|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2011
26.9.2011 11:19:01   
amarnat
OjOj!

Kar se tiče mišic sem že slišala... po prvem rojstvu se je to popravilo nazaj, je pa treba nekaj naredit za to, samo od sebe ne gre nič user posted image .

Vse že tako lepo pripravljate stvari... jaz imam oblačila še kar na kupu, še nisem nič oprala user posted image  pravijo še kar nekaj časa lepo vreme, pa odlašam, upam, da me kaj ne prehiti user posted image , sem "komaj" v 34. tednu... kar nekaj zabušavam user posted image
čeprav se že ful veselim malega škrata, pa se nekak na veliko ubadam s porodom user posted image  pa imena za fantka še kar nimava...
ah bo že!

jutri grem na zadnji del MŠ - bomo dihali, pa potrdilo za partnerja dobim
naslednji teden moram poklicati in se naročiti za CTG, pa štetje gibov se bo začelo user posted image

aja še za seznam: naslednji pregled imam 13.10.

papa

(odgovor članu Natka23)
Neposredna povezava do sporočila: 3976
26.9.2011 13:36:09   
lananai
natka, dobro, da si se spomnila, jst bi tud lahko dala jogi ven luftat...
Za oprat imam še kar nekaj, ampak vsaj soba za tavečjo se počasi spravlja v red. V omari sem si naredila en sistem, ker je trenutno vsega res veliko. Na enem kupu stvari, ki bodo za user posted image (večje številke) in to v vrečah, kot sem jih dobila sposojene. Na drugem stvari, ki jih je tavečja prerasla. Na tretjem stvari, ki bodo tavečji počasi prav... Še dobro, da ima user posted image svojo omaro pod previjalno mizo vsaj za tekoče cunje.
Danes sem bila po opravkih - CSD, zavod,... Še par papirjev moram nest v sredo, potem je upam konc do poroda. Mi je rekla na CSD: "Ja, hmmm... ne vem, če mi bo ratalo tole zrihtat da dobite še v oktobru nakazilo..." Sem ji rekla, da mi sploh ni važno, samo da imam zrihtano in da bo vse OK. Jst si rihtam še zaposlitev pri tastu, ki ima s.p., za zadnji dan pred nastopom porodniške, tako da mam še malo več komplikacij...

(odgovor članu amarnat)
Neposredna povezava do sporočila: 3977
26.9.2011 14:36:31   
malanovinka
hej... kako kaj??? jaz tudi še nič ne pripravljam.... še vedno čakam, da me pokličejo za voziček, tako da bom takrat dokupila še potrebno.....
za vse katere ste na fb-ju..... kako gre kaj naši nosečki z dvojčki???? tukaj se nič več ne oglasi..... če je nam težlko, kako mora biti šele njej user posted image

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 3978
26.9.2011 17:05:14   
Zojatisa
Tudi jz sem danes hodla po službi da sem si uredila papirje pa juh nesem v sredo na socijalno. No ker men je pa rekla takrat da če ta tedn prinesem da bo urejeno.
Bomo vidl!
Sm mela pa en drug problem ker sem danes kar veliko prehodla po službi in me je kr naenkrat začel zategovat v trebuhu in bolet potem pa še dete začelo tk oring brcat v mehur da mislim da če bi še mogla kake 200m prehodit da nebi mogla več ker me je oring bolel, nevem ka bi to blo.
Sedaj počivam je bolše.
lp

(odgovor članu malanovinka)
Neposredna povezava do sporočila: 3979
26.9.2011 23:44:51   
Jana73
rakica7 Evgen je rekel teko: vsekakor najprej otroka na dojki!!! Potem pa lahko tudi čez 6, 9 kadar hočeš, ur poskušaš nakapljat 3-6 kapljic!!! To pa naj nebi bil problem. toliko.

Drugače pa sem v bolnici :-( ker je šel čep in imam popadke, katere ne čutim. Rahlo otrdevanje trebuha... Ne spustijo me nikamor! jih je strah ker sem 34 5/7. pa prvi je bil 33 tedenski. Zdaj je pa totalna panika! Jaz bi pa šla domov, dokler me orn g ne zagrabi! Mam še toliko dela!!!

Lepo nosite in se cartajte!

Lananai dej skopiri to pa prenes v oktoberke še 1x pisat na fon, se mi ne da...

