|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2011
21.9.2011 19:19:44   
moni23
Še kopiram sam z fb:

Pa da se še js malo javim:):) tok vas je fajn brat:) vidim, da se enim že fajn mudi, druge pa veselo še vse pripravljamo:) dojenčki, kar prehitevajo na svet, tak da počas bom morala tud js še vse za finiš pripravit...že komaj čakam, da dobim v roke svoj zakladek:):) drugač pa takole ko vas prebiram, me včasih kr mal zaskrbi....tud meni trebuh včasih večkrat včasih manj otrdeva ampak ne polagam tolk pozornosti na to, ker sem dost aktivna...kr ne morem počivat:):) pa sj mislim da dokler kaj ne boli ni kaj...al se motim? drugo pa...naš mali se mi zdi, da kolker vas berem kolk nimate mira, da otročički kr brcajo....me je včasih kr strah da je premalo aktivn,...pa sj se oglasi zvečer, pa zjutraj, pa kaj čez dan...včasih bolj včasih manj...ampak ponoči pa mam mir, prav vem da spi...ko grema z bodočim atijem spat, se enostavno tud on umiri in se ne zbudi, kljub temu, da grem ponoči vsaj dvakrat na wc, ...no zjutraj se pa z nama prebudi, včasih pa tud mal kasnej...tak da brez problema spim od 10 zvečer do 9 zjutro...:):) lepo bodite, pa čuvajte svoje bosije! Drgač pa že komaj čakam pregled drug teden, d avidim na čem smo...kako je obrnjen, kolk ma kg...me že tolk firbec matra:)

(odgovor članu Natka23)
Neposredna povezava do sporočila: 3926
22.9.2011 8:40:09   
punsha
Samo datum za naslednji pregled napišem user posted image 30.9.

27.12. 2009 sem postala mamica čudovitemu fantku

(odgovor članu moni23)
Neposredna povezava do sporočila: 3927
22.9.2011 10:17:15   
Oblačka
Heyla,da še tukaj sporočim kako je bilo včeraj na pregledu bom tud jst kar s fb-ja kopirala.
No pa sem tudi jaz dočakala težko pričakovani pregled. Še poročilo iz včerajšnjega dne: Spodaj vse štima, MV popolnoma zaprt tko,da po vsej verjetnosti ne bomo nič prej zibal. Otročiček je z glavico obrnjen navzdol kar me je najbolj skrbelo, ker si res nisem znala predstavljat kako leži. Zdj pa vem, da mamico z ritko tišči v rebra, bulice ki jih čutim na desni strani so pa nogice:). Plodovnice ima dovolj tko da lahko veselo miga, je pa ta naš pikec oz. pikica že pravi korenjak saj tehta okvirno 2,5 kg. Me je kar mal presenetlo, ker sva z mojim bl pr ta suhcih pa tud bušija nimam ogromnega tko, da ne vem kje se skriva najin škratek. Uglavnem sm ful vesela da je vse v redu in lahko mirno čakam naslednji pregled ki bo 17.10.....Lep pozdravček

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 3928
22.9.2011 10:34:08   
natka28
Ojla, da se še tukaj javim....kopiram iz FB:
Tudi jaz s pregleda...Pred dvema tednoma me je g. prestrašil, da se mi krajša maternični vrat, danes pa sem ga vprašala, kako je, pa je rekel, da je vse ok. Sem si kar oddahnila, me je pa presenetil z novico, da se moj user posted image spet obrača in ni več z glavo dol, ampak leži nekak povprek. Uh, upam, da se še obrne v pravilno lego. Tehta pa že 2 kg, sem pa trenutno v 31 t. Drugače pa je z nama vse ok, prav tako tudi moj sladkor, ki ga obvladujem z dieto. Še malo in kmalu bomo cartale naše zakladke in bodo vse težavice mimo, upam... Čuvajte svoje bušije in lep pozdrav:)))

(odgovor članu Oblačka)
Neposredna povezava do sporočila: 3929
22.9.2011 10:50:05   
muca*maca
Čestitke vsem za dobro opravljene preglede!
Lepo, da se tudi tukaj malo javite user posted image

