|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2011
12.10.2011 18:53:04   
moni23
Še moje poročilo iz pregleda: evo odločila sem se za samoplačniški uz rasti, ker me je moja gin zadnjič mal prestrašila, glede mer.... No in da vam povem, da trenutno kar žarim od sreče, plačala sem 30 eu,...ampak za tak pregled bi dala tud 200eu pomoje. Ginekolog je našega pobeka premeril od glave do pet, tud vse pretoke...itd! In ker spada med bolj priznane gin, sm bla tako vesela njegovih besed da je vse ok! Naš malček je sicer bolj drobižek, če bomo dočakali 40 teden...naj bi imel 3kg,...ampak dokler lepo raste po krivulji ni popolnoma nobene bojazni. Je pa danes 33t,6d...in je navagal 2081g :) umes pa je še na 3d ultrazvok preklopil.... uglavnem, zdaj komaj čakam da pride moj iz službe in mu cel večer predavam o tem:) Edino, naš malček je še malo preveč postrani....tak da se mora še naštimat za izhod...:) pa upam da se bo:)

(odgovor članu alsa88)
Neposredna povezava do sporočila: 4076
12.10.2011 19:02:23   
amarnat
IZVIRNO SPOROČILO: alsa88

Mene pa že od včeraj nekaj matra v predelu jajčnikov, spodnjega dela trebuha in ledvic..podoben občutek kot pred menstruacijo....pa berem na netu, da so nekatere tako doživljale prve popadke tako da sem se kr prestrašla, kr sem šele 35.teden. Lahko prosim tiste, ki ste že rodile, da opišete kako ste ve doživljale prve popadke?

tako se je začel moj porod, malo po tem črvičenju mi je začela odtekati voda.. ne bi te rada strašila, a to je moja izkušnja... mogoče imaš ti lažne popadke, jaz bi se na tvojem mestu stuširala s toplo vodo, se ulegla in pol boš vidla kako naprej, če ne bo boljše pa se pojdi pokazat
user posted image  držim pesti, da še počaka kak teden

(odgovor članu alsa88)
Neposredna povezava do sporočila: 4077
12.10.2011 20:13:46   
lean
IZVIRNO SPOROČILO: amarnat

IZVIRNO SPOROČILO: alsa88

Mene pa že od včeraj nekaj matra v predelu jajčnikov, spodnjega dela trebuha in ledvic..podoben občutek kot pred menstruacijo....pa berem na netu, da so nekatere tako doživljale prve popadke tako da sem se kr prestrašla, kr sem šele 35.teden. Lahko prosim tiste, ki ste že rodile, da opišete kako ste ve doživljale prve popadke?

tako se je začel moj porod, malo po tem črvičenju mi je začela odtekati voda.. ne bi te rada strašila, a to je moja izkušnja... mogoče imaš ti lažne popadke, jaz bi se na tvojem mestu stuširala s toplo vodo, se ulegla in pol boš vidla kako naprej, če ne bo boljše pa se pojdi pokazat
user posted image  držim pesti, da še počaka kak teden

meni se je dogajalo podobno, edino v predelu ledvic me ni bolelo. Je pa res bolelo, tako da sem takoj vedla, da se nekaj dogaja. Pa tudi meni je potem začela počasi odtekati voda, popadke pa sem začutla šele v avtu, do porodnišnice imam 15min pa sem tja prišla odprta že 7cm, no ostale tri pa je potem še trajalo tri ureuser posted image .
Upam, da je minilo, če ne se vsekakor pejt pokazat, mogoče bodo popadke še lahko ustavili, če prideš pravočasno.  