(odgovor članu Zojatisa)
Neposredna povezava do sporočila: 3980
27.9.2011 8:31:19   
Natka23

IZVIRNO SPOROČILO: Jana73

rakica7 Evgen je rekel teko: vsekakor najprej otroka na dojki!!! Potem pa lahko tudi čez 6, 9 kadar hočeš, ur poskušaš nakapljat 3-6 kapljic!!! To pa naj nebi bil problem. toliko.

Drugače pa sem v bolnici :-( ker je šel čep in imam popadke, katere ne čutim. Rahlo otrdevanje trebuha... Ne spustijo me nikamor! jih je strah ker sem 34 5/7. pa prvi je bil 33 tedenski. Zdaj je pa totalna panika! Jaz bi pa šla domov, dokler me orn g ne zagrabi! Mam še toliko dela!!!

Lananai dej skopiri to pa prenes v oktoberke še 1x pisat na fon, se mi ne da...

Roj
user posted image user posted image user posted image user posted image , da še mali malo potrpiuser posted image

(odgovor članu Jana73)
Neposredna povezava do sporočila: 3981
27.9.2011 8:47:22   
_perla_
Uh, Jana73, drži se! Upam, da bo vse ok..

Mi smo pa začeli masirati presredek. Bom ta teden tu in tam, potem pa kar na vsak drugi dan ali pa vsak dan.. Bomo videli, kaj bo iz tega, ker reees ne bi rada bila rezana.. Tega se mi zdi, da me je še najbolj strah - samega poroda me (še) sploh ni.
Piti pa bom začela tudi čaj iz malinovih listov. Naj bi mehčal maternični vrat. Pa če ne drugače, psihično mi bo verjetno pomagal. user posted image
Danes pa začnem prati cotike.. Jeej! user posted image Sicer torba za P se počasi polni, pripravljeno pa že imam torbo, ki jo bo ati prinesel, ko pride po naju z otročkom.. Tako da ja.. Počasi bo res šlo zares..

(odgovor članu Natka23)
Neposredna povezava do sporočila: 3982
27.9.2011 9:46:05   
Zojatisa
Jana73 ti kr lepo počivaj tk da bo še dete mal počakalo.
Držim ti pesti da bo vse ok

(odgovor članu Jana73)
Neposredna povezava do sporočila: 3983
27.9.2011 11:23:37   
freha
lananai imaš ZS zaradi kuponov!

< Sporočilo je popravil freha -- 27.9.2011 11:24:22 >

(odgovor članu Zojatisa)
Neposredna povezava do sporočila: 3984
27.9.2011 12:35:19   
felix7
Jana73, user posted image user posted image user posted image Upam, da se otročku ne bo preveč mudilo, pa da te vmes še kaj domov spustijo user posted image

Ena je spraševala za našo nosečko z dvojčki, ja na FBju je zelo aktivna, sicer je pa do zdaj še normalno v službo hodila, mislim, da je kak dober teden šele doma in se drži boljše kot večina "enojnih" mamic user posted image

Jaz sem tudi že oprala vse cunjice in jih zložila v predale, ki sem jih čist nabasala z vsemi temi cunjicami user posted image vse cunjice, razen nekaj, ki jih imam od Jureta, sem dobila na izposojo in kolikor sem najprej cvikala, da bo vsega premalo, je zdaj praktično vsega preveč.

muca maca - ti ga pa tudi ne biksat, računam nate, da mi boš delala družbo v porodnišnici user posted image

jutri imam pa pregled, komaj že čakam, predvsem zato ker računam na UZ. Na prejšnjem pregledu je namreč ocenila, da je otrok na spodnjih mejah, kar se teže tiče in mi to enostavno ne gre iz glave user posted image sej vem, da se lahko pri teži konkretno zmotijo, ampak... vse nosečke se sekiramo na zalogo user posted image

Drugače pa tudi zame ni počitka, še vedno normalno hodim v službo, zgubljam živce s študentko, ki jo uvajam user posted image in odštevam dneve. Načeloma delam do 7.10., če bo vse po planih. Imam pa v tednu od 17. do 21.10. še eno izobraževanje, ki traja po cele dneve, ampak ok, to mi je res v interesu iti, tko da se ne pritožujem. Doma pa itak skoz akcija na polno s sinom, moža ni ali pa dela od doma, tko da praktično živim življenje samohranilke user posted image zvečer samo dol padem in hb, da se telesno dobro počutim, da vse to še folgam. Imam sicer ful stvari v glavi, ki bi jih rada naredila, ampak je dan zame prekratek. Tko da imam včasih kar slabo vest, ker na sina sem se pripravljala par mesecev vnaprej, tokrat pa vse čaka, da štartam z dopustom. Res je druga nosečnost čisto druga zgodba kot prva.

