melona27
|
ZOJATISA: tud js se isto sprašujem, ker se sploh ne počutim noseča, razen trebušček se že pozna;)ne, ne, je normalno to, ne smemo se prtoževat, mene tud nič ne boli, včeraj sva bila na prvi šoli za starše in sva bla samo midva in še en par;) v bistvu je med.sestra povedala, kar sem že vse vedela, edino fajn je blo, ker smo jo lahk vprašal kar smo želeli, vse je lepo razložila, mene je posebej zanimalo kopanje v bazenih in je rekla, da se v lekarni dobijo silikonski tamponi, pa če grem na bazen, naj si dam tampon, ko grem ven, naj se stuširam in preventivno namažem s Canestenom, ker je bazen še bolj dovzeten za glivice in se lahko kaj hitro prenese.. haha, pa zvedela sem, da sem Rh+, ker so me dal testirat ker so sumil, da sem Rh-...povedala sem ji, da jemljem šumečke Magnezij in kalcij, pa zdej sm začela še Omega3 in je rekla, naj si raje nabavim Femibion2, ampak da je tud to ok;) V glavnem blo je zabavno, nasmejal smo se, na koncu predavanja pa je prišla študentka medicine, kjer nas je povabila na sodelovanje v raziskavi o vlogi materinega mleka v razvoju črevesne mikrobiote dojenčka. Se mi zdi fajn zadeva, na Moje-mleko.si si lahko več preberete o sodelovanju, je pa ena super stvar sodelovanja, ker ima potem moj dojenček eno leto podrobneje spremljan razvoj, rast, zdr.stanje s strani pediatra tko da, mislim, da se bova midva odločila za sodelovanje Juheeej, jutri pa pregled, se že veselim;) Lep dan!!
|