|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2011
21.9.2011 9:31:28   
Zojatisa
O danes pa kljub temu da sm menda šla 5x na wc spala kokr tok ok, kako je pasalo, upam da še bo kakšna takšna noč.
Jutri pa dan D in upam da bo UZ ter da končn zvemo kaj bomo mel čene pa bo res treba čakat do poroda.
lp

(odgovor članu _perla_)
Neposredna povezava do sporočila: 3901
21.9.2011 10:42:26   
muca*maca
Dobro jutro!

Jaz sem tudi danes super spala, sem šla samo enkrat sredi noči na WC, tooo!!!!

Zadnje dni me je nekaj zategovalo na desni strani trebuha, pa so me pomirili, da so to samo vezi, ki se raztezajo in res je že bolje.

Moj sinek (skoraj 2 leti) pa očitno na polno prihaja v obdobje trme, vse kar rečem, je NE! Ali pa NE BI! Ne, ne, ne..
Edino, ko mu rečem, reci: "Ne!" je za trenutek zmeden, potem pa glasno ponovi: "Ne!"
Hahahaha...

Dete v trebuščku brca in stalno opozarja nase, da ne bi mamica slučajno pozabila, da obstaja user posted image  Se mi je pa začelo dozdevati, da bo fantek, imena pa izbiram samo za punčko, joj, sem čudnaaaauser posted image

Kako svam je všeč Izabela? Pa Mila? Ta je še iz prve nosečnosti.
Za fantka sploh nimam ideje...

Napišite malo, kakšna imena se vam motajo po glavah.

Fajn bodte, LP
user posted image

(odgovor članu Zojatisa)
Neposredna povezava do sporočila: 3902
21.9.2011 10:53:51   
hopsala
hej punce!

da se spet še jaz malo javim user posted image redko pridem do računalnika, prek telefona pa mi vedno ven meče stran, tako da vas samo berem user posted image

vidim da ste se mele včeraj savinjčanke super! upam da ste se načvekale še zame, jaz sem bila kar slabe volje k nisem uspela prit user posted image smo bili do 12 pri notarki! grozn, me je rit že tolk bolela da nisem več vedla kako naj se premaknemuser posted image user posted image ampak smo pa vse uredili tako da se s 1. 10. selima iz MB v Zasavjeuser posted image user posted image Dragi pa je danes že začel z beljenjem in osvežitvijouser posted image user posted image sicer je kar pozno, ampak bova že nekako user posted image

mi pa user posted image zadnje dva dni ful dol pritiska, tak zoprn občutek imam, pa če se pogledam v ogledalo, je trebuh res precej nizkouser posted image je zelo neprijetno, tko da še posebej čuvam da se ne naprezam oz. ne nosim težkegauser posted image user posted image komaj čakam petek ko imam pregled, da pogleda če je z user posted image in mano vse ok user posted image

spanje: jaz zadnje dni spim kot ubita, po 10ur skupaj, ne zbudim se niti za wc niti nisem lačna, super!user posted image

Glede imen imava midva že zbrano, če bi bila punčka bi bila Hana, ker pa bo najverjetneje fant bo Mihauser posted image mi je pa drugače všeč še Jan, Nik, Nika, Sara,...ampak je vse to že v žlahti user posted image

Kg- so kar poskočili, ampak se niti ne sekiram toliko, bomo po porodu pač malo bolj aktivni, sem pa že na +13 v 32t.

Božajte bušije!

< Sporočilo je popravil hopsala -- 21.9.2011 10:55:02 >

(odgovor članu Zojatisa)
Neposredna povezava do sporočila: 3903
21.9.2011 11:55:23   
amarnat
Oj!
jaz bi tudi spaaaalllllaaaaaaauser posted image   pa mi dete ne pusti... je ful aktiven - ko jem, vozim, in ko bi rada spala user posted image   bo en pravi mali user posted image  po drugi strani pa sem prav vesela, da je tako aktiven, vsaj vem, da je vse ok.
lulat hodim skoraj vsako uro in pol se prebudi, pa bedim, da ga božam...user posted image

sem dobila za darilo od sodelavk masažo nosečnice in si jo bom privoščila naslednji teden user posted image

odločila pa sem se tudi za akupunkturo kot pripravo na porod. še katera?  

