|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2011
6.6.2011 20:19:52   
smrketa24
IZVIRNO SPOROČILO: Petrushka1980

Mene pa še zanima a katera hodi trenutno na kakšno fajn telovadbo za nosečnice v ljubljani ali v okolici? Ali pa mogoče razmišlja o tem, da bi se udeležila kakšne vodene vadbe za nosečnice.

Jaz hodim v Mojfit. Mi je še najbolj všeč, pa najceneje je. Samo bo samo še do konca junija, potem pa spet septembra naprej, tako da bom jaz septembra spet nadaljevala. Mislim, da povsod med poletjem prenehajo z večino vadb, septembra pa spet začnejo.

(odgovor članu Petrushka1980)
Neposredna povezava do sporočila: 1876
6.6.2011 21:08:22   
nejanejc
ejla.. ma fajn za telovadbo... jst upam,da s ebom doma kaj spravla... lani sem sam dva mesca na koncu telovadla..zdej telovadim kar tamalega dvigujem in ni malo pr njegovih 13kilcah :) Je zdej buban in rabi veliko pozornosti, tko sem na negi ze tretjic za ušeska... Zdej mam tud jst manj slabosti, sam morem skoz kej jest... Me je prov strah kaj bo tehtnica cez 2 tedna pokazala na pregledu!

epiduralna.... jst sem jo mela in sem tocno vedla kdaj morem prtiskat, cist vse sem cutla... sploh na koncu,ko je tamali prtiskal za vn... vmes sem pa malo manj cutla in sem se mal spocila za finis... jst jo bom se vzela, ce bo prilika

mirno noc vsem

(odgovor članu smrketa24)
Neposredna povezava do sporočila: 1877
6.6.2011 22:54:38   
mimsi
smrketa, prosim lepo...user posted image

no, za srečanje na celjskem...lahko tudi ob 8., če vam ni prezgodaj...user posted image

(odgovor članu nejanejc)
Neposredna povezava do sporočila: 1878
7.6.2011 8:04:07   
smrketa24
IZVIRNO SPOROČILO: mimsi

smrketa, prosim lepo...user posted image

no, za srečanje na celjskem...lahko tudi ob 8., če vam ni prezgodaj...user posted image

imaš ZS user posted image

(odgovor članu mimsi)
Neposredna povezava do sporočila: 1879
7.6.2011 9:04:56   
Jana73
IZVIRNO SPOROČILO: lananai

IZVIRNO SPOROČILO: mimsi
Zdej pa k srečanju oz. kofetkanju... Savinjčanke oz. štajerke, jaz bom 10. v petek, v Celju. Imam ob 10ih frizerja, ob kakih 12. bom fertik. Če se boste slučajno kaj dobivale, bi se pridružla... user posted image Prav tako sem za miting naslednji teden v Lj. Lahko kadar koli, razen ponedeljka. Sem cel teden dopoldne v službi.user posted image

Zaradi mene se lahko zmenimo za petek. Razen, če se ne bomo ob 12h spet vse razkropile. Zadnjič smo se že ob 9h dobile in smo se imele ob 12h že zadost... user posted image Savinjčanjke, povejte?

Bi ob 9.00 kar PASALO JA... user posted image

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 1880
7.6.2011 9:57:44   
hopsala
hejla,

vam je kej vroče? user posted image meni je že zdj, kaj šele bo ...

vidim da je debata o kavici...ja, če se še jz lahko povabim..se pridružujem Janinem mnenju user posted image okol 9 čist super user posted image

drugače pa...v petek popoldan grema gledat voziček,.. jupiiuser posted image

zdej pa šibam na fax dolgčas preganjatuser posted image

lepo boditE!
cau

(odgovor članu Jana73)
Neposredna povezava do sporočila: 1881
7.6.2011 10:50:32   
Zojatisa
Hay punce in sedaj obdobe ko mi nič ne manjka nič ne boli in se spet sprašujem če je vse tk ko mora biti, skos neka vprašanja.
Za kavico sm za kateri petek pa?
Ker naslednega 17.mam jz G.
lp

(odgovor članu hopsala)
Neposredna povezava do sporočila: 1882
7.6.2011 11:01:36   
lananai
Mislim, da je govora o tem petku. Popravite me, če se motim.

