosečnost.user posted image

(odgovor članu alfi)
Neposredna povezava do sporočila: 332
13.4.2011 12:24:44   
alfi
Aja pozabila napisat, da sem test delala na 23.,24. dan.

(odgovor članu alfi)
Neposredna povezava do sporočila: 333
13.4.2011 12:31:21   
CariSSa10
alfi potem sma približno na istem..sem si včeraj kupla test, pa ga kljub 'znakom' še ne upam delat, da ne bi bila razočarana. upam da zdržim do ponedeljka in da se user posted image ne prikaže.. držima pesti dalje, ker vidim kar dosti primerov da jim se plusek pokaže še več kot po 3dnevni zamudi M..

(odgovor članu alfi)
Neposredna povezava do sporočila: 334
13.4.2011 12:32:08   
kejt2
IZVIRNO SPOROČILO: alfi

Aja pozabila napisat, da sem test delala na 23.,24. dan.

No, sej pol si si pa že sama odgovorila, a ne? user posted image

Megi20 bravo, res si dobra, da zdržiš. Ampak, 4 dni čez, kaj še čakaš? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu alfi)
Neposredna povezava do sporočila: 335
13.4.2011 12:45:07   
alfi
Kejt2 aja potem zdaj lahko samo čakam  na user posted image ???

(odgovor članu kejt2)
Neposredna povezava do sporočila: 336
13.4.2011 12:48:39   
alfi
Carissa10 ja tudi jaz sem že slišala da jim ne pokaže takoj user posted image , pa še potem ko že zamuja user posted image
Jaz upam do konca dokler ne pride user posted image in držim pestke še zate.

(odgovor članu alfi)
Neposredna povezava do sporočila: 337
13.4.2011 13:29:17   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Jada82

MOje user posted image  še vedno ni, je pa danes 34. dan ciklusa user posted image  Sam sem razmišljala in se spomnim, da ko sem nazadnje nehala jemati KT, sem tud enkrat mela cikel dolg okol 40 dni .. mislim, da prvič po KT al kako. Tako da, morm bit strpna in čakat. Sem se pa takrat prijavila h G, ker sem mislila, da je kaj narobe, pa je pol glih prišla! user posted image  Res je tečka!!! user posted image user posted image user posted image

Dejmo punce, še roza barve .... sicer smo ta mesec res dobre, šele na polovici, pa vas je že 5 user posted image !!! Bravo!!!! user posted image user posted image user posted image

a si že probala kakšen test?
mogoče si pa user posted image in user posted image zato še ni user posted image baje je 1. mesec po kt več možnosti za user posted image

A. AR

(odgovor članu Jada82)
  Neposredna povezava do sporočila: 338
13.4.2011 14:22:49   
twixy
Punceeeeeeeeeeeeeee

Mi imamo +. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Sicer je bla crtica bolj rahla, tako da sem mogoce imela privid.. user posted image Bom ga najbrz ponovila, ampak mislim da je to to. user posted image user posted image user posted image user posted image
I'm soooo happy!!!

Popolnost.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 339
13.4.2011 14:26:10   
m a j c i k a
Živjo punce!
Najprej iskrene čestitke vsem srečkam nosečkam!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ful sem vesela za vas in vsaki iz srca privoščim in želim mirnih 9 mesecev!!!
Pri nas vikend obarvan v O, nič kaj ga nisva izkoristila, tamali dve bolani, vsi smo mal tečni in neprespani, včeraj sva poskušala mal nadoknadit, špikalo me je še, pa mal sluzi je še blo, tak da upam, da sva ujela še zadnji vlak:) Bomo vidli 27.4.
pozdarvčke vsem in predvsem mirne živčke tistim, ki ste tik pred lulanjem, držim pestke za vse, lp!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 340
13.4.2011 14:27:40   
m a j c i k a
IZVIRNO SPOROČILO: twixy

Punceeeeeeeeeeeeeee

Mi imamo +. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Sicer je bla crtica bolj rahla, tako da sem mogoce imela privid.. user posted image Bom ga najbrz ponovila, ampak mislim da je to to. user posted image user posted image user posted image user posted image

ČESTITKE!!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Sigurno je to to, ni važno kolk je velik plusek, sam da se vidi:)
Tale mesec mi pa daje upanje, pa še na polovici nismo!!!!! Juhej!
I'm soooo happy!!!

(odgovor članu twixy)
Neposredna povezava do sporočila: 341
13.4.2011 14:57:30   
Katte
twixy, čestitam!!!!!
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
Ni kaj, april bo najbolj roza mesec user posted image .

Still hoping.