(odgovor članu hopsala)
Neposredna povezava do sporočila: 3904
21.9.2011 11:57:34   
Norica

IZVIRNO SPOROČILO: muca*maca

user posted image

Mi smo za punčko izbrali ime Ivona. Če bi bil fantek bi bil Tilen. In Izabela in Mila sta mi všeč. Med dvema bi izbrala Milo. user posted image

Otroci niso naša last...
So majhna bitja, ki se prikradejo
v naša življenja in nam prinašajo veselje in odgovornost - vendar niso naša last.
Samo pomagamo jim, da postanejo to, kar so.
- Ruth Nuneviller Steinman

(odgovor članu muca*maca)
Neposredna povezava do sporočila: 3905
21.9.2011 12:20:03   
smrketa24
IZVIRNO SPOROČILO: amarnat

odločila pa sem se tudi za akupunkturo kot pripravo na porod. še katera?  

Jaz sem ful o njen razmišljala, ampak mi je ful predrago user posted image Kam boš pa hodila in kakšna je cena??

(odgovor članu amarnat)
Neposredna povezava do sporočila: 3906
21.9.2011 12:22:57   
smrketa24
Živjo punce!

Jaz imam tudi problem s spanjem. Sem budna tudi po 3 ure skupaj ponoči. Sploh ne morem spat. Če grem na wc, se pa čist predramim, potem pa samo v strop gledam user posted image No, saj je samo še dober mesec, za nekatere še malo več, potem pa ne bomo spale zaradi drugih stvari user posted image user posted image

Jaz sem pa od danes naprej na dopustu user posted image user posted image Potem pa porodniška. Sem si privoščila malo šopinga in je ful sedlo user posted image

Danes sem dobila tudi pošto, da izpolnjujem pogoje za darovanje popkovnične krvi, tako da bom šla iskat paketek. Smo jo že pri sinu darovali, sedaj pa tudi.

(odgovor članu smrketa24)
Neposredna povezava do sporočila: 3907
21.9.2011 12:28:57   
amarnat
Meni je znanka priporočala gospo Gostenčnik v Mariboru (ZD Kamnica). Mislim, da je prvi obisk 35e, nato pa vsak naslednji 20e. Ti točno povem, ko bom šla, ker si namreč nisem točno zapomnila - me kar muči spomin user posted image .
Jaz sem se odločila, ker me kar malo stiska... pa nisem ravno pristaš nekih umetnih substanc... če ne pomaga, vsaj škoduje ne... nisem zasledila nobenih negativnih podatkov...
kar se tiče cene - jaz bom za to porabila denar iz paketa, ker sem do sedaj zapravila le 50e za vse nakupe zauser posted image , ker sem ostalo že imela, pa ogromno stvari dobila...
nekaj pa si lahko privoščim tudi zase, za svojo dušo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3908
21.9.2011 12:31:56   
amarnat
IZVIRNO SPOROČILO: smrketa24

Danes sem dobila tudi pošto, da izpolnjujem pogoje za darovanje popkovnične krvi, tako da bom šla iskat paketek. Smo jo že pri sinu darovali, sedaj pa tudi.

sem že slišala za to? kam se to prijaviš?ali to izvajajo v vsako P? se pravi, da partner ne prereže popkovnice, če se odločiš za to?

Neposredna povezava do sporočila: 3909
21.9.2011 12:44:09   
smrketa24

sem že slišala za to? kam se to prijaviš?ali to izvajajo v vsako P? se pravi, da partner ne prereže popkovnice, če se odločiš za to?