(odgovor članu amarnat)
Neposredna povezava do sporočila: 4078
12.10.2011 20:28:11   
lean
Jana73 super, da je vse uredu, da si še 2v1.
Tudi ostalim s težavami želim, da bodo še nekaj časa 2v1 user posted image  Pa ne se preveč sekirat glede meritev, dokler pravijo, da je uredu, še ni panike. Vedno lahko pride do odstopanja, če bi blo že kaj narobe, bi vam takoj po vsemogočih preiskavah sprožili porod.
Glede streptokoka se strinjam z Natko23, testiranje ne škodi, še poceni je pa se potem vsaj ne sekiraš. Jaz se v ta prvo nisem, pa priznam, da sem potem to imela kar skoz v mislih. Zdaj jih že kar nekaj poznam, ki so ble pozitivne in se vsekakor grem testirat. Me bodo zdaj, ko imam v petek pregled. Mi pa ni jasno, kakšni G so to, da vas na vašo željo nočejo testirat, saj denar je vaš pa poleg vseh dragih bedarij, ki se kupujejo, mislim da to ni tak problem.

(odgovor članu lean)
Neposredna povezava do sporočila: 4079
12.10.2011 22:30:32   
Jana73
IZVIRNO SPOROČILO: Natka23

No pa še moj pregled:
Tudi jaz poz za Streptokok, zdej jemljem Hiconcil potem pa še terapija v P v času poroda, tudi jaz punce res se dejte testirat, ker jaz sem bla prvič neg, zdej sem pa poz.!Drugače pa se maternični vrat mehča, baje imam za prst že odprtino je pa maternica še dokza zadaj in mali se še ni spustil:::)[u]Pregled imam zopet 21.10 in prvi ctg.7.11!

Isto! Le, da sem jaz na hikoncilu že 5 dni! IDA IMAM OD 13.10. 2011 DONOŠENEGA OTROKA! Glede na prvega, ki se je rodil s 33 1/7 je to pravcati dosežek! :)
Zdaj pa lahk grem rodit!

(odgovor članu Natka23)
Neposredna povezava do sporočila: 4080
12.10.2011 22:31:17   
Jana73
IZVIRNO SPOROČILO: moni23

Še moje poročilo iz pregleda: evo odločila sem se za samoplačniški uz rasti, ker me je moja gin zadnjič mal prestrašila, glede mer.... No in da vam povem, da trenutno kar žarim od sreče, plačala sem 30 eu,...ampak za tak pregled bi dala tud 200eu pomoje. Ginekolog je našega pobeka premeril od glave do pet, tud vse pretoke...itd! In ker spada med bolj priznane gin, sm bla tako vesela njegovih besed da je vse ok! Naš malček je sicer bolj drobižek, če bomo dočakali 40 teden...naj bi imel 3kg,...ampak dokler lepo raste po krivulji ni popolnoma nobene bojazni. Je pa danes 33t,6d...in je navagal 2081g :) umes pa je še na 3d ultrazvok preklopil.... uglavnem, zdaj komaj čakam da pride moj iz službe in mu cel večer predavam o tem:) Edino, naš malček je še malo preveč postrani....tak da se mora še naštimat za izhod...:) pa upam da se bo:)

Long time, no see...
Mi 4 bi se tudi lahko še kaj videli preden odjadrava v Rim.... Kaj praviš? user posted image

(odgovor članu moni23)
Neposredna povezava do sporočila: 4081
13.10.2011 8:09:52   
_betty_
alsa88; mene taki občutki matrajo že zagotovo en teden pa ni ne duha ne sluha o porodu user posted image . Mogoče sem te kaj potolažila. V prvo sem točno vedela da so popadki in sicer najbolj po tem, ker me je ščipalo točno na pet min.

(odgovor članu Jana73)
Neposredna povezava do sporočila: 4082
13.10.2011 10:39:36   
malanovinka
še moje poročilo s pregleda.....najprej mi je ugotovil neko bakterijo ter mi dal svečke canasten in vzel bris za streptokok.... pol pa me je malo prestrašil... namreč pri pregledu z uz je bil kar tiho z začudenim obrazom, ko sem vprašala če je še dol obrnjen je rekel, da ja.... pol pa konec... ni mi pokazal niti srčka kako utripa :( nato me je 10x prašal če res čutim gibe, jaz pa njega 10x če je vse ok oz kaj je narobe.... gibe čutim in to sem mu tudi povedala, sicer niso več takšni kot so bili, ampak so.... on pa mi je po 10 vprašanju rekel, da kaj to non stop sprašujem če je vse ok (halo!!) in nekaj zamomljal, da naj bi bilo ok, vendar, da je absolutno premalo plodovnice..... žal pa tu ne morem pomagati..... obvezno imam počitek, nič naprezanja, jesti moram pa tekočo hrano (sicer ne vem zakaj??)... naročil mi je, da moram priti v ponedeljek ob 08.00 kjer bova naredila ctg in se dogovorila kaj naprej..... zdaj sem pa že od včeraj cela panična in v strahu....

