mimsi
|
Evo, še mene po 100. letih... mah, sem čisto okupirana z delom, da sploh ne sledim dogodkom.... no, zdele bosta junij in julij napeta, kar se urnika tiče, pa še nočnih mam nekej za oddelat - morem rečt, da jih že prov težko delam, sploh, če mam 4 zapored, ampak se tolažim s tem, da jih pa v avgustu nimam več. Drugače sem pa kar utrujena, morem kar počivat. Ampak, sej bo... No, skratka, da malo pokomentiram... teodora, zanimiva izkušnja in hvala, da si se izpovedala, se verjetno ne bom odločila za to pot. V Postojno me sicer še vedno vleče, vendar, samo na navadni porod. Pa pripenjam link modrčkov, o katerih si razlagala in morem rečt, da izgledajo kar OK. Sploh mi je všeč to, da so iz bambusa narejeni... http://www.alisa.si/item_list.asp?maingroup=Bambus%20perilo&secondgroup=%C5%BDensko%20perilo smrketa, bi te prosila, če mal bolj natančno poveš, kje v Litiji delajo 3D, za 40e. Sva se odločla, da ga bova šla kar tja delat. perla, moje mneje o epiduralni...hm, najprej se že zgrozim ob dejstvu, da ti nekaj zabadajo v hrbtenični kanal, druga stvar, ki pa me moti pri tem, da sploh ne čutiš kdaj moreš potisnit in sem že od velikih slišala, da so končali porod z vakumom...ma ne vem, mene ne prepriča...sem za natur... Zdej pa k srečanju oz. kofetkanju... Savinjčanke oz. štajerke, jaz bom 10. v petek, v Celju. Imam ob 10ih frizerja, ob kakih 12. bom fertik. Če se boste slučajno kaj dobivale, bi se pridružla... Prav tako sem za miting naslednji teden v Lj. Lahko kadar koli, razen ponedeljka. Sem cel teden dopoldne v službi.
< Sporočilo je popravil mimsi -- 6.6.2011 17:59:53 >
|