|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2011
4.6.2011 20:02:50   
spominčica
Evo mene s šopinga. Bila v Villachu v H&M ju in nabavla ene par prov lušnih kosov. Jeans krilo, kratke hlače, ene poletne dolge hlače vse za čez bušija, tri majčje, modrček (z šibedahom user posted image )3oje spodnjice, in poletna tanka jopica vse skupaj 150 eurov. Mislm da sem kar dobro nabavla in da nisem dala preveč. Ker kokr sm gledala v naših slo trgovinah ala kepica....je vse ful drago. Če vas kaj zanima pa kar na dan z besedo. Majo pa ful izbire kavbojk.

jest sm uživala upam da tudi ve.
En večeren pozdravček

(odgovor članu hopsala)
Neposredna povezava do sporočila: 1851
4.6.2011 21:33:04   
smrketa24
IZVIRNO SPOROČILO: _perla_

smrketa24, ali so ti modrci v Kiku brezšivni? Jaz bi si rada kupila takega brezšivnega, ker so baje ti šivi zelo neudobni, če gredo čez bradavico.. 

Ja, popolnoma brez šivov so.

(odgovor članu _perla_)
Neposredna povezava do sporočila: 1852
4.6.2011 21:36:43   
miša*
sem bla danes v 3 kik-ih... pa niti enega samega samcatega nimajo večuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu smrketa24)
Neposredna povezava do sporočila: 1853
5.6.2011 10:13:13   
_perla_
IZVIRNO SPOROČILO: miša*

sem bla danes v 3 kik-ih... pa niti enega samega samcatega nimajo večuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hmm... A to si bila v Mb? Jaz bi šla tut v Mb pogledat, enkrat ta teden.. Samo če jih ni več..

(odgovor članu miša*)
Neposredna povezava do sporočila: 1854
5.6.2011 12:25:32   
3masha
Ljubljančanke, sem videla da se za ta četrtek menite? Jaz oz. midve bi lahko (če ne bo dež) načeloma. Mogoče bi se pa lahko tudi kje dugje kot v BTC dobile...oz. po možnosti kje kjer je za otroke kakšno igrišče zraven? Ampak se trenutno ne spomnem nobene pametne lokacijeuser posted image

(odgovor članu _perla_)
Neposredna povezava do sporočila: 1855
5.6.2011 16:27:26   
lananai
IZVIRNO SPOROČILO: Chi_Pita
poleg tega pa me še medenične kosti bolijo za znoret ... a je možno da se že rahljajo, al bi bila to posledica prvega poroda? user posted image

Meni se je to dogajalo kak teden, dva, okrog 17. tedna. In je nehalo. Sem že spraševala in baje se to dogaja večim. V 1. nosečnosti sem to raztezanje čutila šele proti koncu.

(odgovor članu Chi_Pita)
Neposredna povezava do sporočila: 1856
5.6.2011 18:00:36   
Zojatisa
In kakšna je ta medenična bolečina

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 1857
5.6.2011 18:11:08   
lananai
IZVIRNO SPOROČILO: Zojatisa
In kakšna je ta medenična bolečina

Sej je težko opisat. Proti koncu 1. user posted image sem vedla, da se kosti širijo, ker se pripravlja telo na porod. Zdej sem bila presenečena, ker se je pojavilo že toliko prej. Občutek je, kot da bolijo kosti. user posted image Ne cel dan, ampak večkrat na dan, včasih ob kakem takem gibu. Mene so v bistvu bolj sramne kosti bolele, prav spodaj.

(odgovor članu Zojatisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1858
5.6.2011 18:23:06   
Zojatisa
Zato sprašujem ker me je zadnič ful zabolel v predl tam nekje ko so jajčniki približn ko sm v posli prestavla nogo in včeraj zvečer ko sm se hotla obrnat spet sicer ne tk močno misliš da bi lahkoo bilo to to.
No ko sm v strahu da je kaj narobe klicala G prav da je bila bolečina v medenici in ne jajčnikih in da nimam kaj skrbet dok ni kakih izcetkov in krvavitve.
Hvala bogu tega ni moram potrkati.

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 1859
5.6.2011 18:26:20   
lananai
Ne, pri meni je bolečina nižje dol, prav pri sramnih kosteh. Ampak sem prepričana, da ni nič hudega pri tebi. Telo se nam spreminja in že zdaj pripravlja na november. user posted image In vsaka ženska se na nosečnost drugače odziva.