(odgovor članu alsa88)
Neposredna povezava do sporočila: 4083
13.10.2011 11:40:09   
lananai
Še moje poročilo z današnjega pregleda...
G je naredila hiter UZ. Pravi, da je glavica še vedno dol, plodovnice še dovolj. Na vprašanje, če je že kaj videt, da bi se lahko začelo, je odgovorila, da tega noben ne more predvidet. Razveseljiva novička je bila, da naj bi bil user posted image okrog PDP težek okrog 3kg, mogoče malo čez, več pa ne. Sem vesela! Naša tavečja je imela enako kilažo, oz. 16 dni pred PDP se je rodila s slabimi 3kg. Naslednji pregled imam čez 2 tedna šele, 27.10. Upam, da ga ne bom dočakala. user posted image

(odgovor članu lean)
Neposredna povezava do sporočila: 4084
13.10.2011 11:43:47   
lananai
malanovinka, jst mislim, da če bi bilo kaj konkretno narobe, bi te urgentno napotil naprej, v porodnišnico. V tvojem primeru je pa raje malo bolj previden in te bo bolj spremljal, da ne bi šlo kaj narobe. Sej vem, da si ne moreš pomagat, da o tem razmišljaš, ampak probaj gledat pozitivno. user posted image

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 4085
13.10.2011 11:49:44   
malanovinka
lananai saj to sem si tudi jaz rekla, še posebno glede na to, da imam ginekologa v postojnski porodnišnici.... ampak tisti strah bo pa kljub temu prisoten do ponedeljka..... saj če bo kaj čudnega bom kar rekla naj mi sprožijo porod glede na to, da bom že v 38 tednu....

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 4086
13.10.2011 12:58:35   
tassika
Sporočilo od Maje_V:

Punce,danes (v 35.tednu 6/7),je ob 7.54 prikukal na svet najin sonček Marsel Mark,teža 2620g,velikost 47cm. Je rekel,da ima dovolj teme in da hoče raziskovati svet,zato se nama je pridružil 1 mesec prej. Najin mali borec-kako si nama polepšal dan in življenje!

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu malanovinka)
Neposredna povezava do sporočila: 4087
13.10.2011 13:25:58   
mishel
TASSIKA najprej tebi čestitke iz vsega srca. user posted image user posted image user posted image  Pa imamo že drugega "novemberskega" korenjaka.

Vsem ostalim za uspešne preglede user posted image user posted image user posted image . Mene čaka šele v sredo, naslednji teden, ko bom v 38. tednu. Mi je rekla gin., da če se ne vidimo tako ve kje sem.

MALANOVINKA Zate držim pesti da bo vse OK. Za tolažbo pa, jaz sem prvič rodila v 35. tednu in je bilo s sinom vse vredu, tudi dojila sva se, le nekaj dni dlje sem bila v porodnišnici. Vse bo vredu, boš videla.

ME KLIČE DAVID, CIAO

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 4088
13.10.2011 15:00:17   
tassika
Mishel nisem še jaz na vrsti, vsaj do nedelje zvečer moram počakat, ker praznujemo zojin roj.dan in torte ne spustim user posted image  Najrajši bi pa zdržala še 2t. Sicer špika in boli me ful, ampak stanje po uz je bilo baje ok, čeprav je rekel, da se to lahko dnevno spremeni. Bo že, ko bo vam bom že sporočilauser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu mishel)
Neposredna povezava do sporočila: 4089
13.10.2011 15:14:19   
mishel
Joj!!!! sem se zmotla - se opravičujem. Sem vidla da si ti predala sporočilo od maje
in sem avtomatsko napisala tvoje ime. Ja nič, potem pa tebi čestitke kasneje user posted image  .