Ja nič, čakam, da pride šefica z malice in da grem še jaz nekaj pojest. Lepo se imejte user posted image

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu freha)
Neposredna povezava do sporočila: 3985
27.9.2011 13:02:23   
lananai
Jana, srečno. Naj bo vse tako, da bo prav. Če mora prit na svet že zdaj, naj bo čim večji in čim močnejši. user posted image

Ja, res je, druga nosečnost je čisto nekaj drugega kot prva. Sicer je počutje podobno kot prvič. Ampak prvič se mi ni nikamor tako mudilo. Sem se psihično pripravljala. user posted image V drugo bi pa kar že šla počasi, čeprav me je strah.

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3986
27.9.2011 17:52:53   
Maja_V.
Pozdravljene,

eno vprašanje... imam občutek, da se mi je v zadnjih 2 dneh trebuh spustil navzdol, malček je pa ta dva dni ali celo 3 kar precej aktiven v trebušku čez cel dan... sem pa v 33. tednu (4/7). Povečan imam tudi izcedek iz nožnice, belo rumene barve... Kaj bi to bilo??? user posted image user posted image user posted image Upam, da se malček ne pripravlja na predčasen prihod, naj še malo počaka in dela na tem, da se še malo bolj razvije...
Zdaj 2 dni sem tudi bolj malo pila tekočine, tako da moram nadoknadit... pa še prehlad me je dobil.... upam, da nimam še kakšnega vnetja mehurja zraven... sem pa glih danes oddala kri in urin v laboratoriju.

Sicer smo pa danes imeli kontrolo pri diabetologinji zaradi te nosečniške sladkorne na insulinu... je bila kar zadovoljna, in kontrolo imam šele po porodu, juhej...user posted image user posted image user posted image ... razen, če bi imela kakšne težave ali pa če bi plodek bil na uz videti prevelik oz. pretežek.....

no, uživajte, pa hvala v naprej za kak odgovor!

user posted image

"V vsakem, še tako majhnem koraku, je smisel življenja!"
*13.10.2011 ob 7.54 se je za naju začelo novo življenje, obsijano s sončkom! Čebelček najin: neskončno te imava rada in zate bi naredila prav vse!*

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 3987
27.9.2011 18:57:04   
mishel
Kolikor vem se ti trebuh spusti, ko se počasi telo prične pripravljati. Vendar
pa to lahko traja še mesec, saj za zadnji mesec povsod piše, da so bolj pogosti obiski wc-ja,
ker se otrok spusti nižje!?

ME KLIČE DAVID, CIAO

(odgovor članu Maja_V.)
Neposredna povezava do sporočila: 3988
27.9.2011 20:31:24   
smrketa24
Ja, meni se je trebuh že več kot 3 tedne nazaj spustil, pa se nič ne sekiram. Počasi se vse skupaj pripravlja in prav je tako. Izcedek je pa normalen, da je malo močnejši. Mislim, da te ne rabi bit ničesar strah.

(odgovor članu mishel)
Neposredna povezava do sporočila: 3989
27.9.2011 21:10:03   
muca*maca
No, tkole - samo za potrebe tegale foruma sem se prijavila na FB.
Zdej pa drage moje sonosečke, kako vas najdem???

Upoštevajte, da sem popoln analfabet za FB.

Hvalaaaaa

(odgovor članu smrketa24)
Neposredna povezava do sporočila: 3990
27.9.2011 21:25:23   
miskica1983
Ooo se nam boš pridružila še na FB user posted image

Link do novembrk : https://www.facebook.com/groups/243029852384183/

(odgovor članu muca*maca)
Neposredna povezava do sporočila: 3991
27.9.2011 21:32:16   
muca*maca
Ja, kaj pa čem, če se pa VSE tm dogaja, jst sem pa rada v središču dogajanja user posted image

(odgovor članu miskica1983)
Neposredna povezava do sporočila: 3992
27.9.2011 21:41:52   
miskica1983
Evo sprejeta user posted image