(odgovor članu natka28)
Neposredna povezava do sporočila: 3930
22.9.2011 11:33:41   
lollypop
no evo tud jaz se javim iz pregleda user posted image

vse BP, naša punca ima že 2.500 g... očitno bo večja kot ta prva ki je imela 3 kg ob rojstvu.. user posted image

naslednji pregled 13.10. ... že CTG

na splošno počutje v redu, meni trbuh nič bistveno preveč ne otrdeva, vsak dan sicer spijem en Magnesol ampak bolj zaradi krčev v nogah, pa tud Donat mi paše ker me zgaga ful peče, drugače pa še kar nekako funkcioniram... jutri zadnji dan v službo user posted image potem pa se lepo počasi pripravimo na prihod naše user posted image

midva imena sploh še nimava izbranega user posted image groza... par predlogov, vendar se za nobenega končnega ne moreva uskladit.. po mojem bo velika sestrica odločila med tistimi, ki jih bova dala na razpolago user posted image

uživajte, meni prav paše tole vreme sedaj ko je malce hladneje

Carpe diem

(odgovor članu moni23)
Neposredna povezava do sporočila: 3931
22.9.2011 13:18:08   
Spetmami
Oj,

kako čas beži... Čez dva meseca imam PDP, pa imam občutek, da nisem še nič pripravila.
No ja, včeraj sem porihtala papirje na CSD-ju, tako da je ena skrb manj.
Zdaj bo pa treba počasi cotke oprat in zlikat, da bojo pripravljene user posted image
V torek sem imela pregled, mi je G potrdil, da je punčka :), pa da je verjetnost, da spet ne bo tako težko dete.
Sem pa ves čas mislila, da je že obrnjena z glavico navzdol, ker čutim kolcanje ravno nad mehurjem (ravno tako, kot prvič), pa me je presenetil, da ima gospodična medenično vstavo. Malo me skrbi, čeprav mi je G zagotovil, da je še dovolj časa, da se obrne... user posted image
Upam, da bo do naslednjega pregleda že ok (naslednji pregled imam 12.10.).

Oblivanje - ja, tudi mene enkrat zebe, že čez par minut pa mi je vroče za znoret. Da ne govorim, kako se ponoči prebudim čisto premočena...

Sva si pa sposodila zibko (tako klasično, masivno) in jo ravno včeraj dostavila. Prvič je nisem imela, zdaj pa bo to začasna rešitev, da velika sestrica ne bo takoj "vržena" iz spalnice in bomo še nekaj časa skupaj user posted image . Rabim pa posteljnino in jogi za zibko - a katera ve, kje bi to najugodneje staknila?

Želim vam lep jesenski dan in lp do naslednjič!

(odgovor članu lollypop)
Neposredna povezava do sporočila: 3932
22.9.2011 13:26:41   
smrketa24
IZVIRNO SPOROČILO: Spetmami
Rabim pa posteljnino in jogi za zibko - a katera ve, kje bi to najugodneje staknila?

Evo, linka do jogija in posteljnine za zibko:
http://www.zibka.eu/si/produkti/zibke/

http://www.posteljnine.si/si/produkti/jogiji/

Pa še ena je na FB (mislim, da Oblačka) napisala, da je kupila jogi preko spletne trgovine Mali vrgaci.

Če imaš pa slučajno bon za Galeb.eu, se ti pa tam splača naročit.

To je nekaj linkov, verjamem pa, da je še kar nekaj takih trgovin user posted image

(odgovor članu Spetmami)
Neposredna povezava do sporočila: 3933
22.9.2011 13:32:28   
smrketa24
Oj!

Uf, jaz sem pa danes takoooo lena. Nič se mi ne da. Čeprav sem vseeno uspela it na en sprehod in spečt pecivo (da bom lahko jedla user posted image user posted image user posted image ).

Tudi mi počasi pripravljamo vse za novo članico. Postelja je že sestavljena, "oblekli" jo bomo pa čist na koncu, da se mi ne bo prah notri nabiral. Čakam pa omaro, da bom lahko zlikala obleke za dojenčka in jih zložila notri. Oprala sem pa večinoma že in jih spravila kar v vrečo za toliko časa. Smo z mizarjem zmenjeni, da jo naredi do konca septembra, da bom imela čas vse zlikat in še ostalo oprat.