(odgovor članu Zojatisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1860
5.6.2011 19:39:29   
Zojatisa
Lahk da je tud pr men blo nižje sm v tistem trenutku niti sama nism točn vedla ki me je zabolel.
Ja res niti ena ženska nima enake nosečnosti kaj šele več žensk.

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 1861
6.6.2011 9:07:49   
Zojatisa
Zdej me so me že začel kolki bolet ponoč med spanjem ker spim na boku in ne zdržim dolgo o me začnejo boleti zaradi česa je to ima katera iste težave do sedaj se mi ni to dogajal, očitn se nam res intenzivno začel spreminjati telo.
Vem da sem smešna ampak zame je to vse na novo in prvič nosečke ki ste že bile noseče približn veste kaj vas čaka.
še dober da imamo ta forum da se družmo in lahko kaj povprašamo in to
lp

(odgovor članu Zojatisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1862
6.6.2011 9:27:10   
3masha
Zojatisa, mene tudi vse boli, sploh preden grem spat. Verjetno od celega dneva, ker veliko sedim ali pa stojim oz. se prepogibam in delam kakšne "čudne" gibe ko tamalo lovim. Včeraj me je prav grdo bolelo, sploh kosti...ampak v 5minutah je bilo ok, edino kar mi pomaga je, da se sprostim, da diham...ker pač vem, da je vse ok. Telo se spreminja, in marsikaj te bo še presenetilo v tem časuuser posted image ...sem sama bila kar panična pri hčerki, za vsako malenkost, ampak sem pa bila kar precej rizična in me je res bilo vsega strah. Zdaj so rekli da je vse ok, in temu zaupam. In komaj čakam mofrologijouser posted image

Mi pa že delajo težave položaji za spanjeuser posted image ..sem namreč navajena na trebuhu spat...tako sem bila vesela, ko sem po 6ih mesecih po porodu spet lahko na trebuhu spalauser posted image ! Zdaj se pa nekaj prevračam iz enega na drug bok, pa na hrbet...pa mi kar nič ne paše.

Ena je pisala da veliko kiha - seneni nahod. Ta se je v bistvu šele dobro začel - imam najhujšo obliko že skoraj vse življenje tako da seneni nahod = alergija na trave, ki najbolj cvetijo sedaj, HB da dežuje. Meni se je razvila sedaj tudi astma, in imam še za to zdravila. Tako da malo kihanja ni nič proti pravem senenem nahodu in hkratni astmiuser posted image . Samo z enim se lahko tolažim: ko bom šla rodit, bodo alergije najhujše zame ravno mimo, in bom imela do marca potem mir...

(odgovor članu Zojatisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1863
6.6.2011 9:58:25   
Zojatisa
3masha točn tk ko je prvič je vse na novo in te je vsake stvari ko se zgodi strah da nebi bilo kaj vredu.
Saj bo tedni bežijo sedaj poletje in kar naenkrat bo november tuki.
Tudi jz že komaj čakam morfologijo ampak še nimam datuma kdaj bom mela tk da bomo še kar čakali.

(odgovor članu 3masha)
Neposredna povezava do sporočila: 1864
6.6.2011 10:11:47   
lananai
Midva sva pa včeri gledala slike mojega trebuha iz 1. nosečnosti in bila kar presenečena. Kolikor se mi je hitro začel poznat trebuh, sem zdej približno na istem kot sem bila v prvo pri teh tednih. Ampak oblika je drugačna. V prvo se mi je izbočil ven bolj v navpični smeri in potem ratal še v vodoravni okrogel. Zdej je pa kar ena taka mala bunkica. user posted image Jst imam pa morfologijo že 15.06. in komaj čakam. Pa še partner je lahko zraven. user posted image

(odgovor članu Zojatisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1865
6.6.2011 10:14:01   
Jana73
Pozdrav.

Pojavljalo se je vprašanje, kako študentke.... Če kateri pomaga, sem našla tole:
http://www.babybook.si/nosecnost/nosecnost-in-delo/

Lepo nosite!

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 1866
6.6.2011 14:02:44   
Zojatisa
kk vam je fajn tistim ko že veste kdaj imate morfologijo a to ti jo osebni ginekolog naredi in je brezplačno al kako?
Pojma nimam kako poteka.
Lep pozdrav zaenkrat še sončn

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 1867
6.6.2011 17:24:46   
Petrushka1980
Zojatisa, tudi jaz se pridružujem tvojemu vprašanju. Nimam pojma, kaj to sploh je morfologija, sam vem, da ti ji nardijo med 20. in 22. tednom. Druge informacije mi pa niso znane.