ME KLIČE DAVID, CIAO

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 4090
13.10.2011 19:18:46   
alsa88
Hvala amarnat in lean za vajine izkušnje user posted image _betty_ očitno bo to to kar praviš, kr je že 3 dni tak, poleg otrdevanja trebuha. Bom počakala, da vidim kaj se izcimi iz tega user posted image

(odgovor članu mishel)
Neposredna povezava do sporočila: 4091
13.10.2011 20:20:41   
ninasiki
ojla punce

se opravičujem ker vdiram v vašo temo in pogovore ampak bi vam rada povedala da prodajam zibelko z posteljnino in baldehinom, banjico za kopanje z stojalom in oblekice (majčke z kratkimi rokavi, hlače in 2 kompletka ter jopico) vse info. na ninasiki@gmail.com

10.10.2009 je za naju posijau najlepši sonček in
22.05.2011 postanemo 4 peresna deteljica

(odgovor članu _perla_)
Neposredna povezava do sporočila: 4092
13.10.2011 21:22:53   
muca*maca
Hej, Nina, že prodajaš?
Pa saj je tvoj škratek še čisto majhen...
Ah, kako hitro gre čas.
Jaz pa še čakam na našega novega člana.
Upam, da ste superca in da sta oba fantiča zdrava
LP

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 4093
14.10.2011 8:39:56   
_perla_
user posted image
user posted image

PDP,
nick
, starost, število user posted image , število user posted image doma,

naslednji pregled, kraj

27.10.
jagodaaa, 25 let, 1 user posted image , 0 user posted image , Novo mesto user posted image

29.10.
Oblačka, 27 let, 1 user posted image , 0 user posted image , 17.10., Primorska user posted image

30.10.
anilu, 2 user posted image , 1 user posted image , Velenje user posted image
m_nova, 32 let, 1 user posted image , 0 user posted image , Celje user posted image  user posted image   
_perla_, 1 user posted image , 0 user posted image , Štajerska user posted image user posted image

31.10.
pingi, 31 let, 3 user posted image , 2 user posted image , okolica Lj. user posted image   user posted image
cassy, 27 let, 1 user posted image , 0 user posted image , Maribor user posted image   user posted image
lananai, 30 let, 4 user posted image , 1 user posted image , 27.10., Savinjska user posted image   user posted image
Klara-1, 28 let, 1 user posted image , 0 user posted image , Gorenjska user posted image   user posted image

1. 11.
lollypop, 32 let, 2 user posted image , 1 user posted image , Gorenjska user posted image  user posted image
polonal99, 3 user posted image

2. 11.
Itkica, 31 let, 2 user posted image , 1 user posted image , Primorska
 teodora75, 36 let, 2 user posted image , 1 user posted image , Ljubljana user posted image  user posted image

3. 11.
bey86, 24 let, 1 user posted image , 0 user posted image , Primorska user posted image
Jana73, 38 let, 2 user posted image , 1 user posted image , Štajerska user posted image   user posted image

4. 11.
  panda22, 2 user posted image , 1 user posted image
cebelica29, 29 let, 1 user posted image , 0 user posted image , Maribor user posted image

5. 11
.
3masha, 25 let, 3 user posted image , 1 user posted image , Ljubljana  user posted image  user posted image
petrusk, 26 let, 1 user posted image , Gorenjska user posted image
smrketa24, 27 let, 2 user posted image , 1 user posted image , 25.10., Ljubljana user posted image user posted image
breskvica13, 2 user posted image , 1 user posted image , okolica Ptuja user posted image
mishel, 27 let, 2 user posted image , 1 user posted image    user posted image  user posted image