Ali katera ve, če kdo prodaja rabljen buggy board?? Novi so mi absolutno predragi in bi enega rabljenega kupila po ugodni ceni, če bo možno user posted image

(odgovor članu smrketa24)
Neposredna povezava do sporočila: 3934
22.9.2011 13:47:13   
Zojatisa
Pozdravček!
Jz pa res ne morem očitn dočakat tega UZ in zvedet spol.
Kajti danse sm prvo čakala 3ure da je G prišu ker je bil v operaciski in se je zakompliciralo, nato je reku da bova dala UZ na nasledni četrtek popoldan no glede na to da sm dobila napotnico za UZ mislim da zdej pa bi res mogu bit,ne.
In upam da se bo kaj vidl.
Uglavnem imela sem normal pregled pa kri in vodo sem dala, pa pri pregledu me je malce uščipnil da sm malo zakrvavela je reku da se ne bom ustrašla da to ni nič da kao mal butneš v sluznico in zakrvavi tk da otroček nima s tem nič.
Aja no srček sem pa slišala saj nekaj če že ne vidla.
Kk pravjo več sreče prihodnič.
Sej če še pa mal prestavlamo te Uz bom pa tk prej rodila hahaha.
UZ 29.9
PREGLED pa 14.10
lep pozdrav

Neposredna povezava do sporočila: 3935
22.9.2011 13:55:53   
Spetmami
Hvala, Smrketa24! Bom šla kar v akcijo! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3936
22.9.2011 14:06:14   
malanovinka
hej. tudi za mano je včerajšnji pregled.... g je rekel, da ima mali user posted image že konkretno čez 2 kg (v 34 tednu) vendar nič konkretno koliko.... glavico ma še vedno dol (hvala bogu, že nekako obrnjeno nazaj, da nisva obraza videla, tako da tudi prvič nisem dobila nobene slikice user posted image
maternični vrat je popolnoma zaprt, tako da verjetnosti za prezgodnji porod ni. glede krčev v trebuhu je rekel, da lahko naredijo kakšno škodo z odprtjem, če so prepogosti.... tako, da moram še naprej vsaj en magnesol dnevno..... me je pa malo prestrašil, ko je rekel, da je plodovnica na spodnji meji normale.... da ne bi škodilo, če bi jo bilo malo več.... vendar naj se ne sekiram, saj nimam tu kaj pomagati....
glede nabave.... posteljico in previjalno imam že zloženo. lučka je tudi montirana user posted image čakamo na voziček - bo verjetno drugi teden.... nekaj bodijev in pajackov že imam, ostalo pa še nič.... iskreno povedano, čakam na denar od paketa iz csd, da grem kupit še ostalo (banjico, pleničke, posteljnino, obrobo za posteljico, kozmetiko...)

še za seznamček... naslednji pregled 12.10.

(odgovor članu Zojatisa)
Neposredna povezava do sporočila: 3937
22.9.2011 15:08:04   
malanovinka
še nekaj... zasledila sem, da imate nekatere bone za galeb.eu ter za baby center.... zanima me kje ste to dobile??? ali vam jih je kdo podaril ali kako???

Neposredna povezava do sporočila: 3938
22.9.2011 16:18:46   
tjasyka
v dm izpolneš dm baby bonus prijavnico pa dobiš po pošti kupončke v obliki popusta. jaz pa lahko kateri pošljem po pošti bon za galebovo posteljnino če želi...

Ko ne moreš pomagati, vsaj nagajaj. Najvažnejše je sodelovati. <3

(odgovor članu malanovinka)
Neposredna povezava do sporočila: 3939
22.9.2011 17:54:29   
melona27
Živjouser posted image , tud js sm danes iz pregleda, namreč ponoči me je fuuul bolel v spodnjem delu trebuha, pa slabo mi je blo, da sm se šla dans dopoldne kr pokazat h ginekologinji.

Mi je kr danes naredila meritve, pogledala, če je z bejbijem vse ok(k sreči je)-sj drugače je fuuul aktiven in sm si že parkrat rekla, da to detece nič ne spi skorajuser posted image

Ima pa okrog 1900g, imam dopolnjenih 31 tednov, maternični vrat je še čisto zaprt in mislim da je dolžina-če sem prav videla-29mmuser posted image

Je pa mali že v glavični vstavi, kar sem imela občutek, sem pa potožila zaradi povečanega izcedka in imam spet vnetje. Sicer mi ni nič predpisala, ker sem vprašala še, če bi blo pametno, da se grem testirat na streptokok B bakterijo, pa je rekla, da imam še dovolj časa(ta test je samoplačniški), potem se je pa premislila in rekla, naj se še enkrat slečem, da mi bo ona  vzela bris za prisotnost patogenih bakterij(zastonj)user posted image user posted image

Sem pa prebrala en kup člankov in forumov o tej bakteriji, da če jo nosečnica ima, da se dobijo antibiotiki, ponavadi je to terapija s penicilinom, so me kr prestrašli, drugače pa za odraslo osebo ta bakterija ni nevarna, je pa za otročka, če se med porodom okuži..no, bom 5.10. videla, pri čem semuser posted image upam, da je vse ok.