Zdej pa veselo na delo ... sej boš hitr notr padla user posted image

(odgovor članu muca*maca)
Neposredna povezava do sporočila: 3993
27.9.2011 21:58:26   
kristy23
hej,souser posted image !
spremljam vas že kr precej časa. zdaj sem se pa odločla, da se vam pridružim.
pdp mam 29.11. in je to moja prva nosečnost. mlada sem 24 let.user posted image

se beremo

(odgovor članu miskica1983)
Neposredna povezava do sporočila: 3994
28.9.2011 8:41:51   
smrketa24
kristy dobrodošla še tu!!!

muca*maca user posted image user posted image user posted image za FB. Bomo lahko še več klepetale user posted image user posted image

Joj, jaz sem pa danes čist povožena. Sem bila od 2h pa do 5.30h pokonci. Ne pa ne spat. Mi gre že prav na živce ta nespečnost. Sedaj bi pa spala, pa nimam časa user posted image Naša pikica v trebuščku je tudi aktivna sto na uro in sem prav vesela.

Včeraj sva z mojim kupila nov fotoaparat. Se nama je 2 dni nazaj tastar pokvaril in smo nujno potrebovali drugega (porodnišnica pa to user posted image ). Tako da sva ga včeraj že pregledala in se ga naučila nekako uporabljat. Joj, kako se v treh letih (odkar sva ga nazadnje kupila) tehnika spreminja. Še malo, pa bodo fotoaparati kar sami slikali in razvijali slike user posted image user posted image

(odgovor članu kristy23)
Neposredna povezava do sporočila: 3995
28.9.2011 8:47:36   
Maja_V.
hvala za odgovore, sem pomirjena! user posted image
edino kar me zdaj muči, je ta prehlad in poslabšanje astme, upam, da hitro mine...user posted image

tudi jaz sem vam poslala prošnjo za sprejem v skupino na fb... upam, da me sprejmete....

nič, grem počivat, sem čisto fertig...

"V vsakem, še tako majhnem koraku, je smisel življenja!"
*13.10.2011 ob 7.54 se je za naju začelo novo življenje, obsijano s sončkom! Čebelček najin: neskončno te imava rada in zate bi naredila prav vse!*

(odgovor članu smrketa24)
Neposredna povezava do sporočila: 3996
28.9.2011 10:19:37   
Rakica7
IZVIRNO SPOROČILO: Jana73

Jana73 - hvala za odgovor, očitno nisva bili na istem predavanju od Evgena, ker se ne spomnim, da bi tako povedal pri nas user posted image  Drugače pa držim pesti, da bo tvoj malček še malo počakal s prihodom user posted image .

(odgovor članu Jana73)
Neposredna povezava do sporočila: 3997
28.9.2011 10:22:31   
Zojatisa
Jah tile prehladi so se očitn že začeli mene tud neki grlo sm sem pila velik čaja z medom in je bolše upam da gre zdej mim mene.
In drugač?
Jz pa jutri UZ težko pričakovan in upam da se kaj vidi, sm kr malcce nervozna,
lp

(odgovor članu Maja_V.)
Neposredna povezava do sporočila: 3998
29.9.2011 8:53:13   
lean
Pozdravljene

kako ste? vidim, da tema malo stoji ali pa večinoma čvekate na Fb. Jaz sem tako redko na FB, da bom raje tle ostala, seveda če bo tema ostala, saj se večinoma potem vsi z RR preselijo tja.

Drugače sem se tudi jaz začela pripravljat na prihod deteca, počasi perem, je lepo vreme pa se zdaj hitro suši, likala pa bom potem v sredini oktobra. Stvari, katere pa še rabim, pa bom nakupla, ko pridejo dinarčki od države.

Moje počutje je večinoma še uredu, zdaj zadnje dni spet malo boljše spim, odhodi na wc so se umirili. Edino zelo težko se pripognem, je trebuh še zelo visoko in enkrat ko se najem, se tako raztegne, da se komaj še obujem user posted image .

A ima kdo novice, kako se drži Malinanina in njen fantek, a sta že doma, se je kaj oglasila? Upam da sta oba dobro in da se že veselo crkljajo.
Tudi tebi Jana73 vse dobro, ti želim, da dete še malo počaka. Pa seveda vsem ostalim, katere pestijo kakršnekoli težave!

(odgovor članu Zojatisa)
Neposredna povezava do sporočila: 3999
29.9.2011 10:07:52   
spominčica
Včeraj sta šla domovuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lean)
Neposredna povezava do sporočila: 4000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?