6.11.
Rakica7, 28 let, 1 user posted image , 0 user posted image , 17.10. Ljubljana user posted image  user posted image
smeška83, 27 let, 1 user posted image , 0 user posted imageGorenjska user posted image

7.11.
Cari, 32 let, 3 user posted image , 1 user posted image , okolica Kranja user posted image   user posted image
soncnica1985, 26 let, 1 user posted image (user posted image user posted image ), 0 user posted image , Kranj user posted image user posted image   user posted image user posted image
binchy2011, 34 let, 2 user posted image , 1 user posted image , Štajerska user posted image   user posted image
malanovinka, 28 let, 17.10. (CTG), Primorska    
disko, 30 let, 2 user posted image , 0 user posted image , Ljubljana user posted image user posted image

8.11.
Sarchi, 2 user posted image , 1 user posted image , user posted image
diamantina, 25 let, 2 user posted image , 1 user posted image , Štajerska user posted image  user posted image
amarnat, 28 let, 2 user posted image , 1 user posted image , Mariborsko okrožje user posted image user posted image

punsha, 29 let, 2 user posted image , 1 user posted image , Gorenjska user posted image   user posted image
mavrica24, 32 let, 2 user posted image , 1 user posted image , okolica Ljubljane user posted image
Urugu, 33 let, 3 user posted image , 2 user posted image   user posted image
MinnieMouse, 25 let, 1 user posted image , 0 user posted image , Ljubljana user posted image user posted image

9.11.
živetijelepo, 35 let, 1 user posted image , 0 user posted image  user posted image
indijana, 23 let, 1 user posted image , 0 user posted image , Velenje
mary003, 23 let, 2 , 1 , Škofljica

10.11.

lakaya, 34 let, 3 user posted image , 2 user posted image , Gorenjska user posted image  user posted image
voxaja, 25 let, 2  user posted image , 1  user posted image , 18.10., Posavje  user posted image

11.11.
spominčica, 34 let, 2 user posted image , 0 user posted image , Gorenjska  user posted image  user posted image
Natka23, 26 let, 2 , 1 , 21.10., 7.11.(UZ), Šmartno ob Paki user posted image  user posted image
pedikerka, 23 let, 1 user posted image , 0 user posted imageLjubljana - Celje user posted image user posted image
twiggi, 25 let, 1 user posted image , 0 user posted image , Maribor  user posted image user posted image  
_tina_, 21 let, 2 user posted image , 1 user posted image , okolica Jesenic user posted image

12.11.
Subsonica, 2 user posted image , 1 user posted image
Kamca, 23 let, 1 user posted image , 0 user posted image ,  user posted image   user posted image
amalija81, 30 let, 1 user posted image , 0 user posted image , Savinjska user posted image   user posted image

13.11.
buši1980, 30 let, 3  user posted image , 2 user posted image ,  user posted image   user posted image

14.11.
hypo77, 2 user posted image , 1 user posted image   user posted image
miskica1983, 27 let, 1 user posted image , 0  user posted image , Ljubljana user posted image user posted image

15.11.
SuzanaF, 30 let, 1 user posted image , 0 user posted image , okolica Maribora user posted image  user posted image

16.11.
alsa88, 23 let, 1 user posted image , 0 user posted image , Lovrenc na Pohorju user posted image user posted image

17.11.
Tjasa27, 2 user posted image , 1 user posted image user posted image   user posted image

18.11.
tassika, user posted image , 1 user posted image   user posted image
miša*, 32 let, 2 user posted image , 1 user posted image , Ptuj user posted image user posted image
Edinka, 30 let, 1 user posted image , 0 user posted image   user posted image user posted image

19.11.
lean, 29 let, 2 user posted image , 1 user posted image , okolica MS user posted image user posted image

20.11.
Zojatisa, 28 let, 14.10., Prebold user posted image  user posted image
hopsala, 21 let, Zasavje user posted image  user posted image
jass1,  user posted image
kristidream, 32 let, 1 , 0 , Ljubljana user posted image
malla20 user posted image
bella106, user posted image , 1 user posted image , 19.10., Kamnik user posted image user posted image