Ja, partner lahko vseeno prereže popkovino, samo jo je treba takoj po porodu, dokler še utripa. Jaz sem jih kontaktirala preko maila, ker se mi na telefon niso oglasili. Ne vem kako je z ostalimi P, v Ljubljani se to hitro zrihta. Tu je link, če te zanima: http://www.ztm.si/sl/register_darovalcev_kmc/darovanje_popkovnicne_krvi/

(odgovor članu amarnat)
Neposredna povezava do sporočila: 3910
21.9.2011 12:52:50   
amarnat
hvala, bom prebrala.

Neposredna povezava do sporočila: 3911
21.9.2011 12:54:19   
punsha
Hej čvekice user posted image
toliko, da še jaz malo pokomentiram.
Me je prijelo pravo gnezdenje user posted image . Rada bi vse pospravila, pripravila, oprala, zlikala... Pa me trebuh kar opozarja, da ne smem pretiravat.
Kg so na +11,5 v 34 tednu. Ja, gredo kar pridno gor. Ampak bo že, saj bodo šli tudi dol user posted image
Imena, pri nas se odločava za punčko med Nejo, Najo, moj je dal pa še predlog Teja. Ampak meni Teja ne potegne, ker je to moja sodelavka. Všeč mi je še Iza, Ela, Sara, Ajša, Ana, Hana... Za fantka pa Enej (ga imamo doma), Nace, Gal, Žan...
Spanje, jaz sicer spim kar dobro. Zbudim se 2x, ker se Enej zbudi in bi pil. Sem ravno danes rekla, da ni več take vročine in bi ukinila tole pitje ponoči. Seveda mu je všeč, ko pa dobi sok, danes sem mu dala čisto malo sladkan čaj in je spil le par požirkov. No to noč pa poskusim z vodo. Mu ne bo všeč in upam da počasi res ukinemo.
Drugače pa komaj čakam naslednji pregled in pa jaz bi najraje že odstranila tole cerklažo, ampak kaj, ko to delajo šele v 38 tednu. Ma mene pa skrbi, da bi se prej začeli popadki in če se začnejo je odstranitev dosti težja in krvava (besede Pušenjaka). Že tako me je strah odstranitve. Oh, ko pa sem tako občutljiva. Bi si kar malo zvišala tale prag bolečine.
Masaža, ooo, jaz bi tudi! Pa ne priporočajo, če je rizično. Ma meni to tako paše. Moj bi mi lahko vsak dan masiral noge, pa mi je že kar bedno s tem najedati user posted image Mene pa to tako sprošča, res paše no.

Božajte trebuščke in pazite nase

27.12. 2009 sem postala mamica čudovitemu fantku

(odgovor članu Norica)
Neposredna povezava do sporočila: 3912
21.9.2011 12:59:33   
muca*maca
Partner lahko vseeno prereže popkovnico, prijaviš se pa na Zavodu za transfuzijo.
Tam izpolniš nek formular, lahko se tudi osebno oglasiš, mora biti pa nekaj tednov pred PDP. No, če malo zamudiš, nič ne komplicirajo.
Potem dobiš tisti paket (velika rumena kuverta), ki jo moraš prinesti s seboj, ko greš roditi.

(odgovor članu amarnat)
Neposredna povezava do sporočila: 3913
21.9.2011 13:07:18   
amarnat
IZVIRNO SPOROČILO: punsha

Spanje, jaz sicer spim kar dobro. Zbudim se 2x, ker se Enej zbudi in bi pil. Sem ravno danes rekla, da ni več take vročine in bi ukinila tole pitje ponoči. Seveda mu je všeč, ko pa dobi sok, danes sem mu dala čisto malo sladkan čaj in je spil le par požirkov. No to noč pa poskusim z vodo. Mu ne bo všeč in upam da počasi res ukinemo.

user posted image   to z vodo preverjeno deluje user posted image  enako težavo smo enako rešili..

mi se trenutno ukvarjamo s spanjem v njeni sobi. v sobi spi že 3 leta, od kar pa je shodila in smo kinderpet manjali s posteljo (ker se je kar "vrgla" iz njega) pa hodi ponoči spat še k nama, kar ni problem, ko pride proti jutru, zdaj pa princeska hodi že ob enajstih zvečer user posted image   in sva jo poslala lepo nazaj, po tem ko je lulala - in se ni nič pritoževala user posted image . se pravi, da ji je jasno, da ne more spat pri nama, samo pač poskusi...
je pa tudi res, da smo se dogovorili, da proti jutru lahko pride k nama
svašta...