Tko, dans je bil kr stresen dan zame, zdej si bom pa privoščila eno pijačko s kolegicouser posted image user posted image

Lepo se mejte!

(odgovor članu tjasyka)
Neposredna povezava do sporočila: 3940
22.9.2011 19:35:03   
tassika
Ojla, vem da bolj malo sodelujem, ampak odkar sem doma čas kar bežiuser posted image  Pa še cel vikend sva z malo sami. Ma bo že, malo bolj bom utrujena, to je pa tudi to. Zaenkrat nimam nič pametnega za napisat, pregled imam šele čez 2t, takrat pa bom videla kakšno je stanje.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu melona27)
Neposredna povezava do sporočila: 3941
22.9.2011 19:46:05   
Natka23
user posted image Bravo za pregledeuser posted image

Drugače pa jaz nič posebnega ne počnem, ker je ljubi doma jutri, se je odločil, da tamale ne dava v vrtec in gremo v živalski vrt, na koncu je padel mini zooland v Slovenskih konjicahuser posted image user posted image tak da jutri gremo na izlet, potem pa na družinsko striženje, v soboto pa še na Piko, smo samo dobrih 5 min stran, pa še nismo bli tamuser posted image user posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3942
23.9.2011 8:26:29   
Edinka
Jutrčka, punce!

Se po dolgem času spet javljam. Naslednji pregled imam 12.10. Bi pa prosila, če mi ob podatkih dodaš še darilček. Sva se odločila, da spola nočeva vedet.
Mene tudi daje spanje, pa tiščanje na wc, pa zadnje čase še križ. Čist 32. tednu primerno. user posted image

Mi pa nekaj prosim povejte, če katera ve.
Sem danes brala en članek, da v Celju ni več možna EA. Je to res, ali je bil članek star kot zemlja?
Vem, da vas ima večina že materinsko šolo za sabo, jaz še ne. So mi rekli, po 30. tednu, zdaj je pa sestra, ki šolo vodi, na dopustu. Se bom prijavila šele v ponedeljek. So še kateri svetovali, naj gre v šolo po 30. tednu?

Hvala!
Bodte fajn!

(odgovor članu Natka23)
Neposredna povezava do sporočila: 3943
23.9.2011 8:27:52   
smrketa24
IZVIRNO SPOROČILO: tjasyka

v dm izpolneš dm baby bonus prijavnico pa dobiš po pošti kupončke v obliki popusta. jaz pa lahko kateri pošljem po pošti bon za galebovo posteljnino če želi...

saj v bistvu sploh ne rabiš pošiljat kupona, samo kodo za popust se napiše. Jaz sklepam, da je pri vseh ista user posted image

(odgovor članu tjasyka)
Neposredna povezava do sporočila: 3944
23.9.2011 8:29:53   
lananai
IZVIRNO SPOROČILO: malanovinka

še nekaj... zasledila sem, da imate nekatere bone za galeb.eu ter za baby center.... zanima me kje ste to dobile??? ali vam jih je kdo podaril ali kako???

Če imaš kartico za BabyCenter, te vsake toliko presenetijo s kakšno fajn akcijo. In cčasih ti katera celo prav pride. user posted image Če rabiš, povej. Pri nas bo šlo vse v kanto. Je pa datum - do 05.10.2011.

streptokok B - jst sem tudi mojo G spraševala, če bi se bilo pametno testirat, ker imam stalno neka vnetja. In mi reče, da ta vnetja niso pogojena z bakterijo streptokok. In da ženska sploh ne ve, če to ima, da se to pozdravi samo od sebe. Problem je v tem, če si okužena ravno v času poroda, pa še to se na plod prenese samo v nekaj malega procentih. Tako da spet ne vem, če naj se grem testirat ali ne. user posted image

gnezdenje - jst pospravljam in pripravljam. Problem je v tem, da preden bo zgledalo boljše, bo vsekakor šlo še na slabše. Škatle z oblekicami vsepovsod, perem in sušim, razpakiram in spet pakiram škatle, označujem, kaj mi je kdo posodil,... Je kot da bi bomba udarila. user posted image

(odgovor članu malanovinka)
Neposredna povezava do sporočila: 3945
23.9.2011 8:30:55   
smrketa24
IZVIRNO SPOROČILO: Edinka
Se bom prijavila šele v ponedeljek. So še kateri svetovali, naj gre v šolo po 30. tednu?