21.11.
panela, 29 let, 1 user posted image , 0 user posted image
Spetmami, 32 let, 2 user posted image , 1 user posted image   user posted image  user posted image
natka28, 30 let, 5 user posted image , 1 user posted image , Prlekija user posted image   user posted image
MojP, 31 let, 1 user posted image , 0 user posted image , Ljubljana user posted image   user posted image

22.11.
frizerka22, 35 let, 1 user posted image , 0 user posted image , Domžale user posted image
Nejčka71, 40 let, 5 user posted image , 2 user posted image , okolica Ljubljane user posted image   user posted image
Petrushka1980, 31 let, 1 user posted image , 0 user posted image , Dobrova  user posted image
tasa.m, 29 let, 2 user posted image , 1 user posted image , okolica Domžal user posted image
tjasyka, 22 let, 1 user posted image , 0 user posted image , Slovenj Gradec user posted image user posted image

23.11.
Chi_Pita, 25 let, 2 user posted image , 1 user posted image , Izola user posted image   user posted image
mimsi, 28 let, 2 user posted image , 1 user posted image , 3.11. (CTG), Kamnik  user posted image user posted image

24.11.
melona27, 27 let, 1 user posted image , 0 user posted image , 26.10., Ljubljana user posted image user posted image
scarlett_, 2 user posted image , 1 user posted image , Ljubljana user posted image user posted image
nenka7, 33 let, 2 user posted image , 1 user posted image  user posted image
vesna91, 2 , 1 user posted image
Lotosova, 26 let, 1 user posted image , 0 user posted image , Ljubljana user posted image user posted image

25.11.
sana_83, 27 let, 1 user posted image , 0 user posted image , user posted image
felix7, 29 let, 2 user posted image , 1 user posted image , okolica Grosuplja user posted image  user posted image

26.11.
vodnarka22, 22 let, 2 user posted image , 1 user posted image , okolica Logatca
Mala Lučka, 31 let, 3 user posted image , 0 user posted imagePrimorska user posted image
moni23, 1 user posted image , 0 user posted image   user posted image user posted image
a.afrodita, 5 user posted image , 2 user posted image ,  user posted image
lisicamica, 30 let, 2 user posted image , 0 user posted image , 26.10., Gorenjska user posted image user posted image
dilady, 34 let, 2 user posted image , 1 user posted image user posted image
tevža, 2 user posted image , 1 user posted image , Celje user posted image user posted image
PENCA user posted image

27.11.
candi, 1 user posted image , 0 user posted image , user posted image  user posted image
nokiamb, 2 user posted image , 1 user posted image
metulj80, 1 user posted image , 0 user posted image , Kranj user posted image
muca*maca, 2 user posted image , 1 user posted image   user posted image
nejanejc, 2 user posted image , 1 user posted image , Kranj user posted image

28.11.
Ančica21, 30 let, 1 user posted image , 0 user posted image   user posted image
joel, 33 let, 2 user posted image , 1 user posted image , Celje
baby kiss, 24 let, 3 user posted image , 0 user posted image , Trbovlje user posted image   user posted image
Norica, 2 user posted image , 1 user posted image user posted image user posted image

29.11.
Manja87, 24 let, 1 user posted image , 0 user posted image , okolica Radelj user posted image
kristy23, 24 let, 1 user posted image , 0 user posted image user posted image

30.11.
7.12.
Sončna30, 31 let, 1  user posted image , 0  user posted image , okolica Celja

x.11.
tanja22, 26 let, 2 user posted image , 1 user posted image Gorenjska
stella86, 1 user posted image , 0 user posted image   user posted image  
kužika   
007sissi, user posted image    
polikana, Brežice user posted image
_betty_, 2 user posted image , 1 user posted image user posted image user posted image

SKUPAJ NAS JE user posted image : 109
NOSEČKE Z DVOJČKI user posted image user posted image : 1 (soncnica1985)

user posted image PRIČAKUJEMO user posted image : 22
user posted image PRIČAKUJEMO user posted image : 25
user posted image PRESENEČENJE / SPOLA NE IZDAMO user posted image : 14