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 3914
21.9.2011 13:41:25   
Natka23
IZVIRNO SPOROČILO: hopsala

hej punce!

da se spet še jaz malo javim user posted image redko pridem do računalnika, prek telefona pa mi vedno ven meče stran, tako da vas samo berem user posted image

vidim da ste se mele včeraj savinjčanke super! upam da ste se načvekale še zame, jaz sem bila kar slabe volje k nisem uspela prit user posted image smo bili do 12 pri notarki! grozn, me je rit že tolk bolela da nisem več vedla kako naj se premaknemuser posted image user posted image ampak smo pa vse uredili tako da se s 1. 10. selima iz MB v Zasavjeuser posted image user posted image Dragi pa je danes že začel z beljenjem in osvežitvijouser posted image user posted image sicer je kar pozno, ampak bova že nekako user posted image

mi pa user posted image zadnje dva dni ful dol pritiska, tak zoprn občutek imam, pa če se pogledam v ogledalo, je trebuh res precej nizkouser posted image je zelo neprijetno, tko da še posebej čuvam da se ne naprezam oz. ne nosim težkegauser posted image user posted image komaj čakam petek ko imam pregled, da pogleda če je z user posted image in mano vse ok user posted image

spanje: jaz zadnje dni spim kot ubita, po 10ur skupaj, ne zbudim se niti za wc niti nisem lačna, super!user posted image

Glede imen imava midva že zbrano, če bi bila punčka bi bila Hana, ker pa bo najverjetneje fant bo Mihauser posted image mi je pa drugače všeč še Jan, Nik, Nika, Sara,...ampak je vse to že v žlahti user posted image

Kg- so kar poskočili, ampak se niti ne sekiram toliko, bomo po porodu pač malo bolj aktivni, sem pa že na +13 v 32t.

Božajte bušije!

A to se selia v svoje stanovanje!Bravoo vidva, glej zdej bo pač horuk, ampak važen da ste na svojemuser posted image

(odgovor članu hopsala)
Neposredna povezava do sporočila: 3915
21.9.2011 13:43:37   
Natka23
IZVIRNO SPOROČILO: Norica

IZVIRNO SPOROČILO: muca*maca

user posted image

Mi smo za punčko izbrali ime Ivona. Če bi bil fantek bi bil Tilen. In Izabela in Mila sta mi všeč. Med dvema bi izbrala Milo. user posted image

Mi imamo Tjašo, na izbiro sva še imela Mašo, Saro, sašo, tokrat bova pa imela Žigo!!!user posted image

(odgovor članu Norica)
Neposredna povezava do sporočila: 3916
21.9.2011 15:02:31   
melona27
Muca maca: meni je ime Izabela fuuul všeč, Mila pa sploh ne...jo bodo klical Mila Jera:)user posted image za punčko sva midva imela izbrano ime:Zara-meni najlepše žensko ime user posted image , pa Lucija tudi ni slabouser posted image , bi jo klical Lučka, kar se mi zdi fuuul sladkouser posted image (moje ime, btw), drugače so mi pa za punčko všeč še: Ariana, Vita, Saša, Staša, Alina, Vika.