(odgovor članu Zojatisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1883
7.6.2011 11:03:57   
Oblačka
Heyla punce, kako ste kaj? Mene to vreme kar mal ob živčke spravla komaj čakam, da bo spet malo sončka pa res tisto pravo dolgo vroče poletjeuser posted image .

Ker sem tudi jaz user posted image v prvo mam tud jst ene par vprašanj za vas:
Je katera tukaj Rh- negativna zanimajo me predvsem izkušnje mamic, ki ste že rodile. Vem, da naj bi v 28. tednu dobila injekcijo in potem še enkrat po porodu to je pa vse. Nekaj sem brala na netu pa sm še bl zmedena mi katera lahko po domače pove kak to zgleda in imaš zaradi tega lahko kakšne probleme.

Malo si ogledujem tudi posteljice. Zelo so mi všeč te kombinirane od Lip Poljčane ima katera to posteljico?V bistvu sploh ne vem kaj naj nabavim...kje spančkajo oziroma bodo spančkali vaši otroci?

Lep dan pa čeprav deževenuser posted image

(odgovor članu hopsala)
Neposredna povezava do sporočila: 1884
7.6.2011 11:07:07   
melona27
ZOJATISA: tud js se isto sprašujem, ker se sploh ne počutim noseča, razen trebušček se že pozna;)ne, ne, je normalno to, ne smemo se prtoževat, mene tud nič ne boli, včeraj sva bila na prvi šoli za starše in sva bla samo midva in še en par;)user posted image v bistvu je med.sestra povedala, kar sem že vse vedela, edino fajn je blo, ker smo jo lahk vprašal kar smo želeli, vse je lepo razložila, mene je posebej zanimalo kopanje v bazenih in je rekla, da se v lekarni dobijo silikonski tamponi, pa če grem na bazen, naj si dam tampon, ko grem ven, naj se stuširam in preventivno namažem s Canestenom, ker je bazen še bolj dovzeten za glivice in se lahko kaj hitro prenese..user posted image haha, pa zvedela sem, da sem Rh+, ker so me dal testirat ker so sumil, da sem Rh-...povedala sem ji, da jemljem šumečke Magnezij in kalcij, pa zdej sm začela še Omega3 in je rekla, naj si raje nabavim Femibion2, ampak da je tud to ok;)user posted image
V glavnem blo je zabavno, nasmejal smo se, na koncu predavanja pa je prišla študentka medicine, kjer nas je povabila na sodelovanje v raziskavi o vlogi materinega mleka v razvoju črevesne mikrobiote dojenčka. Se mi zdi fajn zadeva, na Moje-mleko.si si lahko več preberete o sodelovanju, je pa ena super stvar sodelovanja, ker ima potem moj dojenček eno leto podrobneje spremljan razvoj, rast, zdr.stanje s strani pediatrauser posted image tko da, mislim, da se bova midva odločila za sodelovanjeuser posted image
Juheeej, jutri pa pregled, se že veselim;)
Lep dan!!

(odgovor članu Zojatisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1885
7.6.2011 11:27:43   
lananai
RH- - ja, nekje v 28. tednu dobiš injekcijo v rito. Ne boli nič, da ti jo med. sestra pri tvojem G (vsaj pri meni je bilo tako). Ko rodiš, vzamejo tvojemu dojenčku kri. Če je user posted image tudi RH-, ne dobiš nič več. Če je user posted image RH+, dajo tebi po porodu še eno injekcijo. To se daje zato, ker lahko v primeru, da si ti RH-, tvoj user posted image pa RH+, v 2. nosečnosti (ne v tej) tvoje telo zazna plod kot tujek, ker ima drugo kri in lahko sproži splav. Če pa ti dajo to injekcijo, baje ni tega problema. Se ti pa ni treba ničesar bat. Vse kar je pri nas RH- nosečkah drugač, je to, da dobimo pač 1 ali 2 injekciji, ki jih ostale nosečke ne. user posted image
Ni mi pa jasno, zakaj obratno to ne drži? Zakaj npr. mamice, ki so RH+ in rodijo user posted image z RH-, nimajo tega problema? user posted image

posteljica - mi smo jo nabavili dobri 2 leti nazaj v Ikei za slabih 100€ in smo zelo zadovoljni. Ima 2 stopnji višine in ko je user posted image dovolj star, lahko še na eni strani dol vzameš ograjico, da lahko sam hodi ven in noter.

http://www.ikea.com/at/de/catalog/products/80108662

(odgovor članu melona27)
Neposredna povezava do sporočila: 1886
7.6.2011 12:54:11   
Natka23
Oj!