Mene pa še zanima a katera hodi trenutno na kakšno fajn telovadbo za nosečnice v ljubljani ali v okolici? Ali pa mogoče razmišlja o tem, da bi se udeležila kakšne vodene vadbe za nosečnice.

Lep dan vsem!

Lp,

P

Pazite svoje trebuščke in pikice v njih user posted image

(odgovor članu Zojatisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1868
6.6.2011 17:38:42   
lananai
morfologija - to je obvezen UZ pregled, ki ti ga mora opravit tvoj G. Traja dalj časa kot navaden UZ, saj ti dojenčka res natančno pregleda. Če ima lepo zaraščeno hrbtenico, vse prstke na rokah in nogah, obe ledvički, pljučka, če srček pravilno dela, če dela mehur,... Sej niti ne vem, kaj vse ti gleda. V glavnem, pogleda ti vse, kar se da videt, ker se nekatere nepravilnosti (če so) že lahko pokažejo. Ponavadi G dovolijo, da je pri tem pregledu zraven lahko tudi partner. Upam, da nama povejo za spol. user posted image Ah, najnovejši trač o meni je baje, da bom imela fantka... user posted image Mislim, najraj sploh vprašala ne bi, da bi se nikjer ne mogla izdat. Samo sem preveč radovedna, da bi čakala do oktobra / novembra. user posted image

(odgovor članu Petrushka1980)
Neposredna povezava do sporočila: 1869
6.6.2011 17:42:31   
Petrushka1980
Lananai najlepša hvala za odgovor.

Lp,

P

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 1870
6.6.2011 17:58:26   
mimsi
Evo, še mene po 100. letih...user posted image mah, sem čisto okupirana z delom, da sploh ne sledim dogodkom....user posted image no, zdele bosta junij in julij napeta, kar se urnika tiče, pa še nočnih mam nekej za oddelat - morem rečt, da jih že prov težko delam, sploh, če mam 4 zapored, ampak se tolažim s tem, da jih pa v avgustu nimam več.user posted image Drugače sem pa kar utrujena, morem kar počivat. Ampak, sej bo...user posted image No, skratka, da malo pokomentiram...

teodora, zanimiva izkušnja in hvala, da si se izpovedala, se verjetno ne bom odločila za to pot. V Postojno me sicer še vedno vleče, vendar, samo na navadni porod.user posted image Pa pripenjam link modrčkov, o katerih si razlagala in morem rečt, da izgledajo kar OK. Sploh mi je všeč to, da so iz bambusa narejeni...user posted image

http://www.alisa.si/item_list.asp?maingroup=Bambus%20perilo&secondgroup=%C5%BDensko%20perilo

smrketa, bi te prosila, če mal bolj natančno poveš, kje v Litiji delajo 3D, za 40e. Sva se odločla, da ga bova šla kar tja delat.user posted image

perla, moje mneje o epiduralni...hm, najprej se že zgrozim ob dejstvu, da ti nekaj zabadajo v hrbtenični kanal, druga stvar, ki pa me moti pri tem, da sploh ne čutiš kdaj moreš potisnit in sem že od velikih slišala, da so končali porod z vakumom...ma ne vem, mene ne prepriča...sem za natur...user posted image

Zdej pa k srečanju oz. kofetkanju... Savinjčanke oz. štajerke, jaz bom 10. v petek, v Celju. Imam ob 10ih frizerja, ob kakih 12. bom fertik. Če se boste slučajno kaj dobivale, bi se pridružla... user posted image Prav tako sem za miting naslednji teden v Lj. Lahko kadar koli, razen ponedeljka. Sem cel teden dopoldne v službi.user posted image

< Sporočilo je popravil mimsi -- 6.6.2011 17:59:53 >

(odgovor članu Petrushka1980)
Neposredna povezava do sporočila: 1871
6.6.2011 18:36:23   
nenka7
no, da se še jaz malo pofočkam. mislim, da srečanje ljubljančank ta teden skoraj ne more biti drugje kot v btc, ker je skoooos dež napovedan popoldan. drugače bi jaz z veseljem predlagala tivoli, je super tud za otročke, tiste, ki jih že imate. če bo katera za kak sprehod, ko bo spet sonček, naj se kar oglasi!!