Midva imava izbrano ime, David bo, je bla pa odločitev precej težkauser posted image user posted image

Morm it, napišem drugič več;)

(odgovor članu Natka23)
Neposredna povezava do sporočila: 3917
21.9.2011 15:07:20   
Zojatisa
Hopsala a to pol pomeni da ne boš v Trbovlah rodila?
Tudi mene ful dol tišči trebuh zgleda da nisko nosilma.
Ja jz pa jutri pregled in res upam da UZ tudi.
lp

(odgovor članu Natka23)
Neposredna povezava do sporočila: 3918
21.9.2011 15:47:58   
_perla_
user posted image
user posted image

PDP,
nick
, starost, število user posted image , število user posted image doma,

naslednji pregled, kraj

27.10.
jagodaaa, 25 let, 1 user posted image , 0 user posted image , Novo mesto user posted image

29.10.
Oblačka, 27 let, 1 user posted image , 0 user posted image , 21.9., Primorska user posted image

30.10.
anilu, 2 user posted image , 1 user posted image , Velenje user posted image
m_nova, 32 let, 1 user posted image , 0 user posted image , Celje user posted image  user posted image   
_perla_, 1 user posted image , 0 user posted image , Štajerska user posted image user posted image

31.10.
pingi, 31 let, 3 user posted image , 2 user posted image , okolica Lj. user posted image   user posted image
cassy, 27 let, 1 user posted image , 0 user posted image , Maribor user posted image   user posted image
lananai, 30 let, 4 user posted image , 1 user posted image , 13.10., Savinjska user posted image   user posted image
Klara-1, 28 let, 1 user posted image , 0 user posted image , Gorenjska user posted image   user posted image

1. 11.
lollypop, 32 let, 2 user posted image , 1 user posted image , 22.9., Gorenjska user posted image  user posted image
polonal99, 3 user posted image

2. 11.
Itkica, 31 let, 2 user posted image , 1 user posted image , Primorska
 teodora75, 36 let, 2 user posted image , 1 user posted image , Ljubljana user posted image  user posted image

3. 11.
bey86, 24 let, 1 user posted image , 0 user posted image , Primorska user posted image
Jana73, 38 let, 2 user posted image , 1 user posted image , 27.9., Štajerska user posted image   user posted image

4. 11.
  panda22, 2 user posted image , 1 user posted image
cebelica29, 29 let, 1 user posted image , 0 user posted image , Maribor user posted image

5. 11
.
3masha, 25 let, 3 user posted image , 1 user posted image , Ljubljana  user posted image  user posted image
petrusk, 26 let, 1 user posted image , Gorenjska user posted image
smrketa24, 27 let, 2 user posted image , 1 user posted image , 12.10., Ljubljana user posted image user posted image
breskvica13, 2 user posted image , 1 user posted image , okolica Ptuja user posted image
mishel, 27 let, 2 user posted image , 1 user posted image , 28.9.  user posted image  user posted image

6.11.
Rakica7, 28 let, 1 user posted image , 0 user posted image , 17.10. Ljubljana user posted image  user posted image
smeška83, 27 let, 1 user posted image , 0 user posted imageGorenjska user posted image

7.11.
Cari, 32 let, 3 user posted image , 1 user posted image , okolica Kranja user posted image   user posted image
soncnica1985, 26 let, 1 user posted image (user posted image user posted image ), 0 user posted image , Kranj user posted image user posted image   user posted image user posted image
binchy2011, 34 let, 2 user posted image , 1 user posted image , Štajerska user posted image   user posted image
malanovinka, 28 let, 21.9., Primorska    
disko, 30 let, 2 user posted image , 0 user posted image , Ljubljana user posted image user posted image

8.11.
Sarchi, 2 user posted image , 1 user posted image , user posted image
diamantina, 25 let, 2 user posted image , 1 user posted image , Štajerska user posted image  user posted image
amarnat, 28 let, 2 user posted image , 1 user posted image , Mariborsko okrožje user posted image user posted image

punsha, 29 let, 2 user posted image , 1 user posted image , Gorenjska user posted image   user posted image
mavrica24, 32 let, 2 user posted image , 1 user posted image , okolica Ljubljane user posted image
Urugu, 33 let, 3 user posted image , 2 user posted image , 12.10.  user posted image
MinnieMouse, 25 let, 1 user posted image , 0 user posted image , Ljubljana user posted image user posted image

9.11.
živetijelepo, 35 let, 1 user posted image , 0 user posted image  user posted image
indijana, 23 let, 1 user posted image , 0 user posted image , Velenje
mary003, 23 let, 2 , 1 , Škofljica