Z NAMI SO POT ZAČELE:
user posted image Medea10 user posted image
user posted image coccinella user posted image
user posted image razgrajačka user posted image
user posted image frnikola982 user posted image
user posted image jernejav user posted image
user posted image ency user posted image
user posted image Anonimna user posted image

user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
- otročarije.net                          - mama.si
- nosečnica.si                             - babybook.si
    - noseča.com                             - pregnancy.org
- bibaleze.si                               - bambino.si
         - mojezdravje.si                         - parrentsconnetct.com
- pregnology
- novorojenček.com (darilo ob rojstvu otroka)
NOSEČNOST PO TEDNIH
OTROŠKA IMENA
ŠOLA ZA STARŠE

NOSEČNOST IN DELO:
- dokument 1                       - dokument 2

UREJANJE DOKUMENTACIJE:
-
Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1
-
Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
priloga S-1 (ista kot zgoraj)
- Priznanje očetovstva
- Kako do otroškega dodatka?

INFORMATIVNI IZRAČUN VIŠINE OSNOVE STARŠEVSKEGA NADOMESTILA

user posted image  

user posted image     

datum rojstva, (PDP) / nick, starost, user posted image / ime user posted image user posted image   / teža , cm / kraj

14.9., (6.11.) / MalinaNina, 26 let / user posted image Jan / 2020 g, 44 cm / Gorenjska
13.10., (11.11.) / Maja_V., 33 let / user posted image  Marsel Mark / 2620 g, 47 cm / Štajerska

user posted image : user posted image = 0 : 2

(odgovor članu _perla_)
Neposredna povezava do sporočila: 4094
14.10.2011 8:40:34   
_perla_

user posted image

datum pregleda
nick, PDP, kraj

17.10.
Rakica7, 6.11., Ljubljana
Oblačka, 29.10., Primorska
malanovinka, 7.11., Primorska (CTG)

18.10.
voxaja, 10.11., Posavje

19.10.
bella106, 20.11., Kamnik

21.10.
Natka23, 11.11., Šmartno ob Paki

25.10.
smrketa24, 5.11., Ljubljana

26.10.
lisicamica, 26.11., Gorenjska
melona27, 24.11., Ljubljana

27.10.
lananai, 31.10.,  Savinjska

3.11.
mimsi, 23.11., Kamnik (CTG)

7.11.
Natka23, 11.11., Šmartno ob Paki (CTG)

(odgovor članu _perla_)
Neposredna povezava do sporočila: 4095
14.10.2011 10:02:40   
mishel
Da še jaz dodam datum pregleda: 19.10.11
Sem mal misla da ga ne bom dočakala, pa ga kot kaže bom user posted image .

Glede popadkov pa jaz mislim da prve- odpiranje mogoče še katera ne bo prepoznala. Ampak tiste prave pa sigurno!!!
Brez skrbi, saj tako ni fajn biti prehitro v porodnišnici.

ME KLIČE DAVID, CIAO

(odgovor članu _perla_)
Neposredna povezava do sporočila: 4096
14.10.2011 11:57:41   
Spetmami
Najprej: tassika - čestitke!!!

Sem imela v sredo pregled, mi je spet naredil UZ, vse naj bi bilo ok, gospodična se je celo obrnila in je zdaj v pravem položaju user posted image
Bo pa verjetno spet bolj lahko dete, v 34. tednu je ocenil težo na 2300 - 2400 g. Če bo počakala do roka, bo še nekaj pridobila...
Naslednji pregled imam 26.10.

Me pa muči nespečnost in prav vsaka noč je že nekaj časa podobna prejšnji - okrog treh grem na wc, potem pa ne morem zaspat in bedim 1- 2 uri. Proti jutru pa spet zaspim. Zgleda, da se že vse telo počasi pripravlja na porod. Ko se uležem in umirim, me začne tu in tam špikat, kar me včasih že malo straši, ker me skrbi, da bi spet prej rodila. Kar naj še počaka user posted image

Berem pa knjigo Modrost rojevanja (sem jo že prvič, čeprav nisem prišla do konca). Priporočljivo branje, da si porihtaš misli in se pozitivno pripraviš na porod...