kilogrami - preveč jih je že sedaj, ampak mi rahlo dol visi, ker se prehranjujem precej zdravo, če pa sem lačna, pa pač kaj pojem, vse bo šlo nazaj, slej ko prej, sem že z možem zmenjena, da naslednje leto on čuva oba otročka vsaj 2x na teden, da bo mami spravila postavo nazaj v športno in da bomo malo nadgradili kondicijo, ampak o tem čez eno leto user posted image

sicer pa pri nas nič posebnega razen tega, da imam izredno nizek pritisk in me ob takem glupem vremenu non stop boli glava!!! user posted image user posted image sicer pa je moja user posted image precej brez težav kot je bila tudi prva in sem prav vesela za to. utrujena pa pri 8 mesečniku doma ne smem biti user posted image

29. 9. 2010 nama je spremenil življenje najin bučko Blaž

23. 11.2011 se je naši družini pridružil Tevž

(odgovor članu mimsi)
Neposredna povezava do sporočila: 1872
6.6.2011 19:03:46   
lananai
IZVIRNO SPOROČILO: mimsi
Zdej pa k srečanju oz. kofetkanju... Savinjčanke oz. štajerke, jaz bom 10. v petek, v Celju. Imam ob 10ih frizerja, ob kakih 12. bom fertik. Če se boste slučajno kaj dobivale, bi se pridružla... user posted image Prav tako sem za miting naslednji teden v Lj. Lahko kadar koli, razen ponedeljka. Sem cel teden dopoldne v službi.user posted image

Zaradi mene se lahko zmenimo za petek. Razen, če se ne bomo ob 12h spet vse razkropile. Zadnjič smo se že ob 9h dobile in smo se imele ob 12h že zadost... user posted image Savinjčanjke, povejte?

(odgovor članu mimsi)
Neposredna povezava do sporočila: 1873
6.6.2011 20:16:50   
amarnat
Pozdravljene!

Da poročam: danes sem imela pregled z UZ in me je G kar malo prestrašila... in sicer naj bi bil utrip ploda z NS nizek - 150/min. kakšni pa so vaši rezultati, ker sem namreč čisto obupanauser posted image .
Pa še to: pri UZ je opazila krč  - prav izboklina se je videla na ekranu in me je vprašala ali imam kakšne bolečine, ampak nobenih. sem že zadnjič ko sem vas brala, ko ste pisale o raznih bolečinah, postala pozorna nase, pa nič... no, svetovala mi je naj si kupim magnezijeve tablete in vzamem 2-3 vsak dan...

In napisala mi je napotnico za morfologijo v UKC Maribor in sem jo vprašala ali je zdaj to takšen postopek ... pa je rekla, da preventiva, glede na nizek utrip in krč...user posted image  in da če bom že tam, da naj opravijo M tam, da imajo boljši UZ. kar malo sem bila jezna nase, saj sem morala vse podatke vleč iz nje... pa ravno nisem tip, da bi kar naprej nekaj "tečnarila" ampak sem si dala kar duška, pa se mi zdi, da še vedno ne vem prav za kaj se gre...user posted image

No, jutri kličem za M, pa da vidim kaj bodo rekli.
Pa nič dvigovat, delat, več počivat... jaz pa skoz v akciji... 100 na uro... moram malo izpreči, pa kaj, ko bi rada vse postorila... no, bolniške mi še ni predlagala... bom videla kaj bodo rekli na pregledu in ji bom sama rekla,  da ne bom kasneje kaj obžalovala...

Drugače pa pridno rastemo, obseg, mere točne na dan, jaz imam +3 kg, vse ok, samo to še zrihtamo pa bo user posted image

Uf, pa sem se razpisala, zdaj pa pred tv... lepo bodite user posted image

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 1874
6.6.2011 20:18:16   
smrketa24
IZVIRNO SPOROČILO: mimsi

smrketa, bi te prosila, če mal bolj natančno poveš, kje v Litiji delajo 3D, za 40e. Sva se odločla, da ga bova šla kar tja delat.user posted image

Ta UZ delajo v ZD Litija. Če hočeš, ti lahko na ZS napišem številko, da je ne boš iskala. Jaz bom poklicala okoli 25. tedna in se naročila okoli 29. tedna. Delajo pa samo ob torkih popoldne!!!

(odgovor članu mimsi)
Neposredna povezava do sporočila: 1875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......