10.11.

lakaya, 34 let, 3 user posted image , 2 user posted image , Gorenjska user posted image  user posted image
voxaja, 25 let, 2  user posted image , 1  user posted image , 4.10., Posavje  user posted image

11.11.
spominčica, 34 let, 2 user posted image , 0 user posted image , Gorenjska  user posted image  user posted image
Natka23, 26 let, 2 , 1 , 12.10., Šmartno ob Paki user posted image  user posted image
pedikerka, 23 let, 1 user posted image , 0 user posted imageLjubljana - Celje user posted image user posted image
twiggi, 25 let, 1 user posted image , 0 user posted image , 4.10., Maribor  user posted image user posted image
Maja_V., 33 let, 1 user posted image , 0 user posted image , 30.9., 3.10 (UZ), Štajerska user posted image  user posted image
_tina_, 21 let, 2 user posted image , 1 user posted image , okolica Jesenic user posted image

12.11.
Subsonica, 2 user posted image , 1 user posted image
Kamca, 23 let, 1 user posted image , 0 user posted image ,  user posted image   user posted image
amalija81, 30 let, 1 user posted image , 0 user posted image , Savinjska user posted image   user posted image

13.11.
buši1980, 30 let, 3  user posted image , 2 user posted image ,  user posted image   user posted image

14.11.
hypo77, 2 user posted image , 1 user posted image   user posted image
miskica1983, 27 let, 1 user posted image , 0  user posted image , Ljubljana user posted image user posted image

15.11.
SuzanaF, 30 let, 1 user posted image , 0 user posted image , okolica Maribora user posted image  user posted image

16.11.
alsa88, 23 let, 1 user posted image , 0 user posted image , Lovrenc na Pohorju user posted image user posted image

17.11.
Tjasa27, 2 user posted image , 1 user posted image , 10.10. user posted image   user posted image

18.11.
tassika, user posted image , 1 user posted image , 4.10. user posted image
miša*, 32 let, 2 user posted image , 1 user posted image , Ptuj user posted image user posted image
Edinka, 30 let, 1 user posted image , 0 user posted image   user posted image

19.11.
lean, 29 let, 2 user posted image , 1 user posted image , 14.10., okolica MS user posted image user posted image

20.11.
Zojatisa, 28 let, 22.9., Prebold user posted image  user posted image
hopsala, 21 let, 23.9., Zasavje user posted image  user posted image
jass1,  user posted image
kristidream, 32 let, 1 , 0 , Ljubljana user posted image
malla20 user posted image
bella106, user posted image , 1 user posted image , 19.10., Kamnik user posted image user posted image

21.11.
panela, 29 let, 1 user posted image , 0 user posted image
Spetmami, 32 let, 2 user posted image , 1 user posted image   user posted image  user posted image
natka28, 30 let, 5 user posted image , 1 user posted image , Prlekija user posted image   user posted image
MojP, 31 let, 1 user posted image , 0 user posted image , Ljubljana user posted image   user posted image

22.11.
frizerka22, 35 let, 1 user posted image , 0 user posted image , Domžale user posted image
Nejčka71, 40 let, 5 user posted image , 2 user posted image , okolica Ljubljane user posted image   user posted image
Petrushka1980, 31 let, 1 user posted image , 0 user posted image , 28.9., Dobrova  user posted image
tasa.m, 29 let, 2 user posted image , 1 user posted image , okolica Domžal user posted image
tjasyka, 22 let, 1 user posted image , 0 user posted image , Slovenj Gradec user posted image user posted image

23.11.
Chi_Pita, 25 let, 2 user posted image , 1 user posted image , Izola user posted image   user posted image
mimsi, 28 let, 2 user posted image , 1 user posted image , 4.10., Kamnik  user posted image user posted image

24.11.
melona27, 27 let, 1 user posted image , 0 user posted image , 5.10., Ljubljana user posted image user posted image
scarlett_, 2 user posted image , 1 user posted image , Ljubljana user posted image user posted image
nenka7, 33 let, 2 user posted image , 1 user posted image  user posted image
vesna91, 2 , 1 user posted image
Lotosova, 26 let, 1 user posted image , 0 user posted image , Ljubljana user posted image user posted image