Ja, v Lj se gre tudi ponavadi okoli 32. tedna v šolo za starše. Cca. 2 meseca pred porodom, ni pa nujno. Greš lahko tudi prej, če želiš.

(odgovor članu Edinka)
Neposredna povezava do sporočila: 3946
23.9.2011 8:35:53   
smrketa24
IZVIRNO SPOROČILO: lananai

streptokok B - jst sem tudi mojo G spraševala, če bi se bilo pametno testirat, ker imam stalno neka vnetja. In mi reče, da ta vnetja niso pogojena z bakterijo streptokok. In da ženska sploh ne ve, če to ima, da se to pozdravi samo od sebe. Problem je v tem, če si okužena ravno v času poroda, pa še to se na plod prenese samo v nekaj malega procentih. Tako da spet ne vem, če naj se grem testirat ali ne. user posted image

Jaz se bom šla v vsakem primeru testirat. Pa še nikoli v življenju nisem imela vnetja ali česa podobnega. Samo imam preveč kolegic, ki so imele to bakterijo in otrok zaradi tega lahko dobi sepso, kar je pa zelo nevarno. Baje ima to bakterijo vsaka ženska, ki pa se lahko ob porodu "sproži" (ali kako bi se izrazila) in se prenese na otroka. Potem je pa šit, če ne ugotovijo, da gre za to bakterijo. Eh, koliko denarja sem že zmetala stran, zato pa na dojenčku ne bom šparala.

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 3947
23.9.2011 8:48:03   
lananai
smrketa, kdaj ti pa dela test za streptokok in v kolikem času so rezultati? Jst mam naslednji pregled šele 13.10., bom že 38. teden najbrž. Pa potem še na rezultate čakat... Če bi bilo tako kot prvič, bi rodila že 16.10. (16 dni pred PDP). Na zadnjem pregledu sva se sicer o tem pogovarjali in je rekla, da naj do naslednjič razmislim, če si želim na test in bova to opravili takrat.

Neposredna povezava do sporočila: 3948
23.9.2011 8:48:26   
mishel
Jaz se bom za bris odločla po nasvetu gin., če bo rekla, da se ji zdi primerno.
Drugače pa komaj čakam pregled v sredo, ker me že vse boli in špika, pa to zoprno otrdevanje
trebuha... Včeraj sem se zavedla, da bo imel sin samo še nekaj tednov vso pozornost mamice samo zase user posted image .

ME KLIČE DAVID, CIAO

Neposredna povezava do sporočila: 3949
23.9.2011 8:53:19   
lananai
IZVIRNO SPOROČILO: mishel
Jaz se bom za bris odločla po nasvetu gin., če bo rekla, da se ji zdi primerno.

Ko sem jo jst spraševala za strokovno mnenje, ni hotela rečt niti ja niti ne. Sem pa iz njenih besed ("ja, zadnje čase se res o tem po forumih ogromno govori...") razbrala, da ni tak bavbav, kot bi ga nekateri radi naredili. user posted image Zdaj pa vedi. Itak bi nas mamice radi obrali na vsakem koraku, ker vedo, da damo za svoje otroke vse. In jst sem na splošno ful proti takemu obiranju in moje tamale nisem nikoli peljala na kako dodatno cepljenje, ki je bilo plačljivo. Sem si vedno rekla, da moj otrok je odporen in da na nama ne bodo denarja služila farmacevtska podjetja. To je pa zdej ena takih stvari, ki bi jih rad naredil prav, pa ti noben ne da jasnega odgovora...

(odgovor članu mishel)
Neposredna povezava do sporočila: 3950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zaprtje med nosečnostjo in uporaba odvajal
Zaprtje med nosečnostjo je pogost pojav, ki lahko spremlja bodoče mamice skozi celotno obdobje nosečnosti. Pomembno je, ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?