felix7
|
Jana73, Upam, da se otročku ne bo preveč mudilo, pa da te vmes še kaj domov spustijo Ena je spraševala za našo nosečko z dvojčki, ja na FBju je zelo aktivna, sicer je pa do zdaj še normalno v službo hodila, mislim, da je kak dober teden šele doma in se drži boljše kot večina "enojnih" mamic Jaz sem tudi že oprala vse cunjice in jih zložila v predale, ki sem jih čist nabasala z vsemi temi cunjicami vse cunjice, razen nekaj, ki jih imam od Jureta, sem dobila na izposojo in kolikor sem najprej cvikala, da bo vsega premalo, je zdaj praktično vsega preveč. muca maca - ti ga pa tudi ne biksat, računam nate, da mi boš delala družbo v porodnišnici jutri imam pa pregled, komaj že čakam, predvsem zato ker računam na UZ. Na prejšnjem pregledu je namreč ocenila, da je otrok na spodnjih mejah, kar se teže tiče in mi to enostavno ne gre iz glave sej vem, da se lahko pri teži konkretno zmotijo, ampak... vse nosečke se sekiramo na zalogo Drugače pa tudi zame ni počitka, še vedno normalno hodim v službo, zgubljam živce s študentko, ki jo uvajam in odštevam dneve. Načeloma delam do 7.10., če bo vse po planih. Imam pa v tednu od 17. do 21.10. še eno izobraževanje, ki traja po cele dneve, ampak ok, to mi je res v interesu iti, tko da se ne pritožujem. Doma pa itak skoz akcija na polno s sinom, moža ni ali pa dela od doma, tko da praktično živim življenje samohranilke zvečer samo dol padem in hb, da se telesno dobro počutim, da vse to še folgam. Imam sicer ful stvari v glavi, ki bi jih rada naredila, ampak je dan zame prekratek. Tko da imam včasih kar slabo vest, ker na sina sem se pripravljala par mesecev vnaprej, tokrat pa vse čaka, da štartam z dopustom. Res je druga nosečnost čisto druga zgodba kot prva. Ja nič, čakam, da pride šefica z malice in da grem še jaz nekaj pojest. Lepo se imejte