25.11.
sana_83, 27 let, 1 user posted image , 0 user posted image , user posted image
felix7, 29 let, 2 user posted image , 1 user posted image , 28.9., okolica Grosuplja user posted image  user posted image

26.11.
vodnarka22, 22 let, 2 user posted image , 1 user posted image , okolica Logatca
Mala Lučka, 31 let, 3 user posted image , 0 user posted imagePrimorska user posted image
moni23, 1 user posted image , 0, 28.9.   user posted image user posted image
a.afrodita, 5 user posted image , 2 user posted image ,  user posted image
lisicamica, 30 let, 2 user posted image , 0 user posted image , 28.9., Gorenjska user posted image user posted image
dilady, 34 let, 2 user posted image , 1 user posted image user posted image
tevža, 2 user posted image , 1 user posted image , Celje user posted image user posted image
PENCA user posted image

27.11.
candi, 1 user posted image , 0 user posted image , user posted image  user posted image
nokiamb, 2 user posted image , 1 user posted image
metulj80, 1 user posted image , 0 user posted image , Kranj user posted image
muca*maca, 2 user posted image , 1 user posted image , 5.10. user posted image
nejanejc, 2 user posted image , 1 user posted image , Kranj user posted image

28.11.
Ančica21, 30 let, 1 user posted image , 0 user posted image   user posted image
joel, 33 let, 2 user posted image , 1 user posted image , Celje
baby kiss, 24 let, 3 user posted image , 0 user posted image , Trbovlje user posted image
Norica, 2 user posted image , 1 user posted image user posted image user posted image

29.11.
Manja87, 24 let, 1 user posted image , 0 user posted image , okolica Radelj user posted image

30.11.
7.12.
Sončna30, 31 let, 1  user posted image , 0  user posted image , okolica Celja

x.11.
tanja22, 26 let, 2 user posted image , 1 user posted image Gorenjska
stella86, 1 user posted image , 0 user posted image   user posted image  
kužika   
007sissi, user posted image    
polikana, Brežice user posted image
_betty_, 2 user posted image , 1 user posted image user posted image user posted image

SKUPAJ NAS JE user posted image : 108
NOSEČKE Z DVOJČKI user posted image user posted image : 1 (soncnica1985)

user posted image PRIČAKUJEMO user posted image : 21
user posted image PRIČAKUJEMO user posted image : 26
user posted image PRESENEČENJE / SPOLA NE IZDAMO user posted image : 13

Z NAMI SO POT ZAČELE:
user posted image Medea10 user posted image
user posted image coccinella user posted image
user posted image razgrajačka user posted image
user posted image frnikola982 user posted image
user posted image jernejav user posted image
user posted image ency user posted image
user posted image Anonimna user posted image

user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
- otročarije.net                          - mama.si
- nosečnica.si                             - babybook.si
    - noseča.com                             - pregnancy.org
- bibaleze.si                               - bambino.si
         - mojezdravje.si                         - parrentsconnetct.com
- pregnology
- novorojenček.com (darilo ob rojstvu otroka)
NOSEČNOST PO TEDNIH
OTROŠKA IMENA
ŠOLA ZA STARŠE

NOSEČNOST IN DELO:
- dokument 1                       - dokument 2

UREJANJE DOKUMENTACIJE:
-
Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1
-
Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
priloga S-1 (ista kot zgoraj)
- Priznanje očetovstva
- Kako do otroškega dodatka?

