melona27
|
Živjo , tud js sm danes iz pregleda, namreč ponoči me je fuuul bolel v spodnjem delu trebuha, pa slabo mi je blo, da sm se šla dans dopoldne kr pokazat h ginekologinji. Mi je kr danes naredila meritve, pogledala, če je z bejbijem vse ok(k sreči je)-sj drugače je fuuul aktiven in sm si že parkrat rekla, da to detece nič ne spi skoraj Ima pa okrog 1900g, imam dopolnjenih 31 tednov, maternični vrat je še čisto zaprt in mislim da je dolžina-če sem prav videla-29mm Je pa mali že v glavični vstavi, kar sem imela občutek, sem pa potožila zaradi povečanega izcedka in imam spet vnetje. Sicer mi ni nič predpisala, ker sem vprašala še, če bi blo pametno, da se grem testirat na streptokok B bakterijo, pa je rekla, da imam še dovolj časa(ta test je samoplačniški), potem se je pa premislila in rekla, naj se še enkrat slečem, da mi bo ona vzela bris za prisotnost patogenih bakterij(zastonj) Sem pa prebrala en kup člankov in forumov o tej bakteriji, da če jo nosečnica ima, da se dobijo antibiotiki, ponavadi je to terapija s penicilinom, so me kr prestrašli, drugače pa za odraslo osebo ta bakterija ni nevarna, je pa za otročka, če se med porodom okuži..no, bom 5.10. videla, pri čem sem upam, da je vse ok. Tko, dans je bil kr stresen dan zame, zdej si bom pa privoščila eno pijačko s kolegico Lepo se mejte!
|