(odgovor članu twixy)
Neposredna povezava do sporočila: 342
13.4.2011 14:58:26   
Katte
user posted image

user posted image  ali user posted image  pričakujemo:

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

1.4.
witch (16. krog)user posted image

2.4.
srečica17 (x. krog)user posted image

5.4.
Luna* (x. krog)
sover (x. krog) user posted image  user posted image

8.4.
Nutry (33. krog/1. krog IVF) user posted image  user posted image
evelin (2. krog) user posted image  user posted image
vesper (4. krog po laparo)user posted image

9.4.
pikicaa25 (9. krog)user posted image

10.4.
twixy (x. krog) user posted image  user posted image

11.4.
Jada82 (1. krog)
anonimna AR (x. krog)
fortune (x. krog) user posted image  user posted image

13.4.
Medea10 (x. krog) user posted image  user posted image

14.4.
Poka (x. krog)
kejt2 (x. krog)user posted image

15.4.
xoxox (2. krog)user posted image

17.4.
Ella 33 (1. krog po histero)
alfi (10. krog)

18.4.
CariSSa10 (2. krog)
cina (1. krog IUI)

22.4.
mladika (2. krog po laparo)

25.4.
Katte (11. krog)
Niri (2. krog)

26.4.
škatek (x. krog)

27.4.
m a j c i k a (8. krog)

x.4.
Arual (42. krog) user posted image
wbm3 (x. krog)
LittleSun (x. krog)user posted image

Skupaj nas je: 27

Nosečk: 6

Navijačice:
Katte, witch, Nusyka,
Lineta, krisv, Agnes27,
candi, SILVA, a.user posted image ,
zebr4, sashy, Monstera,
kejt2

Still hoping.

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 343
13.4.2011 15:04:08   
Anonimen
ooo, tale mesec je pa res naval rozik user posted image supeeer user posted image user posted image user posted image

joj, zdej morm pa še kr jst test nrdit user posted image prva stvar jutri zjutraj user posted image

Anonimna AR

(odgovor članu Niri)
  Neposredna povezava do sporočila: 344
13.4.2011 15:40:03   
Medea10
Punce, zjutraj delajte teste, kljub temu da piše da ni potrebno, da je jutranji. Zjutraj je zelo koncentriran urin. user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 345
13.4.2011 18:48:31   
kejt2

Kejt2 aja potem zdaj lahko samo čakam  na user posted image ???

user posted image   Ne, ti kar veselo lulaj po listkih. Sej smo vse iste. Je pa vseeno malo zgodaj. Držim pesti, da se čez tri dni pokažeta user posted image

(odgovor članu alfi)
Neposredna povezava do sporočila: 346
13.4.2011 18:50:37   
kejt2
Twixy barvo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Tale roza se je pa res polila po aprilu.
Kaj bo šele maja, k je mesec ljubezni user posted image

Aja pa to kar pravi Medea: jutranji urin je bolj skoncentriran, kar pride v poštev predvsem pri zgodnjem odkrivanju nosečnosti (tj. za vse nas tiste neučakane)

< Sporočilo je popravil kejt2 -- 13.4.2011 18:53:05 >

(odgovor članu Medea10)
Neposredna povezava do sporočila: 347
13.4.2011 18:52:59   
fortune

Fortune povej a to pomeni ,da je nosečnost, če ti bazalna naraste pred menstroacijo?
Jaz sem delala dva dni nazaj test pa je bil -, imela sem kar stabilno temperaturo od O, danes pa mi je narasla 0.4.
user posted image moram dodit šele v soboto oziroma upam da neuser posted image

Alfi,

jst sem si BT merila dva meseca, tj od kar sva se odločila za otroka. Prvi mesec ko se ni nič prijelo mi je temperatuta 1 dan pred pričakovano menstruacijo padla (0.2 C), zdaj v drugem pa je ostala povišana (36.8) tudi v času pričakovane menstruacije. Na spletu sem zasledila, da v kolikor je T povišana nad 18 dni (po ovulaciji), je to očitni znak nosečnosti. Zelim ti, in prav tako vsem, da ugledate user posted image

(odgovor članu alfi)
Neposredna povezava do sporočila: 348
13.4.2011 20:35:46   
alfi
Kejt2 jaz sem delala teste prej zato, ker je tudi pri Madei tako kmalu pokazalouser posted image , saj veš da mormo potem takoj probat, če je tud pri nas tako, ja nič počakat bo treba.

Fortune, če razumem tebi v drugem ni padla, ker si zanosila in ti je ostala na 36.8 ? Jaz imam še vedno visoko.

(odgovor članu fortune)
Neposredna povezava do sporočila: 349
14.4.2011 7:33:36   
škatek
oooooooooooooooooooooooooo

spet nova nosečkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ČESTITAM TWIXY!!!!!!!!!!!!!!!

Še ostale...da vas bo čim več na koncu meseca rozastih.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu alfi)
Neposredna povezava do sporočila: 350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?