INFORMATIVNI IZRAČUN VIŠINE OSNOVE STARŠEVSKEGA NADOMESTILA

user posted image  

user posted image     

datum rojstva, (PDP) / nick, starost, user posted image / ime user posted image user posted image   / teža , cm / kraj

14.9., (6.11.) / MalinaNina, 26 let / user posted image Jan / 2020 g, 44 cm / Gorenjska

(odgovor članu _perla_)
Neposredna povezava do sporočila: 3919
21.9.2011 15:48:26   
_perla_
user posted image

datum pregleda
nick, PDP, kraj

21.9.
Oblačka, 29.10., Primorska
malanovinka, 7.11., Primorska

22.9.
Zojatisa20.11., Prebold
lollypop, 1.11., Gorenjska

23.9.
hopsala, 20.11., Zasavje

27.9.
Jana73, 3.11., Štajerska

28.9.
felix725.11., okolica Grosuplja
moni23, 26.11.
lisicamica, 26.11., Gorenjska
mishel, 5.11.
Petrushka1980, 28.11., Dobrova

30.9.
Maja_V., 11.11., Štajerska

3.10.
Spominčica, 17.11., Gorenjska
Maja_V., 11.11., Štajerska (UZ)

4.10.
twiggi, 11.11., Maribor
tassika, 18.11.
mimsi, 23.11., Kamnik
voxaja, 10.11., Posavje

5.10.

muca*maca, 27.11.
melona27, 24.11., Ljubljana

10.10.
Tjasa27, 17.11.

12.10.
smrketa24, 5.11., Ljubljana
Natka23, 11.11., Šmartno ob Paki
Urugu, 8.11.

13.10.
lananai, 31.10.,  Savinjska

14.10.
lean, 19.11., okolica MS

17.10.
Rakica7, 6.11., Ljubljana

19.10.
bella106, 20.11., Kamnik

(odgovor članu _perla_)
Neposredna povezava do sporočila: 3920
21.9.2011 18:30:14   
lananai

Mi imamo tudi spet namen darovati, smo že v prvo. Partner pač počaka, da sestre vzamejo kri iz popkovine in šele nato prereže.

(odgovor članu amarnat)
Neposredna povezava do sporočila: 3921
21.9.2011 18:31:59   
lananai
zojatisa, upam da jutri izvesta spol, če si tega želita.

spanje - jst sem danes ful slabo. Pa že kar neke scenarije sem vidla, da bom mogla danes že kar it rodit in sem se zato še bolj zbujala in še bolj razmišljala... user posted image Me spet ene 2 dni že bolijo vse kosti spodaj, ker se najbrž razteza in pripravlja... Mi prav teži. Se mi zdi, da me je bolj strah it rodit kot v prvo. V prvo straha še ni bilo, ker me je tamala presenetila 16 dni pred PDP... user posted image

muca*maca, meni je bolj všeč Mila, sem za kratka imena. Mi imamo izbrano Vita in Lovro.

(odgovor članu amarnat)
Neposredna povezava do sporočila: 3922
21.9.2011 18:37:38   
lananai
Masaža, ooo, jaz bi tudi! Pa ne priporočajo, če je rizično. Ma meni to tako paše. Moj bi mi lahko vsak dan masiral noge, pa mi je že kar bedno s tem najedati user posted image Mene pa to tako sprošča, res paše no.

Sem lih včeraj mojmu rekla, da komaj čakam na masažo po porodu. Moj sicer to izvaja po svoje, po občutku, ampak pašeeeee. Zdej pa itak že odkar je trebuh ne morem ležat, tako da odpade.

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 3923
21.9.2011 18:47:33   
lananai
Rabi katera kupone za popuste v Baby Centru?

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 3924
21.9.2011 19:09:46   
Natka23

IZVIRNO SPOROČILO: lananai

Sem lih včeraj mojmu rekla, da komaj čakam na masažo po porodu. Moj sicer to izvaja po svoje, po občutku, ampak pašeeeee. Zdej pa itak že odkar je trebuh ne morem ležat, tako da odpade.

jaz tudi sicer mi jo izvaja pa ležim na boku, sam jaz bi profesionalno, sam kaj ko imajo redki za nosečniceuser posted image

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 3925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zaprtje med nosečnostjo in uporaba odvajal
Zaprtje med nosečnostjo je pogost pojav, ki lahko spremlja bodoče mamice skozi celotno obdobje nosečnosti. Pomembno je, ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?