Mi smo nazaj, s trebušekom sva končno zaplavala v morju in je bilo superrrrr!!!

kavica
kdaj in kjeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 1887
7.6.2011 13:40:05   
Klara-1
user posted image Živjo pupike. Kakšen dan je danes. Nič se mi ne da. Od zjutraj nisem naredila NIČ. Ob branju knjige sem zaspala in odprla oči po dobrih dveh urah in pol. Zdaj sem pa tako zanič, da se mi niti v trgovino ne da, da bi skuhala kosilo. Sem dragega poslala, da bo spotoma prinesel pico. user posted image Se mi je smejal.

Mislim, da sem tudi jaz končno začela čutit malega. Sicer ne vsak dan, ampak včasih pa ob večerih začutim mehurčke in metuljčke in en tak hecen občutek kot da bi delal prevale.

Morfologijo imam 22.6.. Komaj čakam. Potem pa za dober teden šibava na morje. En teden dopusta pa za intenzivno urejanje otroške sobice. Saj ne morem verjet, da se tako hitro dogaja.

Se še javim, ko malo pridem k sebi. user posted image

Pazite nase in na svoje bušije.

(odgovor članu Natka23)
Neposredna povezava do sporočila: 1888
7.6.2011 13:53:44   
malanovinka
a pa vi to že vse nakupujete??? jaz imam rok 07.11.  pa sem si rekla, da do avgusta nič....

(odgovor članu Klara-1)
Neposredna povezava do sporočila: 1889
7.6.2011 16:45:40   
Oblačka
Lananai: Oo ful ti hvala za tak izčrpen odgovor. Zdaj vsaj vem za kaj se gre pri vsem temu in moram priznat, da si me potolažlauser posted image . Hvala tudi za link si bom ogledala katalog.

čaw-čaw

(odgovor članu malanovinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1890
7.6.2011 20:04:19   
Tjasa27
amarnat - v petek na pregledu je bil utrip mojga user posted image 146 pa ni nič rekla da je karkoli narobe al pa da je prenizek

lp

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu Oblačka)
Neposredna povezava do sporočila: 1891
7.6.2011 20:07:02   
Tjasa27
amarnat še to

http://med.over.net/forum5/read.php?19,4337891

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu Tjasa27)
Neposredna povezava do sporočila: 1892
7.6.2011 20:28:23   
_perla_
Tudi jaz mislim, da okoli 140 še ni nič narobe.. jaz sem imela na NS mislim da 155, pa je to super baje.. Je pa res, da je verjetno včasih nižji utrip, včasih višji... Mislim, da ni razloga za skrb. 

(odgovor članu Tjasa27)
Neposredna povezava do sporočila: 1893
8.6.2011 7:15:38   
Edinka
IZVIRNO SPOROČILO: lananai

RH-
Ni mi pa jasno, zakaj obratno to ne drži? Zakaj npr. mamice, ki so RH+ in rodijo user posted image z RH-, nimajo tega problema? user posted image

lananai, sprašuješ za Rh+/-.
Pri + imaš D antigen in krvi "ne moti", če  ima v sistemu še -, ki tega nima. To velja za otročka ali pa transfuzijo krvi.
Če pa imaš ti kri Rh-, pa ta kri zazna v krvi + D antigen kot tujek in je zato ne sprejme.
Joj, upam, da sem vsaj približno logično napisala.
Čist na kratko - Rh- kri je bolj zbirčna. user posted image in se druži samo z ostalimi negativci, Rh+ kri je pa dobrovoljček, ki sprejme tudi negativce. user posted image

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 1894
8.6.2011 8:28:57   
Tjasa27
oj

ljubljančanke - jz predlagam, da se dobimo v koloseju, če boste/bomo z otroci je tam fajn ker je igralnica in sediš čisto zraven in gledaš otroka kaj počne. pa tortice imajo tud. to je v koloseju navrh zravn kjer prodajajo karte za kino. edin glede postrežbe so mal počasni. drugač je pa men še vedno najbolj zvezda , sam ena je rekla da noče več tja. kaj pa ura? okol 17?