Za akupunkturo sem se tudi jaz naročila in sicer v Celje, k dr. Ocvirkovi. Priporoča do 5 terapij, vsaka stane 20 €. Izvaja se pa po 35. tednu. Slišala sem same pozitivne stvari okrog tega, pa tudi moj G mi je dal zeleno luč, ko sem ga vprašala za nasvet user posted image .

Uživajte še v zadnjih tednih. Lp

(odgovor članu mishel)
Neposredna povezava do sporočila: 4097
14.10.2011 12:22:46   
smrketa24
IZVIRNO SPOROČILO: Spetmami

Bo pa verjetno spet bolj lahko dete, v 34. tednu je ocenil težo na 2300 - 2400 g. Če bo počakala do roka, bo še nekaj pridobila...
Naslednji pregled imam 26.10.

Naša ima v 37. tednu 2600g, tako da je še za odtenek lažja. Je pa zato baje zelo velika user posted image

(odgovor članu Spetmami)
Neposredna povezava do sporočila: 4098
14.10.2011 12:32:00   
lean
Dan

evo še mene s pregleda. Vse je tako kot mora biti, srček lepo dela, edino se pozna, da me je ta mesec mučla prebava, zgaga, napihnjenost in da nisem veliko spravla vase. Tako skoraj nisem nič pridobila na teži pa ravno zdaj, ko bi mogla user posted image , a mi je G zmerila trebuh-dolžino  pa je vse uredu, čeprav je tokrat po obsegu kar manjši kot v prvi nosečnosti. Dobila še zadnje napotnice za preiskave, za streptokok je rekla, da raje naslednjič, ko bom v 37 tednu, bo bolj ziher, pa takrat že prvi ctg. Joj kako gre hitro, saj mora biti, prihajajo že prvi "novemberčki". MajaV še tebi čestitke za malega korenjaka user posted image . Upam, da boš našla kaj časa, ko prideta domov za poročilo. MalinaNina tebe še čakamo, poročaj kaj, kako ste doma. user posted image

Nasledni pregled 28.10. še pred prazniki user posted image .

alsa88 super, da gre samo za špikanje, naj dete še počaka dva tedna. Je pa to res, ko se bo zares začelo boš vedla, da se nekaj dogaja, četudi to še ne bodo pravi popadki. Kot sem že rekla, jaz takoj nisem čutla popadke, ampak bolečina pa je bla res močna.

(odgovor članu Spetmami)
Neposredna povezava do sporočila: 4099
14.10.2011 12:43:20   
ninasiki

IZVIRNO SPOROČILO: ninasiki

ojla punce

se opravičujem ker vdiram v vašo temo in pogovore ampak bi vam rada povedala da prodajam zibelko z posteljnino in baldehinom, banjico za kopanje z stojalom in oblekice (majčke z kratkimi rokavi, hlače in 2 kompletka ter jopico) vse info. na ninasiki@gmail.com

oo muca maca user posted image sm čisto pozabila da si tudi ti novemberka z tassiko user posted image ja ja prodajam, ker že nismo več tako majhni je kr orenk dečko (pri 3m 7500 in 64cm) zdej bomo videli kok je pri 5m user posted image zdravje nam za enkrat služi, pri alekseju veliko bolje sicer malo kašlja ampak bomo samo da ni kaj hujšega...jaz vam vsem želim čim lepši zaključek nosečnosti in še lepši in zelo hiter porod user posted image

in seveda user posted image user posted image user posted image že za dva novemberčka

10.10.2009 je za naju posijau najlepši sonček in
22.05.2011 postanemo 4 peresna deteljica

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 4100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

30 dejstev o nosečnosti
Nosečnost je eno izmed najlepših življenjskih obdobij. Prinaša pa tudi marsikatera presenečenja.
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?