spominčica
|
IZVIRNO SPOROČILO: teodora75 O, tukajle je pa čisto vikend zatišje, pa bom jaz kaj ''spesnila'', da bo kaj brat. V glavnem, evo, pijem ''naš'' čaj (iz malinovih listov); Se bi lotila že prej, pa sem malo pozabila, kako in koliko, skratka navodila za pripravo, no, zdaj sem pa usekala neko ''svojo'' varianto in bo že nekaj, ko ga imam pa ravno doma (ostanek od lani). Tako in tako imam dober namen it rodit v sredo . Bom konec 37t, dete je itak spet ''nadveliko'' za svoja ''leta'' in jaz sem že precej naveličana tega okornega telesa. Res se mi zdi, da sem še bolj okorna kot prejšnjič in se komaj premikam. Trebuh imam tako izbočen, da komaj dvigujem noge in takoooo fino bi bilo, da pride tole dete kar zdaj. No, prvič je polna luna delovala, čeprav tega sploh nisem imela v planu in sem bolj računala na to, da bomo imeli kak dan zamude in že lani oktobrčka. Pa je prišel teden prej in bil tako (pozno) septembrski. Zdaj pa upam, da bo vsaj nekaj prej in (spet) oktobrski. Ah joj, kako filozofiram, ker res nimam napisat kaj pametnega Saj drugače mi dolgčas res ni in dnevi in tedni so minevali, da sploh nisem vedela kdaj. Zdaj sem imela (poleg vsega) še nekaj šolskih obveznosti (delam prekvalifikacijo) in vmes še en (zoprn) izpit, ki je hvalabogu mimo. Pa poskušamo se preselit, pa kar nekaj ves čas ''hodi vmes'', da nam niti ne uspe priti do tega, da bi postavili vsaj spalnico. Je pa res prav zoprn občutek, če pomislim, da grem res čez dva (tri) dni po dojenčka in potem niti ne vem kam sploh se bom vrnila z njim. Pa ni zdaj panike, da ne bi imela kje bit, saj imam popolnoma ''uštiman'' svoj prejšnji (dosedanji) dom, ampak čakam pač na to, da bomo končno nekje vsi skupaj in da se ne selim vsake par dni sem in tja z vrečkami in torbami; Oh, zdaj me je pa res čisto zaneslo. No, kar se pa ''naše'' teme tiče: v petek sem imela nov pregled, hiter UZ kot vsakič, ampak ni G nič komentirala, pa odležala sem tistih 10 min na CTGju, kar je kar zanimiva izkušnja, ko je slišat, kot bi se v trebuhu dogajal potres; Za tiste, ki še niste bile - se precej ''hreščeče'' sliši, ko se dete obrne in pri meni je to itak ves čas, ker imamo očitno spet enega ''multi-atleta''. No pa saj je fino, tako te vsaj ne skrbi, da ne miga in da česa ne čutiš. Naslednji pregled imam pa že kar v sredo, no mogoče pa ne, če gremo že zjutraj proti Jesenicam . Mimogrede, ima še katera namen roditi tam? Kaj naj še napišem? Aha, danes sem si končno privoščila merico pečenega kostanja - sem bila lani čisto prikrajšana zanj, saj ga naj ne bi, ko dojiš, pa sem rekla, ja, mogoče je tole tudi za letos zadnja priložnost. Pa čakam na ta dobre pomaranče, ampak me skrbi, da mi bodo tudi letos spet ''ušle''. Joj, se spomnim lani - ja, saj je bilo v bistvu letos , da sem šla tisti dan, ko je bilo jasno, da je z dojenjem konec v trgovino in si privoščila 3 še ''užitne'' (zimske) pomaranče. mmmmmmmm, pa segedin, mmmmmmmm Ok, ok, saj neham, ampak malo mi je dolgčas. Mali spi, mož brusi stopnico v spalnico, da bomo končno (!!!) polakirali, jaz pa ne vem ravno kaj naj sama s sabo. Za kakšno aktivno početje itak nisem, aja, saj res, trebuh mi ves čas otrdeva, ampak tega sem pač navajena. No zdaj se grem pa še malo ''past'' po netu, pa bo tudi tega dneva počasi konec. Bodite fino! (aja, a katera ve, kaj se dogaja z jano73 ?) So že kam šli ali ima tudi gužvo? T. Jaz imam namen rodit na Jesenicah. Ravnotako se nadejam da bom rodila pred predvidenim rokom, hehe. Kako smo neučakane.
|