punsha - men je bilo tud hudo ko sem dala urbana v vrtec ampak on se ima super. tam se cel dan ukvarjajo z njimi, ful stvari se je naučil npr. odkar je v vrtcu sam je, ful govori....tko da boš vidla ful mu bo lušno, pa še ti boš lahko počivala

lp

(odgovor članu Edinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1895
8.6.2011 9:01:10   
amarnat
Tjaša hvala. Sem se pogovarjala z znanko in je njo tudi poslala naprej, tudi glede utripa, pa so jo tam potolažli in pomirili.
Naslednji teden dobim termin pa poročam kako je bilo...

Pri vsem skupaj sem čisto pozabila, da so že od petka prisotni rahli gibi user posted image   Čudoviti trenutki...

Lep deževen pozdrav.

(odgovor članu Tjasa27)
Neposredna povezava do sporočila: 1896
8.6.2011 9:04:47   
punsha
Hej,
sem sama doma. Oooo, kak čuden občutek, mali je danes prvič malo dlje sam v vrtcu - do kosila, toliko da jaz skočim še na pregled k G. Mene kar zvija po trebuhu user posted image . Saj bo, saj bo user posted image . Na pregledu pa tudi naj bo vse ok. Upam na kak UZ da vidim mojo malo user posted image .

Nakupovanje, no jaz imam zelo veliko od malega, tako da večjih stvari ni treba kupiti. Nisem pa še prav ničesar kupila do sedaj. Tudi v prvo nisem hitela, ok, niti ne čakala do konca. Takrat se mi je res fino izteklo, sem vse kupila, nato pa odšla v P za 3 tedne. Tako da res sreča, da sem šla tisti čas že v nabavo. No zato ni fino čakati čisto do zadnjega, kaj pa veš kaj vse pride. Saj ne, da ne bi bila optimistična, ampak pač...izkušnje user posted image . Sedaj me pa sploh še nič ni prijelo, da bi kaj kupila. Nimam še tistega občutka. ja ja, bo že prišel user posted image

Telovadba, uf ja, pogrešam. Pogrešam tek, hribe, plezanje, kolesarjenje, vejkanje,...kakih notranjih skupinskih aktivnosti pa ne. Bomo vse nadoknadili čez slabo leto. Pa bo potem toliko lepše, bomo štirje user posted image

27.12. 2009 sem postala mamica čudovitemu fantku

(odgovor članu Tjasa27)
Neposredna povezava do sporočila: 1897
8.6.2011 9:25:38   
melona27
Tjasa27: men se zdi tvoj predlog super;)za jutri, ne?ob 17?js sm ZA. js mam pa pregled čez 1 uro, upam, da bo vse ok, me je kr strah...srček bomo poslušal, sam js bi rada še da me da na UZ(bom lepo prosila)user posted image
waaaa, šibam se js zrihtat...lepo se mejte, papa

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 1898
8.6.2011 9:57:39   
twiggi
glede nabave stvari za malega. sem rekla da za 1x nabavim voziček ostalo bo pa počakalo tak nekje do avgusta, septembra. aha,... prejšnji teden nabavim voziček, zdaj že gledam za posteljico, pa moj študira kakšno previjalno bo naredil. tako da kot kaže boma do avgusta imela že vse pripravljeno za veliki dan. user posted image oblačil za 1x ne bom kupovala, ker vse dobim od sestrične, edino finese ( kremice, pleničke, ... ) pridejo čisto na koncu. sem si kr seznam naredila kaj je potrebno vse postorit.

zdaj večji zalogaj kar se pa financ tiče je nabava nosečniških oblačil ( dolge hlače, kratke hlače, kakšno krilo ) edino majčk za 1x ne bom kupovala. to potem jeseni, kakšen dolgi rokav.

Najin mali se nama pridruži 11.11.2011 !

(odgovor članu melona27)
Neposredna povezava do sporočila: 1899
8.6.2011 10:05:34   
Zojatisa
dan punce očitn sem se prehit pohvalla da mi nič ne manjka včeraj danes me že vse boli na levi strani špika križ me boli za povrhu pa še glava,superca ane.
Mah bomo že in ve kako ste mi

(odgovor članu twiggi)
Neposredna povezava do sporočila: 1900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......